Hva er ødelagt speil?Speil - kjent og uunnværlig møbel av noen doma.S spekulum rydder hans utseende (alle kan se selv på siden for å se refleksjonen), dekorere rommet, og dermed forlenge området.
Vi blitt så kjent speil, vi stoppet for å tenke på sine magiske egenskaper. Men før folk var engstelig for å speile. Med speil lurer synske bruke dem. Tross alt, de er fylt med bilder som er reflektert i en lang tid.
Likevel er det et skilt som er kjent for mange "ødelagt speil til ulykke." Er det er vanskelig å si sikkert. Derfor, selv i vår tid kan ikke enig i påstanden om at speilet holder mye av mysterier.
Skilt: Broken Mirror
Hva er ødelagt speil?

Med mye speil forbundet tegn. Selvfølgelig, uansett, tror på dem eller ikke. Noen finner tegn på fortiden, fordommer, og noen følger dem.
Tegn på at knust speil bringer uflaks, er den mest utbredt overtro i dag. Men dette overtro? Og virkelig slår speil til ulykke?
Forskjellige folkeslag i århundrer speil ble begavet med kraft og mystiske egenskaper. Det er grunnen til at det var tegn assosiert med et knust speil. Og mange av dem var ikke optimistisk.
Det er flere tegn forbundet med et knust speil. Og de er alle mer eller mindre dårlig. Personer med et ødelagt speil fordommer forbundet uønskede hendelser i fremtiden.
- Broken speil - til problemer.
- Hvis du har brutt et speil - til separasjon fra kjære.
- Hvis en ung mann brøt speilet - ikke gifte seg med ham i syv år.
- Hvis en jente i gifte brøt speilet - hun ikke gifte seg i syv år.
- Mirror brukket eller brutt - ikke ser det i fragmenter. Det kan splitte "livet ditt.

Hva bryter et speil hjemme?

Tegn forbundet med legging speilet hjemme er spesielt negativ. Dersom en person bryter speilet selv hjemme - syv år av sitt ulykke forvente. Dette skiltet er at i henhold til gamle tro, speil - vår dobbel. En knusende reflektert, skade dobbel, vi dermed skadelig for seg selv.
- Broken speil hjemme selv (droppet) - brownie informere deg om et mulig forestående død av en slektning.
- Hvis du bryter ditt personlige hjem Speil - tapet av en nær venn.
- Se ødelagt speil kan ikke, fordi ikke bare kan "split" av liv, men også for å se onde ånder.
Scary brutt speil under spådom. De resulterende spøkelser av speilene kan ikke gå tilbake til verden gjennom speilet og fortsatt leve med noen sorterer det urovekkende, og leverer ulike typer ulykke.
Hvis knust eller sprukket hjem speil - for plutselig død av et familiemedlem. Hvis det har falt i en tid når du ser på det - problemer vil oppstå bare med deg.
Dermed blir ødelagt speil - et dårlig omen. Men de gamle folk funnet ut hvordan å unngå eller forhindre napastya. Den mest effektive måten er ansett som lavere store skår av knust speil i vannet. Ikke vurderes som mindre effektive i svart maling fragmenter (så det kunne ikke få den onde natur, djevelen).
Hvis du har brutt et speil, din personlige avgjørelse hva de skal gjøre, eller ikke å tro tegn. Men hvordan bli kvitt uflaks der. Enda en av din positive holdning til denne situasjonen hjelper nøytralisere sin effekt.  
Hvordan blir dåp

Mest primære bevis på dåpen av evangeliet rapporter. Dette er forkynnelsen av døperen Johannes jødiske folk kom for dåp ved Jordan-elven. Men Johannes 'dåp skilte seg vesentlig fra det senere gjennomført apostler eller oppførsel som er biskoper. John gråt syndere hans forkynnelse og dåp. Når Jesus selv ble døpt, kontoret ble en helt annen karakter.
Dåpens sakrament åpner det menneskelige hjertet for å ta Frelseren, og dåpen av døperen Johannes forberedt den menneskelige sjel for å ta Guds ord og tro på Kristus som kommer.

Navngi rettigheter ohreschuvanoho ortodokse navn
Før sann rite, tildele navnet på personen kanonisert helgen. Godfather kan plukke opp din favoritter navn hvis det ikke er i strid med kirkens regler.

Hvordan velge ortodokse navnet?
Det er ikke nødvendig å nevne valgt til dåp, falt sammen med den sivile navn. Det skjer slik at navnet gitt til en person ved fødselen ikke er oppført kanonisert Guds hellige. Viktigst - føler sjelen, hvor nær-minded, eller som hellig mann hvis navn vil bære etter dåpen.
Du kan velge den helgen hvis dag feires den første bursdag etter ohreschuvanoho rettigheter eller ta kontakt om saken med presten. Etter ortodoks navn er valgt, overskygger tre ganger human geistlig korset. Han spurte Herren Jesus å gi nåde gitt til mannen.

Sakrament hellige dåp
Dåpen er forberedt på forhånd av skriften. At det vil være tre ganger fordype ohreschuvanoho person. Dåpssakramentet begynner med bønn prest til Gud, der han spør Herren Jesus renser det menneskelige hjertet ohreschuvanoho fra alt ondt, urent og ond ånd. Presten ber Herren om å inkludere nye sønn eller datter til den hellige kirke. De som blir døpt i respons lover å være en trofast sønn av Kristi kirke, for å tjene Herren Jesus, å gi avkall på det onde. Hans tro og ed han bekrefter tre osinyayuchy korset, og dermed tar i sitt hjerte Kristus som Frelser.
Religiøse folk spytter tre ganger i et tegn på at Satan forakter og forkaster ham, nekter han å tjene. Når denne babyen dåpen rite produsere sin gudfar. Da minister av kirken trukket fra bønn til Herren for velsignelse av vann i skriften. Det er tre ganger overskygger hennes korset, og etter - den hellige olje. Etter det, salver han med olje ohreschuvanoho helgener. Vannet i skriften bør være i størrelsesorden som holdt den hellige sakrament, den åndelige symbol på det nye livet som vil føre ham til frelse og evig salighet. Presten, ringer den hellige treenighet, tre fall mann i vigslet vann.
Etter seremonien på ohreschuvanoho sette på kors. Det symboliserer tegnet av tro er døpt person i vår Frelser Jesus Kristus. Da han tok på seg hvite klær som et symbol på renhet av sjelen til en ny sønn eller datter av Holy Church.  
Kan gravid døpe et barnGraviditet - er absolutt spesiell og svært viktig fase i livet til hver kvinne. Når du bærer en baby i en kvinne er mye annerledes endringer. Alt dette avgjørende periode av svangerskapet en kvinne har til å følge visse regler i livet. De gjelder for sin mat, og alle livsstiler.
Interessant, mange overtroiske personer lagt til denne listen visse regler også sine begrensninger. Spesielt dette engasjementet under graviditet i rite av dåpen. Noen overtroiske mennesker tror at gravide kan bli døpt. Imidlertid har denne mening ingenting å gjøre med den ortodokse kirke.
Overtro om gravid eller kunne døpe barnet
Alle eksisterende myter og fordommer knyttet til det faktum at gravide kan ikke bli døpt, forankret i hedenskap og okkultisme. Våre forfedre virkelig mente at hvis en gravid kvinne døper et barn - det er på tidspunktet for dåpen "tar seg all helse og lykke for deres fremtidige gudsønn. Det er hva våre bestemødre sa. Men dette er helt latterlig utsagn som ikke har noe å gjøre med ortodoksien, ordinansen i spørsmålet. Og, selvfølgelig, ikke har en ingen bevis eller pålitelige fakta.
Hvis du er seriøst tenker på om du kan bli korset barnet å være gravid - lytte til synspunktene til prester. Etter dåpen - en tradisjonell ortodoks rite, slik at alle svar på dette spørsmålet må vi se bare i den ortodokse kirke.
Menings prester om gravide kan døpe et barn
Du bør vite atOrtodokse prester alt i én røst som sier at graviditet ikke hindre en kvinne å bli gudmor.Kirken begrenser ikke dette problemet for kvinner snart kommer til å bli mødre. Jeg er enig med denne uttalelsen og prest Dionysius Svyechnikov. Her er hva han sier om det: "Slike feil er ikke i slekt på noen måte med kirke kanoner og tradisjoner, og er bare overtro. Muligheten til å delta i sakramentene - vil bare gagne fremtidige mor ".
Slik atKirken forbyr ikke en kvinne under graviditet er gudmor. En annen ting - hvor sterk hennes tro. Fester fremtid døpt bibelsk sannhet, klar til å lære sine fremtidige Godson prinsipper og grunnleggende i den ortodokse tro. Etter dåpen menes med ikke bare selve tilstedeværelsen av korset i kirken på dette viktige seremonien, men pålegger også en rekke forpliktelser om moralsk utdannelse pohresnyka hans engasjement i skjød kirken. Derfor, en kvinne som kommer til å bli gudmor bør nøye vurdere situasjonen, forstår alt det ansvaret som det går, spesielt i et miljø der det vil snart bli mor, og vil ha en mye tid og innsats gitt til sin baby. Og bare da bestemme personlig i denne viktige og ansvarlig saken.  
Hvordan holde kinesiske pinner?
 Historien om kinesiske spisepinner har flere årtusener. For første gang ble de brukt i Kina for over 2500 år siden. I disse dager, spiste mat med spisepinner bare keiserens og hans entourage. Omsider pinner har spredt blant vanlige mennesker. Videre populariteten til denne bestikk skredet grensene for Kina. Pinner under måltid begynte å bruke i Japan, Vietnam, Korea.
 Den første spisepinner - kuaytszy - laget av bambus. I skjemaet lignet de pinsett. Oppløsning form dannet senere og ingen endringer har overlevd. Materialer for produksjon av moderne kuaytszy - plast, bein, metall. Men ledelse - de tradisjonelle trepinner av furu, sypress, plomme, lønn, sedertre, selje, sandeltre. Sticks malt, lakkert, ornamentyruyut, inkrustuyut. Form kuaytszy gi den mest varierte - pyramidal eller flat med tykke eller tynne endene. Tverrsnittet - rund, oval, firkantet med avrundede hjørner.
 Ett pinner servert i restauranter orientalsk mat. Pinner for permanent bruk kinesisk forbli hjemme med annet bestikk.
 Hvordan holde kinesiske pinner? Denne vitenskapen er underlagt enhver interessert person. Popraktykovavshys du raskt prystosuyetesya og overraske dine venner hvor deftly utøvet dem. Snart vil du være i stand til å spise med spisepinner en annen rett. Skorytsya selv gjenstridige skarp ris.
 For klarhet, deler vi fester seg til bunnen og toppen. Bunnen vil bli fikset i hånden stødig. Bevegelser av de øvre pinner vil bli sendt med fingrene.
 Først, ta en pinne - bunnen og legg den i fordypningen mellom tommelen og pekefingeren på høyre hånd. Pinnen er fortsatt fastspent på dette sted. Holde henne tommelen og ringfingeren. Litt bøy pinky og ringfinger. Hvis det er nødvendig, stikke en smal ende kan stole på disse fingrene.
 Nå tar en annen pinne - toppen. Plasser den langs den første, 15 mm. Det er to alternativer for å fange bevegelige pinner - til slutt du velger den mest praktiske. Det første alternativet - den øvre spisepinne holde en vanlig penn for skriving - indeksen, midtre og tommelen danner en ring. Det andre alternativet - indeksen og midtre fingrene er flush og tommelen trykket holde seg til dem - ikke en pinne liggende på langfingeren.
 Da den venstre hånd fri for å justere lengden av stavene. Rørende, pinner skal bare kobles tips. Arch klistrer seg sammen, bøye pekefingeren og fanger nøyaktig fatet bit for bit.
 Spisepinner - er en del av gamle kinesiske kulturen. Riktig håndtering av dem - nødvendig kunnskap fra feltet av etikette. Etter å ha mestret det, viser deg sine beste.  
Яндекс.Метрика