Som elektronisk termometer til å måle temperaturen?
 Elektroniske termometre - et godt alternativ til kvikksølvtermometre. De er ufarlig for helsen med dem vil aldri trenger å bekymre deg for hvordan du samler kvikksølv fra gulvet, som de ikke bryter og inneholder ikke dette farlig flytende metall og tall på skjermen for å se lettere enn sølv striper kvikksølvtermometre til normalt, noe som er viktig for mennesker med svekket syn. Men det er noen nyanser som skiller seg fra det som står i instruksjonene for disse enhetene, for eksempel måling. Så, hvordan å måle temperaturen elektronisk termometer for å vise de reelle tallene?
 Grunnleggende regler for måling av temperatur elektronisk termometer
Elektronisk termometer fungerer med sensor ligger helt i spissen. Å effektivt måle temperaturen på et termometer skal sitte tett til kroppen overflaten, så det er tilrådelig å bruke det i oral eller anal åpning. Det vil være et mål på 30 til 60 sekunder. Og hvis du foretrekker den klassiske versjonen av armhulen, må du følge noen regler:
 1.  Lær for korrekt temperaturmåling bør være ren og tørr.
  Tett da gjelde for armhulen termometer, holder den langs kroppen.
  Senke hånden, gi et termometer konvensjonell vinkelrett holdning.
  Trykk hardt ned på hånden eller ligge på din side - for å måle temperatur elektronisk termometer må være et lite press på sensoren.
  Til tross for at de nevnte instruksjoner for å få et termometer når det zapyschyt, er ikke dette tilfelle. Faktum er at hvis du setter et termometer riktig, vil det ikke vise kroppstemperaturen og lufttemperaturen i armhulen eller i rommet, så før målingen er ønskelig å holde termometeret av armhulen i ca ti minutter, og deretter inkludere. I dette tilfellet vil de maksimalsatser være aktuell. Det andre alternativet - etter pipetonen holde et termometer tre minutter, men er ikke alltid mulig fordi mange elektroniske termometre er utstyrt med automatisk nedstengning.
  Hva annet bør jeg vite om elektroniske termometre?
  Den høye temperaturen elektronisk termometer alltid reagerer umiddelbart, slik at den kan brukes for innledende måling.
  Signal, i motsetning til det mange tror, ​​ikke snakker om slutten av måling av temperatur, og at frekvensen av temperaturen øke ned til et minimum.
  Hvis termometeret piper ti sekunder, du tar feil det installert.
  Ved måling av oral temperatur termometer bør settes til side, men ikke før, og under bruk bør avstå fra å snakke, bevegelse og åpne munnen.
  Når rektalt termometer bruke den skal administreres ikke mer enn 15-2 cm og måling varer i ett minutt.
  For spedbarn, er det spesielle termometre som brystvorter som i stor grad forenkler prosessen med temperaturmåling.
  Elektronisk termometer for å måle temperaturen er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast, jo mer lønner det en sikkerhets kompleksiteten i bruk. Spesielt begrunnet sin tilstedeværelse i huset med barn, der kvikksølv termometeret kan bringe en masse problemer. Og, selvfølgelig, bedre å velge en modell kjente selskaper og tilsvarende pris, som vanlige termometre.  
Hvordan du rengjør semsket sko
 Semskede sko blitt svært populære de siste årene. Hun er vakker, elegant, komfortabelt og i stand til å tiltrekke seg oppmerksomheten til selv de mest krevende og sofistikerte fashionistas. Men mange stopper spørsmålet om hvordan man skal ta vare på semskede sko. Denne fremgangsmåten virker liksom ekstremt vanskelig.
 I mellomtiden, jevnlig utføre enkle regler, kan du permanent beholde gode utseende semsket produkter. Bevæpnet med kunnskap om hvordan du rengjør semsket sko, kan du sannsynligvis være glad for å ha det i lang tid.
 Så rengjøring semskede sko består av følgende trinn:
 1. tørre sko. Siden du bare kan rense tørr semsket skinn, så før du rengjør semsket sko, må du grundig tørr. For tørking, kan du bruke en spesiell enhet. Hvis ikke, er det nødvendig å tørke skoene ved romtemperatur, å sette inn i papiret for å bevare formen og fuktighetsabsorpsjon. Hvis papiret flere ganger endres, vil skoene tørke raskere. Det er ønskelig å sette semskede sko eller støvler sammen med en varmekilde. Dette kan føre til deformering av produktet.
 2. Umiddelbart rengjøring. Rengjøring semskede sko er gjort med en spesiell børste. Overflaten på denne børsten på den ene siden består av en gummibørste på den andre - hard tråd og naturlig bust. Med gummibunn er lett å fjerne alt støv og skitt fra overflaten av skoene dine. Hard sidebørsten bidrar til å heve hår og dermed gjenopprette zalosnyvshyesya områder semsket.
 I børste laget for å rense semsket produkter, som ligger på kanten av gummi viskelær, som du kan få til de mest avsidesliggende delene av overflaten av skoen. Det vil bidra til å fjerne skitt i krysset av sålen og rene sømmer. For sko av forskjellige farger bør være forskjellige børster.
 Som hjelpemidler du kan bruke ulike skum produkter for rengjøring semsket skinn. I supermarkeder og butikker Husholdning kjemiske er et bredt spekter av skum fra en rekke produsenter. Før du bruker vaskemidler som er nødvendige for å teste et lite område behandling, som med gjørme, kan de vaske av deg skoene og maling.
 For alvorlig forurensning nyttig å holde semsket overflate over et par og deretter rengjøre gummibørste. Men du kan ikke overdriv - se etter, slik at overflaten ikke er renset namokav. Hvis dette skjer, den første av sitt tørre grundig og deretter holde rent.
 Såpevann med en liten mengde av ammoniakk er lett å rengjøre veldig skitne semskede sko.
 Hvis overflaten dukket semskede fettflekker, prøve å vaske dem ved hjelp av bensin.
 Også, kan du strø talkum forurenset sted, må du vente noen timer før talkum absorberer fett og deretter fjerne det med en stålbørste.
 "Bald" slitte områder semsket godbit grovt sandpapir, men gjør det forsiktig, være forsiktig med å skade overflaten.
 Brune sko veldig forfriskende kaffegrut. Etter bearbeiding av kaffegrut bør tørke semsket skinn, og deretter rengjøre med en gummibørste.
 3. impregnering. Renslighet av skoene holdt så lenge som mulig, er det nyttig å bruke vannavvisende agenter. Spesielt relevant er en slik lekkasje i regntiden og våt snø. Sko skal suge så lenge det ikke blir våt, tørk og suge igjen. For å oppnå maksimal effekt, må prosedyren bli gjentatt tre ganger.
 4. Gjenopprett farge. Oppdatere farge semskede sko designet spesielt utpekte spray og kremer. I maleriet, vil de hjelpe deg i den daglige omsorgen for skoene, som har gjørma - og vannavvisende og forhindrer salt hvitaktig striper. Det er ønskelig å bruke omsorg glatt hud, fordi de kan ødelegge semsket overflate.
 Husk at det å ta vare på semskede sko bør gjennomføres regelmessig. Kanskje dette er den viktigste regelen.  
Hvordan å samle kvikksølv fra gulvet?
 I hver familie medisin brystet er en medisinsk termometer, eller enda mer enn ett. Dessverre er det problemer med termometeret ofte slik det gli ut av hendene, høsten tabeller eller bryte lyset streik med mindre det er satt i en spesiell sak. Fra disse tingene ingen er immune.
Derfor reglene for innsamling og destruksjon av ødelagte kvikksølvtermometer er nyttig å vite alle voksne. Hvis barn i skolealder bruke dem i ditt fravær, må du forklare dem hva de skal gjøre i en slik situasjon.
 Hvis huset har brutt termometer
Hvis termometeret har brutt, den første tingen å gjøre - er å få rommet for barn og kjæledyr, hvis noen. Du må straks åpne vinduet for å gi frisk luft.
Alle husstander skal varsle at ingen kom inn i rommet før du samler kvikksølv helt. Forberede et glass eller bokser med tett lokk, spade, papir, pensel, medisinsk pære. Ta på gummihansker. Nå kan du gå direkte til en ødelagt termometer.
Nøye samle og slippe i bankens store skår termometer.
Ved hjelp av en pensel og spade samle små biter av glass og store dråper kvikksølv.
De fleste små dråper av kvikksølv er bedre å samle et stykke papir, med samme pensel, og forsiktig slippe dem i banken.
Sjekk nøye sprekker i gulvet og de tingene som er i umiddelbar nærhet til det stedet hvor termometeret har brutt. Funnet på steder utilgjengelige å børste kvikksølv, få tak i, ved hjelp av medisinsk pære med en tynn spiss. Pære dra dråpe kvikksølv og deretter sende denne kvikksølv i banken. Samle hver siste dråpe.
Å sørge for at alle de innsamlede kvikksølv Lukk glasset og tilbringe innendørs våt rengjøring, ved hjelp av en mild såpe-brus løsning eller en svak blek rosa løsning av kaliumpermanganat.
Samle kvikksølv fra gulvet lett. Disse vanskelighetene oppstår hvis brutt termometer falt til fluffy teppe. Ofte i slike tilfeller, folk samle store dråper kvikksølv og deretter støvsuges eller teppe, eller banke ham på gaten. Og begge feil. Og i tilfelle av en støvsuger, i tilfelle av slo, mye av damp fordamper, trenge inn i lungene til en person som renser. Riktig denne situasjonen vil gjelde for spesialiserte tjenester.
Hvis du klarte selvstendig samle kvikksølv Lukk banken. Mesteparten av denne banken går til søppeltømming eller avfall tanker som står i gården. Men dette er helt uakseptabelt. Ved å gjøre det, kan vi ikke bare skadelig for miljøet, men også skade deres helse og helsen til våre barn.
Hvis du er en fan av rett handling og sikkerhet for deg ikke bare rant, har du sannsynligvis ønsker å gjøre det riktig. I dette tilfellet, må du gi banken en organisasjon som er engasjert i resirkulering av kvikksølv. Få henne nøyaktig adresse, kan du alltid på kontoret MOE telefon.
 Hvor farlig kvikksølv
Mercury gjelder svært farlige stoffer. Vыkatyvshys fra en ødelagt termometer, det begynner å fordampe når som helst mark over null. Jo høyere romtemperatur, desto mer intens fordampning og dermed konsentrasjonen av gasser i rommet. En ødelagt termometer i rommet 12-20 kvm forårsaker 30-50 gangers økning i den maksimalt tillatte konsentrasjon av damp.
For alvorlig forgiftning med kvikksølvdamp, heller holde seg innendørs i 2-5 timer. Barn, pasienter med kroniske sykdommer, gravide og kjæledyr lider av kvikksølvforgiftning er mye mer alvorlig enn voksne, friske menn. De første tegn på forgiftning er svakhet, sår hals og magesmerter, kvalme. Med sterke forgiftningssymptomer er lagt til disse økt spyttsekresjon og metallisk smak i munnen. Hvis du finner enda en av disse symptomene bør umiddelbart ta kontakt med medisinsk anlegget.  
Яндекс.Метрика