100 år sammen, ett hundre år siden av hverandre, i sorg og glede, og rikdom og fattigdom - en rød (platina) bryllup, utrolig og uforglemmelig prestasjon svært få par. Det er umulig i praksis, forestille seg at et århundre har gått siden ekteskapet. Dette jubileet er sjeldne, men de gjør skje.
100 år siden bryllupet - hva bryllup? Rød (Platinum) bryllup bryllupsdag 100 år

 I det gamle ordet "rød" konsekvente tingene vakre - vakre følelser, relasjoner som har stått testen av tid. Red bryllup - dette er et eksempel for de som bare gikk inn i et langt og lykkelig ekteskap veien. Dette er en utrolig mulighet til å leve med en elskede alder, dette er ekte kjærlighet.

 100 år siden bryllupet - hva bryllup?


 Dette jubileet kunne bare ønske å merke hvert par. Dessverre, dette jubileet feiret bare ett par, og de ga navnet til dette jubileet. Et par år bodde sammen med Aserbajdsjan - ektefeller Agaev. på gang denne ferien Nyftulle kone var allerede 126 og hans kone - Balabeim - merket sitt 116-årsjubileum let.Stoletnyy bare bekreftet at faktisk dette union fantastisk hvordan han dekorert forståelse, kjærlighet og lojalitet.
 På denne ferien, sørg for hovedfargen skal være rød. Hallen skal være dekorert med røde sløyfer og baller med røde bånd. Vakker ville være hvis og tabeller ble dekorert med rød eller servietter eller kjøkkenutstyr. I en "bryllup" ideal røde roser. Jeg må være spesiell stil, for eksempel, bør hver gjest klær elementet være rød.
 Den ideelle gaven Wife dekorasjon med vakre, store og røde steiner. Gave i en dag for å være ærlig. Fordi dette er mannen du levde 100 år med glade og var alltid der, uansett hva situasjonen utviklet seg.
 Fra kan gjestene være en flott gave ware, klær eller interiør, dekorert med rød metall. Yuvilyartsi som hver kvinne vil bli glade for å motta en gave til blomster og godteri. Det var 100 år siden, på dagen av bryllupet deres, paret sverget evig kjærlighet og troskap til hverandre. Først nå kan vi trygt si at de observerer eden.
 Som et århundre siden, lojalitet og kjærlighet liv fortsatt i hjertene til ektefeller. Sine barn og barnebarn må ta deres eksempel og lære av sine erfaringer, hvordan å løse problemer sammen, og dermed å markere denne ferien som rød bryllup.
 Nå vet du at bryllupet blir feiret 100 år av livet, og du må gi dette jubileet
100 år siden bryllupet - hva bryllup? Rød (Platinum) bryllup bryllupsdag 100 år
.  
 Vi alle elsker å feire ulike datoer og jubileer. Og spesielt - bryllup jubileer som kan feires hvert år. La den syvende bryllupsdag, som regnes for å være kobber. Gjennom årene har mye blitt opplevd, var de første fangst av hverandre og den første krisen, paret lært å støtte hverandre. Oppholdt sterk allianse kjærlige mennesker.
 Siden 7 år - kobber (ull) bryllup, og bestemte seg for å gi produkter og tilbehør av kobber legeringer, ting som er laget av ull. Det identifiserer kobber styrke familiebånd, og hår er et symbol på ømhet, forståelse og skånsom mot hverandre.
7 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Kobber (ull) bryllup bryllupsdag 7 år

 Som en overraskelse kunne heve messing. Denne unike og prestisjetunge. Og Kobber er en utmerket leder av varme og det forbereder mat jevnt og raskt. Også en flott gave å være en kobber bolle eller vase å være elite bord dekorasjon eller hjemme. Det har lenge vært kjent at kobber er et holdbart og materialer av høy kvalitet, men også miljøvennlig produkt. Så hva bedre gave til en 7.-årsjubileet for kobber (ull) bryllup du vil ikke finne.

 7 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup?


 Det er viktig å sørge for en praktisk gave. Herskap du kan heve en fantastisk pott, som vil markere festbord og samtidig nyttig i husholdningsapparater. Raske deg og slike gaver som smidd messing skuffen håndlaget, må han appellere til hele familien og er en uunnværlig assistent på kjøkkenet.
 Menn kan behage sjarmerende stilig beltespenne med kobber, som vil tjene i mange år. Og hvis en mann hobby - å samle alle ting, vil samle mynter være en flott gave gamle kobbermynter som er sjeldne tilfeller. I tillegg er de symboler på lykke og rikdom. Tro meg, vil denne gaven bli verdsatt.
 Et annet alternativ er dagens ekstraordinære kobber ringer som ligner på den ringer, kobber eller hestesko symbol på lykke og velstand.
 Som et symbol på foreningen er sju og ull, kan du ta en kvinne med vakre hår ornamenter, laget av eller heklet ting som vil like moteriktig og vil være et utmerket tillegg til ethvert antrekk. Det kan være varme sjal, vester, sokker. En ull teppe eller pledd vil varme par lange vinterkvelder.
 7 år - kobber (ull) bryllup - en glad og hyggelig øyeblikk i livet til en ung familie. Forvarm verdifull gave til sin kone.
 Nå vet du at bryllupet feires syv års ekteskap, og du må gi dette jubileet
7 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Kobber (ull) bryllup bryllupsdag 7 år
. Neste jubileum - bryllup tinn.  
 Åttende bryllupsdag kalles tinn bryllup. Tin symboliserer gjenfødelse forholdet mellom ektefeller. Det antas at det åttende året å leve sammen er det slående endringer og oppdateringer relasjoner. Bare et symbol på dette er den blanke badge. Unge på deres bryllup tinn tinn besluttet å gi produkter eller noe genialt - skuffer, kokekar, te eller godteri bokser laget av tinn, etc. Navnet på dette jubileet kan virke merkelig og til og med ta med et smil, sier at slike type metall - tinn. Men alt er ikke så enkelt, og denne skjulte dyp mening.
8 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Zhestyane bryllupsdag bryllup 8 år

 Siden uminnelige tider, folk bruker gester i hverdagen. Fordi det gjorde elementer for huset, krus, bøtter, spann, etc. Metallet brukes i bygging og tinn belegg er godt beskyttet mot korrosjon. Tin - det er absolutt ikke platina og gull, men vi trenger det. I familielivet i 8 år, paret slo seg ned og gned mot hverandre hverdagen blitt mer kjedelig og ensformig, men mange erfarne og sterkere forhold ble sterkere og nå har de ingen korrosjon er ikke forferdelig.

 8 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup?


 I Russland, en kvinne gjør seg klar til å feire den åttende årsdagen for bryllupet selv var dekorert med små biter av tinn med enkle mønstre. Natten før ferien paret gikk til stallen og forlot en blikkplate på gulvet. Vanligvis, hvis hesten kommer på kvelden på plate - ekteskap vil være sterk og holdbar. Denne platen med refleksjonshestesko hester holdt i huset.
 En annen gammel Rus tradisjon var å holde en bøtte med vodka ved porten. Om bøtter eller sette en liter bøtte med tinn, jo bedre. Noen går forbi huset "nygifte" kunne drikke for deres helse og trivsel. Tipsy ble satt i en kobber krus mynt å ønske familie velstand.
 Hvis et par ikke ble inkludert i listen over inviterte til jubileumsfeiringen, de har vært her en løsning: de bør kle bruden og brudgommen, slitasje ringer laget av tinn og komme til festen. Slike driftige gjester ble plassert foran jubileum, men de måtte "betale" for sitt utseende - for å underholde gjester hele kvelden.
 Tin er en fast, men fleksibel metall som kan ta mange former. Tid verifisere disse kvalitetene i ekteskapet. Det antas at bryllupet er tinn, noe som skapte problemer på første levende sammen, forsvinner, "ustakanyuyetsya" livet blir bedre og blir rolig spor. Paret er mer tolerante overfor hverandre, gjensidig forståelse mellom dem satt støtte.
 Nå vet du at bryllupet blir feiret åtte års ekteskap, og du må gi dette jubileet
8 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Zhestyane bryllupsdag bryllup 8 år
. Neste jubileum - porselen bryllup.  
Fødselen av en ny mann

 Hvor mange flere må leve, at mennesket har funnet entydig svar på spørsmålet: "Hvor kommer vi til Jorden? "" Hvor vi går etter døden? "Og" Hva er meningen med menneskets eksistens? "Mange mennesker ikke visste sannheten. Kun spesielt nysgjerrig, studerer filosofi og astrologi, oppdage mysteriet.
 Angivelig, Alle disse spørsmålene er ikke så viktig, hvis det er ingen klare og overbevisende svar. Det er viktig - husk at verden er styrt av kjærlighet. Hun er også den grunnleggende prinsippet om eksistens på jorden. Kjærligheten til barna er født, går livet videre.

 Fødselen av en ny mann - En spesiell dag i livet til familien. Men hans opptreden på jorden er mye tidligere fødsel. Ifølge gamle forskere, astrologer, fødselsdato og ikke folket, når han "egentlig skilt fra moren og øyeblikk av unnfangelsen -. Penetrasjons frø mann i kones mage og tar det"

 Det er svært viktig å forstå to kjærlige hjerter at deres fremtidige barn, lenge før hans fødsel er allerede på jorden, og de kommer i kjærlighet, fordi deres baby gråte.

 Mye av livet er underlagt mannen med evnen til å foreta valg, men ekteskap og barn forårsaket. Stoppe strømmen og lidenskap av gjensidig tiltrekning når ny sjel må inkarnere, kan ikke nobody. Er du glad for at du kom ut god gutt og tror at det er du velger, venter, fødte og oppvokst. Faktisk er det motsatt - barn velger sine de foreldre som kan gi dem den beste opplevelsen for rask fremgang mot evolusjon. "Hva om de forlatte barn som ikke har foreldre eller foreldre-alkoholikere? Hva de kan lære barnet ditt? "- Spør du. Det er imidlertid vanskelig å si tildelt skjebnen til disse barna eller straffet, etter å ha passert en skolehverdag, vil barnet bli klokere, sterkere og mer uavhengig av mange. Ifølge en utførelse av denne Soul bare lage et evolusjonært sprang fremover for ti liv, men kan falle, og ble den samme drukkenbolt, tyv eller morder skotyvshys dermed ned til det ugjenkjennelige.

 I mange østlige tradisjoner for bursdagen person legger et annet år. Hvorfor skal ikke telle ni måneder, men likevel bærer hans baby, nemlig året? Det faktum at babyen kommer og svever i nærheten av mor for to - tre måneder før unnfangelse. Forbereder deg til en baby, men for sensitive menn og kvinner er ingen hemmelighet at advare barna om deres utseende. For eksempel, hvis ditt sinn første blinket tanken på at du ønsker din stue utførelse av kjærlighet du hadde en merkelig drøm om å få barn, men kanskje du ikke forlate undring at du nødvendigvis trenger å skje. Alt dette er bevis på at barnet er her.

 Så, er babyen din om. Er du klar til å møte ham? En mann? Verdig er faren? Bare en kvinne vet hva en mann passe å fortsette sin genetiske linje. Hun vet det i hans underbevissthet.

 Mellom unnfangelse og farsrollen følelsen som Skaperen, og lignende skapelseshandling. Kvinner bør forstå at det kommer med en ny verden og en plass. Faren til det ufødte barnet gir åndelige potensial, som vil dekke alle påfølgende livet av nyfødte og moren gir beskyttelse av Mother of the World, som vil bevare sitt liv. Når en ny person kommer inn i verden av tyngdekraften av to hjerter umåtelig. To enheter inn strømmen av kjærlighet. Harmony fanger dette paret, ekstraordinære vitalitet omgir det, blir alt logisk og kjærlighet dans oppløser to hjerter hver andre - dette er en flott tid for å huske senere i livet! Den nye mannen er på jorden!  
Яндекс.Метрика