Hvordan lære å lese på tysk?

Lese anmeldelser og artikler i den opprinnelige virksomheten bringer store fordeler kognitiv og litteratur på originalspråket vil ta en ny titt på kjente verk, og kan levere mye moro. Lær tysk med ingen mulighet til å kommunisere på det språket, og forstå teksten, er det rett og slett umulig.

 Instruksjon


 •  Å begynne å vurdere ditt nivå av tysk. Hvis du aldri har studert det før du begynner å lese, trenger du å lære språket i det minste. Lære alfabetet, enkle ord og uttrykk, grunnleggende grammatisk form. Du kan gjøre individuelt med læreren, i en gruppe eller alene. Det første alternativet vil tillate deg å lære det grunnleggende nivå er mye bedre og raskere.

 •  Du må oppdatere kunnskapen som er innhentet i et kurs eller skole. Dette er for de som tidligere har jobbet med språket. Probizhitsya stedet for selvstudium tysk eller fremmedspråk lærebok.

 •  Nå må du plukke opp litteratur. Teksten du er i ferd med å lære, er å ikke bare matche din vanskelighetsgraden av kunnskap, og være slik at du vil være interessert i å lese. For entry level kan velge korte historier eller morsomme historier, egnet for middels klassisk eller moderne detektiv. Mer komplekse tekster som teknisk eller filosofisk, egnet for avansert nivå.

 •  Mens du leser, kan du prøve å i det minste se i ordlisten. Du vil være vanskelig, men etter hvert innser du at om betydningen av ord, er du i stand til å gjette. Ord studert av denne metoden, er det best lagret i minnet enn hvis du bare lære utenat dem. I tillegg, hvis du ikke leser en lærebok, men en levende tekst, husk stabil uttrykk som brukes i det tyske språket, og vil forstå hvordan å sette sammen forslaget.

 •  Hvis du leser den opplæringen som er spesielt utviklet for det tyske språket, kan hver partisjon inneholder interessante oppgaver som lar deg overvåke din trening. Hvis du utfører disse oppgavene, kan du bedre forstå innholdet lese og sjekke hvordan du funnet ut en lese.

 •  Video Tutorials

  Hvordan lære å lese flytendeSelv fra en tidlig alder, barnehage og skole, ble vi lært opp til deg raskt lese. Noen som har en interesse og ønske lærte raskt gå fra en side til en annen, og noen på dette tidspunktet ikke har tid til å lese og en halv. Før eller senere, kan folk reflektere over hva han leser veldig sakte. Hvis du er en av dem - du hjelp i vår artikkel.
  Ja, venner. I dag snakker vi om å lese. I vår tid, nå, veldig raskt vil lese. Men hvor raskt lære å lese? Det er spørsmålet. Metode en, flere regler og øvelser - et hav.
  Først vil jeg si at du raskt kan lære å lese bare én måte. Du kan spørre, hvordan? Bare mye og les nøye - dette er hele hemmeligheten. Men dette er hemmeligheten bak noen regler, det er best å følge.
  I den første, den viktigste regelen at du ikke bør bryte det - les om deg selv! Nei nei hvis du ønsker å lære å lese flytende, lese høyt! Det er vitenskapelig bevist at de som leser om seg selv, dessuten at mer fokus på teksten og dens forståelse, så også mye raskere å lese gjennom teksten. Derfor bør man ikke høre på dine lærere eller venner som hevder at må leses høyt.
  I to, i alle fall ikke leser, legger en finger på ett sted som passerer deg når du leser. Dette er en svært langsom prosess, tro meg. Hvis du ønsker å lære å lese flytende, bør du vokse ut av å bruke fingeren på boken. Også, hvis du ønsker å lære et barn å lese raskt fortelle hvilken finger ikke bør gjelde. Ikke bare er det alltid skal bli beveget av boken som tar litt tid, er det også overdrevent forbruk av naturkreftene. Lær å fokusere øynene utvide sin gjennomgang under lesing. Obhvatыvayte så mye tekstinformasjon. Slik at du lærer mye raskere å lese bøker.
  Mens du leser om deg selv, prøv å ikke åpne ens munn, lepper rørte seg ikke, og ikke trekke tungen.
  Å lære å lese og assimilere informasjon raskt
  Øke Toleranse. Det er viktig å lære å omfavne hele sidevisning, en gruppe av ord, snarere enn en eller to. Øyne og det bør ikke bevege seg horisontalt over linjen, og vertikalt - ned.
  Vi utvikler sidesyn. Stumper av tale i lys av de ekstreme linjene tilby. For trening kan du ta en kort dikt og betale vise både den første og siste ordet i en linje. Gradvis kan du gå videre til dikt med lengre linjer.
  Høsting inni den. Pass på at du ikke snakker om deg selv når du leser tekst. Ved første må du spesifikt ta hensyn til ufrivillige bevegelser av lepper og tunge, og stoppe dem.
  Praktisering ferdigheter antytsypatsyy. Passerer noen ord eller setninger du dodumыvaete sine egne, ut av sammenheng, prøver å knipse hovedinnhold. Denne teknikken er bare effektiv når du arbeider med tekster, temaer som du er godt kjent med.
  Miss "vann". Så, ingen tekst er uten noe meningsløst: innledende setning gjentar hva som ble sagt med andre ord, "lyriske digresjoner" som inkluderer banning, overdreven eksempler - noen ganger 1-2 er nok.
  Hvordan lære å raskt lese en god bok og komplekse tekster?
  Hvordan lære å lese flytende
  Først, tenk på alt du allerede vet om emnet av teksten du ønsker å lese, og prøve å forutsi hva som vil bli diskutert i boken. Deretter husker de spesielle vilkår og skrive ned sine verdier, så du trenger ikke å bli distrahert og tilgang til ordbøker. Til slutt, konsentrere seg og sikre deg ca 30 minutter med rolig uten forstyrrelser. Gjør som følger:
  Les sammendraget og innhold. Deretter - introduksjon og en alfabetisk emne indeks på slutten av boken, hvis noen.
  Se bare den første og siste hode, lese dem første og siste avsnitt. Ta hensyn til undertekster, konklusjoner og dristige farger eller i kursiv. Resten bare passerer prohlyadыvayte.
  Nå stoppe opp og tenke - hva er innholdet i boken? Spør deg selv spørsmål om hva slags informasjon du vil finne i den.
  En rask sjekk eventuelle gjenværende hodet skanning av tekst og tegning oppmerksomhet til de ukjente, komplekse og obskure ord. Høydepunkter føye til din liste over tekniske termer.
  Igjen prohlyadyte all tekstlesing selektivt - finne den informasjonen du trenger, med fokus på de viktige passasjer og funksjonen merking dem på marginene, savner "vann". Folding seter i teksten markere dobbel linje.

  Prohledivshy hele boken, returnere det vanskelig å avsnitt referert til to funksjoner i feltene. Les dem med hastigheten som kreves for effektiv læring.
  Lag en mental gjennomgang av boken, dens samlede innhold. Sjekk med dine spørsmål - eller noe igjen uklart om eller ikke å lese boka, nå i mer detalj?
  Nå som du vet hvordan du skal lære raskt lese tekst, inkludert bøker og spesiell litteratur. Trene og du kan lese raskt, fremhever viktig informasjon og huske det godt.
  Generelt, Internett en rekke forskjellige programmer som kan hjelpe deg å lære å lese flytende. Og det er også øvelser. De bidrar til å utdanne deg selv i å lese. Prøv å ikke være lat, se. Generelt, mye lesing. Over tid du lære å lese raskt, sjekket personlig. ;)  
  Яндекс.Метрика