Ansikt til ansikt med frisk frukt
 Vi alle kjent for å bruke ansiktsmasker med frisk frukt. Fordi frukt er rike på vitaminer, de har en positiv effekt på huden. Sommer - herlig tid for akkumulering av vitaminer til kroppen som helhet og for huden. Også bringe mange fordeler blader fruktbusker.
 Neste VseTut oppskrifter og beskrive bevis av naturlige ansiktsmasker med frisk frukt som er tilgjengelige for alle som bryr seg om deres skjønnhet og helse.
 Smorodynoviy krem ​​- is for toning huden.
 I sommer hud trenger toning, så først vil vi utarbeide en ansiktsmaske med solbær. Å forberede kremen korint bær umoden hoppe gjennom juicer; 100 gram juice tilsett 1 ss olivenolje; slå fløte og fryse i fryseren. Biter av is rips hjelpe deg etter en varm komprimere til huden i nakken og ansiktet. Trenger du å massere ansiktet i 5 minutter. Skylle ansiktet med kaldt vann, deretter hans mykt håndkle og smøre nærende krem.

 Grønne bær Solbær juice for den hvite huden.
 For fet ansikt hudpleie vil hjelpe grønn juice solbær. For å gjøre dette, bland det juice og honning i like proporsjoner og vi skal riste til glatt. Tørk blandingen fuktig hud.
 Også flott hjelper i huden whitening ansiktsmaske med rips bær. For å gjøre dette, ta en håndfull av umodne bær rips og mos, bland det med en teskje honning og søke på ansiktet i en halvtime. Deretter vaske av blandingen ved hjelp av sitronsaft fortynnet med vann.
 Jordbær å forbedre hudens tilstand.
 Ansikt til ansikt med jordbær hjelpe bleke og tone huden, gjør den myk og glatt. Rozchavyvshy jordbær, gjelder det på ansiktet, men du kan på gasbind.
 Jordbær for fet hud.
 3 ss jordbær blader fyller 15 kopper kokende vann ved hjelp av en termos. Insistere time. Forberedt infusjon av varm vask i morgen og kveld.
 Bringebær for helbredelse huden.
 Bli kvitt kviser og akne vil hjelpe infusjon og avkok av bladene av bringebær i forholdet 1:20. Gjennomvåt klut påføres i ansiktet tre ganger i 10 minutter.
 Ansikt til ansikt med frisk frukt rik på vitaminer og mineraler. Med rengjøring og bleking egenskaper, de er egnet for alle hudtyper, gjøre tilgjengelig sin enkelhet. Du kan bruke selv frosne bær.
 Og noen flere tips om bruk av masker for ansiktet med frisk frukt, tørr ansiktshud vil fryde moste banan cellulose; behandling av fet hud med en blanding av yoghurt og jordbær; glatt hud hjelp add hakket ananas masse.  
Konkurranser for nye året 2015Morsomme konkurranser for det nye året
1. Prøv å underholde gjester uvanlige, ikke-standard hilsener. Husbonden fungerer som bly; han samler rundt seg gjester og invitere dem til å spille "alfabet". Essensen i spillet er at hver av gjestene ga en velkomst som begynner med en bestemt bokstav i alfabetet: ett parti - den første siden - fra den andre, og så videre. Hver spiller som taklet oppgaven, får en pris som en suvenir eller godbit. Spesielt morsomme spillet er når turn kommer til sjeldne bokstaver, gratulerer komme opp noe som er vanskelig.
2. Spiller en gruppe mennesker; er et ledende senter av sirkelen, spillerne samle seg rundt ham. Tidligere er det bly hånd gitt en pose i hvilken han setter ulike objekter. Imidlertid, mens det er kun kjent og innhold. Innholdet i posen kan være noe, er den viktigste betingelsen den eneste ikke-standard elementer og, hvis mulig, stor størrelse.
3.Når deltakerne piper, begynner de å bevege seg i en sirkel. Mens melodien, må verten sende posen med presenterer en av deltakerne. I sin tur, fikk posen, deltakeren må gi det til noen andre. Taperen er en spiller i hvis hender vil være posen etter melodi. Etter det, bør det til tross for en pose til å trekke ut en av sine undersåtter og sette den på seg selv, spillet, men i ledelsen. Dermed fortsetter i en ny form for moro, fest bag prøver å formidle en av deltakerne som ble igjen, og så videre. Spillet fortsetter så lenge posen ikke forblir ting.
4. Å spille nødvendig for å forberede et sted utsatt for en rekke stoler seter i forskjellige retninger. Spillere som sitter på bakken, fører på den tiden begynte å omgå dem; i hendene holder han en stab. Oppgaven med kjøring - prøv å treffe hver spillers stokk; og hvis han klarer å gjøre denne taperen reiser seg og følger ham. Til slutt alle spillerne stilte opp for ledelsen, og følger ham gjennom hele spillet rom, gjenta noen bane av hans måte. Etter å ha ventet et visst punkt, bør verten stokk å treffe to ganger på gulvet; signal spillerne må skynde til stolene (og det største hinderet for dette vil være til at stolen rettet i forskjellige retninger) og ta sine plasser, prøver å løpe fra hverandre. Hvis stasjonen klarer å ta plassen til spilleren at han passerer hans stab, og fra det øyeblikket han leder.
5. Å spille må skistav eller andre lang, spiss gjenstand, og penn. Fest pennen til polen. Lederen velger en spiller og hvor han i oppdrag å tegne på veggen eller et stykke av Whatman noen bakgrunnsbilde; eller skrive en original hilsen publikum. Feltet, gjestene setter pris på hastigheten og kvaliteten på hvert bilde. De som takle oppgaven bedre og bedre hele synes premier, gaver og suvenirer.
6.Spille grupper av gjester; en av dem er valgt vert; det gir deltakerne et kort som ble skrevet av forskjellige pre-pre-problemet. Spillerne bytter egnet til dirigenten, og svare på spørsmål. Hvis det er mulig, bør de være forbundet med julen temaer; for eksempel - skikk å feire denne dagen rundt om i verden, ferie tro, historie helligdager. For det riktige svaret "dirigent" slag hans billett. Vinneren er den mannen i hvis hender vil være de største antall prokompostyrovannыh billetter.
Nye konkurranser for det nye året 2015

1. Gitt at det kommende året er skyts Water Snake, morsomme konkurranser for det nye året, vi kan liksom knytte det til henne. Blant disse konkurransene er "en floke av Vipers." Disse konkurransene for det nye året, som tilsvarer fag, perfekt oppvarming for inviterte gjester. Ta så mye lange strimler av papir, skrive på hver av dem navnet på en kroppsdel. Deretter slår alt papiret til en ball, eller gjøre dem til en lue.
Først hetten eller spolen passer ett par av deltakerne; Hun tar ut et stykke papir med hatter og klamre seg til hverandre ved kroppsdeler som er merket på den. Etter det - de har for å få et stykke papir, som vil indikere hvor du skal røre til en tredjepart. Tredjepart trekker ut et stykke papir som viser stedet der touch fjerde og så varer så lenge ikke alle deltakerne vil bli involvert i dette spillet. Etter underholdning, kan det bli gjentatt, men noen ganger endrer spillere, starter det med dem som kom inn i kampen sist.
2. Spillet "hvor du skal investere" involvert også et par spillere. Spillerne er på to (helst ett par var mann og kvinne), er den ledende valg. Lead dikterer betingelsene som hvert par er i stand til å raskt åpne nettverk av banker, har den bare en faktura, slushayuschuyu forskuddsbetaling. Som notatene kan bruke vanlig papir eller pakkere; rollen som banker i løpet av spillet spillerne vil utføre lommer, lapels, og annen skjult fra øynene av klær. Hvert par mottar et stort antall pakkemaskiner, og prøver å gjøre maksimal bidrag, legge dem på fragmenter av klær, gitt at hver "bank" skulle falle bare en "bidrag". Etter de "bidrag" laget, verten gir en kommando for å raskt fjerne bidrag fra partnerne, og foreta nødvendig med øynene lukket. Funksjonen i spillet er at mens inntil en person blindfold, er andre parene reversert, og ingenting dohadыvayuschyesya partnere begynner å "søk". Veldig interessant å se reaksjonen til folk å oppdage bedrag bly.
3. Spillet er en del av 6 til 8 personer og vert. Han plukker opp en avis og vrir det inn i et rør - en slags "pinne". Medlems dele navnene er navn på blomster, planter, fisk, fugler eller dyr. Oppgaven med ledende og deltakere på dette - husk navn tatt fra hver av dem. I begynnelsen av spillet, en av deltakerne uttaler høylytt navnet på en av spillerne, deretter kjører bør kjøre opp til ham og slo ham med en klubb av det samme på hodet eller knær. Oppgaven med spilleren hvis navn er ytret - vykryknuty navn for å gjøre den mer brukervennlig før fører ham til å løpe så langt. I dette tilfellet - gå for det; redde seg selv fra "straff" kan det på samme måte. Hvis stasjonen klarer å vise en god reaksjon fart og i forkant av den spilleren de er reversert.
4. Spillerne er delt inn i to lag, da en av dem kommer opp med et ord eller uttrykk berømte vinger. Så forteller det en av medlemmene av motstanderlaget. Dens oppdrag - å forklare betydningen av teamet hans hørt slik at de forstår hva som står på spill. Dette spillet kan være vellykket tilpasset en Christmas tema, er zahaduyuchy ord noe relatert til det nye året. På slutten av spillet, hvert lag raknet antall ord er beregnet, viser det seg vinneren.
Konkurranser for det nye året for ungdom

Konkurranser for nye året 20151"Keep snøfnugg". Disse konkurransene for det nye året til alle, kan de delta i et ubegrenset antall mennesker, men - på forhånd ta vare på et stort antall insentiv premier for deltakere. I hver "runde" av spillet (og det kan være ubegrenset) involverte to spillere. Hver deltaker har til rådighet "snøfnugg" du kan gjøre dem tørkepapir, bomull eller annet materiale. Deretter verten kaster snøflak, slik at de var i luften over hver spiller. Oppgavelister - gjøre alt for å sikre at det ikke faller til bakken. For å gjøre dette, la oss blåse det; å tvinge luftstrømmer hender. Du kan gi flere forsøk alle spillerne på jobb; den ultimate vinneren er etablert over tid, som holdt et snøfnugg i luften. Denne konkurransen kan gjennomføres som til interesse, for å sette stemningen for publikum og velge i hver runde, og deretter gjennomført i hele spillet, vinneren.
2"Smelt istapper." Spillet involvert ubegrenset antall mennesker. Ved skjønn av ledende denne konkurransen kan gjennomføres separat og være en integrert del av konkurranseprogrammet; det kan inngå som en del av publikum på festivalen og alle. Hver deltaker får en ledende rolle og installasjon ikke å avsløre det til driving signal. Selv pakken må være et stykke is innpakket i en klut eller stykke stoff. På et signal ledende aktører distribuere pakken og prøve å smelte istappene gitt dem. I midten av hver container må plasseres i alle fag - det kunne bli perle, lyse godteri eller noe annet. Spesielt originale utseende istapper, frosset i grafisk form. Smelt istappene kan pusten oppvarming med kroppen hans. Vinne en konkurranse deltaker, som klarer å gjøre det så raskt som mulig.
3"Jelly og tannpirkere." Hver deltaker får en bolle med gelé og tannpirkere som det skal på kortest mulig tid til å spise den. Til deltakerne ikke er tilsølte klær, må de først gi servietter og håndklær. Vinneren kan bli funnet på ulike måter: avhengig av hvem raskt takle en gitt del av gelé, eller når tiden er kort - spise mer enn den avsatte perioden. Vinneren, som et resultat av konkurranse synes trøstepremie. Andre deltakere vil trolig være glad spise opp muligheten forblir normale gelé skjeer.
4"Labyrinth". Arrangere konkurransen kan være et hus, og i friluft, og det kan delta i et ubegrenset antall mennesker. For å starte, må du bygge seg en labyrint - stretch tau rundt i leiligheten, eller områder hvor handlingen finner sted, sikre den til de ulike delene av møbler, klær kroker (på gaten - på trær, busker, etc). Spillet vil mer interessant hvis spillerne selv vil ikke være i stand til å observere prosessen med etableringen. Etter en forberedende fase er fullført, kan du kjøre den i svinger til gjester. Hvis du vil, kan du komplisere oppgaven med gjesten, knytte hans øyne å komme seg ut av labyrinten falt til touch. På vei til mållinjen partiet kan få ulike feller, eller - podskazky4 angi banen og tapte med de rette spillerne. På slutten av veien vinneren kan forvente verdifullt nyttår gave, eller en annen overraskelse.
Konkurranser for voksne for det nye året

Konkurranser for nye året 2015
1."Kolomyyky". For å gjennomføre denne konkurransen er enkelt - du bare fylle opp med mange søkeord for montering rhymes. Deltakerne deles inn i grupper på 3-5 personer, hver av dem mottar en oppgave som må gjøres av en viss tid. Lederen kaller ordet som hver av gruppene som fører signalet kommer opp ditty. I hvert av disse oppgaver er gitt to minutter. Det laget som ikke har tid til å komme opp ditty, er eliminert fra konkurransen. Som et resultat, må forbli bare én vinner, som klarer å gjøre det maksimale antall lyse, uvanlige rhymes. Hvis du vet vinneren, så du kan ikke, det vil velge publikum, med fokus på deres sympati for fullt ditty; Det er nyttig for å fremkalle og kjøring. Verten bør ikke være redd for å bruke som søkeord og tilpasset vanskelige uttrykk. Dette vil gjøre spillet enda mer variert og interessant. Som en bonus, kan du bruke en standard jule overraskelser og verdifulle bøker, ordbøker og mer.
2."Votter". For å delta i konkurransen for å velge noen få par av menn og kvinner. For å delta, blir de gitt et par hansker, og - med ett sett med varme klær med massevis av knapper. Ett medlem av paret med hansker, den andre - frakk. Deltakeren, som har på seg hansker, bør så snart som mulig å feste klær på sin partner alle knapper uten å fjerne dem. Etter den første fasen av konkurransen kan tilby deltakerne byttet. Tid for tildeling går ut over ledningen, så resultatene er sammenlignet med hverandre. Steam er raskt takle oppgaven får en velfortjent pris.
3.For den neste konkurransen må ta noen avisutklipp. Det er ønskelig at de var dedikert til de kommende nyttår temaer og er helt irrelevant. Task deltakere - gjøre dem sammenhengende, plausibel maksimal historie. For å maksimere deltakerne komplisere oppgaven, ta avisartikler fra tidsskrifter viet til håndarbeid, jakt og fiske, sport, økonomi. Hvis det er mulig, velger de fleste "brysom passasjer som inkluderer det maksimale antall spesifikke vilkår, ord og uttrykk. Du kan også velge en tilfeldig artikkel. Utgitt historien skal få en meningsfull, sammenhengende, klart i struktur og, hvis mulig, morsomt. Disse kriteriene vil være grunnlag for å velge den beste historien; som forfatteren vil vinne.
4.Generelt bør ordningen av konkurransen se slik ut: Hver deltaker får en pakke fil eller fra borekaks, og alt du trenger å jobbe - saks, lim og et blankt papirark. Borekaks bør forberede seg på forhånd - klippe dem ut av blader eller skrive ut med en skriver. Etter omtrent en halv time kan du invitere deltakere til å lese sine verk. Premie Forfatterne er mest uvanlige, slående og uvanlige verk. Evaluere arbeidet kan være vert konkurranser samt andre medlemmer av lagene. På ulike stadier av konkurransen, kan du bruke en rekke ord anlohyzmы-kuttet og trykte magasin eller på en skriver. Det er verdt å bruke morsomme ord og utdatert og glemt i dag, eller oppfunnet av deltakerne. Deres bruk kan gi spesifikke tekst farger, og samtidig kreve deltakerne spesielle ferdigheter for å sømløst passe dem inn.
Konkurranser for barn for det nye året

Konkurranser for nye året 2015
1."Står ballen." Denne konkurransen er designet for for barn. Før avstemningen, satt i midten av rommet er lite, helst rektangulær eller firkantet bord. I midten av bordet eller lå sammenkrøllet papir eller bomull baller eller liten lyspære for alle spill. I dette spillet kan delta som et par av barna, og to lag. De skiller seg ved motsatte ender av bordet. Deres oppgave - å innhente ballen inn i territoriet til motstanderlaget. Dessuten kan den ballen ikke berøre hender; spillereglene er kun tillatt å blåse på den. Teamet eller spiller for å kunne utføre oppgaven avsatte tiden som produktivt få fortjent premie.
2."Ta fatet fra mel". For å gjennomføre denne konkurransen kan brukes som en tabell for paret eller sekvensiell spillet som et team. Og også - å plassere flere av følgende tabeller for masse samtidige spill. Hver tabell bør sette en kopp fylt med mel. Det må være ganske bred, og nærmere bunnen bør sette godteri eller annen nyttårs måltid. Deltakerne trenger for å få godteri beholdere av ikke å gjøre bruk av hendene og prøver ikke å farge med personen. Seier går til ett barn som takle oppgaven på den beste tiden. På samme måte kan vi arrangere lagspill; også kan variere konkurranse før du plasserer et barn flere beholdere av mel, setter det står "fange" maksimalt antall elementer i en angitt tid. Eller erstatte komponenter - sand for vann, mat - på små leker og suvenirer.
3."Snowball". Lederen ber barna stå i en sirkel, så han gir opp en eneste deltaker snø med bomull eller papirstopp. Barnet passerer den sammen stoyaschemu.peredacha Snowball hverandre er så lenge melodien eller lese spesielle barn forberedt for konkurransen dikt. Ett barn i hvis hender vil snøball skal utføre de oppgaver som er valgt for ham eller fører andre barn, så det kommer ut av sirkelen og spillet går videre uten ham. Spillet varer så lenge som det ikke forblir to eller tre barn. Etter at alle barn får gaver.
4.For neste kamp er nødvendig for å forberede et papir som er skrevet navnene på barna nytt medlem (det kan være et ord, en eller annen måte knyttet til feiringen av det nye året eller vinter). Etter det, består de flere ganger og plassert i en lue. Deltakerne bytter egnet til det og ta ut kortene; og lese de "nye navn" Aloud. Etter det må du forklare for barn reglene: Ledende ber barn å huske deres "navn" og alle spørsmål adressert til å møte dem, kun ved hjelp av sin. Dessuten er det viktig å presisere at barn ikke bør bruke ekte navn på språket til deltakerne, eller le. Gjør du det innebærer å fjerne barnet fra spillet. Etter det, fortsetter konkurransen med andre spillere. . . . . .

Яндекс.Метрика