Som fløy '12 familieliv. Mange lever sammen og overleve, men enda viktigere, ektefeller ikke miste kjærlighet for hverandre, verne og setter pris på de forhold som er mer enn ti år siden, bandt dem sammen. For dette formålet er det en dato 12 5 (12) år - Nickel bryllup.
 Dette følger etter sink bryllupsdag sirkulær familieliv fordi det tillot flere tidligere nevnt - den tolvte jubileum. Disse feiringene er kalt til å lufte det til paret, så ikke gjør en nikkel stormfull bryllup feiring, feire den med familie og nære venner.
12, 5 (12) år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Nikkel (porselen) bryllup bryllupsdag 12 5 (12) år

 På denne dagen kona forbereder måltider, elskede mann, og gaver må også være relevant og tett i mening til årsdagen for 12 5 (12) år fra datoen for bryllupet. Gir bør være ting som er egnet for hverdagen: nikkel servise, kjøkken sett, bestikk og alt du måtte trenge på gården.

 12, 5 (12) år fra datoen for bryllupet - hva et bryllup?


 Paret i denne dag husker de lykkelige øyeblikkene i livet sammen, besøker steder minneverdig for deres forhold. Spesielt viktig i denne dagen til å komme til kirken hvor bryllupet fant sted - folk sier at dette er nøkkelen til lykke og velstand i familien i de neste 12 årene.
 Tradisjonen med å feire nikkel (porselen) bryllup har en interessant historie som har sin opprinnelse tilbake i det 19. århundre. Deretter vurderte et edelt metall nikkel og nikkel har retter i huset var prestisjetunge, nesten det samme som nå har gull eller sølvgjenstander på kjøkkenet sett. De sa at hvis nikkel retter og en skinner som nye, familievennlig, og mange opphold i huset deres donert nikkel bryllup retter, så paret vil leve i fred og harmoni.
 På 12, 5 (12) år - Nickel (porselen) Wedding - tatt oppfinne ulike konkurranser i poetisk form i stil med "Q & A" hit retter som å drikke champagne og dryss ektefeller nikkel mynter som et symbol på rikdom og harmoni i familien.
 For et festbord for bryllupsgjestene laget av nikkelverket, vekslende mellom en mann og en kvinne, mente at det vil være lettere å opprettholde en samtale og ugifte damer som besøkte denne triumfen, raskt finne sin livspartner. Selskapet kan tilbringe dagen, ikke bare sitte på ferie bordet, kan du gå, kjære kone, sted og gå i kirken der for 12 år siden giftet seg med helter for anledningen.
 Gave denne dagen må være en nikkel. Du kan kjøpe alt fra en god lightere og slutter med ulike ornamenter laget av nikkel. Det viktigste var å nenachyschennoy - ektefeller bør gjøre med hendene, noe som sikrer en mange år av felles interesse, kjærlighet og støtte.
 Nå vet du at bryllupet feires på 12, 5 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
12, 5 (12) år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Nikkel (porselen) bryllup bryllupsdag 12 5 (12) år
. Neste jubileum - Lacy (Landysheva) bryllup.  
Hva er stiler av klærI moderne livsbetingelser en av de mest brukte vår stil - en streng virksomhet klær, noe som er nødvendig for viktige møter eller kontorarbeid. Denne såkalte stil "classic". Men for å opprettholde sin egen identitet bortsett fra formelle dresser må noen ganger skape en annen måte - myk og feminin, eller sport. Din stil på kjolen bør alltid matche situasjonen. La oss nå snakke om hva som er stilen på kjolen og hvordan du skal velge og kombinere ting er mest egnet for deg stil klær.

Den konvensjonelle klassifisering av klær stiler inkluderer følgende hovedområder.

- Classic eller virksomhet kjole.
- Land stil, men det er en folkelig stil på klær.
- Romantisk mote.
- Sport mote.

Klassisk stil i klær
Hva er stiler av klær

Business er en stil av klær alternativer for kontorarbeid. Denne strenge dresser, bukser, skjørt middels lang, bluser og jakker. Klær pleier å være rolige vanlig farger. Skjær modellene i denne stilen diskret, straight, ingen ekstra "skjerpende" og ekstravagante tilbehør. Et bilde, utarbeidet av reglene i stil "classic" er en komplett konservatisme ned til minste detalj. Ofte er det en kombinasjon av svarte og hvite farger. Alt du har råd innenfor virksomheten stil på klær, dette turtleneck genser eller bluse i stedet for klassisk og zastrocheni folder. Ikke glem at den viktigste betingelsen for business stil klær - ryddighet og tilbakeholdenhet. Skjørtet skal være lik eller under kneet på håndflaten, bør bluse ikke være for dyp utringning.
Hva er stiler av klær

Landlig stil i klær
Hva er stiler av klær

Landlig stil kalles folk-stil klær. I dette tilfellet, funksjoner og detaljer om stil modeller avhenger kultur og etnisitet. Hjemland av denne stilen er ansett som den ville vesten. På steder kvinner er vanligvis kledd i lange skjørt og bluser, kjoler "gulvet" med fargerike farge mønster. Som tilbehør til bildet av en landlig stil nesten alle hadde på seg skjerf. Kjoler og skjørt ble dekorert med blonder. Nå for denne stilen anses som akseptabelt beige, grå og brune toner av klær, tegning i et rutenett eller stripe. Ofte modellene som finnes i landlig stil brodert mønster, samt noen klær laget i patchwork teknikk. Det særegne landstil er det lagt vekt på midjen. Således er det mest brukte bredt belte, belte med snøring, etc..d. Til garderoben deltok notater denne stilen kan brukes grov strikkede klær og skjørt-bukser, eller utfylle country-image deler - lær knapper, bredt belte i midjen, etc..d.
Hva er stiler av klær

Romantisk kjole
Hva er stiler av klær

Romantisk stil i klær krever mye detaljer som preger navnet på dette feltet. Denne stilen innebærer lette flytende stoffer, myke silhuetter, Slinky modeller, hele veien understreker femininitet og delikatesse av stil. Detaljer kan være forskjellig, men med elementer som blonder, buer, volanger og mer. Fargepaletten av denne stilen av klær inkluderer lyse pastellfarger, myke overganger flere farger og blomstertrykk i forskjellige størrelser.
I garderoben jente nyter denne stilen av klær må være tettsittende kjoler, kvinners kjoler, fishnet skjorter, slacks med et lys som strømmer stoff kort (eller knelang skjørt. Materialet som brukes for å sy lett, komfortabel å holde, flygende . Dette chiffon, silke, fin strikker, etc. Som tilbehør for en romantisk stil er å velge detaljer som bare fremheve feminine bilde. Det skjerf, hatter, hår ornamenter (felger, binders), håndvesker, clutcher. For å legge til et bilde kan være smykker - smykker best mulig passform.
Det er verdt å merke seg en funksjon av denne trenden i klær. Denne stilen passer ikke hver dame. Ja, noen jenter bare ikke å møte detaljer som buer, volanger eller skjørt. Derfor bør valget av fremgangsmåten tar hensyn til dette faktum. Du kan bo på noen behersket versjon. For eksempel velge riktig kort montert kjole og komplettere sin fargerike skjerf og clutch.

Sport mote

Hva er stiler av klær


Sport stil mer egnede aktive jenter som foretrekker raske tempoet i livet. Den viktigste funksjonen er en sporty matchende kriterier som:


- Komfort og bekvemmelighet;
- Praktiske løsninger;
- Gratis stil, ikke begrense bevegelsene;
- Heometrychnist modeller.

Det er ikke vanskelig å gjette at jentene i garderoben er dominert av en løs tank topper, t-skjorter, pologensere, korte, enkle kjoler, tunikaer, bukser, shorts, lette bukser gratis cut, jeans, arbeidsklær og andre modeller i denne stilen. Stoffer til sy plagget ved hjelp av lys, må "pustende". Fargepaletten er sporty kan omfatte en rekke farger avhengig av din smak jente. Dekor stil ofte er store lommer, belter, knapper, spenner, glidelåser osv Som tilleggsutstyr til bildet av den perfekte stil baseball cap, sportsbag eller ryggsekk mote, tørkle, og slike detaljer som mansjett.
Hva er stiler av klær

Det bør bemerkes at det ikke er obligatorisk å følge en hvilken som helst type av klær. Du kan kjøpe flere sett med forskjellige stiler og bruke dem som passer. Det som betyr noe er at bildet ikke er i konflikt flere forskjellige stiler.  
Яндекс.Метрика