Å lære å skrive vakre bokstaver?

 Innhold:
 •  Øvelser

 •  Hvordan å lære barn

 •  Video Tutorials

 • I dag, svært sjelden skrive for hånd, slik at tastaturet er erstattet pennen og skrive ut noe mye enklere og raskere enn å skrive. Men når du trenger å skrive noe for hånd, veldig ofte er det et problem i nerazborchyvom håndskrift. Hvis du sa at du skriver illegibly, deretter lære å skrive vakre bokstaver.
  Det antas at mennesket av natur er gitt en vakker håndskrift. Og de som skriver illegibly stygg og sikkert kan ikke lære noen annen måte. Men i kalligrafi, som i andre tilfeller suksess avhenger av vedvarende ønske og vanlige klasser. Derfor UchyЭto snakke om hvordan å lære å skrive vakre bokstaver.

   Øvelser


  Å lære å skrive vakre bokstaver?

 •  Den mest ekte og enkel måte som vil hjelpe deg med dette - denne praksisen skrive hver bokstav. Det er svært vanskelig og tidkrevende prosess, men resultatet vil ikke holde deg lenge. Ta en penn og papir og metodisk foreskriver en bokstav. Gjør dette inntil du ikke liker hvordan den ser ut. Kan du ta hele stykket, og selv ikke en å ha var en god brev. Men disse leksjonene vil bidra til å oppnå vakker håndskrift.

 •  Du kan prøve metoden for første klassinger. Det er de vanlige små buy notatbøker, som inkluderte både barn i grunnskolen. At de viser alle bokstavene som kreves av reglene i kalligrafi.

 •  Også oppmerksom på at når du skriver bør involvere skulderen og armen, ikke bare håndleddet som feilaktig tror. Det bidrar til å gjøre musklene i hånden skriver vakker, glatt og jevn. Skriver også er svært avhengig av menneskelig holdning. Hvis du skriver, bøyd i tre fortapelse, du knapt noe skjer. Når toget til å sitte med ryggen flat.

 •  Første praksis kan skrive et brev i luften. Gjør dette med noen linjer og konturer, og deretter overføre trening fra luften til papiret. Eksperter sier at denne øvelsen vil bidra til å gjøre bokstaver på et ark mer glatt og klar. Naturligvis er det første alltid er vanskelig å holde albuen i strekk. Men over tid, vil du være nær perfekt håndskrift.

 •  Og ikke glem at det eneste konstante trening og ditt ønske om å bidra til å forbedre kalligrafi, og gjøre det vakkert, glatt og leselig.

 •  Hvordan å lære barn


  Å lære å skrive vakre bokstaver?

 •  Lære barnet skrivekunst behov for tidlig barndom - så snart han kan plukke opp en penn. Det er der det femte året. Naturligvis, for eksempel et lite barn å håndtere hardt nok, så starter med en blyant. Først gir barnet ditt til å beskrive figuren, tegne rette linjer og kjepper. Alle som har lært å vite at fra begynnelsen må lære å nøye og riktig skildre elementer av bokstaver, deretter bokstaven helt, og deretter ord.

 •  Lær barnet ditt å holde et håndtak. Engasjere bør starte med tre eller fire år. Fint utvikle motoriske ferdigheter gjennom spill, fargeleggingssider, pyramider, kuber, og leire. La det omslutter konturhullene tegninger, zashtryhovыvaet figur. Det er viktig å sørge for at han gjør det forsiktig. Pass også på at barnet var i hendene på en blyant riktig - tommel og langfinger og pekefinger for å holde blyanten på toppen.

 •  Når du har lært å holde sin penn og blyant, kan du gå for å lære å skrive brev. Mest begynner å skrive med blokkbokstaver. Babe tar dette mye - han kan lese bildetekster for bilder, bøker og alle de omkringliggende tegn. Når et barn osvoyitsya med store bokstaver, kan det gå å studere små.

 •  Undervisning babyen små bokstaver kan ved særlige bestemmelser, der elementer av bokstavene selv er merket med stiplede linjer. Et barn på dette stadiet er vanligvis lett trent som trace dem - mye moro. Også tilby barnet spore konturene av pinner, tegninger, geometriske former, mønstre og så videre. Etter en stund, kan ungen gjøre det uten en stiplet linje.

 •  Etter blyant kan starte læren fyllepenn. Mange lærere mener at brevet i blekk - er nøkkelen til en vakker håndskrift. Samtidig - en mulighet til å korrigere defekter bokstaver som allerede finnes.

 •  Begynne å undervise bedre i notatbøker i "flette linje" på razlynovannыh ark. Når vil gå greit, med den samme skråningen kan gå til bunnen av. Når barnet har mestret alle reglene, kan det samtidig skrive nøyaktig hvordan å klø, og den razlynovannom. Ellers fortsetter å gjøre.

 •  Er en meget effektiv øvelse: la barnet prøve å skrive et forslag "spise mer av ferske myke franske rundstykker og drikke te." I denne korte setningen er mye av bokstavene i det russiske alfabetet. La ham skrive det som en blokk og store bokstaver. Selv om det viser seg all right, ikke slutte å trene.

 •  Utvikling av vakre håndskrift korrekt i stor grad avhenger av holdning der barnet sitter i klasserommet. En pult eller bord ønsket høyde, god belysning og en komfortabel stol - er det også svært viktig. Følg holdning - ikke bøye lavt over den bærbare. Albuene skal holdes på bordet, i stedet for å henge av det.

 •  Video Tutorials  Som direkte tale i teksten?
   Punktuatsyonnoe gjennomføring av direkte tale er egentlig et veldig enkelt tema. I dette tilfellet er det viktig å skille mellom direkte tale, indirekte tale og ord av forfatteren. Det avhenger av riktig plassering av tegnsetting. Ja, faktisk direkte tale er alltid tatt i anførselstegn, men problemene oppstår når den starter fra begynnelsen av setningen eller suspendert ifølge forfatteren, eller til og med noe så komplisert sin struktur. Alle disse alternativene er komplikasjoner riktig måte punktuatsyonnoho motiv som er best oppsummert i ordningen.
  1.  Direkte tale i begynnelsen og slutten av setningen. Den enkleste når ingen direkte tale blir avbrutt, for eksempel: "Jeg kan aldri huske det," - sa i fortvilelse skole. Direkte tale her er en fullstendig setning, så satt i anførselstegn på begge sider (pay oppmerksomhet, spørsmålstegn og utropstegn, tre poeng er godt innenfor anførselstegn, fordi de er en del av denne setningen). Når regelen er satt anførselstegn dash og komma eller markere slutten av forslagene er inne (i den rekkefølgen), mer presist, i håndskrift sitater er på øverste linje, så det er umulig å skille strengt inne sitater eller et sitat komma. Men betydningen av det - bytt poeng hvis endepunktet av setningen er forventet, så får en trykt tekst når tegnene er på samme nivå, det kan ikke være etter sitater. Så, etter et skilt plassert på slutten av en setning (avklare igjen, eller koma, eller avhør, utropstegn eller prikker), og sitater lukket med et lite brev skrevet til forfatteren. Dersom endringen av disse stedene, får du dette: Skole i desperasjon sa: "Jeg kan aldri huske det! ». Endret seg mye av ord forfatteren er nå kapitalisert fordi det tilbyr begynner etter dem og før direkte tale må kolon, ikke et komma og bindestrek. Diagrammene det ser ut som dette:
    "PR", - en.
    A "PR"

    Med andre ord, forfatteren steder permutasjon eller direkte tale og tegn variere, men ordinær betydning endres ikke.
    Ifølge forfatteren i direkte tale. Litt vanskeligere er når ordene av forfatteren kile i direkte tale, men prinsippene er de samme. For eksempel vurdere følgende setning: "Jeg kan aldri huske dette - sa skolejente - er for vanskelig! ". I dette tilfellet, forfatterens ord var i midten fordi de er skrevet i små bokstaver, de to sidene de var koma og streker og anførselstegn er stengt på slutten av direkte tale, til tross for at i ordene til forfatteren. I denne andre delen av direkte tale begynner med en liten bokstav, fordi tilbudet ikke ble fullført.
    "PR - og - i år"

    Direkte tale "innrammet" til forfatteren. Det kan være sant at ordene til forfatteren av "framing" direkte tale: Schoolgirl sa: "Jeg kan aldri huske det - og brøt utkast. I dette tilfellet, er det viktig ikke å forvirre dashbordet og tykktarm, kolon etter ordet refererer til forfatterens direkte tale og dash, derimot, ordene av forfatteren.
    Markerer slutten av setningen. Det er viktig å huske på at etter direkte tale, som teoretisk sluttpunkt, er dette punktet endres til et komma, fulgt strek, etc. MEN! Hvis direkte tale ender med noe poeng og tegn, spørsmålstegn eller tre poeng, fortsatt skiltet på plass, og som spør ikke. Mellom direkte tale til forfatteren, og vil bare dash.
    Indirekte tale. Det er viktig å ikke forveksle den direkte og indirekte språk, fordi indirekte skiller bare formelt, nettopp fordi det ikke er ledsaget av alle disse vanskelighetene tegnsetting. Indirekte tale gjort ved hjelp av klausulen, deskriptivt direkte uttrykk formidler betydningen faget og ser slik ut: Schoolgirl sa hun ville aldri være i stand til å huske dette er bare et komma her, på grunn av den bisetningen.
    Totalt merker når du gjør direkte tale regulert av et enkelt prinsipp: begynnelsen av en setning med stor bokstav, ben stengt bare når direkte tale er over, til tross for forfatterens ord i ordene til forfatteren og direkte tale er atskilt fra hverandre tegnsetting dash, etc. Det nesten ikke krever en separat studie, med mindre den aktuelle markerer slutten av tilbudet, når det tilsiktede punkt blir til koma, og andre mulige tegn forblir seg selv, men som deretter satt kreves. På slutten av direkte tale er ute av spørsmålstegn, og steder, og deretter dash. Star tilbyr slutten (unntatt poeng), eller koma.  
  Яндекс.Метрика