Den største katten i verden
 Katter - grasiøs og søte kjæledyr. Imidlertid kan ikke alle medlemmer av arter holdes i en normal byleilighet. Hvis bare fordi noen av dem trenger mye mer plass. Som du kanskje har gjettet, vi snakker om bergarter som Maine Coon eller Chausy. Men selv dette er ikke den største katten. Hvem er i ledelsen i denne rangeringen?

 Usher: nære slektninger Leopard

 Kanskje den største representant for huskatter er Usher. Denne hybrid rasen, og dens Bildet viser at det er litt som en leopard. Usher ble lansert nylig, i 2006, kjent av Lifestyle Pets.
Den største katten i verden

 Denne hybrid er resultatet av krysset den afrikanske serval, en asiatisk leopardkatt og vanlig huskatt. Navnet på rasen var til ære for den fønikiske gudinnen sies å ha mor til alle andre guder. Vel, Usher virkelig den største katten i verden - deres vekt kan nå 14 kg og en kroppslengde er 1 meter!
 Stand katter av denne rasen - 22 000 dollar. Men til tross for denne høye kostnader, representant som ønsker å kjøpe denne rasen mye, de har til å være skrevet på plass for et par måneder i forveien, ettersom selskapet vokser år med til sammen 100 personer.
 Savannah: runde ører og en søt ansikt
 En annen stor katt - savannen. Det er også en hybrid fås ved krysset en huskatt, afrikansk serval, kort-øst, Siamese og Egyptisk Mau.
 Dette grasiøs skapelse med en lang hals og tykt hår kan vokse til 60 cm og veier i gjennomsnitt 15 kg. Interessant, aktiv, og samtidig vennlige katter, perfekt tilpasset livet hjemme. Pris kattunge er ganske høy - 5-10000 dollar. Kostnadene bestemmes av mange genetisk sammensetning, jo mer det fra den afrikanske serval, jo dyrere katt.
Den største katten i verden

 Maine Coon: royal storhet
 Maine Coon kan betraktes som den tredje største rasen. Utgangen av disse kattene var allerede ca 100 år siden. Vekt av voksne dyr opp til 15 kg, hunnene vanligvis veie mindre.
 Et karakteristisk trekk ved rasen - søte dusker på ørene, og mer - særegne stemme. Maine Coon er ikke mjaue, og gi en mild lydene er gode jegere, hardfør, smidige, nysgjerrige og nesten utrettelige.
Den største katten i verden
 Chausy: Asiatisk eleganse

 Chaysy - tamme slektninger siv katter som bor i Sør-Asia. Hvis et vilt dyr vekt er 16 kg, veier sin hjemlige motstykke bare 6,12 kg.
 Mandelformede øyne, kort hår tykke, muskuløse ben og smal elegant hode - alle disse funksjonene er et resultat av kryssing arter av siv og katter Abyssiner rasen. Disse dyrene er milde, lydig, som kommunikasjon og hengivenhet.
 Pixi-bønne, magiske alver
 Pixi - mytologiske skapninger som på engelsk folklore, alver er slektninger. Til ære for disse skapningene og oppkalt prokazlyvыh unge rase Pixi-bob avlet i Amerika. Disse bedårende dyr farge og form på ørene ligne gaupe. Men dette er ikke den eneste egenskap for rasen. Blant funksjonene - mnohopalыe sitater er det eneste hjemmet stå med skiltet.
Den største katten i verden

 Kroppsvekt topper er relativt lite - opp til 10 kg, men de er rimelig høy "vekst". Som for karakteren, er det lekende, men likevel taktfull og diskret dyr. De er skeptisk til fremmede, men å virkelig hundeeiere vise lojalitet. Pixi elsker spillet, og hvis avhengige, kan lage en høy knurring. Selv om de er vanligvis rolig og likesinnede taus.
Den største steinbit i verden
 Steinbit - den største ferskvannsfisk som lever på jorden i dag. Det finnes nesten over hele verden, hvor de bor - innsjøer og elver. Vekt steinbit sjelden overstiger poltsentnera, men data på den gigantiske steinbit som ble fanget på forskjellige tider og i mange forskjellige land. Ikke alle av dem dokumentert, så å si sikkert at det er verdens største steinbit er vanskelig.

Den største steinbit i verden
 I Guinness Book of Records oppført steinbit, fange et faktum som er offisielt registrert - det var thailandske fiskere fange vekt på 292 kg. Begivenheten fant sted på Mekong-elven 1 mai 2005. Dette området er fortsatt kjent for sine gigantiske somamy, men nylig på grunn av forurensning av elva de nesten forsvunnet, den fremmede var en fange, tildelt Book of Records. Steinbit-rekordholderen planlagt å redde liv og å betale for miljøovervåking, men han overlevde.
Den største steinbit i verden
 Den største steinbit fanget i Europa i dag, regnes de italienske fiskere fange Armando Frysere, som veier 150 kg Det skjedde på en av de små innsjøene i Nord-Italia.


 Som historien går, i det siste århundret i Europa, denne fisken var mye større. Derfor, i 1830, på Oder (Tyskland) ble funnet bryte steinbit som veier ulike kilder var 400-450 kg, men bevis på sin eksistens (bein) overlevde ikke.
 I det 19. århundre i Russland ble funnet bryte steinbit veiing 347kh lengden på overkroppen hans var 45 meter! Parametere en annen fange, denne gangen i Lake Issyk-Kul, dessverre, er ikke bestemt, men til minne om den enestående funn har blitt frelst og er satt på sjøen i en gigantisk kjeve bue fantastisk fisk. Gjennom det, ikke skjev, kan man passere.
Den største steinbit i verden
 I en nederlandsk ferie park "centerparcs" store oppholdsrom kanskje de fleste steinbit i verden. Stor fisk som heter mor spiser hovedsakelig zazevavshymysya ender, som hun klarte å overfalle sjøen der hun bor. Ifølge observasjoner av parken ansatte i dag-giganten steinbit spiser 2-3 lengde på 23 fugler. Beskyttelsen av parken er det en masse problemer, eller snarere krypskyttere som drømmer å fange stor mamma - om natten, bryte et gjerde installert rundt innsjøen, prøver å organisere en jakten på en gigantisk fisk. Biologer forklare fenomenet zoo Soma mester som nok mat i sjøen og veldig klart vann.
 Forresten, ble takket være sistnevnte, og innsjøen valgt av dykkere. De tror at det er ingenting å frykte, fordi så langt ingen tilfeller av angrep steinbit per person. Men skoleledere dykkere gjør klokt i å utvise forsiktighet. Lokale fugler er flyttet til nabo innsjø, vekk fra det glupske monsteret, så nå må han være fornøyd skjedd med fuglene på sjøen. Dessverre, på grunn av undervanns monster er ikke en liten hund. Steinbit - predator diett av gjennomsnittlig individ - liten fisk, bløtdyr, frosker, kreps og åtsler. Men historien er kjent for å forekomme store steinbit kannibaler, er funnet i magen på deler av menneskekroppen og til og med hele skrotter av mennene. Dermed beskrevet et tilfelle i 1558 når magen steinbit ble funnet ringer og armen, og i 1754 - syv år liket av et barn.
 Noen ganger, men møte med steinbit-kannibaler det er i dag. I 1970 ble Tyrkia fanget gigantiske steinbit, hvis magen ble funnet liket av en kvinne, og et par år i samme sak registrert stor steinbit angrep på to jenter og deres død i kjevene til en elv monster. Men noen forskere insisterer steinbit angriper ikke mennesker, bare svelge druknet. Men øyenvitneskildringer tilbakevise argumenter biologer. Vitnesbyrd av mennesker som ble angrepet Steinbit Killer indikerer at disse rovdyrene kan være svært smertefullt bitt og kan føre til personskade, livstruende, spesielt når det gjelder små barn.  
Den vanskeligste mannen i verdenNår man hører disse ordene i hans sinn umiddelbart trukket bilde med fete menn som veier omtrent et halvt tonn. Men det viser seg, vil vekten av 500, 600 til og med 800 kg - dette er ikke grensen.Den vanskeligste personen i verden, Buster Symkus, opprinnelig fra Dallas (USA), veide så mye som 1141 kg!
Kanskje dette var på grunn av den enorme vekten av forstyrrelser i stoffskiftet. Men i midten av 90-tallet Symkus opptatt av fruktbarhet. Tross alt, var han arving av velstående foreldre som banket formue i oljefeltene. Samt å ha en vekt i tonn zaimet barn er vanskelig, bestemte Baxter å søke hjelp fra ernæringseksperter.
For å gjennomføre Symkusa klinikken nødvendig å demontere veggen av huset. Under streng veiledning av gode ernæringsfysiologer verste personen i verden til å slutte å være så treg og droppet flere hundre pounds. Men de atten måneder, der han uten hell forsøkt å få barnet døde. Og i 1995 kom han tilbake til sitt normale liv, hvis viktigste slagord var "live for å spise! ".
Aviser publisert daglig meny eksemplarisk av en stor mann, et par dusin biffer, stor pott av grønnsaker, 4 eller 5 store glass med pannekaker med smør, 12 stykker av kaker, søtsaker og mange andre søtsaker. Faktisk, hvis du har penger, hvorfor ikke unne deg delikatesser? I et intervju denne eksentriske fett elsket å fortelle hvordan han var lei av knallhard diett med daglige treningsøkter, og til sist han kunne bo på ferie.
Hver dag Symkus popravlyavsya og en halv til to pounds og snart nådd sin opprinnelige vekt. Men dette har ikke stoppet, og etter kort tid lett slå din forrige rekord. Nå veide han 1141 kg opp, og nå er det definitivt vanskeligere i verden var det ingen! Denne vekten tykkeste Earth mann bodde til sin død i 2005. Hans rekord er ikke slått ennå.  
Яндекс.Метрика