Som zamolosolyt tomater?
 Saltet tomater - for eksempel hyppige gjester i det gamle bordet som raske agurk pickles. Opptjent deilig, frisk, rosenrøde tomater glede eiere og deres gjester krydret smak og unik aroma. Dette toget dem veldig enkelt, du bare har på hånden Fersk, slitesterke grønnsaker, salt, krydret greener og litt fantasi! Så, fjerne fra hagen et par dusin mest modne og fast tomater - og fortsett til salting! For malosolenyya små grønnsaker er best, da de raskt mettet saltlake og krydder. Vel, hvis du foretrekker sukker varianter: smaken av tomater klar til å være mer levende og intense. Før matlaging tomater og urter skyll godt i kaldt vann, lage mat og rene tre-liters glass stor pot for kokende saltlake (det vil komme godt med i løpet av et vold versjon beising).
 Tomater saltet klassiker
 I en tre-liters krukke bør:
 tomater - 15 kg;
 neyodyrovannaya salt - 4. skjeer;
 sukker - 15. århundre. skje;
 svart og søt pepper - 6-8 erter;
 Hvitløk - 8-10 fedd;
 solbær - 6-8 blader;
 Cherry - 5-6 blader;
 dill på stilker - 3-4 paraplyer;
 pepperrot - to unge blader;
 vann.
 Teknologi pickles:
 1.  Forsiktig lå tomatene i banken, asfaltering mellom radert hvitløksfedd, ukropnыe paraplyer og blader av kirsebær og rips.
   Fylle beholderen med vann opp til toppen, og deretter helle væsken i kjelen, vil det være nødvendig dette vannet for fremstilling av saltlake.
   Sett en gryte med vann salt, sukker og pepper. Sett på bålet, kok opp og la det koke i 5 minutter.
   Kjøle inntil klar saltlake 50-60 grader og hell den i banken. Lukk lokket og plasser beholderen på et kjølig mørkt sted i 2-3 dager.
   Saltet tomater klar! Forresten, hvis du - en elsker av paprika, sylte kan par med paprika og tomater; Dette i stor grad berike smaken av grønnsaker og legge til ekstra smak.
   Saltet tomater i en pose
   Denne oppskriften er bra at kokte denne måten tomater klar til bruk neste dag etter salting. I tillegg grønnsakene gå svært velduftende, med en sterk, deilig hvitløk smaken.
   Å pickle 1 kg tomater, trenger du følgende ingredienser:
   salt uten jod - 15. århundre. skjeer;
   sukker - 15. århundre. skjeer;
   Hvitløk - 3-4 medium hodet;
   Friske urter og fennikel frø.
   Prosedyre for å forberede:
  1.  Skjær forsiktig ut plass stilker grønnsaker; foreta krysskutt i bunnen av frukten.
    Knus hvitløk og bland med hakkede urter og fennikel frø.
    Litt nashpyhuyte gjennom kutt krydret tomatblandingen.
    Strø bunnen av plastposen salt, blandet med sukker. Sett tomatene i en pose og kaste med hvitløk-dill velling og salt.
    Knyt posen og legg den i en annen, og knytte det til nettstedet. Det er nødvendig å opprette luftsjikt.
    Sett posen med grønnsaker i en moderat varmt sted og riste hver 4-6 timer. En dag kan tomater ble behandlet på en deilig saltet!
    På samme måte kan du zamolosolyt grønne tomater, øke steketiden til 5-7 dager. Det viser seg meget velsmakende og originalt!
    Spicy saltet cherrytomater
    Kokte tomater så sikkert nyte elskere "pepperkorn" som å ha en slags krydret smak. Obligatoriske ingredienser:
    cherrytomater - 1 kg (kan erstatte vegetabilsk små sukker varianter);
    vann - 1 liter;
    hvitløk - 1 middels hode;
    neyodyrovannaya salt - 15. århundre. skjeer;
    sukker - 15. århundre. skjeer;
    svart og allehånde - 6 erter;
    Nellik - 3-4 korn;
    laurbærblad - 1 stk;.
    hot pepper.
    Teknologi pickles:
   1.  Fjern tomatene i stilken og ta plassen til sin vekst pen liten punktering dybde med tannpirkere.
     Sett den nederste halvdelen av bankene radert fedd hvitløk og hot pepper stykke; Sett tomater på toppen. Gulv grønnsaker helle hvitløk.
     Koke vann, legge henne salt, sukker og tørre krydder. Koke 5 minutter.
     Kult å varme saltlake status og fyll i banken.
     Dekke beholderen med en serviett og satt i et mørkt sted for 2 dager.
     Tilberedes på denne måten saltet tomater bringe glede de mest kresne ganer; det viktigste - ikke glem å kjøle før servering. Bon appetitt og god avling av tomater!  
Hvordan du lagrer brød?
 Hva kan måle seg med en varm, myk, bare bakt brød? Bare brød som holdt riktig, ikke slik at det å miste smak, aroma, ernæringsmessig verdi og nytte. Ifølge de siste ernæringsfysiologer, er nybakt brød ikke så nyttig som den som tilbrakte en dag eller to, litt zacherstvel, og det forsvant alle produkter av gjæring. Men dette er sant bare hvis lagring av korn er laget gunstige betingelser. Hva er disse forholdene, hvordan du lagrer mat og holde det som er nødvendig, se nedenfor.
 Hvordan du lagrer brød
 1.  Innpakket i tøy. Tidligere brukt til dette formålet grov lin klut eller håndkle. Brødet innpakket i et håndkle holdt til uker. Ved slutten av uken er det solid, men aldri mistet sin smak og nyttige egenskaper. Stoffet, som er pakket brød bør være helt ren, men det er bedre å vaske vanlig såpe for vaskemiddel eller skyllemiddel for sengetøy blader lukte. Det må bemerkes under normal bruk håndklær, men hvis du pakker det inn i brød, vil lukten bli følt i brødet.
   I en plastpose. Du kan lagre brødet i en plastpose, vil det ikke stivne fire eller fem dager. Men hvis du putter i en plastpose fortsatt varmt brød, deretter veggene i pakken kondens, og brød raskt zaplisnyaviye. For å forhindre mugg i tilfelle at brødet er svært fuktig i kan gjøres små hull vegger av pakken.
   I papirpakken. I en plastpose for å holde god myk brød. Hvis du ønsker å holde knekkebrød, sitt beste holdt i tett lukket papirpose. Hvis det ikke er papir-pakken, kan du pakke inn brødet på papiret, men i alle fall ikke en avis, som det lekke blekk.
   I en separat pose. Nylig gikk på salg spesielle laminerte lommer for oppbevaring av mat. Tøypose har tre lag: den ytre og indre lag - bomull, den midterste laget - perforert polyetylen. I slike stoff poser med lang brød er frisk og velsmakende.
   I fryseren kjøleskapet. Dette er en veldig god måte å langtidslagring av korn uten tap av nyttige egenskaper og smak. Ved en temperatur på minus atten grader brød kan lagres i opptil seks måneder. Før bruk må det tines ved å fjerne fra kjøleskapet og venstre ved romtemperatur i et par timer. Å fremskynde prosessen med tining av frossen mat kan plasseres i mikrobølgeovn eller i ovnen. Det bør bemerkes at ikke-frosne brød bedervet veldig raskt, så det bedre før frysing skåret i biter og pakk inn i folie eller plast pakter. En avriming det og hvor mye du trenger.
  Hvordan du lagrer brød?

   I brødkasser. I et lukket rom brød brødkasser kan enkelt lagres i flere dager. Men ikke glem om renslighet brødkasser for å unngå mugg. Det er antatt at hvis et brød med brød put eple, skrelt rå potet, lite åpent saltbøsse av salt eller sukkerbit, jo lenger brødet ikke vil bli bedervet.
   I form av kjeks. Dette er den enkleste og mest gamle måte å lagre brød. I tørket tilstand brød beholder alle sine gode kvaliteter. Det eneste negative - er hans styrke. Men denne ulempen kan være et pluss hvis kuttet brød i små firkanter, tørket i ovn eller i friluft, og deretter sette i suppe som toast. Oppdatere tørket tilfeldig eller spesielt tørket brød på flere måter. Den enkleste, dryss tørt brød med vann og legg den i en forvarmet ovn. Temperaturen bør ikke være for høy og bør være brødet i ovnen i omtrent fem minutter. I stedet kan du bruke ovnen mikrobølgeovn. En annen måte - dampbad. Biter av tørket brød satt i et dørslag eller sil og sted over kokende vann. Brød raskt myknet.
   Hvordan du skal lagre mat
  1.  Ikke oppbevar den er varm og fuktig brød. Hvis du lukker det fuktig, uansett hvor - i en pakke, brødkurver, i en panne, det raskt dannes mugg.
   I kjøleskap. Så det er bedervet og spoils raskere enn bod. Dette skjer fordi kjøleskapstemperatur (2-3 grader) fremmer raskere fordampning. Og det bør bemerkes at fuktigheten av ferskt brød når femti prosent. Fuktigheten fordamper, brødet er veldig tøff og smakløst.
   Må ikke lagres i én pakke ulike typer brød. Sort og hvitt brød, når det, vil påvirke mikrofloraen i hverandre, noe som resulterer i første omgang, til blandingen av lukter, for det andre, den raske zaplesnevenyyu.
   Å vite hvordan du lagrer mat, kan du få mest mulig ut av dette produktet, som lenge har vært viktig i vårt kosthold. Og for mange rester så til denne dagen.  
Hvordan forklare et barn sammensetning nummer?
 Når et barn går til skolen, er det viktig for ham er gjenstand for matematikk. Og den første oppgaven av læreren i dette tilfellet vil danne første beregning ferdigheter. Hoderegning trenger ikke bare for videre studier av faget, danner de personlige egenskaper til barnet. Det er derfor nødvendig hver dag for å trene et barn i beregningene. Men barn er ikke alltid umiddelbart forstår hva de ønsker. Hvordan forklare et barn sammensetning nummer?
 1.  Kanskje barnet ditt blir hørt høyt som du ser minst ti. Eller kanskje han allerede vet rim: ". En, to, tre, fire, fem, kommer jeg til å se for deg" Eller kanskje han ber om å telle gjenstander: stolene i rommet, tråkke på trappene, sitter på karusellen, blomsterbed utenfor. Hvis ikke, be dem om å telle seg med deg. Vel telle skritt. Eller gå på en bestemt farge fliser og tror på det. Eller blad søppel. Kom opp med deg selv, ta kontakt på dette problemet med barnet og vurdere de elementene som interesserer ham.
   Tilbake til skolen barnet må forklare hva forskjellen mellom tallene og tall. Tallene - en grafisk notasjonsnumre. Og bare ti sifre fra 0 til 9. 10 - dette er nummer merket på papir tallene 1 og 0. Tallene viser mengden av noe. Forklar barnet enkelt og klart til ham interessante elementer: frukt, leker, godteri.
   Enkel addisjon og subtraksjon. Ta en banan. Hvor mange bananer? En rekord er nummer 1. Hvor mange bananer, tar en annen banan? Vurdere: en, to. Det riktige svaret er - to bananer. Vis dem dette papiret: 1 + 1 = 2. Plus betyr at vi tar et annet slikt objekt, og et likhetstegn erstatter spørsmålet "hvordan da? ". Og to midler som skjedde to banan.
   Nå kan du spørre barnet ditt til å behandle banan. Hvor mye som er igjen i hans hender bananer? Telle. One. Vise det på papir: 2-1 = 1. Negative betyr at vi har fjernet en slik gjenstand.
   Etter å mestre den forrige eksempel ta for tre fag som oransje. Viser at tre kan oppnås på tre måter: 1 + 2 2 + 1 1 + 1 + 1. Sørg for å vurdere ting med barnet ditt, og plukke det interessante elementer for en konto. Som disse tingene kan du kjøpe spesielle telle pinner. De er fargerike og som barn. Du kan telle penger (la barnet føle seg som en voksen): ett regning pluss andre, osv
   Etter den vellykkede introduksjonen av de første tallene forklare alle de andre ti.
   Gi barnet ditt en spesiell plakat: "Komposisjon nummer" eller tegne det selv. Og du kan ikke bare male og forme og små varer, blader, skjell, pakkemaskiner fra sjokolade. Det er på tide å vise fantasi. Self-laget plakat, først, best husket, tydelig, for det andre, utvikle motoriske ferdighetene til barnet, og for det tredje vil det nok en gang spille sammen med sin mor.
   Tegn et husnummer. For eksempel, et hus for 4 ser ut som et rektangel med et høyt tak. På taket tegning figur 4. House - en fem-historie. I første etasje bor 0 og 4 på den andre - 1 og 3, den tredje - to og to på den fjerde - 3 og 1 i den femte - 4 og 0. Denne metoden gjør barnet ditt til å enkelt og raskt å huske sammensetning tall og lek beboere i huset. Du kan gjøre et annet hus og da, ikke bare med tall, men med gjenstander eller malte skapninger, dyr eller sirkler. Eller et hus med fire vinduer, f.eks. Et vindu sete "beboere" - klippe hunder, for eksempel. Hvor mange hunder bor i huset? 4. Hvor mange hunder forbli hvis man gikk til butikken? Det er riktig, tre og ett vindu vil fortsatt være gratis. Så opptatt 4 vinduer minus én hund - 3 ansatt vinduet.
   Kjøpe baby regninger. Ja, denne gamle leken interesserer ham, fordi rørene går gjennom - det er så interessant. Dette er ikke femti maskin, denne leken er sjelden å finne i dagens barn. Kontoer - en svært nødvendig ting, du kan fortsatt lære og tror på "butikk" play.
   Når et barn er i stand til verbalt telle til tjue, deretter vise ham skrive skrive disse tallene.
   Ta 13 sjokolade, skrive antall tall. Nå fjerne 10 godteri og viser at bare tre liggende godteri. 3 - antall enheter, og en - nummer ti.
   For større klarhet, ta en masse små ting, detaljene i utformingen, mosaikk. Vidrahuyte 20 deler, skrive ned dette nummeret. Vis at den består av tjue (nummer ti nummerert 2) og omfatter ikke enheter (nummerert 0). Demonstrere hvordan å lese store tall: 21 - tjueen, dvs. 20 + 1.
   Trolig den vanskeligste fasen - forklare til barnet mottar tall over 10. Hvorfor 8 + 3 = 11. Hvorfor er det så registreres. Forklar at for bekvemmeligheten av store mengder telling i tiere. Og 8 og to utgjør et dusin. Men legge til noen trengte 3. 2 vi lagt 3 mangler bare ett. Så det viser seg at 8 + 3 og 8 + 2 er 1. 8 + 2 = 10 skrive det ned på papiret. Men hvor du skal skrive en ekstra enhet? Det er riktig, i stedet for null.
   Selvfølgelig, når et barn, vil det være vanskelig og usikkert, men toget. Intelligent og kjærlig far alltid finne en måte å interessere ham. Ikke alle på en gang, legger utdanning, be om å huske forsamlingen neste dag. Flere slik opplæring - og barnet vil være svært interessant å lage store tall.
   Ikke gjør barnet å lære matematikk med makt ikke å ta motet bra. Drømmer, tilbud, interesser! Ikke overse ønske og be barnet ble telt. Hjelp ham telle med ham, fordi matematikk kan bli omgjort til et morsomt spill.
   Barnet liker å spille fotball - vel, vurdere mål. Han liker å se på tegneserier - vurdere serien eller tegn. Han liker å forme - vurdere biter av leire. Han elsker å tegne - count markører, pensler. Underveis, ikke glem triksene "Og kan jeg ta en børste? Hvor mye du har igjen nå børste? Hvor mye jeg børste? Hvor mange børster gjøre i rommet? "Så, spille og gjøre ting du liker, barnet vil mestre grunnleggende matematikk.  
Яндекс.Метрика