Når feiret Teachers 'Day? Hva bedre å gi læreren?Lærerens Day feires i alle land annerledes, slik at datoen og mer akseptabelt i denne dag presenterer bestemt mentalitet.
Lærerens Day er svært viktig i hver ferie for alle partnere i prosessen, og det bør gis mye oppmerksomhet. I dag feirer alle land på denne dagen som en dag til dag kalender. Hvis Russland feire Lærerens Day 5. oktober, samt i hele verden, i Ukraina brukte den til å feire den første søndagen i oktober. Samme dag, feire det og andre post-sovjetiske land - Hviterussland, Latvia, Kasakhstan. Moldova siden 2009 og begynte å organisere feiringen av denne anledningen 5. oktober. Mange land feirer lærere i ulike perioder. For eksempel, Albania brukes for å ønske våren lærere, nemlig 7. mars. Kina på sin side kalt Lærerens dag dato 10. september. Dagen etter dagen for kinesiske utdanningssystemet feirer Argentina (September 11).
Ofte på Lærernes dag besluttet å gi blomster, godteri og skrivesaker. Hver lærer er ganske verdifull gave boken vil tjene som et interessant magasin eller en annen gjenstand som kan brukes i den pedagogiske prosessen. Det er viktig å ikke overdrive det, fordi lærerne er anklaget for bestikkelser. Hvis du ønsker å gjøre din lærer fin, så bør du velge for sin unike gave som vil indikere din oppmerksomhet og interesse og kunnskap om lærere. Denne boken kan være viss spesialisering, vil personlig plakat bli glade for å presentere din lærer eller penn gravert med personlige initialer. Det er like verdsatt og gaver laget med sine egne hender. En erfaren lærer vil alltid være i stand til å vurdere en gave, og vil holde det i lang tid.  
Den positive energi i huset

 Hvordan du oppretter en positiv energi i huset? Å skape positiv energi, vennlig og koselig atmosfære i huset feng shui anbefaler bruk krystall, Singing Wind, fontener, akvarier, Speil, riktig lys, planter og blomster Dessuten det bidrar til å skape den perfekte i form av energisituasjonen. Dette er hva vi vil fortelle deg i denne artikkelen.

 Steiner og statuer


 Steiner, steinblokker og statuer egnet til å stabilisere seg raskt flytte qi. Plasser en stor kampestein i front yard, hvis huset ditt er på en bråkete gate for å forhindre lekkasje av din eiendeler qi. Inne i rommet en massiv statue, plassert i nærheten av vinduet, kan utføre samme funksjon.

 MUSIKK


 Musikk kan løfte din ånd og gi deg en god (eller dårlig) humør, inspirere tidlig på dagen, hjelpe deg å slappe av på slutten av det - alt på grunn av økningen av qi plass. Hvis du ønsker å bringe mer harmoni i relasjoner, kan du påvirke andre former for Feng Shui, inkludert rolig, romantisk musikk - spesielt på soverommet.

 Bells


 Bells ofte brukes i Feng Shui, når det er nødvendig varsling eller beskyttelse. Hvis du ikke kan sette en seng i en kommanderende posisjon, kan du henge på soverommet døren for å la deg få vite det når noen kommer inn. Du kan også henge bjellen der du vil aktivere eller utvide plassen.
 Bells gi et signal på begynnelsen og slutten av seremonier og meditasjon praksis. Lyden av klokkene syrer plass og store energi endringer. Bells - er også et kraftig verktøy som brukes i ritualer rensing plass. Noen ganger kan en kombinasjon av metaller som brukes til å lage en mer kraftfull energieffekt. Tibetanske bønne bells kastet av syv metaller og ofte dekorert med viktige symboler, som forbedrer deres makt.
 Klokkene er av forskjellige former og størrelser. Type bjeller som du velger avhenger av hvordan og hvor du har tenkt å bruke den. Igjen, sørg for at du fin bjelle tone - lydkvaliteten er viktigere enn utseende bjelle. Hvis du podveshyvaete bjelle på en snor, bruke den røde bånd eller båndlengde et multiplum av ni inches.

 Elementer av spesiell kraft


 Fyrverkeri, Fu hunder, maskoter og bilder av helgener eller guddommer - dette er bare noen eksempler på gjenstander begavet med en spesiell kraft som kan beskytte deg fra negativ energi.
 I tillegg til tradisjonelle former for Feng Shui, et objekt eller bilde som er viktig for deg, kan brukes som et middel til Feng Shui i hjemmet ditt. Husk å bruke metoden for virkningen energi i kroppen, tale, tanke, arbeider med hjelp av Feng Shui.  
Kroppsspråk når du kommunisererHva er kroppsspråk? Kommunikasjonsregler for studenter
Kommunikasjon er ikke begrenset til muntlige og skriftlige rapporter. Folk kan kommunisere på et annet nivå som oppfattes. Dette nye nivået av kommunikasjon er forbundet med manifestasjoner av den menneskelige person som følelser, gester, positurer, manerer. Psykologer har lenge fastslått at i kommunikasjonsprosessen bare 20-40% av den informasjonen en person går gjennom ord (verbal kommunikasjon). Resten 60-80% - med ikke-verbal. I tillegg til ovennevnte (gester, holdning, etc.), disse inkluderer intonasjon og implikasjonene av det verbale budskapet.
Tross alt, noen ganger spørsmålet: hvor er du? vi er ansvarlige, og ingenting, ingenting, takk ... Og vi kan forstå tonen som utmerket eller sannsynlig dårlig. Fordi vårt utseende og stemme bringe mer informasjon og gi en annen betydning av uttrykket. Dermed ser det ut til at de ordene vi sier, så vår kommunikasjon er ikke mye, det virker. Selvfølgelig er viktig å matche situasjonen var riktig, ikke støtende. Men det meste av informasjonen vi fortsatt passere nonverbally, at kroppen hennes.
Siden den ikke-verbale språk spontan, ikke kontrollert i de fleste mennesker, er det han trenger å stole på i større grad enn ord. Dette bør vurderes hvis du og partneren din bor i ett land, er medlemmer av samme nasjonalitet. Det er bevegelser som er tolket i forskjellige nasjoner - på forskjellige måter. Ikke vite kulturen i et folk kan bli fanget hvis guidet av gester. Dersom partene tilhører samme kultur, hentet inn noen tradisjoner, gjør korrespondanse nonverbal informasjon verbal kommunikasjon veldig klar, behagelig tillit. I livet er det mange situasjoner hvor slik kommunikasjon er nødvendig.
Spontanitet verbale tegn (gester, ansiktsuttrykk, positurer, etc.) fører folk til å vise sine skjulte hensikter i kommunikasjon. Selv om de er godt styre tungen, kroppen ofte poserer. For å få pålitelig informasjon fra en annen person, må du se hva han sier, sier, mens oppfører seg som. Noen ganger kan en ulykke kan være forvirrende. For eksempel, gni nesen mens du snakker ofte på grunn av det faktum at talte løgn. Men fordi nesen kan zachuhatys og en. Selvfølgelig, ærlig usømmelig kløe hos mennesker, men hånden når fremdeles for nesen og mest sannsynlig person å røre det. Han kan fortelle sannheten. For å forstå alt dette? Først må du lære det at de vanligste gester, ansiktsuttrykk, i vår kultur. Etter å ha lært det grunnleggende, kan du søke og lese faglitteratur med mer detaljerte skjermer av nonverbal språk. Pass på å se for seg selv og andre mens du snakker. Imidlertid kan den enkle kunnskap om kroppsspråk hjelpe i å kommunisere.
➣ nonverbale språk folk flest ubevisst manifestert seg. Men ser den personen, kan du fange opp denne informasjonen. Og mestring til å følge det aktuelle gester, holdning, intonasjon, også er mulig.  
Hvorfor kan jeg ikke sove foran speilet?

 Speil - et vakkert møbel. Med den kan du oppnå utrolige resultater og gjøre plass original. I dag er designere frimodig eksperimentere med speil, garderobeskap med speil i dører, speil dører og tak, speilet paneler - en viktig egenskap i moderne leiligheter. Men noen mennesker brukes til å behandle speil med ekstrem forsiktige. Mange råd i alle fall ikke sove foran speilet, og noen enda anbefales å fjerne alle speil fra soverommet.
 Men hva er årsaken til disse skjevhetene mot speilet? Og hvorfor ikke sove foran speilet? Svaret på dette spørsmålet kan bli funnet i gamle tro.
 Reisen gjennom speilet
 Siden antikken mente at speilet - er ikke bare en refleksjon av virkeligheten. Dette er en dør til en annen verden gjennom speilet. Og hvis en mann sovende i speilet, blir han sårbar for overnaturlige krefter. I tillegg er det antatt at den menneskelige astrale kroppen under søvn blir separert fra den fysiske skall og begynner sin reise rundt om i verden.
 Men hvis sengen er foran speilet, til din astrallegemet i fare komme inn i speilet. Og det er lite sannsynlig at du vil bli en hyggelig opplevelse å bo i denne mystiske verden! Som et resultat av denne turen kan du våkne opp sliten, overveldet og utmattet mareritt.
 Tvillinger av looking glass
 Videre, i henhold til medgift for å leve våre speil dobles. Disse mystiske skapninger haunting lumske mål - å stjele sjelen til en sovende mann. Så etter en natt i speilet en person kan plutselig føle herjet.
 Mirror korridor
 Men det mest ubehag kan fås fra soverommet for mange speil. Spesielt farlig hvis de henger på motstående vegger, og de dannet en endeløs korridor speil. Denne korridoren, som fritt kan vandre annen urenhet, reduserer den positive energien i rommet.
 Frykt har store øyne
 Sleeping foran et speil er ikke verdt selv å våkne opp om natten og så sin egen refleksjon i speilet, kan sårbare mennesker bli skremt for alvor. En negative følelser negativ innvirkning på helsen vår.
 Speil - veien til utroskap
 Være forberedt på alt, hvis det er et speil foran ekteskapelig seng. Tross alt, med refleksjon på soverommet er ikke to personer, men fire! Dette kan være en forutsetning for utseendet ditt liv uønskede rivaler og konkurrenter. I form av Feng Shui, kan dette forklares med speil Yin energi, som er økende, provoserte krangel og misforståelser mellom ektefeller.
 Hvordan du kan beskytte deg selv mot virkningene av speil
 Hvis speilet gir deg bekymring, heller snu dem for en natt eller en klut dekke.
 Tror ikke om dårlig
 Det er overraskende at fordommer og fordommer mot speil levde til XXI. Kanskje det faktum at de er sanne? Eller er det en person bør legges til livet hans noe mystisk og mystisk. Som om ikke det var, ikke altfor seriøst disse overtro. Tross alt, vi alle vet at i livet er det ofte hva folk tenker ofte og hva frykt. Motsatt, de som ikke tror på varsler synes utover deres fatale innflytelse.
 Hvis du liker soverom, dekorert med speil, og du føler ikke noe ubehag mens i dem, og hvis du er fornøyd med å sove fredelig om natten som et barn, og i morgen glad og full av kraft, bør du ikke tenke på den negative innvirkning på energi speil .  
Яндекс.Метрика