Wedding Cake Historie


 En gang bort ung brød - brudgommen måtte bryte hodet over bruden, symboliserer overflod av chips i familien. I Skottland denne skikken varte til det nittende århundre - selv om brudepiker dekket hodet med en vev. Smuler av brød bryllup til slutt forvandlet til konfetti, som gjestene dusjet nygifte. Og ordet "konfetti" kommer fra det latinske "konfarreatsyya" (en type ekteskap i de romerske patrisiere, tilbudet av et offer hvete brød).
 Nå avskåret fra den aller første stykke bryllupskake lagt ut for auksjon - så ta vare på familievelferds nygifte begynne i bryllupet. Men du kan selge ikke bare den første, men også den vakreste stykke kake - bortsett fra at pryder brudeparet figurer.
 Nygifte skal underholde gjester personlig kake -. Første foreldre, deretter pårørende og så videre D. Cut kake brud (spesiell sølv kniv, bundet med bånd) og brudgommen legger sin høyre hånd på armen av bruden - et symbol på hva de først behandle gjester sammen familien. Det er skikk når bruden kutter et stykke kake for brudgommen, bruden - brud og deretter gir hverandre en bit av din del - det er bare at styrke ekteskapet.
 I middelalderen brakte gjester til bryllupet kaker i en rekke gave til bruden og brudgommen og gjorde henne bitter. I XVII århundre i England så utgjorde litt boller. En fransk konditor, som besøkte England, oppfunnet en spesiell bryllupskake Croquembouche. Dette er forsterket av høy pyramide av små runde eclairs, holdt sammen av tråder av karamell. Croquembouche fortsatt veldig populær i Frankrike.
 Pan-europeisk tradisjon - tjene kake i bryllupet bruden (hvit, utsmykkede) og brudgommen kake, beskjedne, men store.
 I bakt kake ring brud - som med brudepiker få det, og gifte seg og og brudgommen skjære kaken i biter, pakket dem i en egen boks med initialene til de nygifte bundet med en hvit eller sølv bånd, og satt ved inngangen - gjestene kan ta deres hjem, forlater bryllupet.
 Kake brudgommen vanligvis lage sjokolade. Morsomt, hvis den alternative dessert viser fangst brudgommen eksempel en kake i form av en fotball.
 Lagdelt bryllupskake ble oppfunnet bare i XVIII århundre, London - lokal konditor lånt den i form av klokketårnet i kirken St. Bride, nå minnet oss til bryllupet kake. Men kan formen på moderne bryllupskake være hva du vil - runde, kvadratiske, rektangulære, hjerteformede, ringer, hestesko, etc., men selvfølgelig et spesielt inntrykk lagdelt kake - det er virkelig virkelig et bryllup! Etasjer kan bli lagt på hverandre, og kan plasseres på egne stands, limt glass eller metall ben (og vanligvis gjør hvis en kake som veier over 7 kg).

 Tradisjonelt kake for et bryllup feiring kombinert med fargen på kjolen til bruden. Arrangørene vil ikke råde til å velge bryllupskake ren hvit, sin innredning, eller hva det var, og bildene under videoopptak vil bli dårlig merket, som om smurt. Legg farge til hvit kake er enkelt: du kan dekorere det med friske og kandiserte frukter og bær, krem ​​roser og andre blomster (inkludert levende), sjokolade, marsipan, bånd, perler, bjeller, blonder, og selvfølgelig, figurer bruder (svaner, engler, duer og t. f.). Spesielt imponerende er tallene vises på toppen av kaken. Hvis du planlegger å installere det selv, sørg for å varsle deigen til toppen tier av deres skapelse er ikke kollapset under vekten tallene.
 Katalogene av bryllup kaker (inkludert Internett) konfekt Selskapet tilbyr en imponerende rekke alternativer fra klassisk multi dekorert med figurer av bruder til eksotisk og selv humoristisk eksempel, hvis du planlegger å markere bryllup på stranden, kan kaken være i form av en øde øy enkelt palmetre under hvilke sitte hele den samme par. Selv tradisjonelle figurer bruden og brudgommen i en frakk i hvit kjole og Fathi kan være uvanlig, for eksempel, er bruden brudgommen holder i armene. En av de siste nyvinningene - spiselig kake dekorasjon bilde.
 Velge kaken i katalogen, er det fornuftig å forhåndsbestille en sonde veier, sier en kg, sørg for at det er ikke bare vakker, men deilig. Forresten, lagdelt kake, spesielt hvis det er tre eller fem etasjer på separate stands, hver tier kan være et selvstendig, konfekt kunst (etter smak).
 Den totale vekten av kaken beregnes på forhånd og det var nok for alle: for én person er avhengig 150-200 g (150 - for menn, 200 - for en kvinne eller barn). Størrelsen på kaken, avhenger av om det vil være til stede rik krem-baserte smør eller planlagt noe lys, luftig, lav-kalori. Det gir ingen mening å bestille selv to-lagdelt kake som veier mindre enn 3 kg - lagene kommer altfor tynn og ville se latterlig.
 Forresten, den største kaken bakt i den amerikanske byen Orlando 12 juni 2003. Det var bare fem nivåer, men han var høy og veide 67 m 2420 kg. Sin topp dekorert med figurer av Shrek og Fiona.
 Selvfølgelig, nå som alle Weight Watchers, fortrinnsvis en lett dessert - kake basert på yoghurt eller souffle. Kaker er vanligvis kjeks, men de kan gjøre og ost (som ostekake). Perfekt innredning - friske bær. Polusъedobnыe smykker - karamell perler og blomster, etc. - kan være for vanskelig hvis du prøver det på tann. Ikke bruke til å dekorere kaker eller marengs wafere - de vil smuldre når kuttet. Hvis kaken har imponerende størrelse, er det bedre å sette i en egen tabell, der de kan beundre og selv fotografert på bakgrunnen for å delta.
 Originaler kjøpte kake i form av en familie slott, favoritt bil, kirken hvor bryllupet skal finne sted på amerikanske nygifte Derfor Uottsы Kerry som en bryllupskake tilbudt gjester 19-kilos cheeseburger med figurer av bruden og brudgommen. Hjerte kan ikke kommandere!
 Lage bryllupskake skal vise fantasi til seremoniell kake fjerning og minneverdige gjester og deg selv. Selvfølgelig, kan du bestille en etikett som "Rådet så elsker", men ikke nødvendigvis følge tradisjonen så bokstavelig. I bryllupet til en av min venn som giftet seg for tredje gang (og brudgommen bak var "bare" et ekteskap), nydelig bryllupskake dekorert med inskripsjonen: "3: 2. Til Irynka" Fange Besøkende grenser!  
Planter i Feng Shui

 Siden feng shui - læren om balanse, er mange planter å installere det, harmonisering plass og menneskelig energi. I tillegg har mange mennesker (særlig innbyggerne i byene) mangler elementet av tre, at de kompenserer for det, spre planter på kontoret og leilighet.
 Bryr grønne venner bly i kropp og sjel harmoni som er en forutsetning for undervisning feng shui. I tillegg planter symboliserer velstand og helse.
 I vinduet plantene filtrere den dårlige energien, over hodet på senga - bedre qi sove.
 Planter i Feng Shui er brukt som en plass for utvinning og for aktivering av flyten av qi i hjørnene av rom og korridorer. De er også stor for å jevne ut skarpe kanter (for eksempel møbler eller bokhyller), beskyttelse mot skarpe piler. "
 Disse inkluderer først og fremst planter i potter og kar. Det er viktig at de er frisk og sterk.
 Se etter dem med kjærlighet, vanning og jordas fruktbarhet, og til gjengjeld vil de fylle hjemmet ditt healing energi.
 Planter med avrundede bladene er bærere av en rolig yin energi, og med skarp - Aktiv energi yang. Så tenk på hvor du skal plassere en bestemt plante: et soverom eller kontor. Forresten, blomstrende planter produserer mer energi.
 Alle plantene forbundet med elementet treet og plassere dem i den sørligste delen av rommet hvis du trenger å styrke element of Fire. Ved å plassere blomstrende planter i det sørvestlige området, vil du forbedre relasjonene i familien.
 Friske blomster - vakre Qi medier. vandre gjennom skogen, eng eller en park kan velge din favoritt urter og blomster. Og nettopp kjøpt på vei hjem fra jobb blomster vil ikke bare bedre humør, men vil gjøre livet behagelig og velkommen endring.
 Nå er mange prøver å pynte med blomster ikke bare hans hus, men kontoret. Viktig for kineserne og farger av kronbladene. For eksempel, vil gule påskeliljer og tulipaner fylle et rom solenergi, og lilla iris, eller hyacinth vil bidra til å slappe av og stresse ned.
 Visnet planter kast.
 Som for de tørkede blomster, de praktisk talt ikke har noen effekt på energibalansen i hjemmet eller på kontoret.
 Kunstige planter kan brukes på steder uten naturlig lys, og tilbyr toaletter, korridorer for "oppmykning" av skarpe hjørner, nisjer og alkover i.
 A vanskelige planter bedre holde i vinduskarmen. Dermed du beskytte ditt hjem og kontor fra invaderende inntrengere. Ikke plasser vanskelige planter nær folk, og i den sørvestlige delen ansvarlig for ditt forhold til andre mennesker. Ignorerer dette rådet, kan du bo i strålende isolasjon.
 Blomster er en av de beste måtene å ønske noen god. Spesialist Feng Shui Lillian Tu rådet før du gir noen eller kjøpe blomster for seg selv, bestemme antall av sine Gua. Kjenne dine tall, kan du enkelt riktige blomster du velger. Hvordan? Men ja,
 Blomster av glede, kjærlighet, lykke og hell


 Antall Hua

 Blomster


 1

 Blå eller lilla blomster, kraner, lilje. Ingenting gul eller oransje


 258

 Gule og oransje blomster, krysantemum, liljer, roser har små kronblader og blader


 3 og 4

 Mange grønne bregner. Blå blomster. Ingenting hvitt.


 6 og 7

 Hvite blomster med gule vperezhku. Ingenting rød


 9

 Blomster røde, gule eller oransje, blandet med mye grøntområder og løvverk


 I øst er det noe slikt som "kunsten av buketten." Dette tar hensyn til alt: antall farger, maling, kompatibilitet, symbolsk språk av tegn og t E..

 Verdien av farge blomster i Feng Shui:


 Rød - Lidenskap, energi, selvtillit, sensualitet, besluttsomhet, mot.
 Rosa - Romantikk og sjarm.
 Orange - Glede, god humor, kreativitet, vilje til å handle.
 Gul - Optimisme, glede, energi, vitalitet.
 Grønn - Balanse, harmoni, oppmuntring.
 Blå - Fred, sikkerhet, kontrollere sinnet, renhet.
 Violet - Høye idealer, fullkommenhet, harmoni, inspirasjon, åndelighet, bevissthet, makt, makt.
 Hvit - Ulike mening i øst og vest. Ofte forbundet med renhet, uskyld og dyd.  
Яндекс.Метрика