Hvordan laste ned videoer fra Yutuba - YouTube forskjellige måterDu ofte finne deg selv i en situasjon hvor du trenger å laste ned videoer fra YouTube, men området er ingen slik funksjon? I denne artikkelen vil du lære så mye som 8 måter å laste ned video fra youtube.com. Du vil endelig lære hvordan du laster ned videoer til datamaskinen og enkelt bruke dem til egne formål.
8 Rask og enkel måte å laste ned videoer fra Youtube
Kanskje virker det som prosessen krever ingen spesiell kunnskap og innsats, men i de fleste tilfeller trenger du bare å kopiere linken til videoen og bruke den med en av følgende metoder.
Velg ett av de åtte alternativene avhenger av om du trenger å laste ned videoer fra YouTube bare eller med andre tjenester. Du må kanskje video i et annet format eller du vil ikke bare laste ned videoer og andre filtyper. Basert på dine behov, kan du velge opplastingsmetode som passer for deg.
1. La oss starte fra den svært enkel måte. For å laste ned en video, må du åpne den opp til YouTube og i adresselinjen for å legge til linker «ss» før «youtube».
Legg ss i adresselinjen
2. Den andre metoden er lik den første, men her i stedet «ss» i referanse til video legge til ordet «kyss». Nesten ingen forskjell, men kanskje noen andre metoden virker mer romantisk.
3. Hvis du er eieren leseren Firefox, vil du programmere DownloadHelper. Med den kan du enkelt og trygt laste ned videoer fra YouTube og andre tjenester.
4. For å utføre denne funksjonen, kan du også laste ned VideoGet. Programmet er lett av det faktum at i tillegg til å laste ned videoer fra Youtube og andre nettsteder, får du tjenesten med å konvertere video til ulike formater MPG, AVI, WMV, MP4, FLV, osv) Programmet inneholder også mange nyttige funksjoner som gjør det enklere for deg jobbe med videofiler og spare tid og frustrasjon.
5. Det er et annet program som vil komme deg til unnsetning. USDownloader er flott for de som ofte rister ikke bare video, men også ulike filer fra delingstjenester. Lasteprosessen så enkel og krever ikke mye innsats.
6. Du kan også utføre last bruker nettbaserte tjenester. Vanligvis de er som følger: du må legge inn video link eller side hvor det ligger, og området gir deg en link for å laste ned videoen.
Som tar for seg noen av disse tjenestene: xenra.com, savefrom.net videosaver.ru, flashvideodownloader.org, clipconverter.cc.
7. YouTube Downloader - er et gratis og praktisk alternativ. I tillegg til å laste ned filmer i forskjellige formater, er en funksjon for å laste ned lydspor video.
Hvordan laste ned videoer fra Yutuba - YouTube forskjellige måter

8. Youtube Grabber er også et program for å laste ned videoer fra YouTube og må bare legge inn video link. Nedlasting av filer i et format flv.  
Hvordan røykingHåper alle mulige retninger, foredrag om farene ved å røyke du allerede har lært. Synd det ikke overbevise deg til å slutte å røyke eller ikke å starte. Men hvis du er her, velkommen til kort oversikt over spørsmålet: "Hvordan å røyke? ".
La oss starte med det viktigste: hva har du tenkt å brenne? Hvis du pretentsyoznы heller pretensiøs og ditt valg falt på sigarer - da vil du ha nytte denne artikkelen Hvordan å røyke en sigar?. Hvis du er fornøyd med tradisjoner i Østen og du kommer til å oppleve alle gledene av hookah - så du her Hvordan å røyke vannpipe?. Hvis du er litt stiv og litt stolt, og du er ikke interessert i noe annet enn å røyke en pipe - velkommen her Hvordan å røyke opp?. I denne artikkelen vil vi fokusere på hvordan du skal røyke sigaretter.
Uavhengig av årsakene til at fikk deg til å ta opp røyking prosessen bør i det minste se estetisk. Det antas at røyking slapper av, folk i resten av tilfellene, stress og tunge doom. Så utsøkte bevegelser røyker rolig og rolig. For røykepauser skynde ikke ute etter svaret på spørsmålet "Hvordan å røyke rett? "Er det ikke?
Først må du få en sigarett fra pakken. Denne prosess er viktig for sofistikert og intelligent røyker, som følgende. Du trenger ikke å prøve vyhryzty sigarettpakker fulle av tenner eller banke på bunnen, forventer at enhver sigarett hoppe ut fra flokken selv. Doing ser elegant og estetisk røykere med erfaring som har brukt mye tid på individuell trening disse ferdighetene. Å fjerne sigarett fra pakken, trenger du bare fingrene. Beware dra to fingre over sigarett og trekk den ut av pakken. Big deal.
Neste, er det nødvendig å tenne en sigarett. Riktig behov for å få en lys fyrstikker eller lighter. Prikurivaniya for brann, gassbrenner, en sigarett og andre antennelseskilder - et tegn på dårlig smak og tillates bare i fravær av den andre veien og i nærvær av et minimum antall vitner. Flamme lighter eller fyrstikker er jevnt dekke tuppen av en sigarett. Da bli litt forsinket, holder en sigarett lepper. Vis på sigarett røkt - ikke pen.
Riktig holder en sigarett mellom indeksen og midtre fingrene på filteret. Den såkalte "maskulin måte" holder en sigarett, som innebærer å klemme filteret indeksen og pekefinger - gjør deg ikke "skråning". Hvis mulig, unngå det. Ikke press håndleddet, veier sigarett bare noen få gram, ikke par fingre klemme filteret også. Hold en sigarett mellom fingrene bestemt, men lett som om det er - en forlengelse av hånden din. Husk at røyking estetiske - en samling av vakre og avslappende bevegelser av hender og lepper. Bare ikke overdriv dette - ellers din innsats vil virke for staselige og dumme.
Over tid, kan du utvikle måten din personlige hyggelig å få en pakke sigaretter, pidkuryuvaty dem og nyte prosessen. Men først, ikke prøv å dorivnyatysya ærverdige røykere - i beste fall, du bare oploshaete, i verste fall - bli spottet.
Endelig Brain advarsel - ikke begynne å røyke! Hold din helse!  
 I shisha er den øvre og nedre del, nedre ofte laget av glass, som hun helte vann eller melk. Glass kan være hvilken som helst farge: grønn, blå, gul, rød og så videre. Ofte kan du se håndmalte på kolben. I antikken, flasker laget av krystall eller glass, og mine er alltid laget av metall. Forberede rør for hånd, med modeller av glass og metall mest holdbare og komfortable. Det er selv de sterkeste modellene som er laget kun av metall.
Hvordan velge en hookah

 Hvordan velge parametrene hookah

 Størrelse hookah

 Typisk er høyden av vannpipe 40 centimeter. Hvis du har tenkt å røyke hookah hver dag, er det bedre modeller med en høyde på ca 50 centimeter. Hvis du røyker vannpipe med venner i landet eller grill, er det best å velge en modell med en høyde på 40 centimeter. Hookah raskt demontert og montert, ikke tar opp mye plass, og i tilfelle feil at du ikke mister mye - du kan alltid kjøpe en ny. Konstruksjonen har to hoveddeler, som er tett forbundet med hverandre, for eksempel ved hjelp av gjenger. I alle hookah har følgende deler: øvre og nedre slange og munnstykke cup tobakk keramikk. Det er også en beskyttelseshette og skål, kuleventil med utgivelsen å kvitte seg med røyk og tilbehør for kull.

 Den øvre delen

 Ser på det materiale som laget min. Vanligvis er dette metallet meget sterk. Den nedre ende av akselen er senket ned i vannet nedenfor er pære, som er rustfritt eller kobberrør. Prioriterte er korrosjonsbestandig materiale, eller hookah raskt komme i forfall.

 Den nedre delen

 Pærer er plast, metall og glass, kan du finne modeller av krystall eller Bohemian glass. Den vanligste pære glass. Bryr kolbe med metall mye vanskeligere fordi det raskt rust og oksidasjon, men ikke brutt gjør ikke under noen omstendigheter. Hvis du ofte bære en hookah, før eller senere pohnetsya pære. Til tross for den praktiske av konvolutten har hun en ulempe - skjørhet, men det aldri zairzhaviye. Husk at hvis du kjøper en hookah med en høyde på mer enn 50 inches, bør du velge en stor kolbe for økt stabilitet. Se etter sprekker, chips, og tykkelsen på glasset. Best kolbe av glass, de har den samme kvalitet, men de er mye dyrere.
Hvordan velge en hookah

 Montering topp og bunn

 De fleste kolbe og min koble til med fugemasse eller gummitråd. Fordelen med tråden er at vi ikke bør alltid endre pakningen, men straks tydelig ulempe - svikt i tråden vil få deg til å gå til butikken og kjøpe en ny en, men plukke en erstatning du vil mest sannsynlig ikke være i stand til. Mens røyking er ikke min sak å flytte, ta hensyn til det.

 Slange

 Gjør hookah slanger fra slitesterkt skinn. Men nå kan du se modellen av slangen fra syntetiske materialer som tykk folie, skumgummi, polypropylen også, men de skiller seg ikke holdbarhet. Det er bedre å velge en meter slange og er laget av ekte skinn. Den består av et munnstykke, og røret er forbundet med kolben, eller min. Nipple velge et holdbart trevirke, men fortsatt ser på hans form, bør han være rund og glatt, med ingen chips. Se etter fleksibel slange hvis det er dårlig bøyd - kjøpe mer. Se på den tettsittende slange, for eksempel, dekker hullet inngang og hånd med alle hans kan blåse inn i munnstykket når luften passerer tetthet er meget lav. I hookah kan angi flere slanger.

 Kopp

 Lag en kopp tobakk ikke bare metall, men også keramikk. Fordelen med keramiske kopper som aldri brent tobakk, og det er oppvarmet fra alle sider. I bollen kan være bare ett stort hull, og kanskje noen små. Bedre flere hull, som tobakk kan falle i et stort hull, og du vil jevnlig dekke stort hull stein eller folie. Se på toppen av bollen, bør det være like. Den beste runde klokke med en liten indre diameter, som sterkt fester seg til toppen av vannpipe.
Hvordan velge en hookah

 Tetthet

 På tidspunktet for behandlingen er nødvendig å påpeke at alle delene skal sitte tett sammen uten alvorlig innsats fra din side. Fra tetthet av behandlingen avhenger veldig mye, se på alle detaljene tetthet etter komplett montering. Gjør det enkelt: fjern bollen fra toppen av hookah og nær min hånd, deretter samles i luften hvis det ikke er trukket - tetthet normal. I nærvær av eksosventilen må sjekke for skader. La hånden fra gruven og deretter blåst gjennom munnstykket når luften passerer, er alt greit. Vurdere om behandlingen er i forsegling. Alle pakninger skal sitte tett på detaljer og være fleksibel. Sett dem mellom pære og mellom mine eller mine, bolle, eller mellom mine og slangen, men det kan ikke gjøre hvis gruven kan være tett inn rør. Når du kjøper en slange, til kolber og min alene se etter lekkasjer umiddelbart når du kjøper. 

 Tobakk

 Det er ikke nok til å kjøpe en kvalitet hookah, må også god tobakk. Det er ikke engang i styrke, og friskhet av tobakk. Det bør være klebrig og våt, med svart tobakk, med tillegg av aromatiske stoffer som er lagret i lang tid i motsetning til tørr varianter. De mest populære smaker: kirsebær, melon, eple og druer. Se på kvaliteten av pakken, hvis du ser at det er noen små bulker og tårer - ikke kjøpe tobakk, fordi det ikke var i stand til å få luft og smakstilsetninger forvitret.

 Kull

 Valget er to hovedtyper: kjemisk bыstrovosplamenyayuschyysya kull og naturlig renset fra trevirke. Den første kull inneholder mange kjemikalier, så det er drivstoff en karakteristisk lukt, men en betydelig fordel, vil du ikke ha lang tid å inflame kull. Naturlig kull drevet lange, omtrent fem minutter på en gasskomfyr, men det er luktfri og ikke provosere fremveksten av skadelig røyk.
Hvordan velge en hookah
 Oppsummering om å velge og kjøpe en hookah
 Først bør alle detaljer av behandlingen passe perfekt til de andre deler og er enkel å montere. Ellers vil røyken kommer ut under passasjen gjennom røret i det hele tatt er ønskelig. Luften må passere gjennom kull til en hookah han ble veldig varmt. I tillegg bør det være fuktig og ren med et munnstykke, mens fallende gjennom tobakk smaker som forbedrer smaken av røyk. Husk å sjekke ut kvaliteten på behandling og distribusjon, for å unngå eventuelle problemer under bruk. For hjemmebruk kjøpe store hookah, men hvis du tar det i naturen - foretrekker små rør.
Hvordan velge en hookah
Яндекс.Метрика