Som vidtinochnyy skylle sjampo?
 Eksperimenter med utseende, spesielt med farge håret langt og godt etablert blant favoritten kvinnelig sysselsetting. Det er den enkleste måten å føle seg "annen person" og bringe liv til noen endringer. Videre eksisterende tint sjampo. Fordelene med denne type maleri tilgjengelig: tint sjampo enkelt og raskt vasket, kan de være "øve" ny hårfarge før du går til salongen på temaet radikal endring farge.
Men noen ganger denne metoden gir misfires: Farge er ikke slik vi ønsker, eller det viser seg at han ikke vil til ansikt. I tilfelle av "innovasjon" ønsker å bli kvitt så snart som mulig. Og så oppstår spørsmålet som vidtinochnyy skylling sjampo - på kort tid.
 Det er lett
Mest vidtinochnyy sjampo vasket bort av seg selv i løpet av en relativt kort tid. Produsenter hevder at skyggen forsvinner etter 7-8 ganger vil du vasker håret. Slik at produksjonen er enkel: begynne å vaske håret mitt hver dag og en uke senere vil det være noe å minne om et mislykket forsøk på å endre fargen.
 Hårmasker
Til lett flyttes hyppig hårvask, ikke glem å holde fornye sine masker, spesielt siden noen av dem har obestsvechyvayuschym og effekt. For eksempel, kefir og honning maske. Gjøre dem mer enn enkel: bruke honning eller yoghurt (en ting) over hele lengden på håret, zakutuyemo polyetylen og håndkle på toppen og la stå i en halv time. Deretter vaske av.
 Hard case
Men det er alltid skylle sjampo vidtinochnyy er veldig enkelt. Du kan ha forårsaket for lyse skyggen eller avklart håret etter en perm, og kanskje han løftet sjampo ubehagelig overraskelse, når trudnovыvodymыm. I dette tilfellet, kan du bruke en profesjonell grafikk for å male eller ikke å risikere det og gå til frisørsalongen der samme prosedyre vil utføre profesjonell mester. Jeg bør nok forberede deg mentalt til hva skylle "skygge" og vil ikke være i stand til å male det mørkere hår farger.
 Rengjøring brus
Du kan prøve å fjerne rotfestet skyggen med konvensjonell natron. For dette formålet, vil vasket håret må søke slurry med soda vann og hold i 10-15 minutter. Deretter brus skal være grundig skyll og fukte håret balsam-kondytsyonenrom. Bruk denne metoden ofte er ikke: Hvis første og andre gang ønsket effekt ikke er oppnådd, bedre stoppe og overgivelse initiativet i hendene på fagfolk.  
Å legge et program til oppstart?
 Viktig for Windows-programmer kjøre den som standard samtidig med lasting av operativsystem. Det er en spesiell gruppe av programmer kalt Oppstart. Hver lagt til Startup programmet starter automatisk i bakgrunnen så snart du starter maskinen. Disse programmene er primært video - og audyodrayverы, brannmur, antivirus og noen få andre. Dette er flott fordi frigjør deg fra å måtte overvåke kritiske applikasjoner.
Noen ganger må du legge til noen oppstart et program du bruker ofte, og må kjøre hver dag manuelt. Men det må tas i betraktning at klippe bruke autorun, og legger til det alle programmene dine er ikke verdt det. RAM er ikke ubegrenset, og det anbefales ikke å overbelaste selv på det kraftigste datamaskin, som det ikke påvirker deres sakte fart. Omfatter bare det essensielle. For å legge til et oppstartsprogram i operativsystemene Windows, følger du disse trinnene.
 1.  Lag en snarvei til ønsket program. For å gjøre dette, gå til sin mappe, høyreklikker du på det yspolnymom fil rozshyrennyam.exe og velg "Lag snarvei".
  Lag en snarvei til en mappe automatisk plassere de nedlastede programmer. Dette kan gjøres på følgende måte. Klikk "Start" -knappen, og klikk "Alle programmer." Finn mappen "Startup" og klikk på den høyre museknapp. På hurtigmenyen, velg "Open". Da er det enkelt. Dra snarveien skapt fra ett vindu til et annet program og lagt til oppstart.
  Mer avanserte brukere kan gå den andre veien.
  1.  Logg på som administrator.
   Trykk på hurtigtasten Win + R, som åpnet en ledetekst.
   Operativsystemer Windows Vista og Windows 7, kan du skrive inn kommandoer direkte inn i søkeboksen som vises når du klikker på "Start".
   Skriv regedit og trykker på tastaturet knappen Enter (Enter).
   I Registerredigering, åpne venstre side av sporene er plassert i følgende bane HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun.
   Deretter i den høyre ruten klikker du på høyre museknapp på hurtigmenyen med en enkelt linje, klikk på "Create" i den neste menyen "String Value".
   Skriv inn navnet på programmet og klikk på venstre museknapp på en tomt område inne i boksen, høyreklikk på linjen med navnet på nyopprettede strengparameteren. Velg "Edit" -menyen.
   I streng parameterendringer, skriver den fullstendige banen til den kjørbare programmet du vil legge til en oppstart.
   Klikk "OK" for å lagre endringene og lukke Registerredigering.
   Etter den første omstarten programmet skal kjøres automatisk på datamaskinen. Den første metoden er beskrevet kan legges til oppstartsprogrammer ikke bare etiketter, men også tekst dokumenter, musikk og andre registrerte i operativsystemet filtyper. I dette tilfellet ved oppstart får du den aktuelle filen åpningen.  
Hvordan å tørke håret tørketrommel?
 Tørking Hårføner - en av de prosedyrer som skal gripe hver kvinne. Dette vil ikke vente i flere timer før håret tørke naturlig og håret ser mye mer nøyaktig. Ta en dusj og etter en halv time for å være klar til å forlate huset - dette er bare mulig ved hjelp av en hårføner.
I den vakre og rask konklusjon er bare en ulempe - håret under påvirkning av varm luft kan forringes, å bli matt og sprø. For å unngå dette, og for å sikre en skjønnhet frisyre, må du vite hvordan du skal blåse tørt hår.
 1.  Først og fremst betingelse for sikker tørking - avstanden mellom tørkeren og håret må være minst 7,10 inches. Det skal fremvise minimal temperaturkontroll - alltid velge varm eller kald luft. Jo mer du bruker varmluft, bør jo større blir avstanden som du holder tørketrommel.
  Tørt hår tørketrommel ikke mer enn en dag eller to. Daglig tørking forhindrer hår igjen, så ganske snart du begynner å legge merke til flisete tupper. Dette gjelder spesielt malt og opplyste hår.
  Tørr vått hår tørketrommel trenger ikke bedre pakk dem tørre med et håndkle og vente 10-15 minutter. Ikke prøv å fremskynde og alle allierte friksjonskraft: vått hår mye lettere å skade.
  Når håndkleet er fjernet, kan du bruke en beskyttende agent for håret, og deretter - skum eller lotion for styling. Vær forsiktig med doseringen hvis du legger for mye styling håret vil se skitten.
  Håret bør holdes slik at luften går i retning av hår vekst. Faktisk gjorde mange profesjonelle mestere hårføner ikke holder høyre og venstre hånd, så det er mye mer praktisk. Prøv det, og de begge alternativene og velge den du foretrekker.
  Før tørking gre håret med noen få tenner, så du ikke skader dem, men de vil ikke bli forvirret. Og at håret ikke blir forvirret, ozbroytesya pins, slik at du kan dele dem inn i flere tråder og deretter tørr og gre én.
  Men hvis det er veldig lite tid, kan du tørke den hårføner er riktig, bøyde hodet ned, slik at de tørker raskere og gevinst volum. Når du tørker "fellesområde" Hair er ferdig, bare vil skje i form av tips for å bruke en hårføner og en rund hårbørste.
  Hvis du ønsker å gi håret mer volum og litt skru dem på en rundbørste og avløp stråle av varm luft. Hvis du imidlertid kreve direkte strand - skru dem å børste og tørr ved å plassere tørketrommelen på toppen og trekke forsiktig hår. Spesielt nøye rette endene. Gjøre det som er nødvendig når håret er nesten tørt.
  Når føner er ferdig, re-gre håret (frisører anbefaler å bruke tre) og gjelder lakk eller voks - for tips.
  Hvor fint er ikke føne, bruker det hele tiden er nødvendig. Fra tid til annen bør få lov til å tørke håret naturlig, andre naturlige materialer for å lage imponerende frisyrer vil være færre. I tillegg hyppig lover ukladok trenger minst en gang i uken for å gjøre gjenopprette hår maske og selvfølgelig vi ikke kan glemme et balansert kosthold.  
Hvordan fjerne programmer fra oppstart?
 Alle Windows-brukere vet om en av funksjonene som ligger i dette operativsystemet - jo lenger den kjører på datamaskinen din, jo tregere den er lastet og kjører. En av grunnene til dette er mange programmer som er installert av brukere. Selv om umiddelbart fjerne uønsket, etterlater de seg en rekord i ulike områder av operativsystemet. I sine forsøk på å lese og gjennomføring vil bruke tid og ressurser, som til slutt vil redusere hastigheten på datamaskinen.
Et slikt sted er det oppstart delen som bestemmer hvilke programmer som startes automatisk etter lasting av operativsystemet. Mange programmer har en tendens til å få en oppstart samtidig med sin installasjon på datamaskinen. Også det kan bli lagt virus og annen malware. Så hvis det er en tid da datamaskinen ble jobbet ulidelig treg, så se i avsnittet avtozahruzok og fjern fra alt unødvendig.
Å lære å fjerne programmer fra oppstart vil bli beskrevet som en enkel trinnvise instruksjoner med illustrasjoner.
 1.  Logg på som administrator.
  Starte Kono kommandolinje operativsystem ved å trykke på tastaturet snarvei Win + R.
  I Windows Vista og Windows 7 kosakker kommandolinje kan være søkelinjen vises like over "Start" -knappen etter å ha klikket det.
  Tast msconig og trykk Enter på tastaturet.
  I Windows Vista og Windows 7 vil vises UAC, som for sikkerhet vil be om bekreftelse. Klikk "Fortsett" i dette vinduet.
  I System Configuration Settings fanen "Oppstart" og koble den (fjern hake) unødvendige programmer. Hold antivirus og viktige systemprogrammer.
  Hvordan fjerne programmer fra oppstart?

  Klikk på "Apply" og deretter "OK" for å lagre endringene.
  Et vindu der sies at for at endringene skal tre i kraft kreves omstart. Lukk alle åpne programmer og klikk "Start på nytt."
  Hvordan fjerne programmer fra oppstart?

  Et kraftig verktøy for å fjerne programmer fra oppstart har flere nytteAutoRuns. Den kontrollerer alle deler av operativsystemet, som kan være oppstart og vise dem til deg mye mer enn msconfig. I tillegg vil alle programmer og prosesser det er reflektert i den rekkefølgen Windows behandler dem. Fordelene og viktigheten av programmet kan også si at Microsoft anbefaler til sin side på deres offisielle hjemmeside
  http://technet.microsoft.com/ru-ru/sysinternals/bb963902.aspx
  for lederprogrammer i oppstarten.
  Ved hjelp av programmet er enkel. Last den ned fra siden ovenfor. Installere verktøyet er nødvendig. Bare kjøre filen autoruns.exe administrator. For å gjøre dette, klikk på den med høyre museknapp og velg menypunktet "Kjør som administrator".
  En hoved tab vindus «Alt» (All), som vil omfatte alle programmer starter automatisk med Windows.
  Hvordan fjerne programmer fra oppstart?

  På fanene kan du vise programmene og prosesser på grupper: kodeker, tjenester, biblioteker, drivere og andre. Hvis du vil fjerne et program fra oppstart, tar du den ut av esken.
  Hvis du slår noe så viktig, kan det alltid bli korrigert ved å slå huke ønsket program på plass.  
Яндекс.Метрика