Såpe hjemme, eksperttips og råd

 Såpe hjemme - en prosedyre for utarbeidelse av såpe bruke oljer, alkalier, urte te, kaffe, melk eller destillert vann. Dessuten gjelder vegetabilske og animalske fettstoffer. De fleste artistene forbereder for smult såpe, som smult gjør det vanskelig og hastigheter opp prosessen med herding. Den eneste ulempen er dens særegne lukt som lukter såpe.
 Hvis du trenger såpe gjør:
 - Stearinsyre - en type fettsyrer som utgjør de fettstoffer og oljer (for opp til 25% for vanlig såpe hardhet)
 - Salt - helst bruke sjøen samt inneholder et stort antall stoffer som styrker og toning huden,
 - Farger - kan tas som naturlige fargestoffer og kjemikalier. Blant de naturlige inkluderer: leire farge, tørr gul sennep pulver, chlorophyllipt, gurkemeie, paprika rosa, vanilje, mørk brun kakao, kaffe, sjokolade, persille, urter te, honning, øl, tomatjuice, agurk juice, gulrot juice, rød te, indigo, melk og så videre. Eksperiment!
 Kjemiske fargestoffer: Mika, mat fargestoffer, titandioksid og andre. Matlaging Søt bedre naturlige fargestoffer, men hvis du ønsker å bli rik farge, deretter bruke konditorfarge.
 Oppskrifter håndlaget såpe
 Total teknikk såpe for nybegynnere:
 1. Smelt smør tørrstoff, hell væsken. I samme kapasitet ved å tilsette alkalisk oppløsning. I olje og alkali bør være den samme temperatur (30-50 ° C). Meadow tilpasse seg kaldt vann (eller melk, buljong, juice) og rør til dets oppløsning med en treskje eller blender. Når såpen, omrøringen kan stoppes.
 2. Legg eteriske oljer, fargestoffer og andre tilsetningsstoffer.
 3. Sett i form, dekorert med blomster og urter.
 4. Lukk form, Pakk den i et håndkle og la stå over natten.
 5. Skjær såpe i biter og fjern den fra formene og satt i ventilert sted for en måned. Det er ønskelig å operere med hansker, så søte små stikk. En måned modning håndlaget såpe helt klar.
 Såpe med silke og svyrlamy (kald matlaging metoden)
 Denne såpen kommer veldig hardt med mykt skum.
 Ingredienser:
 - Vann (33%);
 - Olivenolje (200%);
 - Castor olje (100%);
 - Palmeolje (500%);
 - Kokosolje (200%);
 - Perezhyr burdock olje (7%);
 - Silk (2%);
 - Natriumlaktat (3%);
 - Dufter "eple" (4%);
 1 del såpe malt titandioksid, andre del - "te" med sintere og den siste delen beige farger gjelder ikke.
 Bringe såpe til midten spor, legge natriumlaktat, deretter parfyme og perezhyr. Denne massen slippe formen med en skje, arbeider ut kleshenger wire i retning opp og ned.
 Secrets av såpe
 Jo lengre modnings såpe, slik at det er mykere og ikke så raskt vytratytsya. Hold linfrø søt pose eller pakke den i et linklede.
 Legg bivoks - det gir fin hardhet, glans og behagelig duft. Du kan dekorere søte honeycombs fra honning ved å plassere dem på kantene av såpe en dag etter modning.
 For smak kan du bruke naturlige eteriske oljer, men også ikke mer enn 2-3 arter. For dette formålet, passform og syntetiske stoffer, parfyme lukter av jordbær, bringebær, kokos, sjokolade, etc., mat smakstilsetninger, parfyme, eteriske oljer.
 Å lage såpe med skrubb effekt, må du legge den valmue dens sammensetning, en liten mengde av knuste frø, malte nøtter, og en mild skrubb for å legge havregryn.
 Nyttige tilsetningsstoffer er planter, honning, silke, havremelk, kasjmir, banan og andre.

Hvordan å holde stoffet på stoff?
 Metoden for liming stoff kan ikke bare vakre å skjule en feil av en ting, men også for å gi vanlige klær din unike stil. For eksempel kan den gamle mannens slitte ermet genser patcher feste med et mer slitesterkt materiale - ikke bare forlenge livet gensere, men også gjøre det fasjonable stil "tweed jakke med inserts." På samme måte kan du forvandle barnas klær, nakleyivshy søt blomst eller en maskin med skadet vev på plass. Hvordan å forsegle vev mellom dem med lim "CF-6"
 1.  Forberede en lime klut (et stykke eller klippe en patch).
   Ren klut for å fjerne støv og andre forurensninger fra å bruke alkohol eller aceton.
   Spread lim et stykke tøy som skal være knyttet til de viktigste stoffet.
   Tape hverandre stoff ved hjelp av et strykejern over en fuktig klut. Iron bør presses til bonding sted i noen sekunder, så er det nødvendig å ta en pause i 15 sekunder og trykk deretter på. Gjøre slike manipulasjoner så lenge fuktig klut er tørr.
   Hvordan å holde seg til klut stoff med lim "Dubok" og polyvinylacetat lim ("EPVA", "PVA", "syntetisk liv")
  1.  Tørk sted fremtid bonding med aceton eller alkohol.
   Hvordan å holde stoffet på stoff?

    Påfør lim på begge sider av stoffet (grunnleggende og lim).
    La smurte lim klut i noen minutter.
    Igjen gjelder lim.
    Koble klut og plassere dem under en last på 2 timer hvis du bruker limet "Dubok" eller 5-6 timer hvis du har tydd til å bruke polyvinylacetat lim.
    Hvordan å lime stoff ved hjelp av eggehviter
   1.  Påføre et tykt lag av eggehvite på det limte klaff vev.
     Tape hverandre vev og proprasuyte varmt jern.
     Hvordan å holde seg til stoffet applikasjon bruker termokleevoy grid
    1.  Få en spesiell butikk termokleevoy rutenett (i stedet komme og gjennomsiktig plastpose).
      Fest til søknaden og mesh trim på banen at det helt falt sammen med størrelsen på limte vev.
      Koble alle tre lagene til hverandre (netto bør være mellom den grunnleggende stoff og applikasjon) og prohladte dem gjennom hvitt papir jern.
      Faktorer å vurdere når du velger fond for liming stoff:
      etter tørking lim bør forbli fargeløs;
      på varer fra vev ikke bør danne en flekk av selvklebende produkter;
      lim skal ikke hoppe rett til å være i stand til å rette opp feil når du kobler vev grafts;
      sammensetning av produktet bør ikke inneholde farlige stoffer;
      klebestoff må ha en høy motstand mot forvitring, fuktighet og lys, bør det ikke påvirke endringer i temperatur innenfor normale grenser.
      Kombinere tekstiler med lim, vurdere deres tetthet. Hvis, for eksempel, kan eller plastduker termokleevoy kuler brukes for tynn og lett, for grov lin trengs en pålitelig måte.
      Når du vasker limte produkter anbefales ikke for sterk maskinering, vri ut og bruke vann med høy temperatur.  
Hvordan å kutte sopp i skogen?
 Great Society of the Pacific jakt har lenge vært delt inn i to leire: Tilhengere av å kutte sopp og deres støttespillere kronglete. Sterkt argument for gjensidige beskyldninger om barbari, grådighet eller latskap, støttet av personlige erfaringer er lik dem og andre. Imidlertid er det et tredje parti som sier både metoder som passer. Deres syn sammenfaller med funnene av biologer.
Hovedlegemet består av mikroskopiske sopp pautynoobraznыh filamenter - hyfer. Mycel en forstyrret, for eksempel, kan hvit sopp spredt rundt en hektar og består av milliarder av hyfer gamle med stadig dør og nye blir stadig voksende likt. Så for alle mycel kutt eller vыkruchennыy sopp - lav effekt hendelsen og slabooschutymoe: break flere hundrevis av tråder som holdt og matet frukt kroppen raskt spiret igjen forsinket hyphas og snart gi et nytt kull. Ganske et sted hvor kan sopp pulver nær falne blader eller nåler - skape gyte vanlig, et gunstig miljø for rekreasjon.
Klare sopp hender eller en kniv skal være borte fra stedet der de vokste til råtnende avfall ikke smittet mycelium midlertidig svekket og ikke prymanyuvaly ham skadedyr - sopp fluer.
 I noen tilfeller, sopp bedre vri?
Litt svingende og kronglete kan plukke sopp, isolert, solid fot tykk, hvit, osp, poddubovyky, smør, steinsopp og andre elementer. Denne metoden gir et solid økning, siden skjære en ganske stor del av sopp legeme forblir i bakken.
For det første, er sopp løsner den sikreste metoden, siden de karakteristiske tegn på giftig sopp, som presist kan gjenkjennes, er ofte på benet dypt i bakken og i klippe kan gå ubemerket hen.
 I noen tilfeller er det bedre å kutte sopp?
Kronglete noen sopp som vokser i grupper og smeltet røtter forårsake betydelig skade for å gyte. I disse tilfellene er det bedre og lettere å kutte dem uten å trekke forgjeves ting som kunne selv vokse til neste "jakt".
Anbefales også for saks av sopp: sopp, sopp, vovnyanok, chernushek, smør, osv Siden mange av dem ofte vokser dypt innfelt i mosen, deres vri seg selv er vanskelig, og overdreven makt kan forstyrre for mye mycel. Videre sprø og hul stilk plate av sopp under vridning kan raskroshytsya.
Skjæring og hjelpe når du ikke ønsker å bære hjem "skitt". Dette bør være så lavt som mulig, i nærheten av bakken, og en skarp kniv.
I sopp som vokser på trær, for eksempel sopp, ben stive og smakløst, så kutte av lokket, la stammen på stubber, vil de snart modne ny avling.
 Hva bedre å la sopp i skogen?
Svært store sopp er vanligvis perestarkamy, uegnet til menneskemat, de helt zhryzeni ormer og fylt med avfall sin levetid, som ikke klarer å fjerne salt vann eller andre triks. Men disse soppene kan tjene som skogplanting lager. Hvis du fikk en gammel, slapp, wormy mye sopp - stakk hatten på eventuelle tvister nærmeste knute ned: vysohshy, de sprer bort rundt og gi opphav til en ny mycel. De kan også trenge dyr eller fugler for mat.
Selvfølgelig, alle vet at vi ikke skal bære hjem flue agarics og andre sopp. Men ikke piske dem deres fiendtlighet og sinne, pisk eller pinne ben, giftige for mennesker å spise sopp (muligens behandlet) skog beboerne, ekorn, elg, hjort, bjørn, Jays, Capercaillie, orrfugl, rapphøns.
Klipp av sopp eller kommer ut, mycelium krenket på noen måte. Det eneste spørsmålet er størrelsen på skader. Hvis du følger rimelige grenser og handle nøye og forsiktig (sopp - ikke stubben å rykke dem opp ved å bruke makt), ikke noe dårlig vil skje. En underjordisk sopp rike lider mye mer fra tråkke av storfe eller mennesker og de generelle ugunstige miljøforhold enn på kutt eller vri den av.  
Яндекс.Метрика