Slik gjenoppretter språklinjen på skrivebordet?
 Språklinjen - en indikator som viser tiden inkludert språk tastaturoppsett datamaskin. Aktiv engelsk reflekteres som en reduksjon av NO, russisk - RU. Språklinjen er vanligvis plassert i nedre høyre side av menyen på skrivebordet, den såkalte systemstatusfeltet. Veldig ofte, av ulike grunner, forsvinner det derfra til databrukere mistet muligheten til å lære tastaturoppsettet til trykkeriet.
Dette kurset er ikke så bra, og mange begynner å søke å gjenopprette språklinjen på skrivebordet. Den mest enkle og logisk måte i denne situasjonen, zbylasya sjekk ikke vise språklinjen innstillinger i operativsystemet. For å gjøre dette, gjør du følgende:
 1.  Klikk på Start-knappen, gå til gå til neste måte: "Control Panel" - "for region og språk". Denne måten bare for å klassisk visning Kontrollpanel.
  Slik gjenoppretter språklinjen på skrivebordet?

  I dialogboksen tittelen "region og språk" -kategorien, gå til "Språk og tastatur" hvis du ikke har fått det rett på toppen og klikk på "Endre tastatur».
  Slik gjenoppretter språklinjen på skrivebordet?

  Slik gjenoppretter språklinjen på skrivebordet?

  Åpner et nytt vindu med tittelen "Språk og tekstregistrering Service". I dette vinduet, gå til kategorien "språklinjen". Øverst i vinduet velger du alternativet "låste oppgavelinjen" og trykk på OK-knappen for å lagre.
  Slik gjenoppretter språklinjen på skrivebordet?

  Slik gjenoppretter språklinjen på skrivebordet?

  Klikk OK igjen for å lukke den siste åpne vinduet.
  Etter å ha utført disse trinnene i Windows Vista, vil du ha språklinjen i systemstatusfeltet. For andre versjoner av Windows-titler av vinduer og elementer kan variere litt, men det generelle prinsippet er den samme innstillingen.
  Hvis språklinjen vises, men etter en omstart eller nedleggelse neste slår på maskinen igjen tapt, bør du sjekke den konfigurerte oppstartsprosessen Ctfmon.exe, som er ansvarlig for språklinjen.
  Dette kan gjøres på følgende måte:
  1.  Logge på som administrator for å klikke på Start, og skriv en rekke kommandoer for å gå inn msconfig og trykk Enter eller klikk på OK.
   Slik gjenoppretter språklinjen på skrivebordet?

   Eller du kan gjøre annerledes. Ved hjelp av en kombinasjon av hurtigtaster Win + R for å få opp en ledetekst (Win - knappen på tastaturet med logoen til Windows), skriv den inn msconfig og trykk Enter.
   Slik gjenoppretter språklinjen på skrivebordet?

   Hvis en spørring vindu sikkerhet for å tillate holdt handling, så vil du enig med den, klikker du "Fortsett".
   Et vindu vil åpne "System Preferences".
   I dette vinduet, gå til fanen "Oppstart" og en liste over varer (programmer) kjøres når datamaskinen hake element ctfmon.
   Slik gjenoppretter språklinjen på skrivebordet?

   Slik gjenoppretter språklinjen på skrivebordet?

   Klikk på Bruk, OK og OK igjen.
   Dersom varen er ikke ctfmon i msconfig, så grunnene pensjonert ønsket nøkkel i registeret, som er ansvarlig for å initiere prosessen. Derfor er det nødvendig å gjenopprette denne kontoen som følger:
   1.  Klikk Start, og ved ledeteksten, skriv inn regedit, starter Registerredigering.
    Søk i katalog register i ruten til venstre nøkkelen
     HKEY_USERS.DEFAULTSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun

    I det høyre vinduet, klikk på høyre museknapp og velg "Ny" - "String Value". Kall det CTFMON.EXE deretter åpne den for redigering. I Verdidata-boksen skriver
     "C: Windowssystem32ctfmon.exe"
     (Skrive bør være med anførselstegn).
    Hvis du ikke ønsker å styre armer registrere, deretter laste ned arkivet nå (bedt om det, skriver du inn passordet kakimenno.ru), pakk og kjør filen på datamaskinen. Det vil gjøre den aktuelle oppføringen i registeret selv.
    Start datamaskinen på nytt.
    Hvis alle trinnene ikke hjelpe deg, kan du prøve å sette programmet til å automatisk bytte tastaturet mens du skriver heter Punto Switcher. Programmet i bakgrunnen sørger for at du kommer inn fra tastaturet og om nødvendig raskt skifter oppsettet.
     Ytterligere råd.
    Hvis du har installert som operativsystem Windows XP, så før trinnene ovenfor bør sjekke Ctfmon.exe fil i mappen c: WindowsSystem32, som er ansvarlig for språklinjen. Denne filen kan bli slettet eller endret navn av et virus eller av brukeren.
    Slik gjenoppretter språklinjen på skrivebordet?

    Hvis filen ikke finnes, så synliggjøre skjulte mapper og filer gå til mappen C: windowssystem32dllcache og kopiere den manglende filen derfra.
    I Windows Vista og Windows 7 sikkerhetspolitikk filsystemet implementert bedre som datafiler ingen kan endre som ikke kvalifiserer for dem. Dermed er problemet med de fleste fil Ctfmon.exe observert.  
Hvordan starter jeg jobben?
 I likhet med mange andre typer av menneskelig aktivitet, i prosessen med å skrive arbeid er ofte det mest vanskelige å ordentlig igang. Begynn å skrive teksten. Over den første setningen må tenke veldig lang tid brukes ineffektivt. Jo raskere du passerer dette stadiet, jo lenger du holder på hoveddelen og konklusjon. Videre er det en god start i det som er i stand til å bestemme den fremtidige suksessen til arbeidet, dens innhold og i løpet av historien. Noen retningslinjer for å bidra til å starte arbeidet logisk og intelligent.
 Få til å fungere: bedehus. Generelle metoder
Innføring av arbeidet bør ta leseren til problemene på fenomener som beskrives eller utsatt. Det er ønskelig at det har hevet interessen var for vanlig. Det er viktig å sette riktig retning av historien, umiddelbart begynne å dekke temaet. Det er flere alternativer som du kan velge den mest hensiktsmessige.
Nylig, mer og mer begynner å jobbe avhandling. For eksempel skriver du den første setning i erklæringen, og deretter avslører temaet og konsekvent argumenterer, se kildeteksten, forfatterens posisjon, etc.
Du kan bruke en omvendt versjon "tvert imot" og begynne å jobbe med det motsatte. Det er bedre å plassere det i form av spørrende setninger. Således vil innføring av arbeidet man opptar posisjonen "fiende" for sine egne ideer, lærer mulig bevis. Du må utvikle en "tvist" og bringe det motsatte og relevante argumenter. Som et resultat, vil problemet bli belyst fra to motstående sider, og en endelig konklusjon vil få mer vekt og objektivitet. Metoden er best egnet for en work-argumenter om emnet-konseptet når du å finne problemet og formulere ideen.
Hvis de to foregående alternativene virket for komplisert, bruker klassiske metoder, som vil bli diskutert senere. Det viktigste å se din oppføring organisk gående tema har vært vedvarende i stil.
Individuell oppmerksomhet ukonvensjonelle måter å designe bedehus. Når du skriver rutinemessige arbeider i videregående skole, spesielt i klasserom med språklig og litterær skjevhet av tiltredelse akseptabelt alternativ: bruk av komplekse innlån fra andre tekster, metaforisk overføring, humor og sarkasme, allegori. Imidlertid bør testene unngå en slik opprinnelige tilnærming og skrive klassiske tekster.
Ved hjelp av originale teknikker, kan du skrive en interessant, ikke-triviell innledende del av produksjonen.
 Begynnelsen av arbeidet. Den klassiske versjonen
Til riktig starte arbeidet svært praktisk å bruke klassiske teknikker gjelder generelt maler.
 1.  Du kan begynne å jobbe sine personlige synspunkter på sakene fremhevet i arbeidet til forfatteren.
  Hvis oppføringen ble valgt som tesen om hans godt ta form av overføring av homogene medlemmer av generalizing ord.
  Mest arbeidet begynne en kort introduksjon, biografi viet til forfatteren, hovedtrekkene i sitt arbeid, sin rolle i en bestemt arbeid.
  Kan formuleres i begynnelsen av teksten problematisk problemet, flere retoriske spørsmål, bare definere tema.
  Et godt alternativ - for å begynne arbeidet skjult eller åpenlys sitat. Du må sømløst veve i sin egen tekst, viktigst av alt, at hun var komfortabel og konsekvent ideer, temaer fungerer.
  Ulike måter å hjelpe deg å få jobb enkelt og riktig. Du kan bruke en favoritt alternativ eller komme opp med din egen.  
Яндекс.Метрика