Toaletter: klassifisering og designfunksjoner

 Til dags dato har mye nødvendig tilbehør som toalett ennå ikke brukt begrepet prestisje, og dens forbruker egenskaper snakke ganske vanskelig. Vi bestemte oss for ikke å gi spesiell vekt på toalettet. Men i mange europeiske land er det en spesiell hjørne av denne filosofien, som i alle fall må være rene og komfortable, et sted hvor man kan være alene med tankene dine. Uansett hva det var, er ordet "komfort" nært knyttet til toalett rom, gitt det store utvalget, som nå gir oss produsenter av VVS.
 Til tross for store endringer i måten den "toalett" til dagens fajanse undersøkelse vi også asketisk holdning til toalettet. Men det er det viktigste sentrum av toalett rom. Som andre VVS, kan toaletter deles inn i to typer: gulv og kledning. Hvilken som helst av disse typene kan bli inkludert med regelmessig eller tank bygget inn i veggen. Den vanligste kombinasjonen er når toalettet og tanken er to separate elementer. Mens ikke glemme stykket hvor toalettskålen og tank er en enhet. Men slike strukturer er ikke mindre populære. De er enkle å installere og har mange fordeler. For eksempel, i motsetning til enkelte modeller i candy bar fra gulvet til toppen av tanken er mye mindre. Men i motsetning til de tradisjonelle anordninger er dyrere.


 Velge gulv toalett, bør være spesielt oppmerksom på høyden. Tross alt, må det først tenke på brukbarheten av høyeste medlem av familien. Fremfor alt må vi se på den modellen som best tillater å slappe av musklene i magen, korsryggen, bekken og bein. Kan være et dilemma: å velge gulvet eller montert toalett. Det skal bemerkes at gulvmodell er mye enklere å installere. Men hengslet toalett vil være bra i tilfelle at det er en teknologisk nisje i veggen der du kan sette tanken. Ellers er det umulig å spare plass plass.


 Pris toalett modeller fra forskjellige produsenter kan variere sterkt. For større grad toaletter kostnaden avhenger av deres merkevare, materialkvalitet (farge, glans, holdbarhet), design, teknologi og design. Prisen på produkter av russiske og kinesiske produsenter er ofte dyreste er 50. Produktene er produsert av selskaper som Matteo, Thun, Keramag, Mosaik, IDO, NovaTop og KOLO.


 Spesiell oppmerksomhet bør rettes toaletter, laget i retro stil. Deres viktigste særtrekk var subtile former, originale malerier og messing håndtak er laget for å drenere vann. Retrounytaz - er først og fremst estetisk og praktisk enhet som har nikkel spyleventil, styrt av en spesiell pedal. Renne retromodelyah gjøres på forskjellige måter: systemet "smykny av tau" trekke stang, slå spaken, trykk på knappen eller pekeplaten. Kostnaden for en slik retrounytazov vanligvis varierer fra € 100. Spesielt gode priser forskjellige design modeller som koster opp til 3000. Den mest populære er utviklerne av rimelige produkter er innenlandske produsenter. Men produsentene av spesifikke modeller kan identifiseres og selskapet HERITAGE Twyford.


 Like viktig er også toaletter, hvor spesiell vekt på komfort og sikkerhet. Det toaletter for personer med begrensede fysiske evner, som for eksempel funksjonshemmede og eldre. Volumet av produksjonen av disse modellene ganske små, så det er i høy etterspørsel. Imidlertid er prisen på disse toaletter høy nok. For eksempel, har selskapet IDO to modeller med nedfellbare armlener toaletter for funksjonshemmede og eldre. Deres armlener er laget av aluminium og tåler opp til 300 kg. Toaletter Series Trevi er en flott høyde for mennesker med sykelig leddene. Specialized toalett - tilpasning er ikke billig. Men det finnes alternativer.

 For eksempel, er det et alternativ å installere spesiell rail å hjelpe deg å endre fra vognen på toalettet.


 I dag er verden har et stort utvalg av ulike typer toaletter. Mange produsenter tilbyr et bredt spekter av VVS element. Husk, toalett - midt toalett rom. Og behandle hans valg bør være med spesiell omsorg.  
Hvordan hilse ektemannen
 Før, det gjorde jeg ikke vet hvordan de skal hilse hennes elskede ektemann hva du skal gi noe å si? Dette spørsmålet stiller seg selv hver kvinne som elsker å elske eller galskap. Med den andre kategorien er enklere. Kvinnen mener er sjelen, hjertet, hver eneste celle i kroppen din. Hun vet tydelig at kjærlig hjerte forteller henne den rette veien i denne retningen. Så hva du skal gi? Som velkommen? Dette spørsmålet trenger ikke å møte bare de som spør ikke råd utenfra, tro mot seg selv og bare seg selv. Det er ikke mange. Vi søker tviler redd for å gjøre noe galt å uroe eller skuffe helten for dagen, skuffe eller ødelegge ferien. Forgjeves! Slike taktikk vi alle ødelegge.

 Vi må helt klart sette et mål og oppnå det. Du har besluttet å hilse hennes elsker, slik at han blir husket for en levetid? Vie sitt dikt, men snarere enn en eller to, og en notisbok hvor hilsen skrevet om dine følelser for ham om hvordan du bør ikke leve uten det og så videre. N. Tror du en mann røre deg?

 Vurdere et annet alternativ. For eksempel, på skolen er du vant til å gi 23. februar gutter og cologne postkort eller kort og nøkkelring, uansett hva du skal gi, er dette bare etter råd fra læreren din eller mor som prøver å gi minst penger på en gave til en venn gutten. Ja, var det mange, men dette er ikke tilfelle! Hva var i skolen, må du glemme! Tenk unna! Vi gir en gave er ikke gutten fra skolen, og elskede mann! Deri forskjell.

 Elskede ektemann er ikke bare en fin kommentar og en stor mengde oppmerksomhet og omsorg, la din gave er ikke som i det hele tatt. Du skal føle at det kan gi. Dette kan være poesi, musikk eller frank tilståelse av kjærlighet til ham. Improvisere! Tilberede et deilig måltid, noe som han ikke har prøvd noe som kan overraske, overraskelse. En mann må føle at han er spesiell, unik og det har ingen analoger.

 Hvis du gir en kort, prøv å i det minste var det trykt tekst og mer skrevet av deg. Du trenger ikke å omskrive lærebøker eller internett - du er helt i stand til skrive alt selv, til og med bedre enn andre steder. Bare plugg i tankene dine for et øyeblikk av kjærlighet og lys som er i ditt hjerte! Her er en enkel hemmeligheten til suksess i å skrive postkort. La det ikke være noen rim, la det ikke være i det hele tatt god skriftlig, men det vil være original og unik.

 Din mann vil vet at du elsker ham som han veien du. Tro meg, vil svaret ikke ta lang tid. I hans sinn, vil markere en uvanlig hilsen, hvor rørende hele skjedde.

 Essensen av mannen er at noen skjuler sine følelser og til og med følelser. Ikke vær redd for! Prøv å være åpen med ham, og han vil også bli åpenbart for deg. Bare være tålmodig!

 Husk at nøkkelen til suksess er å elske, oppriktighet, fantasi og begjær. Vil elske og oppriktighet - synes fantasi og ønske om å gjøre en realitet.

 I likhet med sine ektemenn! Gi dem din kjærlighet! Være glad!  
Myter om farene ved røyking

 Røyking kan rette betraktes fysiologisk nødvendig prosess for menneskekroppen. Nikotin er i stand til å drepe 36 arter av mikrober, hvorav åtte er skadelig. Etter den første handlingen av nikotin dø gamle og fysisk svekket hjerneceller. Harpiks, som avsettes i lungene fra røyking, kompliserer strømmen av luft til alveolene, slik at kroppen til nyttig økt blodstrøm i hulrommet i lungene. Uten en slik gunstig effekt av røyking kan oppnås bare ved intens sport eller med komplekse luftveis øvelser. Prosessen med å puste inn røyk, dessuten er en naturlig og nødvendig pusteøvelser. Myten om lossing dager
 De sier at du ikke kan røyke hele tiden. De sier det er nyttig å arrangere faste dager uten sigaretter, redusere denne skade av røyking. Faktisk kan disse forskjellene ikke tillate! Det vil si, hvis du røyker, så røyker. Enhver pause fulgt av røyking vil føre til mer skade enn selv å røyke hver dag. Det er derfor du trenger å gi opp røyking altfor "i rimelig". Du kan ikke kaste kraftig, men hvis cast - ikke for å gå tilbake til røyking eller et år eller to.


 Myten om røyking og sport
 De sier at sport og røyke helt uforenlig. Det er svært tvetydig. Kanskje på TV du ser en utøver med en sigarett, og i det virkelige liv - som de ønsker. Hva er så trukket idrettsutøvere røyker? Bare på grunn av røyking i kroppen inkludere kompenserende mekanisme - hemoglobin frakter oksygen og legger mer enn ikke-røykere rettigheter. I hverdagen, er det ikke merkbart, men ved høy belastning Fordelene er åpenbare.


 Jeg må si at det internasjonale profesjonell idrett har lenge nådd grensen for menneskelige evner. For noen opplæring kan ikke hjelpe det ekspandere. På målstreken i maraton hendelses idrettsutøvere er alltid velkommen gjenoppliving team. Tross alt, få mennesker vet at de fleste løpere marofonschykov - er deaktivert med kronisk astma brohyalnoy. De kan absolutt offisielt bruke doping - narkotika, som inkluderer nikotin.


 Myten om vasokonstriksjon grunn av røyking
 Først fartøyene begrense, bare hvis røyke mye - mer enn en pakke om dagen. For det andre har moderne forskere mottatt resultater fra studier på effekten av nikotin på vår sirkulasjonssystemet som er falt fra alle tradisjonelle oppfatninger om nikotin. Det viser seg at nikotin stimulerer bare sirkulasjon!


 I forsøk på mus funnet ut at nikotin stimulerer Oljevernfartøyene og aktiverer nervesystemet. Man får følelsen av at når du tar nikotin mus føler et utbrudd av energi. Det er bevist at nikotin kan også brukes for rask helbredelse og effektiv behandling av sykdommer relatert til dårlig sirkulasjon. Forskere prøver nå å finne ut om nikotin kan hjelpe mennesker med alvorlige nevrologiske lidelser.


 Sammen med tett tobakksrøyk røykere inhalerer mange næringsstoffer og oksygen, og nikotin fungerer som en god naturlig antibiotika. Det dreper bakterier i munn, svelg og lunger - 36 typer farlige patogener. Det er bevist at røykere er nesten aldri lider av herpes på leppene og ansiktet.


 Myten om forurensning
 Spørsmålet er hvordan man skal røyke. Hvis røyken virvler rundt tykk røyk, dette amatør, tar ingenting verdifullt produkt. Dette røyker dype drag, holder røyken i lungene i lang tid, som absorberes alle de mest flavorful ingredienser. Riktig mann røyker miljøvennlig enn selv en ikke-røyker, som bruker halvparten av oksygen.


 Overall, røyking mann alltid bedre tilpasset livet rundt. På kritiske øyeblikk i lommen er det kamper som kan bli utvannet brann, belyse din vei og holde varmen. Hos røykere ikke noe problem hvis han ønsker å snakke eller møte med noen - du må bare be om en sigarett. Fordi røyking er også anbefalt for folk som lider av naturlige skyhet.  
Яндекс.Метрика