Å lære å fotografere speilreflekskamera?

Hvis du kjøpte et speilreflekskamera, betyr det ikke at du har gjort en video bare være profesjonell. Å ta perfekte bilder, bør du lære hvordan du bruker speilreflekskamera. Du bør vite de grunnleggende konseptene. Øv endre innstillinger og finne forholdet mellom kamerainnstillingene, omstendigheter og shemky resultater.

 Instruksjon


Å lære å fotografere speilreflekskamera?

1. For å ha forlatt et flott bilde, er det nødvendig å ta hensyn til belysning av objekt som skyter. Avhengig av dette bør du sette følsomhet (ISO). Hvis du bruker solskinn god belysning eller bør senke verdien til 200 eller 100. The Twilight dystre været eller høyne til 400 og i klubber, konsert, natt, natt - opp til 800 eller enda høyere. Jo høyere ISO, bildene vises i mer digital støy. Videre, i sterkt lys viktigheten av ISO føre til rammen bare gå dårlig. Husk også at hvis du bruker blitsen, bør følsomheten reduseres til 200-100.
Å lære å fotografere speilreflekskamera?

2. Nå la oss snakke om å sette Hvitbalanse. Det hjelper kameraet å gjenkjenne og vise farger riktig. Siden forskjellige typer belysning gir et helt annet bilde. For eksempel gir konvensjonell glødelampe alle fargene gul farge. Innstilling bb "glødende" for å gjøre fargene mer naturlige balansen og fargetemperatur legger blå og dermed nøytraliserer gule lyspærer. Styrk ta bilder med ulike innstillinger bb med ulik belysning, innendørs eller utendørs i ulike værforhold.
Å lære å fotografere speilreflekskamera?

3. I ulike situasjoner må skikkelig bruke Aperture funksjoner. Faktisk membranen - et hull i linsen. Kan åpnes og lukkes, for derved å regulere strømmen av lys. Jo mer åpent det er, jo klarere bildet ut og vice versa. Også, i tillegg til lyset krysset serverer det en annen funksjon: Lar deg justere dybdeskarphet (FLU). Hvis blenderåpning, alt utenfor fokus erodert. Hvis det er lukket, tvert imot alle bildene er like skarpt.
Å lære å fotografere speilreflekskamera?

4. Det er viktig å sette riktig eksponering. Avhenger, vag eller tømme ut rammen, enten det er dynamisk eller statisk. En rask lukkertid kan du fryse rammen. Jo mer dynamisk objekt beveger seg, jo kortere eksponering bør plasseres. På kvelden på membranen blir veldig lite lys og raske lukkertider du vil ikke lykkes. Du må gjøre en lengre eksponering for bedre utarbeide detaljene. Det bør også bruke et stativ eller annen solid grunnlag for refleks fordi kameraet under eksponering kan fange den minste bevegelse. På den annen side fotografere motiver i bevegelse, kan på en lang eksponering gi svært interessante resultater. For eksempel, vann, fotografert med en kort eksponering, vil være høyt, skarp, tydelig synlig spray. Men hvis du fjerner alt på en lang eksponering, er vannet glatt, væske, som ligner på silke, og jet vil minne sølvtråder.
Å lære å fotografere speilreflekskamera?

5. Alt det viktigste du bør vite om din SLR, bør du lese bruksanvisningKoblet til maskinen. Alle modellene har sine egne funksjoner og triks. Bare når du tydelig kjenner dem, kan du lage en virkelig anstendig bilder.

 Note


Å lære å profesjonelt fotografere, Først må vi forstå hva du mener med dette begrepet. Dette kan være å skyte for berømmelse, profitt, etc., eller å bringe noe til "publikum".

 Rynke


Nå la oss snakke om Shutter. Automatisering sikkert praktisk og nyttig ting, fordi de ikke ønsker å tenke på verdien av avstand, blenderåpning, lukkertid, og så videre. Imidlertid kan denne modusen ikke møte alle dine behov i skytingen.

 Video Tutorials
Å lære å fotografere?

Vi er alle litt soul fotografer. Hvis noen av oss minst en mann som aldri ønsket å huske de viktige øyeblikkene i hans liv, ikke bare i tankene, men også på film. De fleste bildene er gode, selv om de fleste fortsatt går til kurven. Men blant dem kan være kjær for ditt hjerte skudd. For å redusere tap i det harde livet spirende fotograf, vil du trenge din fantasi og kamera.

 Instruksjon


  •  Viktigst, aldri gjøre noen skudd fra én vinkel. Og ikke spare strøm og skyte alt i ett take. Du trenger rask flashkort med mer minne og batteri med stor kapasitet. Du kan også bruke en reserve. Skyting skal passere en bevegelse, stadig skiftende vinkler sikrer deg lyse, uvanlige bildene. Tilpassede rammer ut om du ligger på bakken eller zaberetesya ovenfor.

  •  Hvis du skyter i RAW - fjerne den så ofte som mulig. Feil av et bilde kan fjernes enkelt med et program utviklet spesielt for slike tilfeller. Ikke nekte deg selv å bruke Photoshop og dets analoger. De nettopp opprettet, og for å få deg din drømmebilder så ofte som mulig.

  •  Ikke begrens deg til bare auto modus kameraet. Prøv å lære å sette innstillingene manuelt, tro meg, bilen vil ikke gjøre noe som du er i stand til. Start med de følsomhetsinnstillinger (ISO). Hvis det er nok lys, bør du sette lav iso: 100-200. Hvis den dystre været utenfor eller skumring, bør øke ISO til 400 i kveld trenger også å sette alle 800. Mens det er nødvendig å ta hensyn til at ved høy ISO-ytelse er det digital støy som ødelegger bildet.

  •  Hvitbalanse er nødvendig å forlate den automatiske maskinen plukker ofte sin korrekte selv. Å endre innstillingene manuelt i tilfelle at det er en kompleks belysning, ujevne eller flere lyskilder. Hovedfunksjonen til denne parameteren - for å reflektere fargen på objektet.

  •  Eksperimentere med lukkertid. Hvis du ønsker å fryse bevegelse, til utholdenhet gjøre kort: 1/100 eller mindre. Med lukkerhastigheter kan du oppnå fantastiske resultater. Risiko.

  •  Hold membranen åpen eller lukket bør bare klart å vite hva du ønsker å få et resultat. Aperture legger mer lys og gjør uskarpt alt unntatt objektet som det fokuserer. Og fører til lukkeren. Denne effekten er ikke dårlig egnet for portretter. Lukket åpning motsatt - krever mindre eksponering fotografering og gjør det klart. Flott for landskap.

  •  Etter å ha mestret kamerakontroll og manuelt anvende i praksis disse tipsene, kan du lett få bilder som kan vise med stolthet og en følelse av sine egne ferdigheter.

  •  Video Tutorials


    Яндекс.Метрика