Hvordan lære raskt å gjøre lekser? + Video leksjoner

Vanligvis studenter foretrekker skulker for fremragende lekser. Før du skjelle et barn, prøv å se på problemet gjennom øynene til eksperter.
Lærerne noen ganger spør en masse problemer hjemme, inkludert ekstra, helt ser bort fra hvor mange av dem vil ende opp med et barn kan være engasjert i fritids klasser. Lærere klandre gir ikke mening, de har en plan om at de er lærdom avvik fra planen svært alvorlig straffet, så det er fortsatt skikkelig fordele et barn. For dette viktig kunnskap, tålmodighet og oppmerksomhet til behovene til barnet.
Den beste tiden for leksjoner 16:00 til 18:00, men fortsatt ikke nok for størrelsen på lekser. Derfor, når et barn kommer hjem fra skolen, gi den en pause, nøtter eller sjokolade godbit for aktivering av hjernen. Og begynne å lære. Først gjøre muntlige og deretter skrevet artikler stapper hjerte til å forlate helt på slutten.
Hold styr på barnet ditt i løpet av lekser.
Hvordan lære raskt å gjøre lekser? + Video leksjoner

 Det er lurt å starte med matematikk. Hvis et barn gjør en feil, må den feilen angi maksimal riktig ikke rvitsya løse problemet selv, gi barnet forstå prosessen. Ikke la barnet bruke en kalkulator. Innledende algoritmer for å løse de viktigste problemene. Det er ønskelig at barnet er fortsatt på skolen visste multiplikasjonstabellen. Pause for å gjøre mer enn tjue minutter, noe som gir barnet en god riste og gå til det russiske språket. Hvis gitt oppgave - å skrive et essay, må først snakke med barnet ditt, se til han uttrykker meninger, det hjelper å vite hva som kan være problemet. Barnet kan ikke kjenner reglene for russisk språk, som måtte tålmodig forklare og ikke være klar over arbeidsplanen. Han stadig påminnelse om viktigheten av utdanning, fordi alderen på barna plassert prioriteter annerledes enn voksne.
 Så begynnelsen av litteratur. For riktig diksjon barn skal lese ca tre timer i døgnet. Jeg leste overføring, så far må be om å være sikker på hvor godt barnet er klar over teksten.
 Så gå til et fremmed språk. I mange skoler sette de mest junior og vanskeligste - er interessert i baby til språklæring. Fortell ham, i hvilke situasjoner kan det være nyttig. Du kan bare gi den til å praktisere et fremmedspråk.
Denne teknikken er veldig effektiv for yngre elever, men med eldre tenårings maximalism gjennom, vil dette trikset ikke fungerer. Innpode i dem en forkjærlighet for læring i barndommen eller forsøke å smugle dem som er eldre. Bare følge utviklingen til barnet. Den første gangen var det hun som vil hjelpe deg å navigere det faktum at barnet ikke fungerer.
Ikke vær redd for vanskeligheter, alle på fingertuppene.

 Video Tutorials


Kunnskap Day - 1. september. Fakta og har historie hellig
 I 1930, ved XVI kongressen til kommunistpartiet ble besluttet å etablere land Sovjet obligatoriske allmennutdanning barn. I den beslutningen partiet også bekymret om ødeleggelsen av leseferdighet voksne. Over hele landet, i byer og landsbyer æra begynte syv års studier.
 Nesten 30 år senere, i 1958, utvikling av generell utdanning i landet fikk en ny retning. Den sovjetiske regjeringen besluttet å innføre obligatorisk allmennutdanning har åtte barn. På statlig nivå ble betalt seriøs oppmerksomhet til utvikling av videregående opplæring.
 I 1984 ble landet en ferie - Day of Knowledge.
 Tradisjonelt 1. september skole organisere galla linje, viet sitt begynnelsen av skoleåret. I videregående skoler og fagskoler er ikke herskere, men likevel hele skoledagen full av feiring og festivitas.
 Kunnskapsdagen i skolen
 For de som først kommer inn i klasserommet 1. september - ekstremt høytidelig og gledelig ferie. Den første samtalen markerer starten på et nytt liv, en lang, spennende og sikkert nyttig. Førsteklassingene og første års studenter føler spesiell inspirasjon i Kunnskaps Day 1. september. Et positivt trekk ved denne festivalen er å konsolidere en nybegynner elevene en positiv holdning til skolen.
 Nesten alle mener skoleårene minneverdig og bemerkelsesverdig sesong av sitt liv. Der folk ikke gikk etter skolen, sier han med en varm følelse av klassekamerater og lærere. Det er en stor skole med livet ga ham den første kunnskap kjent med en lett følelse av fellesskap, glede, kunnskapsarbeidere. I skolehverdagen mange spennende spill, turer, den første vitenskapelige forskning, konkurranse.
 En uforglemmelig dag
 Selvfølgelig, lærerne er spesielt denne ferien - Day of Knowledge. Læreren setter sin kunnskap og erfaring i opplæring og utdanning av neste generasjon av studenter. Han bruker et stort arbeid å oppdra barn av verdige borgere av landet.
 Dedikert til kunnskap om læreren forberedt spesielt. De lengter etter å utvikle scenarier som denne dagen er kjølig time. Dette tiltaket lar læreren lys, moro og ha det gøy med elevene første festivalarrangement i studieåret. Barna huske lenge denne spennende dag, spesielt hvis det er organisert og informativ fiksjon.
 Utvikling av utdanning i vårt land
 Historien om russisk utdanning begynte for lenge siden. De første skolene i Russland ble kalt høgskoler. Ordet "skole" dukket opp bare i XIV århundre. Deretter i skolen ikke bare lærer, men også kopierte manuskripter gjør oversettelser.
 Nedgangen av utdanning i Russland er forbundet med Tatar-mongolske åket. Dens bevaring og formidling av vår plikt ortodokse klostre. Denne yrkesutdanning ble etablert av Peter den store. I XVII århundre i åpne skoler, i likhet med det europeiske.
 I 1714, Tsar Peter den store etablert i obligatorisk utdanning for barn, uansett forhold. Med unntak av distriktene barn. Så kom Academy of Sciences og det første universitetet.
 Siden 1917, etter revolusjonen, ble skolene nasjonalisert. Skolen ble obligatorisk, og offentlig og gratis.
 I 80-90-tallet. Var utdanningsreformen, som trådte i moderne form.
 Feast Day of Knowledge understreker viktigheten av utdanning. Hvis en person ikke søke kunnskap, dårlig forstå interessant verden rundt oss. For ikke å nevne den rent praktiske problemet med riktig enhet i yrket.
Hva om ikke å gi

 Svært ofte står vi overfor et dilemma - hva du skal gi sin mann, søster, kollega. Gi penger ikke vil eller ikke, og bestemmer på Prezent er vanskelig. Det viktigste at du donerte ting brakte glede, og det rett og slett ikke kan klare seg uten noen gode råd.

 Gaver til menn


 Hvem sier at menn ikke liker gavene? De bare skjule det forsiktig for ikke å fremstå som svak eller for følsomt. Men hvis du velger den rette gaven, da, tro meg, folk vil sette pris på det umiddelbart. Hvis en kjær, vil valget være mye lettere, selv om det er omstendigheter der selv den elskede mann ikke vet hva du skal gi. La oss se på ulike situasjoner. Kollega kunne gi en bærbar PC, en god penn stasjonen til din favorittmusikk eller vesken. Hode Å passe god parfyme, dyre cognac eller teaterbilletter. Og kjære du kan ordne en romantisk kveld med levende lys eller gå på kino. Du kan rett og slett spørre hva jeg vil bursdag, men overraskelsen er ikke ute.
Hva om ikke å gi

 Hva kvinner liker


 Kvinner, spesielt verds omsorg og oppmerksomhet. Sørg for at damen følte mye lyst og krefter du har brukt å ha henne please. Kollega kan heve lommebok, fotorammer, bord bok. Gi din favoritt dyr parfyme, smykker eller tur til skjønnhetssalongen. Hvis du vet størrelsen jenter kan kjøpe klær eller sko. Hvis du ikke har nok penger til dyre gaver, kan du lage en spesiell middag med hendene. Du må også ta vare på ting. Velge en gave til et vakkert kort, delikat blomsterbukett eller din favoritt sjokolade bar - og damen vil sette pris på din innsats. Det viktigste er å gjøre med sjel og kjærlighet.
Hva om ikke å gi

 Til glede for barn


 De fleste barna selv si hva de vil. Men verden er full av barndommen fantasier og drømmer, så barnet vil nødvendigvis forvente noen overraskelse. Du kan gi et kosedyr, en god designer, en stor bok, men det skal være fargerikt pakket. Du kan bestille en underholdningen for barn som profesjonelt arrangere en ferie for barna. Bake eller kjøpe en kake, ikke glem de oppblåsbare ballonger og hlopushkas. Du kan organisere som en gave å gå til dyrehagen, akvarium, fornøyelsespark. Også barna elsker dyr. I dette tilfellet nøye veie fordeler og ulemper, og hvis det ikke er barnet ditt, sørg for å rådføre seg med sine foreldre. Også, gjøre vårt ytterste for å presentere var høy kvalitet og trygg. Vurdere alder og karakter av barnet.
Hva om ikke å gi

 Hva om ikke å gi


 Det er mange forskjellige oppfatninger som ikke kan være til stede. En av de mest populære viser at du ikke kan gi en klokke, som de vil føre til separasjon. Hvis du ikke tror på det, sørg for at den personen du leter etter en gave, heller ikke tro det. Hvis du bestemmer deg for å gi et speil, indikerer tegn på at det ikke er nødvendig å se før han kommer til sin herre. Siden speilene kan akkumuleres negativ energi og overføre den. I tillegg kan vi presentere kniver, gafler, men hvis du bestemmer deg for å heve noen av disse gavene, bare spør "kjøpe" deg gave for en symbolsk sum (noen mynter, godteri eller dikt).
 Ikke glem at hver presentasjon skal bringe glede. Og uansett hvor mye det koster, det viktigste - feste en bit av sjelen.
Яндекс.Метрика