Å lære å røyke

 Til tross for det generelle forbudet mot røyking og røyking lover om tilbud til kategorien av annenrangs mennesker, mennesker røkt og de ryker.
 Men ingen av røykerne, med svært få unntak, ikke legger mye vekt på det faktum at røyking og hvordan å slutte. Røyking er forbudt, og så må du få ham spesiell glede, og ikke gjemme seg i skapet sigarett i hånden. Den beste måten er å erstatte banal sigarett sigar pretensiøs.

 Få mennesker vet at det er en spesiell profesjon spesialister for å røyke. Fra det spanske ordet fumar - røyking var fumele yrke vet alt om tobakk og hvordan du bruker. Det er sjeldent yrke, men heller godt betalt og derfor.
 Han forstår hver merkevare av tobakk, spesielt sin smak, aroma, farge, kompatibilitet med et utvalg av alkoholholdige drikkevarer og vet nøyaktig hvordan å røyke.
 Arbeid fumele er evnen til å skille og huske smaker av hver type tobakk. Sam fumele må ha en solid utseende, være godt preparert, omgjengelig, høflig, korrekt.
 Profesjonelle fumele å være en psykolog. Han må vite hvor mye kunden har tid, for å bestemme størrelsen av en sigar. Dens viktigste oppgave er å skape en stemning besøkende at røyking ga ham glede. Det kan også lære grunnleggende metoder for behandling av sigarer.
 For eksempel, kuttet en sigar, det er nesten som kirurgi. Den skarpe enden av sigar (torpedo) klippet til spissen, og litt lenger. Sigarer med avrundede ender (cap) nøyaktig til konturer. Raskuryvat sigar nødvendig for at det tok opp jevnt. Derfor er det nødvendig å tenne toppen av flammen i en vinkel på 90 grader, blir til en side. Regelverket krever dokuryuvaty sigar til slutten, at fingrene. Sigarer er ikke dempe hennes venstre dohoryaty. Å sette ut en sigar i askebegeret regnes som den høyeste manifestasjon av mangel på respekt til master som gjorde det.
 Asken av en sigar er ikke rystet, han selv må falle av i askebegeret. Sigar røyken er ikke tegnet inn i lungene, de bare "vypoliskuyut 'munn. Jeg liker smaken av røyk.
 Høye spark fra røyke tobakk når du får en deilig og elegant lunsj eller middag, kombinert med kvalitet alkohol.
 En sigar butikk! Følelsen av det er det samme som å gå gjennom en samling av mynter. Dette er en behagelig følelse av tyngde og tilfredshet. Av spesiell temperatur, spesiell oppbevaringsboks humidor med spesiell tre, fuktighet og temperatursensor;
 Lær fumele kan være en spesiell sigar skoler. Det er noen skoler i Moskva (Aficionado, Jacques Mylkonyana fumele kurs på London-klubben, «Cigar business school»).
Den smarteste mannen i verdenHvordan gjøre den smarteste mannen i verden, gitt det faktum at enhver sammenligning "renne" i alle fall være svært subjektiv? Tross alt, hvor ofte du kan høre hvor enkelt student mistet noen matematisk formel i minutter, over hvilke strålende forskerne kunne kjempe i årevis. Imidlertid ble en mer eller mindre adekvat vurdering av mentale evner oppfunnet av et spesielt system av IQ, som bidro til å definere den smarteste mannen i verden.


IQ rangeringssystem

Dette systemet, som gir løsninger til noen logiske problemer, med litt arbeid å bestemme sjelsevner av mannen. Oppfunnet system evaluering IQ var i 1916. Å bestemme "reglene" for mentale evner, ble det besluttet å nummer 100. Hvis resultatet av evalueringen viste seksten enheter under eller over nivået av intelligens også vurdert normen. Men hvis resultatene overstige 135 enheter, mannen med rette kan kalles et geni. Og tilsvarende, falt resultatene under 70 enheter, snakket om noen lag i ende rettigheter.
Ennå ikke alle forskere mener selv dette systemet IQ målet fullt ut. Tross alt, det er mange eksempler på kjente personer, politikere eller skuespillere hadde en dårlig ytelse evaluering av sine sjelsevner, som ikke hindre dem å oppnå stor suksess og utvikle sitt liv beste.
Marilyn Vos Savant og dens indeksen IQ
Inntil nylig, bare én mann - den berømte vitenskapsmannen Albert Einstein, som morer oss med sin "newsy" portrett - IQ-indeksen var lik 200 enheter. Men i 1956, ti år jente som heter Marilyn Vos Savant bestått en test på systemet IQ, resultatene i 228 enheter. Denne saken har ingen offisiell bekreftelse og uten tvil. Videre disse data passe på sidene av Guinness Book offentlig kjent.
Marilyn Vos Savant er en amerikansk forfatter, dramatiker og journalist. Foreløpig bor hun i New York, hvor han har vært aktiv i studier av hjerte- og karsykdommer i veggene i selskap "Dzharvyk Nart".
Ennå angående IQ Marilyn, er dette problemet ganske kontroversielt. Etter høy IQ indeksen gir ingen grunn til å tro henne strålende mannen i verden. Det faktum at det har den høyeste test IQ, er et faktum. Men det er for hele hans liv Marilyn Vos Savant har ikke avdekket noen spesielle geniale evner. Ja, det er en smart kvinne, men kan kalle det geni, som, for eksempel, var og er fortsatt den samme Albert Einstein?
Kanskje dette er et retorisk spørsmål.
Et siste punkt som bør nevnes: etymologien av navnene Savant er det franske ordet for "klok mann". Så er det mulig i dette tilfellet å snakke om en tilfeldighet? Hva tror du?
den har den høyeste test IQ, et faktum
Typer DanceSnakker om hvilke typer dans, bør du forstå deres spesifikke klassifisering. Men i en verden av inflammatoriske og lidenskapelige bevegelser det er ingen enkel korrekt klassifisering. I denne artikkelen ønsker vi å presentere informasjon som vil informere deg om de tre hovedtyper av dansestiler - klubb, ballroom dancing og sport.
Typer klubb dans
Dermed er den vanligste klubb dans anses mambo, merengue, salsa og kjas. La oss bli kjent med dem nærmere!
Ordet "mambo" haitisk opprinnelse, hvor det betydde voodoo prest ved navn som for rurale innbyggere var en dommer, lege, profet og åndelig leder. Men på øyene Haiti ikke danset med dette navnet. For første gang er det danse mambo i Cuba, bosetninger i de okkuperte områdene haitiere. I alle fall bør tanken på hver ny dans tilbakeføres til en bestemt person eller gruppe. Hvem er da regnet som "oppfinneren" mambo? I 1943, i Havana person som heter Perez Prado først utført en fullstendig og komplett mambo dans i nattklubben "Tropicana". Tiden går og mambo blitt populært i New York blant de svarte dansere hagl fra Harlem som utførte disse inflammatoriske og likevel sofistikerte dansetrinn til hans favoritt rom Park Plaza. Gradvis mer populært mambo og begynner å produsere en sensasjon og mange andre klubber siden 1947.
Den opprinnelige dans, som vi introduserte Perez Prado, ble litt modifisert fordi den inneholdt en masse kompliserte akrobatiske elementer poddavavshyhsya ikke alle mambo dansere. Men dens forenklet versjon ble presentert i nattklubber, resort hoteller og dansestudioer i New York og Miami, hvor mambo suksess overgått alle forventninger. Mambo dansere veldig glad i dem selv kom opp med en mild navn - ". Mambonyky" Men å fange denne dansen anses kort. I dag mambo refererer til en av de mest populære latinske danser. Til slutt ser vi at lærere over hele verden kommer til den samme mening: mambo - er det svært vanskelig både i teknikk og musikalitet i danseklubb.
En annen latinamerikanske danser til USA, regnes marengs.Men han dominikanske opprinnelse. Som mambo merengue var også utviklingen sin, etter å ha gjennomgått noen endringer. Den moderne merengue består av to deler - introduksjon og mellomspill. Hans munter melodi, noen synkopyrovannaya og er delt inn i to perioder av seksten barer hver. Dancing Merengue beveger seg i dvudolnom meter, med vekt på foten så den første delen, på grunn av våre to knær presset sammen, utføre bevegelser inne. Egentlig er dette den samme glede dans merengue.

Den neste type dans - salsa.
 Kjører den under stilen til Latin musikk. Når oversette ordet "salsa" er ingenting i nærheten engang til musikken, betyr det ikke bare det enkle ordet "saus" for matlaging som krever spesielle indiske, afrikanske og spanske råvarer. Og kom opp med en slik uvanlig navn for denne dansen en Chano Pozo heter når du er i tjueårene av forrige århundre, han, sammen med mange andre cubanere emigrerte til USA at historien husket som den første bølgen av innvandrere fra Cuba.
Men toppen av sin popularitet salsa laget på syttitallet av det tjuende århundre - en periode med stor Salsa Festival i USA, Latin-Amerika og Afrika. Denne festivalen har som mål samlet stadioner, og i løpet av de samme representasjoner ble gjort mange CD-innspillinger for alle dem som ikke kunne nyte denne opptog i person. Siden da salsa ble mer kommersiell dans, noe som selvfølgelig, blitt implementert i New York. Denne formidlingen av den innspilte CD, samt språk radiostasjoner å danse salsa og vi lærer. Men urfolk latinsk dans salsa, som er preget av sin mykhet, vi er ikke populært.
Den siste typen klubb danser, som vi forteller i denne artikkelen er Hustle, som oversatt til engelsk - "knuse". Det par danse, høydepunktet som er improvisasjon og kjører.
Det finnes mange forskjellige versjoner av trengsel, som kjører på tre eller seks kontoer. Stamfar til alle disse versjonene er ansett Latin American Hustle, hvis liv ga vanlige gatedansere blant cubanere og sigøynere som bor i Florida, spesielt i den sørlige delen. Og det skjedde som dette. Mens på vestkysten av latinamerikanske og Gypsy ungdom var den mest populære danser salsa og western swing. Ved hjelp av teknikken av disse dansene, gatedansere forsøkte å tilpasse sine ferdigheter til danserytmer av disco, som på den ene side er det ikke besvart enten salsa eller swing, men på den annen side, var veldig populære, spesielt i begynnelsen av syttitallet. Dermed utføre tre bevegelser i andelen av de fire sykluser, dansere klart å skildre en unik presedens som kalles Hustle. Men på grunn av det faktum at i denne dansen discorytmer var til stede for første gang det ble kalt disco swing. En ekte Latin American Hustle danset for seks kontoer.
Typer dans
Like populær og selskapsdans, spesielt i vår tid. Kom deres tur.
Samba - Brasiliansk dans er utført i dvudolnom størrelse. Hvis vi grave dypere, kan vi se at ordet "samba" er noen felles prefiks til mange dans av brasiliansk opprinnelse. Som bare danse samba, det er to hovedtyper - landlig samba, kjennetegnet av noe som er typisk akutt synkopyrovanye og urban samba som kjører i mer svekket rytme. Det er også Carioca samba, som er i hovedsak de samme urbane samba, men stiliserte roller. Ordet "Carioca" - navnet på innbyggerne i Rio de Janeiro, der, faktisk, ble født i denne byen annen stil på samba. Men det faktum at denne dansen ble introdusert i profesjonell musikk, bør han takke E. Vila Lobos og Camargo Huarnero.
Dans med et morsomt navn cha-cha-chalegemliggjør den rytmiske strukturen i mambo og rumba. Det ble først laget i 1953 av den cubanske orkesteret "Amerika". Navnet på dansen presenterte sin klokkekrets ytelse, frekvensen av som først sakte, sakte, så fort, fort, sakte, og deretter igjen på slutten av tre endelige rytmisk aksje, og som tilsvarer cha-cha-cha.
Men som ofte skjer i denne dansen først så ikke noe nytt eller uvanlig fordi alle platene med utnevnelsen han var kjent ikke bare som en mamba, fordi det var basert på den rytmiske strukturen i denne dansen. Men over tid, vanlig omsorg cha-cha-cha utvide sine dansere tilpasse seg langsommere, dobles i størrelse på grunn av fire og en som til slutt gjør at tre pas erstatte lette bevegelser i hofter. Men det er fem år gammel da den første stivhet av dansen ble overvunnet, og de tre begynte å løpe fra PA typisk cubansk buildup i hoftene. Sjarmen av den elskede cha-cha-cha er dens naturlighet og nåde, ikke til noen hytromudrosti hans bevegelser.
Rumba er en moderne cubansk dans men han African American opprinnelse. Utførte rumba chetыrehdolnom i størrelse, men rytmisk mønster når du skifter nesten hver syklus. Det bør også bemerkes at taktikken rumba preget av gjentakelser og synkopyrovanye. Hovedtemaet er de rumba åtte klokkesykluser hvor den dominerende rytmisk element, og melodi og tekst mens de bor i bakgrunnen. I amerikansk popmusikk rumba inkludert i trettiårene av forrige århundre.
En funksjon av Havana rumba, som er ganske populært i ulike puber og lignende virksomheter er ytelsen til akkompagnement av band som bruker alle slags hendig verktøy som skjeer, flasker, potter.

En annen type dans jive vurderes.
 I USA oppsto det i det nittende århundre. Imidlertid er opphavet til Jive fortsatt åpen: noen mener at denne dansen var virkelig Negro, mens andre tilskrives det til en rekke militære danser seminoles indianere.
Gjennom et langt liv har gjennomgått mange forvandlinger jive. I 1910 flyttet han fra ragtime til å svinge. I tjueårene av århundret jive reinkarnert i Linda Hope. Trettiårene og førtiårene av forrige århundre, hans karakteristiske dzhehberhom femti - rock og boogie boogie. Det var først på syttitallet av det tjuende århundre ble den moderne versjonen av Jive. Og, til tross for en så betydelig og ofte endringer sine hele tiden forble fasjonable dans jive, etterlater ingen likegyldig.
En av de mest kraftfulle dansebevegelser, som i betydelig grad påvirket dannelsen av en separat Jive dans errock and roll og dzhaterbah. Det er derfor noen ganger kan du finne navnet og jive som shestyshahovыy rock and roll, som er typiske raske tempoet som tar mye energi. Grunn av dens funksjoner i alle turneringer jive dans danset sist. Dermed danserne må vise all sin utholdenhet ved å gjøre denne dansen med maksimal effektivitet. Blant alle danse jive er den raskeste.
Det er noen ballroom dans med et uvanlig navn - pasadobl.Selv om dette også uvanlig i dette ordet er det, som det er oversatt ikke bare som "dobbelt steg". Pasadobl alltid forbundet hos personer med Spania, selv om hans bevegelser og trinnene er mye av fransk stil. Derfor er det mange eksperter mener at den første pasadobl var virkelig fransk dans. Ofte pasadobl sammenlignet med flamenco, som for øvrig bekrefter forholdet mellom disse dansene. Pasadobl har samme lavmælte, men svært krigersk rytme som ikke kunne erobre Spania - et land med en lang tradisjon av tyrefekting. Historisk sett til mange fakta som beviser at spansk kultur har alltid prøvd assosiere seg med noen utfordringer, risiko og med død.
Pasadobl, utført ved dansekonkurranser, svært kompleks i sin teknologi. Men i Spania, Frankrike og Latin-Amerika distribuert offentlig sin form ved å danse i ulike danseklubber og sentre.

Blant dansen tilhører langsom vals,
grunnlag for som ble tatt fra gamle folkedanser i Tyskland og Østerrike. Det er derfor ikke overraskende at ordet "vals" tysk opprinnelse og betyr "spin". I tillegg er den nærmeste forløperen for moderne langsom vals ansett tysk dans, men i sin teknikk, og det var en størrelsesorden raskere. Også affinitet sakte vals forbundet med Ländler - er også langsomme vals som var populære i det attende århundre.
Ved å studere gamle manuskripter, har forskere funnet dokumenter som nevnt vals tilbake i 1770. Og siden Waltz har gjentatte ganger fordømt for sin tvetydighet. For stadig mer lik fordømmelse kom fra vaktene og moral av de mest tantsmeysterov, selv om det kan virke litt rart. Så lenge langsom vals gjennomført for å eksistere innenfor country-dans, kjent over hele England. Senere, men han klarte likevel å vinne sin uavhengighet og bli den første ballroom dans som var populær i Wien, Paris og New York.
En annen type er kjent vals wienervals.Men man trenger å fortelle noen bakgrunnshistorien. Det faktum at en vals dans ble en stor suksess og produsert en utrolig følelse i domstolene deretter Europa, trenger ikke å argumentere. Men i begynnelsen av forrige århundre vals ikke offisielt akseptert, fortsatte det å bli behandlet med en viss forsiktighet, fordi på ulike steder i Wien tildelt han ikke mer enn ti minutter. Og alt for en enkel grunn: armene av menn og kvinner som utførte denne dansen, noen anses utilstrekkelig. Men vals var mye sterkere enn alle disse latterlige i dag skjevhet. Så i 1815, da Napoleon ble truffet i Wien organisert av Kongressen allierte vinnere på ballen som alle ga seg dans i armene fulle av fascinerende, strålende, sjarmerende dans uten den minste tvil om hans nepodobaemosty. Samtidig vals tar spesifikk funksjon i form av aksent rytme som gjør dansen enda mer romantisk og elegant. Dermed ble født wienervals.
Typer dans
En av de mest populære i sin tid dans disco vurderes. Disse dansene var på 70-tallet av forrige århundre og umiddelbart vant hengivenhet blant unge mennesker på grunn av sin enkelhet, enkel læring og fantastisk vitalitet. Rasende populær disco danser og bidro utgitt mens filmen "Saturday Night Fever" og fengende melodi "Dance Hustle". Disco ble den uoffisielle symbol blinkende lys, høyt pulserende rytme, speilet vegger, high fashion og mye mer, på grunn av hva dans var en av de mest attraktive i verden.
Men slagordet for dans disco var enkel setning - «Bare flytte kroppen» («Just bevege kroppen"), som i hovedsak forklarer deres betydning: dans er veldig enkelt, men likevel ganske erotisk. Alle kunne danse disco på grunn av spesielle ferdigheter ikke nødvendig, for eksempel en rock 'n' roll, swing eller tviste. Det var alt i det siste - det er på tide å danse disco. Vi hadde bare føle rytmen - og du er stjernen i dansegulvet.
Hvis disco - er den mest populære sporten dans forbi tiår, nå på toppen av sin popularitet er hip-hop. Dag i hver by kan du finne dusinvis av danseskoler engasjert i å lære denne type dans. Men interesserte mennesker som har bestemt seg for å lære å danse hip-hop, hvor kom denne retningen i Dance.
Alt er veldig jevn og ukomplisert: hip hop dans tar sin opprinnelse fra afrikansk jazz, første utøvere av som var afro-amerikanere. Ordet "jazz" er oversatt som "improvisasjon". Selvfølgelig finnes afrikansk jazz i dag, men det blir sett på mer som en etnisk dans. Men hip-hop - det er mer street style dans, og derfor er en street dance improvisasjon. Du må heller ikke glemme at hip-hop - er ikke bare slags idrett dans, er mye mer - det er en livsstil, mote, stil atferd.
Nylig vunnet popularitet og stil R & B, som oppsto i de svarte bydelene i Latin-Amerika. Men mange forskere ikke hastverk med å markere denne spesielle dansestil, slik de ser det snarere en blanding av mange stilarter som hip-hop, funk og pop lokkynh.
Som du ser, det er danser for enhver smak. Så hvis du bestemmer deg for å lære en av sine arter, uten tvil, vil du finne den mest egnet for deg.  
Яндекс.Метрика