Hva er MVA? Hvordan beregne merverdiavgift?Hvordan er moms, kan du se nå med et enkelt eksempel. Tenk deg at du kjøpte 100 hryvnia produktet du videreselge andre steder er 150 USD. Hvor mye du må betale moms?
Nå teller. I en hundre dollar varekostnader (f.eks blomster), som du kjøpte den, har selger allerede investert 18% moms. Det viser seg at vi har betalt for produktet 118%. Denne verdien vi lagt en annen 50 dollar og selger varer dyrere. I dette tilfellet har vi bare å betale merverdiavgift, at den samme mva. Det anses i dette tilfellet bare 50 lagt til prisen på USD.
118% - 50 UAH.
1, 18 - er de samme 50 USD.
Dele 50 USD for 1, 18 og få 42 ... 372 hryvnia. Dette er hva vi har tjent etter moms. Så, er mengden av skatt 7, 6 ... USD. Prinsippet for beregning av de som heller ikke er enkel og komme opp med det for å unngå å betale avgift to ganger på samme produkt.
Som en generell moms?
Så det er beregnet skatt på investert av selskapet i markedet prisen på varer eller tjenester for penger, slik vi kjenner det. Totale produktgrupper som er gjenstand for merverdiavgift, er det over hundre. Den prisen i dag er 18%. Noen av barnas produkter og matvarer forutsetter 10% skatt. Dersom varene blir eksportert, er det vanligvis ikke skattepliktig til merverdiavgift.
Skatten, som skal betales til budsjettet er forskjellen mellom mengden av skattefradraget og hvor mye skatt på lovfestet sats av skattegrunnlaget. Snakker klarere, mengden av fradrag er disse beløpene som er betalt for det kjøpte produktet eller tjenesten og brukes i bedriften.
Det finnes situasjoner når det er nødvendig for å kompensere mengden av merverdiavgift. Dette skjer når kjøp og salg skattesatsen er lik null. Blant disse operasjonene kan kalles eksport av varer og andre operasjoner. For refusjon må levere visse dokumenter - bekreftelse av toll og andre. Teknisk, moms refundert annerledes. Men i alle fall hvis en redegjørelse for merverdiavgift på alle salgskjeden, fra produsenten, mengden av merverdiavgift går mye høyere enn hentet fra overskuddet fra salg av varer.  
Aldri igjen 1939-1945. Glad seier
9 mai - Victory Day
Denne historien om Victory Day feiring for barn.
Den store fedrelandskrigen 1941-1945. Regnes det blodigste i menneskehetens historie. Å bekjempe inntrengerne fikk hele sovjetiske folk. Folk i alle nasjoner og nasjonaliteter, som har jobbet på foran og bak, forent med ett mål - å overleve og vinne.
Fienden flyttet harde kamper på grensen til Brest festning i Smolensk, fra Kiev til Tula møtt andre steder heroisk motstand. Februar slå tilbake fienden lå nær byen Elnya. Der en stund uimotståelig angrep av tyske tropper ble stoppet.
Og likevel fienden fortsatte å bryte Moskva. Hovedstaden i Sovjetunionen alltid led ødeleggende bombing. Men innsats nazistene gripe Moskva endte i fiasko. Sovjetiske tropper stoppet tyskerne i nærheten av Moskva og tvunget til å trekke seg tilbake. Det var den første store nederlag for fienden. Men seieren var likevel langt unna. Etter den triumferende slaget i Moskva, sovjetiske tropper mislyktes på Krim og i Kharkov.
Groveste dagene opplevd Leningrad. 900 dager og netter på Neva byen var under beleiring. Fienden har blokkert alle tilnærminger til det, noe som gjør det umulig å hale mat.
Sult, kulde, uopphørlig bombing og beskytning drept nesten 850 000 mennesker. Likevel fienden ikke klarte å bryte den store byen. 27 januar 1943 beleiret ring ble brutt.
Vendepunktet i krigen oppsto ved Stalingrad (nå Volgograd by som heter). Her, mellom Volga og Don, varte 200 dager, en stor kamp, ​​som ble knust av en stor gruppe av tyske tropper - ca 1, 5 millioner mennesker.
Da sovjetiske tropper ødelagt en stor konsentrasjon av fiendtlige styrker i området av Kursk, Orel, Belgorod og kjørte inntrengerne sparken gjennom Ukraina og Hviterussland til hovedstaden i Nazi-Tyskland i Berlin.
Snart Berlin ble tatt, og 9 mai 1945 blodig krig med tysk fascisme avsluttet. Siden denne datoen har blitt en stor nasjonal helligdag of Victory.
24 juni 1945 i Moskva, Red Square, den første Victory Parade. Paraden tok Deputy Supreme Commander, Marshal Georgij Zjukov. I kveld til ære for Victory Day salutt oppsving, 30 volley av tusenvis av våpen.
Den sovjetiske hæren frigjort fra fascismen ikke bare Sovjetunionen, men også andre land. Seieren ble gitt til oss den forferdelig pris - i denne krigen vi mistet 27 millioner mennesker.
I Victory møter veteraner. For tidligere soldater organiserte feiringer og konserter. Folk lå kranser og blomster ved monumentet av militære herlighet og massegraver.
9 mai er dagen for markeringen av ledere og soldater drept på slagmarken. I kirker og menigheter den dagen holdt minnegudstjenester.
Evig minne for alle dem som ga sitt liv for å sikre at vi kan leve i et fritt land og under fredelige himmel.
Brev til hærenMange jenter faller i aksjemodus favoritt gutta fra hæren. Selvfølgelig er det stressende for begge. Men ingenting er gjort, må vente. Hvis en jente og en fyr mye liker hverandre, til følelse beholde. Så kjærlig jente skal holde en fyr som var i hæren. Men noen jenter vet hva du skal skrive i et brev elskede hær burde korrekt.
Hva er ikke nødvendig å rapportere i et brev rekrutter

Army - er ikke bare stressende for fyren på grunn av endrede omstendigheter og nye mennesker. Vernepliktige daglig slitasje rustning, så det er viktig ikke å forverre den emosjonelle tilstanden til barnet. Hvis du ønsker å skrive et brev til en kjær harde nyheter, men dette kan ikke gjøres. Melding om dødsfall av en slektning eller oppsigelse av forholdet bedre fortelle når han kommer tilbake fra hæren.
Alle meldinger blir lest på forhånd, slik at brevet med forferdelige nyheter kan bare ikke få fyren. Konsekvensene av det du har skrevet dårlige nyheter kan være alvorlig. En person med tilgang til militære våpen og emosjonelle sammenbrudd kan føre til uventede resultater. Så før du skriver noe i brevet, først tror.
Du trenger ikke å skrive personlig eller konfidensiell informasjon. Bare husk at alle ord leses av en annen person. Også, ikke skjelle gutten i brevet. Han var så hardt og i hæren, og hån hans favoritt absolutt ikke juble. Kanskje han ikke har tid eller mulighet til å skrive deg tilbake. Tro meg, det gjorde han ikke glemme.

Hva du trenger å skrive rekrutter

Det viktigste - å skrive et brev til hæren varme ord for fyren. Fortell meg at du elsker ham og vente. Skriv lengsel og venter på å møte ham. Ikke glem å uttrykke stolthet i det faktum at han modig tjenestegjøre i hæren og forsvare sitt hjemland. Disse ordene gir ham styrke og moralsk støtte det i de vanskelige forholdene i tjenesten.
Brevet kan skrive at folk liker det også, og stolt av det som venter. Plassere bildet på omslaget. Det er svært viktig for en fyr fordi rekrutter er bilder av sine kjære "i hjertet." Tro meg, fyren alltid veldig forventer konvolutten med brevet er bildet ditt.
Spør hvordan tjenesten. La ham dele med deg et brev til alle opplevelsene. Han forteller alt på papiret, men det vil hjelpe ham til å fjerne eller redusere stress. I tillegg vil han vite at du ikke bryr deg hva som skjer med ham.
Og et annet tips - ikke ignorere bokstaver. Ja, kan du ringe på en mobil fyr, ikke en konvolutt å sende inn hæren. Men ordene er skrevet av hånden til sin elskede, mye viktigere for en fyr ti minutter. Det vil lese brevet i hæren og vet hva de liker og vente. Og selv etter at han kommer fra service, og du vil gifte seg, vil han holde alle e-poster. Derfor bør de ordene du skriver er riktig. Og du må sette ord på all den kjærlighet og støtte alle de ømme følelser, fordi det er den mest kostbare å rekruttere.  
Hvilken farge blander oransje (foto)Orange - svært lyse oransje fargen som oppløftende og er forbundet med ferie. Den kan brukes til å bringe i din garderobe tillit og positivitet. Men for å ikke en stor ting bære denne skyggen. Det er viktig å kombinere det med andre farger som er kombinert sammen. I denne artikkelen vil du finne svaret på spørsmålet om hvilke kombinere oransje blomster og klesdesign rom.

Hvilken farge blander oransje klær
Hvilken farge blander oransje (foto)

Hvis du starter fra allment aksepterte regelen om at lyse ting bør alltid kombineres med elementer fra den samme lyse nyanse, er det flere farger tilgjengelig med oransje. Dermed vil kombinere oransje og lilla farger skape bildet av homofile og festlig stemning. Dempede toner av lilla kan kombineres med bleke nyanser av oransje, for eksempel fersken.
Også oransje kombinert med mørk-grønn fargetone og hacks. Slike sett understreke bildets lysstyrke og skape en følelse av positivitet og selvtillit. Ikke glem om en så delikat kombinasjon som en blek rosa og fersken toner. Disse nyanser er perfekt kombinert og skaper en koselig feminin bilde.
Hvilken farge blander oransje (foto)


Et flott alternativ er en kombinasjon av appelsin med grunnleggende farger - hvit og svart.
 Den rette blandingen lettere å plukke opp saken med den siste touch. Svart jakke og sko komplett med oransje kjole eller topp og svart skjørt oransje, selvfølgelig, gjøre bildet mer stilig. Før appelsin cocktail kjole kan plukke opp tilbehør i sort panel - sone meshty eller veske. Dette bildet vil se harmonisk og behersket, men samtidig festlig. Hvit ser også bra med oransje og gjør en generell oversikt over noen presentabel og formalitet. Dette er et godt valg for et sett med klassisk stil.
Dempede toner av appelsin perfekt kombinert med bleke nyanser av grønt, mørk blå, grå, blek gul og sjokolade farge. Lyse nyanser av oransje er best kombinert med rik gul, blå, sennep, beige, indigo og ultramarinom. Denne kombinasjonen skaper synlig bilde lysstyrke, friskhet og understreke ungdom og tillit.
Hvilken farge blander oransje (foto)

Husk at i utarbeidelsen av et sett med oransje toner, anbefaler vi at type utseende. Ja, lyse farger mer egnet til jenter med høsten type. Jenter med våren kolorotypom ønskelig å velge en kombinasjon av varme toner av oransje - brun, gul beige etc. Ikke ha ting orange jente med blek hud og rødt. I sistnevnte tilfelle vil den lyse oransje antrekket gi ansiktet en usunn skygge, for ikke å nevne det faktum at bare fusjonere med hårfarge.

Hvilken farge blander oransje innvendig plass

Hvilken farge blander oransje (foto)

Orange bringer til interiøret i rommet en følelse av feiring, jubel og aktiverer den indre energi. Hvis du bestemmer deg for å gjøre det nyrenoverte rom ved hjelp av oransje bør defineres i forkant av sin skygge og lære ekstra farge harmoni med det. Det er best å bruke en liten designleiligheter dempede toner av appelsin, ettersom etsende syre nyanser vil bare irritere øynene og raskt lei.
Hvilken farge blander oransje (foto)

Nice ser oransje og grå farge. Ja, kan du male veggene en nyanse av oransje og sette møbler i nyanser av grått. Lyse farger oppdatere kjedelig skygge av møbler og gi glede til det generelle utseendet på rommet. Går bra med sjokolade oransje farge. Med riktig valg av alle tre farger kan kombineres i samme rom. Kombinasjonen av hvitt med oransje nyanser - et flott alternativ for et kjøkken. Denne kombinasjonen skaper en frisk bilde. I dette tilfellet, kan du også legge til litt sjokolade tone.
Hvilken farge blander oransje (foto)

Når du oppretter en design i oransje huske at denne lyse fargen sett visuelt erstatter andre nyanser. Så prøver å bruke det i mindre mengder og mer fortynnet andre toner. Tross alt, boligen viktig at skape komfort og harmoni.  
Яндекс.Метрика