Systemet av bygningen. Hvordan du kan beskytte hjemmet ditt?Sett under teppet ved døren sprakk å avgjøre om eieren av huset - gamle tyver mottak. Kjeks smuldret - deretter kom hjem forble hele - var fraværende. Men moderne tyver mye mer sofistikert, så de trenger for å beskytte seg mot alvorlige midler.
FYSISKE METODER FOR
Den første måten - er å ansette en livvakt. Men det er to seriøse "men". For det første er dette alternativet mer passende for et landsted. For det andre er det dyrt. Det er ansett som kostnaden for en time, og deretter, på basis av en enkelt arbeidsdag må betale svært alvorlig.
Den andre måten - Console beskyttelse. En av de mest populære alternativer.
Langs omkretsen av bygningen installert sensorer og alarm en gang utløst, gå å ringe vaktene. Du må bruke snachalana innstillings alarmer, og deretter betale en månedlig avgift.
Det tredje alternativet er det mest budsjett - overnatting i inngangen pulten. Ifølge mange tror, ​​er en "verge" nesten uslåelig. Concierge kjenner ansiktet hans og absolutt ikke tillate bkoho noe utenfor uten tilstrekkelig grunn. Sammen med intercom inngang snu bare en ekte festning. Det vil koste litt som å ligne en "service" kan alle inngangen.
Hvis ingen presserende helsebehov (trygt område, situasjonen i gunstig), og du, for eksempel, skal på ferie, noe om "å tilby sikkerhetstjenester" kan spørre en nabo. Han deretter vurdere og blomster. Men valget av en slik person bør være forsiktig fordi det er tilfeller når venner og naboer rettferdig plyndret forlatt leiligheten. Men før avreise, la det maksimale antall "tegn til liv". For eksempel, klærne på balkongen, eller be dine naboer fjerner posten. Dette kan avskrekke tyven som har "tatt på sparket" leiligheten din.
Hjerteløs BESKYTTELSE
Det finnes andre måter. Så si livløse. Faktisk er det det samme alarm, signal bare i dette tilfellet kommer til kontroll av, og for eksempel en mobiltelefon eier. Det er ett stort pluss - uten å måtte betale for den "live" beskyttelse. Etter installasjonen bare betalt tjeneste. Alarm fungerer slik: når noen kommer inn i bygningen, mottar mobiltelefon eier en melding. Da han selv tar skritt eller kommer til stedet i person eller ber politiet å håndtere. Det er et alternativ når en melding kommer på samme nabo. Du kan gjøre slik at du kan se eller høre hva som skjer i leiligheten din. Det samme prinsippet fungerer og mer populært og utbredt "howler", men denne gangen varslings invasjon ingen komme og bare inkludere alarm, som undertrykker "hele distriktet. Et slikt system er ikke veldig populær i byen og har mange ulemper. Den viktigste av disse er: erfaren recidivist "howler" Frykt ikke.
Det finnes andre, svært enkle måter og budsjett. Nemlig spille på windows rolokasety og pansrede dører. Med disse hjem rettsmidler er den mest estetisk slagfast film. Det påføres med vanlig glass i flere lag, og i stor grad øker dets styrke.
Metoden avhenger av type overnatting, beliggenheten og gulv miljø. Dermed ingen forbyr deg å kombinere forsiktig nabo, signal- og dressyrovannuyu hund. Tellehastighet og sterk. Med riktig tilnærming, vil huset ditt være utilgjengelige.  
 Eid riktig valg av kaffebønner er avhengig for sin aroma og smak. Så hva bør være oppmerksom når du kjøper kaffe?

 Kjøpe korn, bør du alltid ta hensyn til tre ting: blending (blanding) koafe, graden av steking og landet hvor kaffen kommer.
 Blanding kaffe
 Blanding kaffe - er en kunst som du kan få uovertruffen smak og aroma.
Hvordan velge kaffebønner

 Å skille mellom tre typer kombinasjoner av blande:

 forskjellige varianter av Arabica. I dette tilfelle, en blanding flere varianter av kaffe som er dyrket i forskjellige land. I navnet til kaffen alltid angi stedet der den ble dyrket og selv port som kornet ble sendt. Noen ganger skruppelløse produsenter i blandede Arabica robusta korn, men finner ut at bedrag kan bare gourmeter.

 Arabica og Robusta. Dette er en veldig vanlig kombinasjon. Verdi kan være forskjellig, for eksempel, 90% Arabica og 10% Robusta - en kaffe som brukes til å lage espresso, 80% Arabica og 20% ​​Robusta-kaffe passer med melk eller fløte, men en kombinasjon av 70% til 30% ved hjelp av en lav kostnad kafé fordi det er billig.

 arabica, robusta og Coffea liberica. Denne kombinasjonen er ganske sjelden fordi Coffea liberica om aroma, men veldig bitter.

 Landet
 Kvaliteten på kaffe og dens aroma avhenger av landet hvor det ble dyrket.
Hvordan velge kaffebønner

 Hvis kornet kom fra Mellom-Amerika - Colombia, vil de ikke ha en sterk syre når brasiliansk kaffe vil ha en magisk smak, hvis India, kaffen er litt snerpende og mild, med mindre Karibien, slik kaffe vil forlate en søt ettersmak. En av de mest populære nå en slags mocha, som kom fra Jemen, han har en behagelig og mild smak med fruktige toner.
 Roasters
 Det finnes fire typer steking bønner:
Hvordan velge kaffebønner


 lys steking. Denne korn er bedre å kjøpe fans til å drikke kaffe med melk eller fløte.

 gjennomsnittlig steking. Kaffe er en liten smak bitter, men veldig lukte.

 Wiener steke. En fantastisk duft, selv om bitter ettersmak vilje. Frøene er dekket med dette steking mørke brune flekker.

 French Roast (sterk). I denne kaffen vil være meget bitter smak, siden de sterke steking bønner avsatt mye olje.

 Når du kjøper ta hensyn til emballasjen - det beste valget vil være glassbeholdere, som kan sees alle korn. Prøv ikke å kjøpe pakken, som vil bli brutt korn - kvalitet kaffe fremtid kan ikke være veldig bra.  
Må jeg tine kjøttet før koking?
 Mange husmødre frosset kjøtt hjem fryser. Men så når det kommer til matlaging, begynner å tvile, og hvis du ønsker å tilbringe mye tid på sin tining? Spesielt hvis du skal lage mat suppe - tross alt, så kokt. Må jeg tine kjøttet før koking? Svaret på dette spørsmålet er enkelt. Å gjøre dette er nødvendig, ellers produktet vil miste sin smak. Men det må strengt følge reglene.

 Algoritmen er riktig avriming
 I de fleste tilfeller, kjøtt, frosset hjemme, fryse jevnt - over kantene, men i løpet av mindre. Hvis denne praksisen er også rask avriming bli brutt cellestrukturen i produktet. Så rush er ikke verdt det, med mindre selvfølgelig du ikke ønsker i stedet for kvalitet kjøtt protein får mye av tvilsom smak.
 Så du trenger å handle. Opprinnelig settes kjøtt fra fryseren i en vanlig kjøleskap, fortrinnsvis null temperatur. Og der det må holdes over natten. I løpet av denne tid kjøttet skal være myk og bøyelig over hele tykkelsen. Deretter kan man sette produktet i vann ved romtemperatur og holde den der så lenge som temperaturen i kjøttet ikke vil være den samme. Det tar bare 10-15 minutter.
 Hvorfor skal jeg holde den under vann? Som allerede nevnt, hjemme frysetemperatur er ujevn. Luftvarme lav og jevn tining vil ikke fungere. Men vannet stiger til utfordringen mye bedre.
 Noen nyanser
 Rozmorozhuyuchy kjøtt i kjøleskapet, ikke holde den i en plastpose. Bedre satt i en lukket beholder kan være en vanlig potten. Når kjøttet tiner, tildeler det juice. Men kulde og med lokket lukket juice vil bli re-kjole. Og det er fra det i stor grad er avhengig av smak.
 Men hva de skal gjøre for å vidtayuvav raskere produkt? Trenger å få det ut av fryseren, legg i en plastpose under en strøm av kaldt vann og holde det i noen tid. Tining kjøtt direkte i vann ikke er nødvendig, eller det oppløses juice. Selv om du trenger det til matlaging suppe eller bakt. Hvis du skal lage mat suppe, selv etter tining er ikke nødvendig å sette en brikke i varmt vann, eller topp protein kan lett curl.
Hvordan velge en mikrobølgeovnMikrobølger kan "møte" nesten alle moderne kjøkken. Populariteten til denne enheten er lett forklarlige. Mikrobølgeovn kan du raskt tine og koke en masse mat, ikke tar opp mye plass og ikke fylle vårt hjem med varme og stuffiness. Men i mange modeller av mikrobølge butikkene! Hva slags kjøpe dem for å sikre maksimal komfort på kjøkkenet?
Hvor å velge størrelsen på ovnen
Mikrobølger blir ofte installert i kjøkkenet, slik at størrelsen av apparatet må oppfylle området av lokalene. Du ønsker ikke å gjøre en allerede liten plass lagt mer?!
Sørg for å potensielle kjøpere må ta hensyn ikke bare til størrelsen av en mikrobølgeovn, men også på mengden av kameraer, er det fra dette tallet kommer an på hvor mye du kan laste ned begge produktene i det. Hvis en familie har to eller tre personer, vil det være nok til at mikrobølge opp til 19 liter. For en samling av mer enn tre personer bør plukke opp enheten på ikke mindre enn 23 liter. Det er en mikrobølgeovn kapasitet på 38 liter, de er egnet for en stor familie eller for vedlikeholds parter.
Det beste alternativet for små kjøkken vil bli bygget i mikrobølgeovn, kan du velge hvilken som helst størrelse, da det ligger i møbler og harmonisk passer inn i alle interiør.
Makt mikrobølgeovn
Makt i mikrobølgeovn - en viktig indikator. Det avhenger av hvor raskt vil varme opp mat i ovnen. Det må huskes her at oppvarmingshastigheten er direkte proporsjonal med nivået av energieffektivitet. Følgelig er det nødvendig å finne ut før du kjøper den belastningen grense i rutenettet, og tenke på om du vil ha litt å redusere energiforbruket ved hjelp av en mikrobølgeovn.
Hvilken type kontroll for å velge

I mikrobølgeovnen kan være ulike kontroller:

- Mekanisk - den enkleste og mest pålitelige type forvaltning. Hans arbeid er basert på "Input" parametere matlaging eller oppvarming, noen penner. Fordelene med denne varianten ledelsen inkluderer mikrobølgeovn enkelhet og pålitelighet, og dens ulempe er mangelen på mulighet til å stille de eksakte parametre.
- Button - denne type ovn kontrollen ikke er like pålitelig som mekanisk. Sine fordeler - det er tilstedeværelsen av et elektronisk resultattavle, som vil omfatte alle parametere (valgt program, tid, etc.), og estetisk utseende.
- Touch - med denne type forvaltning mikrobølgeovn knapp vises ikke på panelet, men bare med skisserer trykke området. Nesten 70% av mikrobølgeovner i butikkene - en enhet med berøringskontroll. Ved hjelp av sensorknappene for å spesifisere komplekse presisjon applikasjoner, som de ikke kommer til skitt, som høyttalerne, så dette er veldig praktisk å bruke mikrobølgeovn. På nedsiden er det faktum at denne type kontroll er følsom for plutselige spennings hopp som kan føre til svikt i noen sensorelementer.

Funksjoner ovn
Mikrobølgeovn kan ha flere moduser og funksjoner. Deres tilstedeværelse eller fravær bestemmes av fremtidige eieren avhengig av hvordan du bruker mikrobølgeovn.
For eksempel, hvis du mener det er viktig å varme opp noen plater av mat på en gang, så må du velge en mikrobølgeovn med multi-barer. De som elsker grillmat, er å se etter selv med en rist ovn ristene. Men de som ønsker å ha sine produkter er alltid jevnt varmer opp eller forberedt på, må du velge mikrobølgeovn dobbel stråling.
Folk som ikke er godt bevandret i kunsten og er ikke "venner" med en rekke programmer trenger å kjøpe en mikrobølgeovn enhet med online. Når du aktivere den på en oppslagstavle viser tips peker eller forklare handlinger som lar deg utføre de nødvendige beredskap og varmeprodukter.

I dagens mikrobølgeovner bruker ofte tre varmebehandling:

- Mikrobølgeovn stråling;
- Grill;
- Konveksjon.

Hvis du må velge mikrobølgeovn, som du har forberedt måltider for å varme opp og tine forskjellige produkter, så ta hensyn til de mest budsjett og enkle modeller. Hver av dem er mikrobølgestråling, som perfekt takle slike oppgaver.
Når du trenger å ikke bare varme, men også for å forberede enkle måltider i ovnen, er det nødvendig å se nøye til apparater som er utstyrt med en grill. Det vil tillate deg et par minutter å lage toast, varme smørbrød, kjøttretter med gylden brun og gi det ferdige produktet er gyllenbrune.
Grillene er i ovner tenovыmy og kvarts. Mikrobølgeovn med grill tenovыm kan endre vinkelen på behovet for jevn tilberedning. Dersom kvarts grill mikrobølgeovn, er enheten strømforbruket minimalt, og skorpen på produktene går mykt (men siden varmeelementet er plassert like ovenfor, kan det bli ujevn).

Konvektsionnye enheter spesielt designet for de som forbereder ovnene. De har flere alternativer for matlaging:

- Kun mikrobølgestråling;
- Bare grill;
- Mikrobølgeovn + konveksjon;
- Grill + mikrobølgestråling;
- Varmluft + grill.

Konveksjon kan du lage nesten alle parabolen! Varmeelementet som stadig blåser luft fra en spesiell fan hjelper jevnt propekty pasta eller grønnsaker, steke kjøtt eller oppvarming grøt. Imidlertid bør denne ovnen kjøpe bare de som er villige til høye energikostnader.
I moderne mikrobølgeovn har mulighet til enhver tid å koble til Internett. Med denne funksjonen kan du få forskjellig informasjon fra et verdensomspennende nettverk av nye oppskrifter og kaloriinnholdet i et produkt.
Også mikrobølgeovn kan utstyres for enkel bruk funksjoner som beskyttelse av barn avtorazmorozka timer, selvrensende sensorparet, og mange andre.

Interne belegg ovner

Velge ovnen, må du ta hensyn til det indre dekselet. Det mest populære alternativet - emalje. Dette billig belegg som er holdbare og vil vare mye tid.
Nytt i dette området er byokeramyka og antibakterielt belegg. Hvis du mikrobølgeovn med en av disse spesielle belegg, blir du eier av mikrobølgeovn:
- Høy holdbarhet på skrape;
- Perfekt glatt og flat overflate;
- Tåler støt og andre mekaniske skader;
- Non-stick effekt (murene er ikke dannet flekker av brent mat);
- Høy bevaring av vitaminer og andre næringsstoffer;
- Lavere strømforbruk, fordi det er et godt kamera og god varmeisolasjon holdes varm.

Også biokeramichnym med mikrobølgeovn og antibakterielt belegg er meget lett å rengjøre fra forurensning. Ulempen er at prisen er høy, men sprøtt materiale.
Mesteparten av ovnen har et innvendig belegg av rustfritt stål. De ser imponerende, sterk og motstandsdyktig, noe som er viktig hvis modellen er en grill eller konveksjon. Men ta vare på rustfritt stål er mer problematisk: ovnen etter hvert program Tørk av med en fuktig klut, og noen ganger rengjøres med rengjøringsmidler med slipeeffekt.
Det finnes også en rekke budsjett mikrobølgeovner, belegg kammer er laget av høykvalitets stål som etterligner emalje. Dekning av denne typen har en lav termisk stabilitet fordi grillen modeller av rustfritt stål vil ikke.
Beskyttelsessystemer i ovner
Praktisk talt alle potensielle kunder bekymret mikrobølgestråling. Bekymring for deres helse berettiget, fordi mikrobølgestråling er virkelig farlig for mennesker. Men det er ikke radioaktivt, og vil skade bare hvis brukeren ovnen ikke vil følge reglene for operasjonen.
Moderne mikrobølger er beskyttet mot mikrobølgestråling. Sine vegger og dører har et spesielt belegg. Når vi åpner døren, stopper mest maskinen automatisk. Noen til og med blokkere funksjonen til å åpne døren til det øyeblikket når forhåndsinnstilt modus er ferdig.
Som for produkter som vi forberede eller varme opp i mikrobølgeovnen, da studier har vist at de er trygge. Disse konklusjonene er basert på det faktum at i prosessen med mikrobølgeinnretninger trenge dypt inn i produktet, noe som påvirker vannmolekyler, og tvinger dem til å bevege seg aktivt. Dette er hva som fører til varme mat.
Servise for mikrobølge
Retter, som vil forberede og varm mat i ovnen må være laget av porselen, keramikk, terrakotta eller keramikk. Du kan bruke en hvilken som helst form og størrelse på beholderen, så lenge de passer i ovnen. Også kjøpe retter til ovnen uten behov av gull- og sølvfelger eller mønstre, fordi de kan forårsake svake elektriske utladninger.
At du ikke vet om det er ditt hjem for mikrobølgeovn retter, legg den i enheten for 1 minutt, bør det ikke varmes opp.
Koke og varme i mikrobølgeovn kan være i papirprodukter. For eksempel, lage popcorn i poser eller instant supper i kopper. Men mest praktiske retter er spesiell plast eller glass (ildfast).  
Яндекс.Метрика