Hvorfor blir sort sølv Body
 Ikke alle mennesker liker å bære sølv smykker: ringer, øredobber, kjeder, armbånd, charms, anheng. Sølv, selv betraktes som et edelmetall, er ikke en god funksjon: det er sort på det menneskelige legeme.
 Dekorasjon kan rengjøres og det er ganske lett, men det kan igjen i løpet av få timer mørkne. Men det kan skje slik at sølvtøy lenge vil dekorere sin eier og vil ikke sverte selv uten rensing.
 Prøv å svare på et så enkelt og samtidig komplekst spørsmålet hvorfor sølv blir svart på kroppen, først i form av kjemiske prosesser i kroppen.
 Sølv og kjemi
 Alle vet at enhver person svette, noe som gir overskuddsvarme til omgivelsene. Varmere i rommet, jo mer intense en person svette. Svettekjertler personer som befinner seg i hele kroppen og ikke kan finne et sted som ikke er dekket med svette. Så, hva du ikke kle dekorasjon, det vil alltid påvirke svette.
 Menneskelig svette inneholder hydrogensulfid, som virker som en katalysator (kjemisk assistent) i oksydasjon av sølv. Sølv oksid er bare svart. Nå blir det klart hvorfor blir sort serebrnaya kjede rundt halsen hans og nesten ingen lang hengende øredobber bli svart eller sølv nøkkelring. Kjeden er direkte på svett hud, og øredobber og sjarm - nei.
 De menneskene som stadig slitasje sølv smykker uten å fjerne dem helt, kan ikke se at smykker periodevis formørket, den lettere, og av seg selv, uten noen form for rengjøring. Hva betyr dette?
 Sølv og sykdom
 Når en person er syk, så det endrer blod, det er ikke forgjeves på noen sykdom vi umiddelbart levere blodet.
 Hvis sykdommen er mild, endrer sammensetningen av blodet litt. Blod - det er vårt liv, og det bestemmer status av alle organer og hud også.
 Ved endring av pH i huden sykdom og dekorasjoner, tangent til det, begynner å mørkne. Jo tyngre sykdom, jo ​​mer blacken sølv.
 Virkningen av miljømessige og andre faktorer
 Det antas at sølv følsom komposisjon miljø. Hvis det er ugunstig for den personen eller i jorda inneholder mye hydrogensulfid, sølvet kroppen også vil bli svart.
 Sølv blir mørkt og når eieren tar noen medisiner, eller bruke en viss form for krem ​​eller forbruke noen ugunstige kroppsprodukter.
 Sølv og skader
 Men våre bestemødre og magikere mener at sølv mørkner de menneskene som er Porobleno. Man trenger bare å fjerne skade dette som metall vil igjen være lys. Synske mener at sølv smykker "føler" integriteten til den menneskelige energifelt. Hvis dette feltet er skadet eller gjennomboret, deretter sølv vil reagere på dette brudd mørkere.
 I utgangspunktet tenker alle på samme måte, bare en i henhold til hans lære. Hvem er riktige, kjemikere, leger, tryllekunstnere eller synske? Vanskelig å si, fordi forskerne ikke kan finne en forklaring på noen av egenskapene til sølv. Vitenskapen nå vet hvorfor sølv kan gå tilbake sin opprinnelige farge.  
Hva er hobbyerMange mennesker har ikke hobbyer, sier at tiden for slike klasser de helt mangler. Men den elskede bør definitivt betale litt oppmerksomhet! Det er ikke bare dekorere livet ditt og gjøre det lysere, men slå din ferie, fylt med hyggelige følelser og underholdning vil flykte fra den daglige rutinen.
Hobbyer for sjelen
For det store antall mennesker beste interesser - er håndarbeid. Så, nå unge kvinner sjelden møte en kvinne som ville være på fritiden strikking, sying, brodering eller vevde noe. Men det er en av de mest populære metodene for å bekjempe kjedsomhet og stress. Når en kvinne er engasjert i håndverk, er det umyrotvorenishoyu og roligere. Det er en stor hobby for å bidra til å realisere sine kreative behov.
Å velge hva du skal gjøre i denne retningen er å lytte til deres interesser og prøve å gjøre noe - brodert bilde filamenter eller bånd veve beaded armbånd eller knytte en liten skjerf. Mange håndverkere bli mestre i sitt yrke, gledelig hyggelige overraskelser på ferie eller uten grunn, hans venner og bekjente, presentere sitt arbeid. Men annet enn det, svært ofte en hobby kan gjøre en stor inntektskilde.
Alle kvinner elsker blomster og mange er avhengige av hagearbeid, for å okkupere seg selv på fritiden som en hobby kan velge en blomst. Blomster alltid dekorere huset og også planter gjøre luften renere. Hvis hjemmelaget medisinske planter som aloe, kan du spare en god helse i mange år, så mange av dem behandle ulike plager hjemme. Hvis du har mulighet til å vokse blomster i store tall, kan denne hobbyen også gjøre en liten bedrift.
For noen tiår siden, samle var en av de mest populære hobbyer. I dag er en leksjon ikke bare vanlig, men det er så spennende! Samle kan gjøre og sjokoladepapir, bøker, magneter, leker og antikviteter.
Hver samling er unik!
For de som liker intellektuell spill, kan du bruke fritiden din ved avgjørelsen av kryssord eller. De kan finnes i hver avis, magasin eller på spesielle nettsider. Vel bort fra rutine kortspill. De er forskjellige, men det mest spennende kabal og poker er vurdert.
I dag, elektronikk tett del av våre liv ble tilgjengelig, og internett ble allestedsnærværende, og mennesker hver dag plog og erobre sin breddegrad. Mange utrolig spennende blogging eller online dagbøker. Derfor kan denne klassen også bli betraktet som en hobby. Personlige elektroniske sider kan snakke om hverdagslivet så vel som på de andre hobbyer som dette kan være en blogg om matlaging eller blogg hvor du snakker om riktig dyrking av planter og utarbeidelse av blomsterbuketter. Det finnes også andre hobbyer som er koblet til Internett, forum, chatterom og andre områder for kommunikasjon i generelle interessante emner. Det kan være glad for å diskutere nyheter, noe å gi råd til andre parten og selv finne en nær-tenkende mennesker som kan være din venn.
Hobbyer Body
Mange kvinner liker ikke i fritiden din til å engasjere seg i intellektuelle sysler. De bør ta hensyn til interesser som involverer kroppen. De er forskjellige, kan du:

- Dance - Er en stor beundring for kvinner i alle aldre! Det kan forholde seg til, selv om du allerede utover 50 og selv om vekten din er ikke ideelt, fordi det er så mange varianter av dem - ballsal, moderne, latinamerikansk. Velg en danseklubb og melde seg til det. Delta på noen klasser i uken, og du vil se hvor mye bedre humøret og du vil ha en fin nytt kort.
- Sport- Sport uatskillelig fra helse- og det fremmer god form, men annet enn at denne fantastiske hobbyen. Fitness, yoga, svømming, bryting, tennis og selv vektløfting - fange sjelen finner ganske enkel. Hvis som et tidsfordriv sport du velger, kan du tilbringe fritiden med!
- Ekstrem- De kvinnene som er lei av rolig hverdag og ønsker å få adrenalinkick, må du ta hensyn til de ekstreme aktiviteter: ski, rafting, dykking, rally og fallskjermhopping. Disse klassene er farlige fordi risikable og egnede bare desperate mennesker!

Aktiver kroppen din i fritiden, kan du bruke slike hobbyer som turer eller turer. Du kan reise til eksotiske steder, og du kan gå fjellklatring. Noen mener at jakt og fiske er utelukkende mannsyrker, men hvis du liker et tidsfordriv, ikke nekte deg dette!
Hvordan gjøre hobby arbeid

De som ønsker å ta med en god tid, ikke bare unike positive følelser, men inntektene bør velges svært nøye interesser. Ja, det kan være strikking eller sying, men særlig lønnsomme hobbyer er video, maleri og fotografi. Fascinert av arbeidet med denne mannen vil ikke bare tjene gode penger, men vil føle deg bedre enn en som vier sitt liv til å se showet.
Få inntekt å gjøre denne hobbyen kan prøve absolutt alle. Men at det var en virkelig betydelig fortjeneste bør være ikke bare et ønske, men også talent. Hvis du ikke kan det, bør du gå for kursene, hjelper det å lære en ny ferdighet profesjonelt.
En flott hobby er matlaging. Kvinner som vet hvordan å elske å lage mat, kan du ikke bare lage mesterverk for familiemiddager, men også engasjert i produksjon, som for eksempel desserter for spesielle anledninger. Paier, kaker, bakverk og mange andre søte retter vil bringe en anstendig fortjeneste for dem som forbereder!  
Hvordan slå vane å utsette saken før senere?Vane utsette saken for tiden kan føre til alvorlige problemer. La oss bryte denne vanen årsaker og søker en rimelig løsning.
1. Stress
Det er vanskelig å arbeide effektivt mens på nåde av angst og bekymring når sommel er en måte å holde stressnivået under kontroll.
Redusere stress i livet ditt. Arbeide for moro skyld, ikke fordi det er nødvendig. En av de enkleste måtene å løse opp spenninger - for å øke tid avsatt til fritid. Bestemme på forhånd hvor mye tid per uke du vie til fritid, så rozplanuyte timer. Det er en optimal strategi for høy ytelse: 1/3 dag du ville jobbe 1/3 og 1/3 ferie underholdning. Gjenkjenne like stor betydning for ditt arbeid og fritid som man ikke krenker en annen.
2. anstrengelse
Noen ganger din liste flere tilfeller enn du kan fysisk gjøre. Dette fører lett til overtrening.
Bo, gjennom sine prioriteringer og krysse ut det overskytende. Alternativer for å redusere listen over sine oppgaver inkluderer avvisning av noen tilfeller, overføring og andre assistenter gjennomgå den tredje.
3. Lin
Vi ofte satt fri fra jobb når vi føler deg fysisk eller følelsesmessig distressed. Når du er for lat til å jevne den enkleste oppgaven virke veldig vanskelig, fordi dagens nivå er betydelig lavere energi som kreves.
Øvelsen vil bidra til å øke energinivået. Ta litt mosjon. Når energien stiger, vil oppgaven umiddelbart virke mye enklere og din motstand vil avta til å gjennomføre dem. Sport folk mer produktive enn er i dårlig fysisk form, selv når den samme oppgaven kompleksitet.
4. Mangel på motivasjon
Hvis du har lav motivasjon, så det er på tide å se på livet og oppdage sin sanne formål. Inntil du definere livet formål inspirerer deg, vil du aldri være i stand til å realisere sitt potensial.
Fokusere på arbeidet, basert på drømmer inspirere deg, og du har mistet lysten til å utsette.
5. Manglende evne til å styre tiden din
Du vet den følelsen av at du henger etter på grunn av mangel på livet? Denne vanen fører til forsinkelse før senere, og ofte tilfeldig.
Det er nødvendig å identifisere den dårlige vanen og erstatte den med en ny bevisst. For eksempel, hvis du er vant til å våkne opp før middag, Utfordre denne vanen og bli en lerke. Lær å styre tiden din!
6. Mangel på kompetanse
Hvis du mangler kompetanse for jobben på et anstendig nivå, kan du sette av arbeidet med det i frykt for en dårlig opplevelse.
Det er tre måter å løse denne situasjonen, lære å delegere eller gi opp oppgaven. Det faktum at du ikke kan utføre denne oppgaven i dag, betyr ikke at du aldri vil være i stand til å takle det. Begynne å lære et mål håndverket, og snart vil du bli en profesjonell. Men vi kan alle lære et yrke i lyset, slik at du ofte må stole på hjelp fra andre. Dersom årsaken til forsinkelsen er unødvendig arbeid, du trenger bare å gi opp sin gjennomføring.
7. perfeksjonisme
Streve for perfeksjon er standard feil. Ønsket om å gjøre noe perfekt, alltid fører til stress og du gjør alt for å unngå arbeid. Du er å sette av arbeidet til siste minutt, når du ikke har tid til å få et perfekt resultat.
Beslutningen i denne saken er erkjennelsen av at du er en vanlig person, og ufullkommen arbeid gjort i dag, mye mer verdifull enn perfekt, utsatt på ubestemt tid.
Etter å ha vunnet vane å utsette saken til senere, vil du bli mer kraftfulle, disiplinert og målrettet mann!  
Яндекс.Метрика