Hvor morsomt nyttår 2014


 Innhold:
 •  Forberedelse til det nye året


 •  Nytt år - den mest favoritt ferie enda mer etterlengtet enn den dagen du ble født. Tradisjonelt er det ansett som en familie ferie, som vanligvis feires hjemme i kretsen av slektninger og venner. Men mange som ønsker å bevege seg bort fra denne tradisjonen og gå feire nyttår i utlandet. Noen forsvinner ikke, men foretrekker å bare bestille bord på restauranten på nyttårsaften for å unngå hjem sammenkomster. Men vi vise deg hvordan du kan ha det gøy 2015v nyttår med familie og venner, ikke nødvendigvis redusere nyttårsfeiring til et vanlig måltid.

   Forberedelse til det nye året


  Hvor morsomt nyttår 2014
   Forberedelse for det nye året
   Først oppretter en festlig stemning, uten ferie - ikke en ferie. Selvfølgelig, følelser ofte er avhengige av oss, men i dette tilfellet, kan du sette opp selv positivt. Dette vil hjelpe festlig dekorasjon hjem: ikke all hast kle opp et juletre den 31. desember, bedre å velge en dag da hele familien til å samle inn, for eksempel, en uke før det nye året, velg passende stil dekorasjoner, som følger med denne handlingen deilig middag.
   Du kan gi hverandre små gaver for å markere begynnelsen av ferien. Catching ferie dekorasjon, kan bør ikke være begrenset treet være dekorert med alle rom i huset for å våkne opp hver dag for å huske hva som kommer den etterlengtede ferie.
   Sette stemningen fremmer gavepakking. Selvfølgelig kan du spre ut gaver til premium pakken, men denne måten sparer du deg selv gleden av pakkeprosessen, behagelig rasling av papir og flotte resultater - elegant pakkede gaver.
   Planlegger og forbereder for nyttårsaften også hjelpe deg stille inn til festlig øyeblikk. Så, hva du skal forberede og gjennomføre en munter nyttår? Hvordan å diversifisere familiesammenkomster.
  Hvor morsomt nyttår 2014
   Nyttår hjemme
   Den enkleste (men veldig dyrt) kan være å feire nyttår borte fra hjemmet, og for eksempel leie hytter. Selv om byen været svikter, da det landet du får virkelig vinter omgivelser. Bare tenk hvit fluffy snø og sprakende logger i peisen - det er nok å ha det gøy. Utarbeide en liste over tilgjengelige kurs, og la hver gjest ta med noe. Du kan ikke dekke tradisjonelle bord og gjøre noe mellom buffé og buffet. Variant av det nye året i landet er bra at han tar et snev av formalitet av denne ferien.
  Hvor morsomt nyttår 2014
   Vakker nyttårsbord
   Hvis du bestemmer deg for å bli hjemme, kan du vurdere andre måter å diversifisere den tradisjonelle feiringen. For eksempel kan du organisere temafester. Du kan slippe løs fantasien, fra svært enkle instruksjoner gjester, for eksempel sette på fargene i det kommende året til mer avansert forberedelse, pre distribuere kort med spesifikke instruksjoner.
   Forresten, kan temafester endres i masquerade, for eksempel å kle på en måte å introdusere noe land. Og du kan utarbeide individuelle instruksjoner, som inkluderer ikke bare instruksjonene på form av klær, men også rollen. Åpenbart må rollen enig med gjestene, slik at alle kunne oppleve den rollen, som lenge har vært i hemmelighet drømmer.
   Hvis maskerade er ikke for deg, lage et tema kveld ved hjelp av egnede retter og festlig pynt stue. La din familie og gjester kan nyte en saftig burrito, salat med sjømat og tortillas med latinamerikansk mat og smake litt kjent retter fra Middelhavet. Forresten, vil det skape en forfriskende kontrast - følelsen av sommer midtvinters.
  Hvor morsomt nyttår 2014
   Tatt sammen, pynte juletre
   På nyttårsaften ville være hensiktsmessig i ulike konkurranser og spill, selvfølgelig er det bedre hvis de er knyttet til samme ferie, men du kan slå til tradisjonelle charades, spille alfabetet og lignende. Hvis været tillater det, kan du tenke på moro på gaten. Og i morgen kan du gå til en mindre aktive spill som spesielt motstandsdyktig kan spille brettspill.
   I tillegg til tradisjonelle gaver som innbyggere og gjester utveksles nyttårsaften, kan vi tilby hver gjest en kort med ønsker kokk som kan gi hverandre under nyttårsaften. I tillegg til tradisjonelle (eller original) ønsker i dette brevet kan inkludere morsom oppgave for mottakeren.
   Uansett hvilken versjon av det nye året du velger, aller viktigst - en festlig stemning som du kan lage i din sjel. Hvis du er godt og lykkelig - ikke så viktig hvor og hvordan skal feire nyttår.  
  Hvorfor skulle etsya retter - skilt
   Hver person har vært i livssituasjonen der en kopp eller plate, som levende, rømte fra hendene, som flyr ut i små biter. Synd og skam, som følge av dette, ofte ledsaget av overtroisk frykt og prøver å finne ut hva som slår retter i huset?
   Hva gjør ødelagt plate?
   Hvis platene kjemper veldig ofte, kan det ha her i huset, som er noe du sint. Det er veien hjem ånden av å vise deg min misnøye. Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Selvfølgelig, for å berolige skytshelgen for huset, sette i et hjørne av kjøkkenet skål frokostblanding eller fersk melk.
   Ugift jente eller brudgommen, som nylig vidzvuchav Waltz Mendelssohn, brutte løfter plate rikdom, overflod og sterke, sterke følelser.
   Sprekken på bunnplaten eller chipped stykke spår triste og ubehagelige hendelser. Det kan være en kjær sykdom eller uventet tap. Å nøytralisere effekten av dårlige varsler fra sprukne retter umiddelbart bli kvitt. I et ekstremt tilfelle, gjøres dette før solnedgang.
   Hva gjør knust glass eller krus?
   I gamle skikken eksisterte interessant: etter den seremonielle toast, drikke vin, slakting gulv dyrt kopp eller glass. Dette ble gjort for å ønske helse og rikdom sikkert sant, men knust kopp fungert som en god form for offer til gudene.
   I dag, betyr knust glass eller kopp raske positive forandringer i livet, lykkelig kjærlighet, stabilitet og velstand i næringslivet. Videre enten ved et uhell brøt kapasitet eller ble kastet på gulvet med vilje. Det er derfor slo briller blitt en tradisjon før noen viktig og alvorlig sak.
   Det betyr at en annen ødelagte retter?
   I tradisjonell middag hjemme ofte kjemper alle slags vaser, mugger, sukkerskål og salat. Hva gjør disse hendelsene? De mer vanskelige ordnede og en container pauser, de mer hyggelige overraskelser venter for folk å komme. Videre, i dette tilfellet, vil eksperter anbefaler å ta hensyn til antall fragmenter - jo mer, jo bedre vil være mettet, og de forventede positive følelser.
   Ikke rart folk si at å slå plate for lykke. Hvis huset er knust i stykker av servise, angrer ikke tapet og prøve å lim container. Ingen angrer kaste i søpla kadaveret, og slipper dem alle dårlig og uheldig som skjedde i livet ditt. Og la din lykke være så lyse og skinner som solen, noe som gjenspeiles i ansiktene til bisarre bergkrystall glass som du har å heve de mest spennende og gledelige hendelser i livet ditt.  
  Musikk og sang festival 23 februar
   Forsvarer av fedre Day - kanskje en av de mest elsket og populære festivalene i landet. Og dessuten offisiell kilde (som for mange er i seg selv en gave) den dagen er alltid akkompagnert av alle slags festivaler, tema corporate events, skoleaktiviteter, festlige forestillinger for barn, barnehage elever og et koselig hjem måltid.
   I alle fall, uansett, er denne dagen feires, og hvis du bestemmer deg for ikke bare begrenset til å tildele gaver og menn ønsker å tilrettelegge for dette interessant og opprinnelige ferie, er det nødvendig å ta vare på alle detaljer, og spesielt musikalsk akkompagnement. Her er noen tips om hvordan du velger musikk for helligdager på forsvarer av fedre Day.
   Sanger 23. februar ferie for pårørende og kolleger
   Voksen mannlig sang forsvarer av fedre Day bør velges først og fremst basert på alder og tilstedeværelse av militære fortid. Ikke velger å feriere sanger mange militære fag, om ikke de fleste folk menn tjente i hæren, kan det sette dem i en vanskelig posisjon, og vice versa - for mer modne menn sangene bare er ideelle (vanligvis kombinert med en morsom og nøytral ).
   Her er noen alternativer som kan brukes som musikalsk akkompagnement forsvarer av fedre Day for ulike selskaper:
   Alla Pugatsjeva - Fast oberst. Den berømte og morsom liten sang om "ekte mann" som liker ikke bare "oberster".
   Vick Tsyganov - For menn. Fantastisk sang, toast, som er perfekt for feiringer på 23. februar.
   Siskin og C - På tankene rumlet. Det militære, men ganske energisk sang som er kjent og elsket av mange.
   Kombinasjon - jeg elsker det militære. Denne sangen er mer hensiktsmessig for selskapene enda litt relatert til sikkerhetsstyrkene.
  Musikk og sang festival 23 februar

   Musikk og sang 23. februar for å feire på skolen
   For skoleferien til den dag 23. februar er bedre å velge en nøytral og morsomme sanger, men fortsatt relevant til temaet i ferien. Et utmerket valg - til backingspor (kun musikk) berømte samtidsmusikken og gjøre henne teksthilsener for spesifikke gutter. Likeledes bør du ikke velge å feriere i skolen og voksne også alvorlig sang eller sanger smal stil (chanson, rock eller rap).
   Her er noen sanger som er perfekt for ferier 23 februar i skolen:
   Status Quo - Du er i hæren nå. Gjenkjennelige og udødelige klassiske sanger på hæren tema.
   Slutten av filmen - Ungdoms støvler. Den berømte sang fra den populære TV-serien "Soldiers".
   Rød mold - Fra 23 februar. Sangen er flott å ønske high school-elever, viktigst velger å sensur.
   Velvet - Kaptein Arktis. Vakker og romantisk sang om en modig helt, et flott alternativ for en langsom dans.
   Musikk og sanger for barnas ferie 23. februar
   For å feire 23 februar i barnehagen, selvfølgelig, er best egnet morsomme barnesanger. Det er best å velge alternativer fra barnas tegneserie eller film, som omhandler de kriger og slag, men for barnas ferie er ikke nødvendig at sangene var «militant» karakter. Du kan også lære en enkel sang med barn, fedre eller bestefedre posvyaschayuschyesya de kan utføre på en hylle eller hjemme.
   Her er alternativene barnerim 23 februar:
   Barnas sang - ingen er bedre pave. Et flott alternativ for å hilse den eldre generasjonen.
   "Fidget" - elskede far. Veldig morsom og rampete sang, akkurat som ikke bare foreldre, men også barna.
   Sang med "Beremenskyh musikere" - Guard. Et godt alternativ for bakgrunnsmusikk på barneselskap.  




  Яндекс.Метрика