Som vidipraty kjøkkenhåndklær, utprøvde metoder
 Kjøkkenhåndklær er alltid mye mer forurenset enn bad. De vises jevnlig flekker fra kaffe og te, og noen ganger - av fet mat. Kort sagt, uansett hvor du ønsker å spare tid vasking, takle dette problemet har fortsatt. Så mange husmødre spørsmålet som vidipraty kjøkkenhåndklær til å tjene en lang tid gledelig renhet og behagelig lukt.
 Generelle regler
 Noen håndklær bør endres ukentlig. Men kluter - er en annen sak. De kan vaskes minst hver dag på grunn av de store konsentrasjoner av bakterier. Men fordi tiden er vanligvis ikke er nok, kan du endre dem to ganger i uken. Men hvis håndklær var flekker fra kaffe eller vin, har vasket umiddelbart. Jo lenger stoffet løgn, jo vanskeligere vil det da føre forurensning.
 Secrets av en stor vask
 Kjøkkenhåndklær kan godt vaskes i vaskemaskin. Hvit stille overføre temperaturforhold på 95 ° C. Men bedre farge håndklær vaskes ved 60 ° C. Hvis mange flekker på stoff, spesielt fett, best å suge, og deretter kjøre vanlig vaskepulver for maskinen. I spesielt vanskelige tilfeller vil blekemiddel for hvite eller fargede ting. Du kan også bruke spesielle vaskemidler som inneholder antibakterielle ingredienser.
 Men husk at jo mer bearbeidet kjemikalier håndklær, kommer raskere frynsete stoff i forfall. Selv om produsentene blekemiddel si det motsatte.
 Hvilke verktøy bør jeg bruke?
 Jo bedre vidipraty kluter? For dette formålet, kan du bruke noen av høy kvalitet pulver. Men det er en liten hemmelighet. Til alle stedene trakk lettere å vaske håndklær dyppet i en vandig løsning av vanlig eddik. Så bør kjøkken tilbehør plasseres i en varm (ikke varmt) vann, tilsett eddik i forholdet 3 kopper halv liter vann. I løsningen må ligge håndklær minst en time. Deretter kan de vaskes som vanlig i maskinen.
 I dag, er det ikke nødvendig å sette på en plate bøtte med håndklær og småkoke under omrøring med en trespatel. De fleste vaskemaskiner gi temperaturforhold på 95 ° C, noe som tilsvarer den tradisjonelle koke.
 Folk rettsmidler
 Hvis du er klar til å teste i praksis bestemors metoder, kan du prøve å koke håndklær, kan du bruke en av de gamle oppskrifter.

 I en bøtte med vann for å ta 2 spiseskjeer vegetabilsk olje, samme mengde blekemiddel og et glass av vanlig oppvaskmiddel.

 Når vannet koker, hell ingrediensene og rør om.

 I den varme løsningen plasseres tørt kjøkkenhåndkle og la dem der for å kjøle seg ned.

 Da de bare nødt til å trekke ut og hvordan å skylle.
 Det finnes andre oppskrifter.

 Gnidd på et grovt rivjern vanlig såpe bør helle i pannen.

 Tilsett ca 100 g silika lim.

 Det også sette håndklær, hell vann og satt i brann.

 Kok håndklær trenger 10-15 minutter og deretter, før du avkjøler, de bør skylles. Ellers fettvev fra igjen slå seg ned på dets overflate.

 Mange husmødre er redd for å bruke ferdige tøymykner. I dette tilfellet, for smakssammensetninger håndklær kan forberede deg. For å gjøre dette, den vanlige blandingen natron med din favoritt essensielle oljer.  
Bryr semskede støvler: grunnleggende regler
 Semskede støvler - svært komfortable, varme og vakre sko. De er egnet for kalde vinteren, men også for offseason. Semskede støvler er ofte til stede i samlinger av kjente produsenter. Men semsket skinn er ganske lunefull materiale. For å holde en lang tid sin sofistikert utseende, trenger vi en skikkelig og grundig omsorg for semsket støvler.
 Omsorg
 Suede er kontra fuktighet. Derfor, sammen med støvler, må du kjøpe et verktøy som beskytter semsket tørr. Vanligvis en spesiell impregnering som hindrer våt eller vannavstøtende spray. En annen nyttig å kjøpe vaskemiddel for semsket skinn og en spesiell børste. Veldig praktisk bilaterale børster: ene siden fjernet forurensning, og hever en annen haug.
 Kjøpe krem ​​semskede sko, sørg for å lese teksten på pakken for å sørge for hvilken type hud bør behandles denne kremen. Spesielt hvis de semskede støvler bruke verktøy designet for å glatte huden som inneholder fett, voks foundation, betyr dette at du kan lett miste støvlene hans.
 Daglig omsorg
 Umiddelbart etter oppkjøpet semskede støvler de bør børste eller tørk av med en myk, tørr klut. Fulgte boots vanntett behandling løsning, etter som de må tørkes i ca 10-12 timer. Så materialet vil bli beskyttet mot smuss, støv, fukt og saltløsninger. Videre, fra tid til annen må gjenta denne prosessen, og deretter støvler (lang nosytymutsya).
 Hver dag, før du går utenfor, behandle støvlene pusse ned, det vil si fra topper til sålen. Deretter sette på boots (eller børste) renere semsket skinn. Til slutt, må du sette et vannavstøtende middel.
 Etter hjemkomsten fra gaten trenger også behandling sko børste for å fjerne all smuss. Denne daglige omsorgen for semskede støvler. Det bør alltid huske hovedregel bare renseri semsket skinn.
Bryr semskede støvler: grunnleggende regler

 Hvis semskede støvler "mistet look"
 Ved tung forurensning, kan de se ut som skitne, selv om de ble nøye behandlet av kjemiske midler til omsorg for semsket skinn. I denne situasjonen, må du vaske støvlene vandig vaskemiddel. Pulveret bør være godt oppløst. Støvler bør rengjøres nøye vanlig viskose.
 Etter vask, gned de først med en fuktig klut, deretter tørr. Nå zastebnuvshy, de bør fylle innsiden av krøllete aviser og satt til tørk. Semskede støvler bør tørkes ved værelsestemperatur, utsettes for varme (!).
 Mistet "type" sko semsket fullt mulig å "friske". Bare tørke den med en bomullsdott dynket i ammoniakk oppløst i vann (50:50). Rett foran boots "posvezheyut" igjen på den lyse fargen og tone modulasjoner vises iboende semsket skinn. Dette målet kan oppnås ved hjelp av spesiell maling spray for semsket skinn.
 Vilkår for lagring
 Når våren kommer, er det uakseptabelt å bli truffet eller savner og "ting" i skapet. Sko bør være forberedt for oppbevaring til neste vinter. Støvler skal være grundig rengjort, tørket, fest. Deretter fyller indre rom krøllete aviser. Du kan også kjøpe en plastpute som lagret form. Nå kan du fjerne støvlene tilbake til støv.
 Hvis du overholder alle regler semsket støvler omsorg, vil de lengter etter å behage sine eiere varme, komfort og fantastisk utsikt.
Hvordan å forsegle gummistøvler?
 Gummistøvler som virker pålitelig, også, kan bringe sin eier. Det er nok å pierce deres rusk eller uhell kuttet med en skarp gjenstand, vil de holde vann. Gummi kan bryte der forbinder hoveddelen av sålen. Det slettet bursts, er gjennomboret. Og denne irriterende problemer med å gjøre boots uegnet for videre bruk.

 Du kan sikkert gå til butikken for et nytt par. Men hvis den ekstra penger å bruke ønsker ikke å gjenopplive den vanlige bedre sko. Og gummistøvler vil tjene sin eier i flere sesonger.

 Finn skade

 For å finne det skadde stedet må komprimere freebie gummistøvler og skru den ut som en tube med tannkrem ender. Sko nedsenket i kaldt vann, og stedet der punktering eller kutt, off bobler.

 Varme og kalde reparasjonsmetoder

 Måter du kan forsegle gummistøvler, to, varmt og kaldt.
 I varmt modus ikke gjøre uten vulkanyzyruyuscheho trykk. Vanligvis er denne enheten som brukes for en rekke produkter fra gummi. Å bruke den, blir nødt til å se på bilen. Og hvis det er trykk, kan ekspertene hjelpe.

Hvordan å forsegle gummistøvler?
 Kul måte enklere og mer tilgjengelig. Først må du vaske skoene tørke godt, og deretter begynne å reparere. Først må bearbeide kantene av spalten, ved hjelp av sandpapir. Hvis skadet den øvre delen, bør du kombinere gap bruker tråder.

 Å reparere patch behov. Ideelt sett, hvis jeg kan finne en lignende materiale. Men hvis et slikt hendig ingen redning bil eller sykkel kamera. Feil side som skal limes, pre-trenger prosess sandpapir. Uten det kan du gjøre når det brukes med patch reparasjonssett - det er allerede forberedt. Den neste fasen - som arbeider med området rundt de skadede områdene. Den er laget på en lignende måte, men området bør ikke være mer enn en liten flekk.

 En annen måte, uten noe reparasjonen mislykkes - et spesielt lim. Det er det på de preparerte overflaten patcher sko og to ganger, med et intervall på ca 20 minutter. Putting lim igjen, må du trykke på for å boot lapp og deretter tilbakeholdne eller til og med en hammer for å banke noen tung gjenstand. Da trenger du tålmodighet, gummistøvler er tørre for omtrent en dag. Når limet er tørt, må du ta hensyn til kantene og behandle dem med sandpapir.
Hvordan å forsegle gummistøvler?


 Reparasjons såler

 Det er lett å forsegle gummistøvler hjemme, og hvis det var problemer med sålen. Typisk kan det være en sprekk eller punktering oppstår. Sørg for å fjerne smuss fra sko og vask den grundig. Tross alt, hvis splinten fall, kan det negere all innsatsen til reparasjon.

 Når reparere soles assistenter blir gamle nylonstrømper. Av disse, er det nødvendig å foreta liten flate. Så du varme opp эlektropayalnyk og feste til porvannomu sted et stykke nylon. Smelteloddebolt, bør du gni stedet for det skadede området.
Яндекс.Метрика