Som en fri mann å finne etternavn, fornavn eller adresseNå, i denne elleville rytme er det svært ofte nødvendig å finne en mann. Folk søker kan ta hvilken som helst person i dette livet i ulike situasjoner. Svært ofte vi, etter år med å miste kontakten med slektninger eller venner, så må finne en person, for eksempel navn og etternavn kan forekomme i noen. Det kan være klassekamerater med hvem du studerte sammen på skolen og innføre venner med hvem du tilbrakte flere år av sitt bekymringsløse liv. Likevel tusenvis av årsaker og virkninger, som du trenger for å finne noen - kollega, en gammel kjærlighet housemate i byen der du pleide å bo og så videre.
Som du vet, ønsker å finne en mann kan hver enkelt av oss, og det er mange grunner. I denne artikkelen vil vi kort zmalyuyemo hvordan du kan finne folk og engasjere seg i selv-søk.

Når vi ønsker å finne noen - vi allerede har minst et minimum av data på det. Når vi leter etter vi kan være klar - navn, mellomnavn, by, adresse eller oppholds overnatting, fullt navn. Hvis du vet i det minste noen av de ovennevnte opplysninger, finne noen - en kollega, klassekamerat, gammel kjærlighet vil være mye enklere. Det spiller ingen rolle hvor du må finne en person og i hvilke land - Russland, Ukraina, Kasakhstan eller andre CIS land og byer - Moskva, St. Petersburg. Vi har en rekke områder og tjenester som kan brukes til å finne en person inkludere data av mennesker fra forskjellige land, inkludert, i tillegg til Russland og CIS, Europa. Og nå, la oss se på hvordan dataene du har - navn, etternavn (fullt navn), adresse bosted, telefonnummer for å finne en person.
Det vanskeligste aspektet som du trenger å gjøre hvis du ønsker å finne en person ved navn. Som du kan se, søke folk uten navn, ett navn og det er praktisk talt umulig å gjennomføre. For å gjøre dette, må du huske å trenge noen flere data - for eksempel byen du bor (f.eks, Moskva, Russland), skole (nummer 1), hvor han studerte, eller potensiell utvalg av hans venner. Bare finne den personen heter er umulig, selv om søket vil bli utført gjennom sosiale nettverk eller noen online database.
Finn en person i Russland, Ukraina og andre land
Søke etter og finne en person med fornavn og etternavn, mellomnavn eller ved navn, vil det være mye lettere fordi området er smalere. Alt her igjen an på om du vet om samfunnsgeografi i øyeblikket. Hvis ja - så er det to alternativer. Det første alternativet - å prøve å finne noen gjennom sosiale nettverk og databaser. Her vil du se en haug med profiler, men ikke det faktum at du finner den, fordi mange av dem bare nær. Smale mangler folk hjelpe potensiell kunnskap alder, i alle fall noen kategorier.
Den neste typen person på adressen. Hvis dette betyr landet (Russland, Ukraina, etc.) og byer (Moskva, St. Petersburg, etc.), REGLER artikulert ovenfor - til nød vite den fulle navn, men heller fullt navn. Hvis du vet den eksakte adressen til selve boligen, kan guiden bli funnet på telefonen mann, og for- og etternavn og kaller det gratis. Dermed vil du oppnå sitt mål om fri og finne sin gamle venn eller en venn. Hvis han lever uten registrering - alt komplisert.
Dermed kan vi finne noen i Russland, Ukraina mangler i enhver by - i Moskva, Kazan, Perm, og så videre. Det viktigste å vite litt informasjon om din venn eller kollega til å forenkle søket. De står fritt til å bruke på kataloger, sosiale nettsteder og online databaser.  
Kan jeg bli gift før bryllupet

 Dette spørsmålet er ikke entydig. Formelt de to tiltakene kan irrelevant. Ikke minst fordi kirken skilles fra staten, bor og arbeider i sine lover. Inkludert vielsen og er ikke avhengig av om paret er gift.
 Kan jeg bli gift før bryllupet? Du kan gifte seg selv om du ikke gifte seg. Bare ønsker å leve sammen, ønsker å forsegle tilkoblinger utelukkende religiøst ekteskap. Dette er - din rett.

 Posisjonen til kirken i øyeblikket


 Mens det i dag noen kirke tjenestemenn eller annen måte før du gjør vielsen eller pålagt å presentere et sertifikat av ekteskapet har eller invitasjon utstedt av registeret kontoret ved søknad om ekteskap. I dette tilfellet, ministerne i kirken, selvfølgelig, "bøye stangen" som en bryllupsseremoni på registrering prosedyrer avhenger ikke. Noen "dedikert" kirkens tjenestemenn ønsker å forhindre bigami så når folk registrere registraren med en kvinne, og kronet på den andre.
 Jeg må si at spørsmål om moral - ikke et spørsmål om kirken i dette tilfellet. I tillegg er det registrering av ekteskap i verden for kirken irrelevant. Kirken anerkjenner ikke en kamp laget i registraren kontor, fordi det ikke er en kamp laget i himmelen.
 Derfor er spørsmålet om det er mulig å gifte seg før bryllupet, svaret kan bare være positivt - ja, kan du!

 Etter bryllupet registraren


 I form av bekvemmelighet, er bryllupet prosedyre bedre å tilbringe en dag med registrering av ekteskap i et register kontor. I dette tilfellet er det bedre å gifte seg i et register kontor bryllup. Vielsen - meget vakker og høytidelig. Basert på kirken og på vei til registrar, bruden og brudgommen føler seg inspirert. Generelt kan en følelse av bruden og brudgommen etter vielsen ikke beskrives med ord. Det virker som de par re-oppdaget hverandre, og enda mer for å føle en følelse av grenseløs kjærlighet for hverandre.
 Hvis du tenker om å gifte seg før bryllupet kan løses spørsmålet - selvfølgelig du kan.  
Kirke kalender for 2015
Full kirke (ortodokse) kalender hver dag: januar, februar, mars, april, mai, juni, juli, august, september, oktober, november og desember 2015.
12 april - påske. Mest kristen ferie. Feiret til ære for den store oppstandelse av Jesus Kristus.
Ferien Dvunadesyatye
Tidligere i år, vil den første ferie som vi vil møte, Epiphany. På denne dagen, 19. januar over templene, vannet bære vann velsignelse rite belysning i hullet med vann. Dette er en av de største store fester av den ortodokse kirke, ikke mindre viktig enn jul.
15 februar feires festen for presentasjonen av Herren. Holiday lærer at Gud er trofast mot sine løfter og ord.
5 april 2015 vil bli en ferie Inngang til Jerusalem.
Umiddelbart etterpå, den 7. april, er det Maria budskapsdag. Navnet på høytiden er hovedinnholdet, feiret dagen da Maria kom gode nyheter om unnfangelse og fødsel.
21 mai feires Ascension. Holiday fanger essensen av hendelsen - Jesu himmelfart til himmelen.
31 mai vil feire Day of the Holy Trinity. Pinse. På denne dagen husene er dekorert med blomster og grønne. Denne skikken er fortsatt ute av Det gamle testamente kirke når dekorerte hjem og synagoger på denne dagen for å minnes hvordan på Mount Sinai og alle bloomed zelenilo da Moses fikk tablettene.
19 august feires festen for Transfiguration. Betydningen av ferien er Frelseren viste folk forandre deres liv og fremtiden transformasjon av alle jordiske verden etter det.
28 august feirer himmelfart av Jomfru Maria. Denne festivalen har fått sitt navn Assumption (sovner), slik at Guds Mor døde stille, som om han sov, og kroppen hennes var i graven for lenge, fordi etter tre dager ble det gjenopplivet og tatt opp til himmelen.
21 september feires festen i Fødselskirken av Jomfru.
27 september er dagen for opphøyelse av Korset. Feiring til ære for Kristi kors og hans opphøyelse.
4 desember ferie-Innføring av Jomfru i tempelet. Dette feiring til ære for første inntreden i huset av jomfru Maria.
7 januar feire en av de viktigste helligdager - jul. Til ære for Kristi fødsel Frelseren.

Store høytider

14 januar - dagen for Omskjæring av Herren. Feiring til ære for Herrens omskjæring. Omskjæring var alle mannlige spedbarn.
7 juli Remembrance Day døperen Johannes.
12 juli - Peter og Paulus. De jobbet hardt i å spre den kristne tro, som med rette noget i menigheten. Deres minne feires på samme dag.
11 september markere en minnedag Beheading av døperen Johannes. Remembrance Day når Jesus Kristus døde Baptist John the Baptist.
14 oktober feiring av den hellige jomfru. På denne dagen, mange ortodokse mennesker besøker templer å be om i bønn ved Guds Mor nåde og beskyttelse, beskyttelse.
Multi innlegg
23 februar til 11 april fasten. Det er observert i ære av Frelseren som spokushavsya djevelen, men fortsatt ikke drikke og ikke spise i 40 dager. Et strengt holder seg til det første innlegget og Holy Week.
Fra 8. juni til den 11. neste måned fortsetter Apostlenes faste. Lent begynner på mandag, All Saints Day, og ender bare 12 i antall, så varigheten av faste kan svinge. Alvorlighetsgraden av faste å være observert spesielt på onsdager og fredager.
Fra 14 til 27 august Dormition Fast. Varigheten er to uker. Post samtaler for etterligning av Guds Mor før oppstigning til himmelen var i konstant bønn og faste.
Mellom 28 november og frem til jul - Advent. Fasting er prepodnesenyyu Herrens offer for høsten, og forberede for enhet med den nyfødte Kristus Frelseren.
Daglige innlegg
På onsdager og fredager, men utelukker solid Week.
18 januar er det Epiphany Eve. Fester seg til like før Epiphany. Dagen er forberedende til innvielse av hellig vann.
11 september refererer til minnet Beheading av døperen Johannes. Det er en dag for å minnes død profeten døperen Johannes, Johannes, Jesus Kristus.
27 september - til minne om bygging av korset. Til minne om Kristi lidelse på korset for å frelse menneskeheten. Dag holdt i bønn, sokrushenyy av synder poste.
Solid Week
7 januar -17 Yule. Et karakteristisk trekk ved denne serien er forbudet ferien til å jobbe kvelder, som det populære navnet på denne serien heter "hellige netter."
1 til 7 februar Uke av krovert og fariseeren. Fra denne uken begynner trening troende til fastetiden.
16 til 22 februar Cheese Week. Folket kalt olje. Carnival varer en uke, og hver dag har sitt eget navn og innhold.
12 til 18 april Bright.
31 mai til 6 juni Trinity Week.  
Яндекс.Метрика