Slette meldinger i SkypeI dag, flere nettbrukere bruker Skype til å ringe i nettverket, samt for video med kolleger, venner og familie. Men mange brukere fortsatt aktivt bruker Skype Skype som en online messenger for kommunikasjon ved hjelp av tekst-chat. Legg inn en Skype - det er veldig fin. Men ikke alle brukere er kjent med funksjonene i Skype, som brukes i korrespondanse. I dag forteller vi som huser historien om Skype-meldinger og hvordan du sletter meldinger i Skype.
All chat, Skype, utvekslet i en prat med sine abonnenter som er lagret på din datamaskin. Dessuten, alle av de siste meldingene du har sendt eller mottatt i løpet av de siste 30 dagene, som lagres i kryptert form på servere Skype. Så hvis du går til Skype med en annen datamaskin ved hjelp av kontoen din - Skype vil automatisk bli lastet ned til din server for innkommende og utgående meldinger i løpet av de siste 30 dagene. Dette er nyttig hvis du må logge deg på Skype på forskjellige datamaskiner.
For å slette alle meldinger i Skype? (Full klare historie meldinger i Skype)
For å slette meldingen historie i Skype ikke nødvendigvis ha noen tekniske ferdigheter: Skype kan du gjøre ett klikk direkte fra programmet Skype. Vurdere hvordan ren integrert Skype melding betyr at programmet Skype. For å gjøre dette, velg "Innstillinger" fra "Verktøy" og gå til fanen som heter "Sikkerhetsalternativer". I "Lagre story" kan du velge "Slett logg".
Slette meldinger i Skype

(Klikk for større bilde)
Det bør bemerkes at denne metoden for å fjerne Skype-meldinger upraktisk det skje slette meldinger for alle Skype-kontakter som du kopierte. Videre slette alle meldinger i Skype, du kan ikke gjenopprette dem. I tillegg, til tross for at du sletter meldingen historie, det er fremdeles bevart i din samtalepartner. Hvordan lage slettemelding historie i Skype for en bestemt destinasjon (kontakt)?
Slette meldinger i Skype fra visse kontakter? (Delvis clearing melding historie i Skype)
Slett valgte meldinger i Skype ved hjelp av tredjeparts applets Skype chat hjelper. Du kan laste den ned fra linken: Skype chat hjelper. Når programmet er installert Skype chat helper konsekvent følgende:
1) Helt lukke Skype (få ut av påloggings og exit).
2) Kjør Skype chat hjelper. I feltet «Brukernavn» (bruker), skriv inn din Skype brukernavn (kallenavn Skype), og deretter på «Kontakt» skriv brukerinnlogging med kontakt korrespondanse som du har tenkt å fjerne. Å fjerne korrespondanse fra denne brukeren klikker på en aktiv knappen «Fjern chat historie».
3) Brev vil bli slettet. Du kan gå til Skype og sjekke resultatet.
Før du kjører Skype chat hjelperen anbefaler at du tar en sikkerhetskopi av Skype. Merk at Skype chat helper ikke fungerer med Windows 7.
Slette meldinger i Skype-gruppen?
Hvis du er skaperen av Skype (multi-chat)? Diskutert over måter du kan slette alle meldinger av alle brukere som er invitert til gruppechat. Hvis du er skaperen av gruppen, og bare deltok i det - kan du bare redigere innleggene dine Skype (innkommende og utgående) i kommunikasjonen i gruppen.
Hvordan fjerne eller redigere sendte meldinger i Skype?
Bare slette sendte meldinger i Skype chat ganske enkel. Ved å sende en falsk melding bruker, kan du endre eller slette en melding hvis brukeren ikke har lest dette innlegget. For å gjøre dette, høyreklikke på meldingen og sendte med en meny vises, velger du "Rediger melding" eller "Delete". Hvis menyelementer du har tilgjengelig, og du kan bruke dem - du kan være sikker på at brukeren ikke har tid til å lese meldingene dine, kan du redigere eller slette meldinger i Skype, som ble sendt ved en feil.
Slette meldinger i Skype

(Klikk for større bilde)

Hvor er historien om meldinger i Skype?

Alle filer Skype, inkludert historie og Skype-meldinger mottatte filer som er lagret på din lokale Skype-konto på datamaskinen din på:
C: \ Documents and Settings \ Brukernavn \ Programdata \ Skype \ Skype_username \ (Windows XP)
C: \ Users \ brukernavn \ AppData \ Roaming \ Skype \ Skype_username \ (Windows Vista eller Windows 7)
Brukernavn - brukernavn i systemet eller navnet på din datamaskin;
Skype_username - din innlogging til Skype.
Vise en mappe med filer kan Skype ellers, velg "Kjør" fra "Start" -knappen, eller trykke tastekombinasjonen av følgende: «Win» + R. I dialogboksen, skriv inn% appdata% \ Skype og klikk "OK". I boksen vil du se filer og mapper Skype. Velg mappen som heter det samme som navnet på din innlogging til Skype. Korrespondanse Skype lagres i Shatsync.
Vi håper at nå vet du hvordan du sletter meldinger i Skype og fikk ytterligere nyttig informasjon å jobbe med Skype tekst chat.  
Pålitelig telefonDagens utvalg av mobiltelefoner er slående i sitt mangfold. Det faktum at bare nylig, det var luksus og uoppnåelig for mange, er nå ansett som en viktig egenskap for alle. Hvordan kan du fortsatt gjøre det riktige valget når du kjøper en telefon? Her kan alle styres av det faktum at han foretrekker - design, pris, innhold, fasjonable er pålitelighet. Hvis du velger pålitelighet - denne artikkelen er for deg.

Den mest pålitelige telefonen i verden

Utvilsomt den eneste bærer av tittelen mest pålitelige telefonen i verden, ifølge Guinness Book of Records, er Sonim XP3300. Første US Department of Defense militær enhet tildelt dette sertifikatet erkjenner det egnet for bruk i felten. Da den nederlandske brann ledelsen gjennomført en rekke testarrangementer, noe som resulterte Sonim XP3300 ble anerkjent som den mest pålitelige telefonen i verden.
Det er utrolig at gikk gjennom denne enheten. Det første han sjekket for styrke, slippe en etter en fra en høyde på 10, 20 og 25 meter (svarende til en høyde av 10-etasjers bygning). Det er utenkelig, men hele kroppen forble i alle saker som faller. I tillegg fortsatte mest pålitelige telefonen bruker - lett sendte ham en melding, og ble gjort samtaler. Høyden av fossen ble registrert av National Justervesenet Institute i Nederland, etter alt det som blir overvåket kommisjonen Guinness Book of Records.
Men rettssaken er ikke over, det neste trinnet enheten flyttet SUV. Han har også eksponert betong, frysing isen var i vannet til en dybde på 2 meter i 30 minutter. Og etter alt dette miraklet maskin fortsatte å arbeide etter bare opplever hadde noen riper på kroppen, som selv mistet sin integritet.
Batteriet er veldig pålitelig telefonen i verden som tåler opp til 20 timer med aktiv bruk og 800 timer i stille modus. I tillegg er de fleste pålitelig telefon enheter utstyrt med støyreduksjon, innovasjon og slagfast skjerm, med alt dette, er utformingen av denne enheten er svært attraktive. Utstyrt med profesjonell satellittnavigasjonssystemet, mer minne, bedre antenne, et godt kamera. Den mest pålitelige verdensomspennende telefonen Sonim XP3300 - et godt valg for de som liker aktive og ekstreme rekreasjon alternativer som jobber i støyforhold, sikkerhetsselskaper.
Likevel er representert gadget spesialdesignede produkter, som fokuserer på styrke. Og hva er de mest pålitelige enheter med vanlige, ikke spesielle, mønstre? Dette hjalp oss til å forstå laboratorium "Tehnokrash" som har utviklet en rekke tester på mobile enheter og ble vurdert mest pålitelig.
Forskning påliteligheten av konvensjonelle mobiltelefoner
St. Petersburg laboratorium "Tehnokrash" gjennomført en studie i henhold til hvilke egen vurdering var de mest pålitelige telefoner. Testet telefoner uten spesiell beskyttelse. Testene ble utført i forhold så nær ekte, slik at det kan skje med telefonen i det virkelige liv. Selvfølgelig, treffer den gulvet, inkludert flis, nedsenking i vann, holder masse på klemme, slitestyrke til å skrape, arbeidstelefon i kulden. Telefoner testet ulike merker og ulike modeller.
Som for design, er det absolutt den mest pålitelige stykke. Senger og glidere gitt looper som ofte maktkampen eller brekke. Vanligvis alle tekniske nyvinninger selskapet opplever i monoblokk og kostnadene lavere på grunn av enkelhet av design. Men det finnes unntak. Disse studiene viste det. I forsøkene ble noen modeller tatt av to enheter av en merkevare telefon, ble en av dem utsatt for kjemiske og fysiske effekter (innvirkning strøm, temperatur, nedsenking i vann), den andre - mekanisk (faller, blåmerker, riper, skitt).
Topp 10 mest pålitelige telefoner
Dermed gjenkjent teste iPhone 4 fra Apple rangeringen av de mest betrodde lederen av et stort antall telefoner. Etter fallet av teppet høyde på 2m og 1m høyde på flisen, fortsatte telefonen til å fungere uten problemer. Anordningen perfekt motstå kompresjonsbelastning på 20 pounds og bøyetest belastning på 10 kg. Holdbarhet test ble gjennomført i en plast kar fylt med mynter, nøkler og plastballer. Fat rotasjonshastighet var 500 rpm. Rotere det i 5 minutter. Det var en etterligning av sokker telefonlomme. Som et resultat, var de kantene av skjermen litt slitt i sentrum var mye mindre på metalldelene av kroppen kan bli sett på som riper, skade var godt synlig bare i sterkt lys. På telefonen hadde dette forsøk ingen virkning.
En annen utfordring var årsaken riper med en spesiell enhet i form av spiker og veier 600g. Spor på enheten, gjorde dette eksperimentet ikke forlate. Låse plugger mobiltelefon lader pinsett i ett sekund også unnlatt å bringe maskinen ned. Også flott iPhone 4 taklet oppgavene for lekkasjer bolig mot støv og vann. Knappene på telefonen er ikke mye, men de motsto alle tester og stoppet ikke fungerer som den skal. Den eneste rettssaken, som iPhone 4 ikke kunne takle - holder det i 10 sekunder i øl. Imidlertid er det lite påvirket resultatet.
Den nest mest pålitelige delte helt motsatte iPhone telefoner Nokia 2330 Classic og 1616. Disse modellene er rimelig pris og et lite antall funksjoner i motsetning til smarttelefon. De viste seg godt i tester for ekstreme slagfasthet, fuktighet og temperatur. Ikke gode nok telefoner håndtert sjekk for lekkasjer og eksponering for støv.
Den tredje rangerte kvinners opprinnelige firkantet clamshell Alcatel OT-808, som overraskende har gjort med alle eksperimenter, bortsett fra riper og skrammer.
Fjerde plass gikk til Alcatel OT-708. Til tross for svikt i å teste kvaliteten på materialer i andre øyeblikk denne billig telefon viste seg å være en utmerket måte.
Femteplass rangeringen tok den mest pålitelige telefoner Samsung GT-B5722. Denne enheten er ikke godt håndtere testene for tetthet og motstand mot støv og vann, men viste gode resultater ved testing for holdbarhet.
I sjette plass er lysbildet Alcatel OT-606, som viser gjennomsnittsresultatene for alle typer tester.
Syvende trinn tar Nokia 6303i, som viste utmerket slagfasthet, men tettheten av telefonen var problemet. I tillegg er denne modellen lite egnet for de kalde samtaler.
Samsung C3300K grunn av sin varig batteri og tetthet av saken var på åttende plass.
Niende plass er LG GX200, viser gode resultater i aksjon væske testing kald og god holdbarhet.
Lukker rangering mest pålitelige telefoner Nokia C2-01, som viste meget gode testresultater, men har likevel ikke mistet sin evne til å arbeide.  
Яндекс.Метрика