Utsettelse: hvordan man skal håndtere den evige ønske om å utsette saken før senere

 "Jeg ønsker ikke å tenke på det nå, jeg skal tenke på det i morgen" - et kjent uttrykk. Dessverre, mange mennesker bærer det på reelle problemer og handle på denne måten. Spesifisitet forsinkelsen var hyggelige tanker, ignorere visse handlinger med ofte ganske klar over deres betydning, alt dette kan tilskrives et kjent begrep i psykologi Utsettelse. Det er flere måter å stoppe utsette saken før senere. Vær spesifikk
 Glem den generelle responsen, for eksempel "i nær fremtid", eller "nær
 tid. " Ikke la usikre svar. Alle disse begrepene er tvetydige og
 strech. Hvis du gjennomføre for noen
 tilfellet være mer spesifikk. Det er to begreper, så nei, hvis besvart
 "Ja", være nøyaktig i sine svar. Nevne dato, klokkeslett, det var alt
 strengt i henhold til plan.


 Når du utfører oppgaver
 Start med en betydelig

 Får oppgaver alltid starte med de mest
 viktig. Lav, ikke komplisert, men det er viktig i øyeblikket. Det er viktig
 forstå det. Fordi noen hastesak etter hvert kan bli
 ubrukelig. Som et resultat otsrochytsya utføre viktig virksomhet. Det er mulig
 gi et eksempel. Du er på kontoret, gjør viktig oppgave ytelse,
 og plutselig hører du en telefon som kan bli løst sikt. Du
 ansvarlig, til slutt veldig viktig ting er bakgrunnen. Essensen av dette
 måte til å bestemme selv de mest betydelige oppgave og gjør
 sin avgjørelse uten å bli distrahert av uvedkommende. Svare på det samme innstendig appell
 kanskje din kollega.


 Gjentar:
 "Vi bør utføre"

 Hvis du setter ut til, til det viktigste begynner det
 ytelse. Det viktigste for å starte, og begynner ikke i morgen, ikke snart, som det er i dag.
 Prøv det. Og sørg i effektiviteten av denne metoden.


 Bestem selv
 Award for "arbeidet"

 Forfølge en bestemt oppgave, sett
 belønne deg selv slik at du får ved å gjøre det. Hvis du vil
 distrahert, vil nedleggelse alltid bli forsinket. Et sammendrag av din
 Arbeidet er opp til deg. I dette tilfellet, kan du melde deg på en måte
 for eksempel, er du i prosessen, forstår at trenger litt hvile.
 Spør deg selv hensikten med planlagte finish, og deretter gå til
 kort hvile og deretter fortsetter å arbeide, gjentar det samme. Ja
 utføre visse oppgaver vil være den mest effektive.


 Bruk kunnskap
 å jobbe med den nyeste teknologien

 Ifølge statistikk, er de fleste ansatte distrahert fra arbeidet
 tredjeparts nettsteder, programmer og så unyttig varsler. d. Mange store
 selskapet bevisst nekter adgang til sine kolleger på bestemte nettsteder
 blokkere tredjeparts applikasjoner. Målet - å gi ansatte
 fullt arbeidsmiljø, eliminere distraksjoner. Bruk denne.
 Det finnes mange programmer som blokkerer noen plass til å arbeide
 Internett.


 Lær hvordan du skal
 avhende sin fritid

 Bygg planer for helligdager eller helger. Hvis du er
 planlagte utflukter, forprosjekt til hver minste detalj. På forhånd
 bestemme sted og nyte en innkjøps produkter t. e. Dermed
 Spar tid og tålmodighet.


 Ikke kast bort tid
 Folk som ikke har det tatt bort

 Det finnes en rekke mennesker som påtvinge sin kommunikasjon, og dermed
 ta bort din dyrebare tid, som alltid mangler. Fra disse
 Folk kan være svært vanskelig å bli kvitt. Derfor kan vi utvikle forhånd
 en plan for kommunikasjon med denne kategorien av mennesker. Det bør handle på en slik
 en måte som ikke var i kommunikasjon tilbakemeldinger. Vanligvis folk føler det, og
 mister interessen for kommunikasjon.


 Vurdere sin
 biologisk klokke

 Det faktum at hver av oss har vår egen biologiske
 klokke. Som våkner opp om morgenen og begynte å jobbe, og om kvelden
 kapasiteten er oppbrukt. Noen personer har imidlertid bare i løpet av dagen
 konfigurert til å fungere og aktivitet og inspirasjonen kommer til dem bare når
 kveld. Faktisk er det svært viktig. Å vite din biologiske klokke, du kan
 mest produktivt utføre en spesiell jobb.  
Home Office Organization

 Vi har blitt vant til det faktum at hvile hjemme og på kontoret - arbeid. Men i senere år ofte endrer prioriteringer, og huset er utstyrt på arbeidsplassen. Vel, hvis det er et eget rom, hvor du kan utstyre et behagelig miljø å jobbe og ikke tenke på hvordan arbeidet passer inn i kontormøbler. Men hva de skal gjøre når de får et hjørne kontor overnatting, er det to løsninger: maskere minne, ikke begrave den identifisert som den viktigste dekorasjonen av rommet.


 Her er noen enkle løsninger for å imøtekomme arbeidsplassen. Se, kanskje ett av alternativene synes nyttig og god løsning som kan brukes til området av huset.


 Eget hjem - Kontor enkelt opprette, hvis du velge området i rommet - spisestuen eller stuen. Bak skrivebordet kan enkelt finne skapet snu den til et system for lagring av dokumenter og skrivesaker. De fleste har på hånden er noen elementer som er best plassert på åpne hyller. Det bør bemerkes at når du velger et sted for arbeidsområdet skal være fri tilgang til stikkontakter og gode lysforhold.


 Klumpete antikke skap kan enkelt gjøres om til en multifunksjonell garderobe med lett sekretær. Lett flip panel byrå vil være praktisk for PC-bord og hyller, skrivebord og skuffer lett fylt med passende størrelse bokser og skuffer under dokumenter.


 Ved innredning av kjøkkenet for å bestille, bør prosjektet inkludere plass til et skrivebord der barna kan gjøre lekser mens du er opptatt på kjøkkenet, og du vil ha et sted å gjøre en handleliste. Spørsmålet løse flere dype kurver og krakk med innebygd lagringskapasitet, noe som vil øke funksjonaliteten av sonen.


 For en komplett Hjem - er kontoret ofte ikke nok plass, en nøkkelverdi i riktig plasseringen av ting og deres lagring. I dette tilfellet bruker alle vertikale flater til arbeidsområdet forble gratis. Her er perfekte hengende hyller og skap, som lett montert holder for papers. Og enheten døren samt et skrivebord og enkelt konverteres til å vende slippsonen.


 Plassere jobb ved vinduet, kan du enkelt bruke en bred terskel som er lett pereobladnuyetsya en praktisk hylle der du kan lagre mapper og kurver av verdipapirer og mangel på mangel på dagslys.


 Som ofte skjer, en stor familie med ett bord bruker mye folk, for arbeidsområdet er perfekt for normal spisebord, sette den mot veggen. Langs veggene kan romme garderobe med separate celler for oppbevaring av personlige eiendeler av hvert familiemedlem.


 For forsenket kontor er perfekt nisje der du kan bruke vanlige kjøkken beholdere. Horisontal henge skap, erstatte hengslene på piano med normalt å få et arbeidsområde med skrivebord, trenger også å installere gassløft. Når endt arbeid, bare lukke døren og ting er bra.


 I tabellen område for lagring av dokumenter kan suppleres, enkel design, og komplett uttrekksenheten under vasken. Stoppe Velg dine skap med hjul som lett kan flyttes og brukes som en ekstra arbeidsflate.


 For vinkel arbeidsplass ville være den beste T - formet sak. Dette stedet er ideelt for lagring av store mapper med dokumenter.


 Fylle området over bordet kan brukes hvis en vertikal arrangør med kvadratmasker av samme størrelse, laget av forskjellige materialer og paneler hengende inventar.


 Store arbeidsflater kan oppnås med avrundet konsollbord, på hver side av maskinen vil være nok plass for kurver og hyller. Når skrivebordet kan romme store oppbevaringsbokser tilgjengelig.


 Ikke brukes i nisje lett pereobladnuyetsya funksjonell arbeidsområdet. Gjennomsnittlig jobb kan dekorere gardiner som dekker nisje. Et sjeldent brukte overhead skap over bordet flott for lagring. Om nødvendig, lett skyve ut, og en lang tid i rommet er i orden.  
Forberedelse for det kommende nyttår

 Faller den første snøen på gaten satt kuldegrader, og sannsynligvis hver person på terskelen til det nye året er det en spesiell ferie humør. For dette nye året ønsker jeg å føle lukten forbundet med mandariner, jul, nyttår fyrverkeri høre sangen, se de gode gamle filmene forbundet med ferie, hvor det finnes mirakler og magi. Men på nyåret er fortsatt svært lite! Derfor, alle som smake denne nyttårsfeiring, som meg, allerede verdt å tenke på forberedelsene til denne festivalen, og umiddelbart begynne dette spennende. På den ene siden tar det mye tid og krefter på den andre - bringer så mye glede og uforglemmelige øyeblikk, og skaper en varm atmosfære i familien. Tross alt, alle vet at julestemningen vi spørre oss selv, noe som betyr at det bare er avhengig av oss hvor fint det ville være å ha en ferie. For å begynne å planlegge alle aktiviteter på papir eller i digitalt format, har en liste som vil spare deg fra unødvendige problemer og hjelpe beregne alle de nødvendige skritt for hver dag. Så når du skal begynne å trene og hvilke elementer vil bli inkludert i hendelsens opp til deg, basert på arbeidsmengden din tid og hvordan du ser dette flott ferie. Jeg vil bare skrive om de områder av trening, jeg tar hensyn til meg selv, og etter min mening bør vurdere hver person som ønsker å oppleve atmosfæren i feiringen neste år.


 Først av alt er det nødvendig å ta vare på forbereder listen over personer du ønsker å gratulere, enten skriftlig hilsen, sende e-post, ringe eller gave. Vanligvis jeg Denne listen er over femti kort, fordi vi alle vet at tradisjonen bør aksepteres som slektninger, venner og naboer og kolleger.


 Når du har utarbeidet en liste over folk for å hilse, bør du kjøpe frimerker, julekort, innpakningspapir, og begynne å tenke på stilen av ditt hjem, dekorere et juletre og pynt av bordet, uten noe som ingen kostnad, ingen nyttårsfeiring.
 Hvis du kommer til å invitere gjester til festen, bør vi tenke på forhånd om muntlige og skriftlige invitasjoner. I tilfelle at du kommer til å tilbringe nyttår eller jul middag i en restaurant eller institusjon, er det lurt å bestille bord nå, fordi senere alle stedene mest sannsynlig allerede opptatt.


 Ved begynnelsen av desember, må du begynne å tenke på å kjøpe gaver som kan bringe så mye glede som du og dine kjære. Advance kjøpe dem redde deg fra kjas og mas i butikkene til de som har det travelt ser på tellere på jakt etter gaver i siste øyeblikk. Foreta et kjøp, prioriterer de gaver som skal sendes i posten, samt levering tar tid. Med utbruddet av desember bør gjøre mailing gaver og kort i posten. Timing er avhengig av bosted og mottakerne av e-post. Det bør også bemerkes at i tilfelle av mulige forsinkelser.


 Kaste bort noe tid bør helst kjøpe levende, fersk juletreet, også gi deg en ekte følelse av feiring. Pakker lansert så snart som mulig og ved å signere dem, la under juletreet til din kjære ser frem til den dagen da de kan pakke gavene sine - det vil vekke i dem ånden av nyttårsfeiringen. Og dessuten gaver i vakre pakking selv er festlig hjem dekorasjon. I tråd med kristen tradisjon, skal juletreet settes 12 dager før jul og demontere det nøyaktig like mange dager. Men mange folk begynner å pynte et juletre litt tidligere for å fortsette ferien ånd. Jeg tror også det er verdt å kjøpe en dør krans, personlig jeg gjøre egne hender med lapnika som kjøper på treet. Etter installasjon treet, min familie begynne å dekorere huset med kranser inne og ute.


 I midten av desember er nødvendig for å forberede festlig måltid menyer og lage en liste over essensielle produkter for kjøp. Du ønsker kanskje å lage retter som aldri hadde forberedt, i så fall bør du gå videre "test" dem for kombinasjon med annen pynt nyttår bord. Etter min mening, ville den perfekte løsningen være en stor kalkun at vår familie har blitt den tradisjonelle jule parabolen. Shopping bør begynne å gjøre estimert levetid for drikking godbiter: kjøpe bedervelig mat igjen til siste minutt, med alkohol, servietter, stearinlys kan kjøpes i første omgang.


 Og så, når alle de viktigste arrangementer trening kan puste, og nyte fred i sinnet med disse ubeskrivelige følelser kommende feiring, gå for å besøke slektninger eller ta dem hjemme, forberede et festbord og entusiastisk feire nyttår!  
Яндекс.Метрика