Som vidipraty korrigering av klær?
 Bar korreksjon - et spesielt verktøy laget for å rette opp feil i teksten. Bar korreksjon er særlig populært blant studenter og elever. Men ofte er det situasjoner når korrekturlakk flekken klær eller andre gjenstander. Dette kan være tilfelle hvis du ikke fullt ut dekke vridd væske og klosset bevegelse chipped flasken fra bordet. I tillegg kan du ved et uhell bli skitten og tørr som en korrekturleser tape. Men dannet flekk på klær kan vidipraty. Hva gjør du hvis din klær flekken dannet fra to-corrector
 1.  I noe tilfelle ikke kaste korreksjon. Sjekk ut korrekturlakk sammensetning.
   Du må finne ut hva slags bar gjelder korreksjon. En anordning for å korrigere feil i teksten kan gjøres vann, emulsjon, alkoholbasert. også på markedet er tørre korrektorer.
   Etter å bestemme hvilken type corrector, med øyeblikkelig virkning. Jo før du bli med i kampen med en flekk, jo bedre du fjerne urenheter fra klær.
   Dine handlinger på rene klær vil avhenge av hvilken type corrector.
   Fjern skitt fra klær, avhengig av hvilken type bar corrector
  1.  Corrector vannbasert. Hvis du er tilsølte klær corrector vannbasert, og deretter vurdere selv heldig. Denne typen korrekturlakk går lett på klær. Clear sted kan være på vanlig måte: Bløt tingen på tiden (20 til 30 minutter) i kaldt såpevann, vask deretter i maskinen i henhold til den modus som er egnet for et gitt vev. Flekkene vil lett og uanstrengt.
    Corrector alkohol eller emulsjon basert. På stedet corrector av alkoholbasert vilje "til krig." Vent for korreksjon tørker på klær. Prøv å forsiktig klar av tørket corrector. Oppholdt forurensning må fjernes med en bomullsdott dynket i parfyme, tonic eller vodka. Deretter vaske ting i bilen, i forhold til temperaturen regimet.
    Corrector Løsemiddelbasert. Tyngre fjerne det fra baren corrector basert løsemiddel. Å kvitte seg med forurensning, trenger du et stykke ren klut; bomullspinner; og tynnere, white spirit, neglelakkfjerner (noen alternativ). Fjern produktet på feil side. Identifisere en ren klut på forsiden av produktet for å beskytte mot virkningene av løsemiddel ting. Nøye behandle forurensning dyppet i løsemiddel bomull pads, flytte fra kanten til midten sted. For å unngå ubehagelige virkninger test på oppløsningsmidlet på de indre sømmer produkter. Hvis en ting ikke er deformert, uutslettelig blekk, du kan trygt starte rengjøringen. Etter bilvask tingen på vanlig måte.
    Vær forsiktig! Hvis du finner at bruk av løsemiddel spoils klut ikke rengjøre ting selv. Sørg for å referere til renseri. Ikke i noe tilfelle ikke bør vaske klær. Ingen rengjøring vil ikke gi deg en garanti for at flekk corrector av baren vil bli fjernet etter at du vasker ting. Effektene av vann og pulver kan føre til at favoritt klær har å si farvel for alltid.
    Den solide bar korreksjon. Vidipraty flekk på tape-corrector vil ikke fungere. Suge ting i kaldt såpevann for en stund (40-60 minutter). Deretter fjerne tapen forsiktig. Ren ting på standby delikat vask bilen.
    Fjerne flekker fra to-corrector på klær, avhenger av hvilken type corrector, og den type stoff. De alle typer de mest lett vasket flekker på to-corrector vannbasert og tape-corrector. Det vanskeligste vidipraty forurensning av delikate stoffer, fløyel, silke, ull. Disse "delikate ting bedre å ta til renseri, i alle fall ikke tidligere zastyrыvaya.  
Hvordan vise blekkflekker, testet oppskrifter
 Det er lett å holde flekken fra klær til penner eller noen fag. Dessverre, flekker kan ikke alltid bli kvitt ved hjelp av normal vask. Men hvis du skal stå på møbler, klær eller veske ikke bare bli frustrert og kaste bort din favoritt ting å maskere eller egnede vev, fordi det er mange påvist måter å fjerne flekker fra håndtaket.
 Hvordan vise flekker kulepenn?
 Tid-testet oppskrifter Flekk nok:

 For å fjerne den, bør du ta etanol, hydrogen peroxide og vann. Først av alt vev behandling 90% alkohol, og til slutt etter peroxide vask med såpe og vann;

 Gel penn flekker fjernes med en god eddik, som tidligere var nødvendig for å oppvarmes til 50?. Deretter behandle flekken og vaske klær ved hjelp av hånden eller maskinvask;

 Du kan også ta zastarevshee spot for at bruk eddik og 90% alkohol i like proporsjoner. Etter behandlingen, bør stoffet skylles med vann;

 Prøv å ta i like proporsjoner ammoniakk og hydrogen peroxide i en teskje, legge til en kopp vann. Det er denne blandingen suge flekken og skyll ting;

 blekk flekken avledet blanding av natron og salt, la stå i 20-30 minutter og deretter vaske på vanlig måte;

 kan også brukes til å fjerne flekker salt og sitronsaft. La stå i noen minutter etter gjennomvåt klut og vask;

 neglelakkfjerner uten aceton klarer med flekker av kulepenn på skinn produkter;

 Hvis vi tegner en kulepenn flekker på hvite ting, kan du bruke vaskeri blekemiddel eller en annen.

Hvordan vise blekkflekker, testet oppskrifter Ikke bruk disse teknikkene til ting laget av delikate stoffer eller med ulike mønstre. Disse tingene du kan prøve vidipraty såpe ved håndvask. Vi er kun en god gni. Vel, hvis såpe er i galle, da det vil dempe forurensning raskere.

Hvordan vise blekkflekker, testet oppskrifter
 Hvordan fjerne en stor blekkflekker?

 I tilfelle du kjørte blekk, forble kule eller gel penn på overflaten flott sted, så er det bedre å bruke en blanding av en liter vann, brus (3 ss) og ammoniakk. Behandlet med en blanding av spot og vaske vanlig for deg. Dette hjelper som regel å fjerne dårlig flekk av en kulepenn.
 Også mange eksperter anbefaler for store flekker terpentin. For å gjøre dette, fukte et sted hvor det er en flekk dem, og deretter bruke den vanlige du bleke eller vaskemiddel.
 Gamle blekk flekken før vask Fukt med sitronsaft og la stå i en halv time etter vask med vaskemiddel.
 Sannsynligheten for at en av de ovennevnte metodene fungerer, ganske stor, hvis strengt følge instruksjonene og ikke endre størrelsesforholdet. Det bør alltid bli husket som før du bruker noen resept bør teste metoden til umerkelig område, for eksempel på innsiden av stoffet eller plagg sømmer. Dette må gjøres for å sjekke om noe tåle slike tester eller ikke, vil det ligge på gul flekk eller ødelegge den helt ren på denne måten.
 Moderne metoder
 Så lenge du ikke har tid eller ønske om å oppleve tradisjonelle metoder, kan du gå til nærmeste butikk med husholdningsvarer og kjøpe det spesielle flekkfjerner. Pre-sjekk med selger for vev egnede mirakel betyr og hva typer flekker det kan håndtere.
 Hvis ting der du tilfeldigvis igjen blekkflekker, er ganske dyrt, kan det være fornuftig å slå til renseri, flekkfjerning betrodd til fagfolk.
 Og at flekker håndterer dine ting forble mindre holde orden på dem. På bordet, kan de bo i en spesiell stand. Utenfor stasjonære håndtak bør dekke caps. Barn får lett vaskes av med vann markører. Og, selvfølgelig, prøver ikke å bære åpne referanser i lommene.
Som vidipraty hvite deodorant flekkerI dag bruker hver av oss deodorant som gjør det mulig å bli kvitt lukten av svette. Men bruk flekker på klærne er hvite. De er veldig stabil, så slitasje mørke nyanser bringe dem hardt nok. Disse flekker kan ikke være vidipraty vanlig måte som blanding med da, danner deodorant en forbindelse motstandsdyktig mot alkali.
Problem deodorant flekker
Deodorant anses nyttige oppfinnelsen av menneskeheten, fordi det bidrar til å kvitte seg med lukten av svette. Men etter å ha brukt det vises hvite flekker som nesten ikke vaske utsatt.
Komponentene som utgjør deodorant, blandes med svette til å danne en stabil forbindelse som ikke er utsatt for alkalisk stress. Bli kvitt ham vanskelig. Over tid, de hvite stripene er mer synlig i armhulene vev blir tynnere, forårsaker ting slites ut raskt.
Alle prøver å eksperimentere med forskjellige typer deodoranter, plukke opp et kompromiss. Alle ønsker at det skal være perfekt, omsorg for huden, forhindret lukte ikke ødelegge ting. Det er bevist at noen deodoranter ikke forurenser så mye klær som andre. For eksempel, er roller og spray ikke så ille for klær som tørr pinne. Som vidipraty nesten nye klær med hvite flekker?

Fjerne flekker fra deodorant

Å vidipraty deodorant flekker før du trenger å rengjøre stoffet med en børste. Dette vil unngå opptreden av grensen mellom den frie flaten og resten av produktet. Med samme formål kan fukte kluten med varmt vann rundt stedet.
Flekker viser, flytter fra kantene til sentrum. Ett effektivt middel anses frisk sitronsaft. Hvis deodorant flekker dukket opp nylig, vil denne metoden hjelpe. Du kan også bruke ammoniakk.
Hvis man bruke noen midler for å fjerne hvite flekker teste tidligere dens effekt på et lite stykke av vev for å bestemme dens resistens mot et spesielt produkt. Mange deodorant flekker kan vidipraty å bruke oppvaskmiddel. Jo høyere konsentrasjonen av stoffet, jo bedre blir resultatet. Løsningen bør holdes på stoffet til tre sekunder, og skyll med rikelig med vann. Hvis man se flekker og minske effekten, kan prosedyren gjentas.
Deodorant flekker godt rengjøres med salt. Det vil ta grøt med grovt salt og vann, som blir tilført stoffet og vaskes med varmt vann. I noen tilfeller hjelpe å bli kvitt flekker normal babyen såpe. Hvis flekken er svært gammel, skal det gjennomsyre eddik, deretter vaske på vanlig måte.
Et effektivt middel hullene anses såpe. Siden det er nødvendig å foreta chips og oppløses i varmt vann. Det som står igjen i en halv time, og skyll det må være i mye varmt vann. Bomull flekker vil bidra til å bringe vin eddik med silke - rubbing alkohol. Totalt deodorant flekker kan vidipraty å bruke en konvensjonell pulver, pre zamochyvshy ting i kaldt vann.
Hvis deodorant flekker vises kontinuerlig tilsølte klær delen skal behandles følgende blanding: to spiseskjeer med pulver for å fortynne vannet med en skje. Den resulterende slurry ble brukt på flekken og la stå i seks timer.  
Яндекс.Метрика