De største byene i verdenHvert år å bygge nye bruer - høyere, lengre og nezvychnishe. Men det er broer, vinnere, som alle på en gang var den lengste, stor, høy eller original.
Den mest enorme buet bro
Dubai begynte å bygge verdens største bue bro. Byggingen giganten planlagt å bruke 817 millioner dollar. Brua vil være en mil og høyde - mer enn to hundre meter. Brua vil være dvanadtsyatysmuhovyy bevegelse. I år vil være omtrent to tusen biler. Plus, vil senteret bro metro linje.
Dubai - en by som regnes som den posten i byggingen av alle høy og stor. Her er den høyeste skyskraper under bygging, vil snart åpne en stor fornøyelsespark. Dubai er den første i Midtøsten innendørs skianlegg og den tredje området snø resort i verden.
Hvert år, bygging av nye bruer, så tittelen "de største byer" når som helst kan gå noen annen bygning.
Broer giganten
Millau Viaduct Bridge funnet den største i verden i høyden. Den høyeste tårnet har nådd 341 meter, diameter på basen er tjuefire og en halv meter, og veibanen - elleve meter. I slutten av 2004 ble åpnet siste linken motorveien A75.
Denne kabelen-oppholdt bro mellom Frankrike og Spania har nå en høyhastighets tilkobling. Bro i form av en bue med en krumningsradius på tyve miles. Det er gjort for en bedre visning av drivere. Trafikken på brua quad bredde strukturer - trettito meter. Forskning og utvikling strukturer holdt i ti år, fire flere år gikk direkte til byggingen av broen.
Golden Gate Bridge i San Francisco. Første fotgjengere gått gjennom det i 1937, og kort tid etter ham og kjørte bilen. Feature Bridge - omvendt bevegelse, som nå utføres kun på enkelte bruer. Det gir seks baner, hvorav fire er åpne i morgen for å reise til byen i kveld - fra byen. Om natten er broen tilgjengelig i to felt i hver retning.
Under byggingen av denne bygningen er det mange vanskeligheter. Men ingeniørene klart å overvinne dem. Golden Gate Bridge til 1964 fant den største i verden. Men i dag, takket være sin store størrelse, er broen et nasjonalt symbol av USA.
Verdens største veibru sett i Kina. Dens lengde - førtito kilometer i bredde - trettifem meter. Byen har mer enn fem tusen søyler og seks baner. Broen som forbinder de to bankene over bukten Tszyachzhou og gjør dobbelt så raske til å komme til din destinasjon. Hver dag den passerer gjennom over tretti tusen biler.
På bygging av kinesisk Bridge tok fire år. Arbeidet ble utført i begge ender, og åpningen var sommeren 2011. Eksperter sier at på grunn av tekniske løsninger og moderne materialer, har broen et godt nivå av beskyttelse mot orkaner og jordskjelv. Den tidligere rekorden for lengden på brua hører også til Kina. Dette Hangzhou trettiseks miles i lengde, bygget med bokstaven S. I dag er landet å bygge en unik tunnel og bro bygging, som forbinder fastlandet til Hong Kong.
En av de største vindebro - Erasmus av Rotterdam. For bevegelse den åpnet i 1996. Brua forbinder en to utførelser: den opprinnelige hengebru og den lengste i verden vindebro - åttito meter. Erasmus ble et symbol på modernisering av byen. Nøye og spektakulære natt lys streker de arkitektoniske strukturer som tilhører moderne tid. Eleganse og nåde, bøyd "hals" og hvit pylon å sammenligne byer med den mest elegante fuglen - en svane.  
Den høyeste fossen i verdenAngel Falls er den høyeste i landet, dens lengde er 978 meter. Det ligger i høylandet, som er en av de topografiske regioner i Venezuela. Foss på elven Karrao. For å komme til fossen er vanskelig, siden det ligger i regnskogen. Og veiene som fører til det, nei.
Hva er det - den høyeste foss
Angel Falls faller fra toppen av fjellet, som lokalbefolkningen kaller "Tepui". Dette er en av hundrevis av fjell spredt i Hvyanskom Plateau i sør-øst i landet. Slumrende gigantene kjennetegnes av stor høyde, som tar sikte på himmelen, flate topper og vertikale bakker. Tepui sandstein dannet milliarder av år siden. I dag, er deres bakker permanent ødelagt på grunn av kraftig regnvær som er i området.
Lokalbefolkningen vet om Angel Falls for en lang tid. Ved første fossen ble oppdaget i 1910, forskere fra Spania Ernesto Sanchez La Cruz. Men verden ikke visste før den offisielle åpningen av den amerikanske piloten, James Angel Krofordom Эndzhelom.
Dette pilot i 1935 og ble svever på himmelen på jakt etter gull stoppet på toppen av et av fjellene. Enheten hans ble sittende fast i den tette jungelen, og han så en betydelig foss som kommer ned for tusenvis av føtter. Snart verden ble klar over fossen, som ble kjent som Angel Falls. Det fikk sitt navn til ære for piloten, som fant ham. Flyet var i jungelen i trettitre år, før han tok ut et helikopter. I dag er det et museum utstillingen Aviation i Maracay. Og på toppen av bakken er det absolutte kopi.
Offisielt ble høyden på fossen etablert medlemmene av ekspedisjonen av National Geographic Society i nineteen førtiniende år. Angel - Generelt dostoprymechatelnoe sted i Venezuela. Han Towers nesten dobbelt datanettverk - en av de største bygningene på jorden. Han er mye høyere enn Niagara Falls.
Et sted hvor du kan beundre den berømte fossen
Canaima National Park - en unik kombinasjon av fremmedhet og virkelighet, med gode spise fjell - Tepui, mange elver, fosser, laguner, skoger, strekker grønn sjø. Dette stedet fortjener å hver besøke den minst én gang i sitt liv.
Du kan finne et utvalg av flora og fauna, i de fleste tilfeller, unik i verden. I naturen her Pemon indianerne lever på deres forfedres kultur, folklore og kunsthåndverk.
Canaima Park ligger i sørvestlige Venezuela. Den ble grunnlagt av regjeringen i 1962. Parken er tre millioner hektar og er delt inn i to regioner: Vesten og Østen. Den første delen kan nås med fly, utføre kommersielle fly fra Caracas og Ciudad Bolivar.
National Park er verdt et besøk for å nyte fossen, som er den høyeste i verden. Fascinere visning Angel Falls, Canaima lagune, vil utrolig natur forlate et varig inntrykk i årene som kommer.
Andre betydelige fall

Russland har høyest Talnykovskyy fossen, som ligger på platået Srednesybyrskom. Fossen er femten grader og høyde - seks hundre meter - installert av turister som skjønte det matematisk.
Putoranfjellene kan kalles et land faller. Det var veldig mange. De mest interessante fossefall er innenfor vanskeligste delen. For eksempel, på elven Kanda er hans åtte hundre foss. Mange av elver og på legeringen.  
Den største stadion i verdenI dag Stadium - et stort kompleks av åtte meter høye, kan det være nok seter på befolkningen i et lite land. Ingen sportsbegivenhet umulig uten stor stadion. Bare her kan romme fans og vise frem sportslige prestasjoner. I dag bygging og ombygging av store stadioner i hovedsak levert av indikatorer som komfort og sikkerhet for tilskuerne. Av denne grunn, de siste årene, kan de fleste nye stadioner imøtekomme ikke mer enn seksti tusen tilskuere. Men kan du finne mange stadioner som påvirker omfanget og førte sportsbegivenheter.
Stadion, anerkjent verdens største
Denne stadion May Day Stadium i Nord-Korea - den største stadion i Asia. Den har et areal på mer enn to hundre tusen kvadratmeter. Den inneholder hundre og femti tusen mennesker, og ser ut som en blomst magnolia. Stadionet er over seksti meter høy, har åtte etasjer er gjennomført sports spill, parader, festivaler.
I nærheten av stadion er det fastsittende, og individuelle. Terrassene er dekket tak i form av kronbladene. Byggingen er oppkalt til ære for øya Runhra og International Workers Day.
De største stadioner

Det nest kapasitet stadion indisk ungdom, kjent som Salt Lake stadion.
Holder hundre og tyve tusen tilskuere. Stadionet ble bygget i 1984 og sist rekonstruert i 2001. Stadionet taket er laget av aluminium, stenger stands på sytti prosent. De fleste seter på tribunen, men det er individuelle seter. Stadionet er utstyrt med sin egen vannforsyning og en autonom dieselgenerator.
Den tredje største stadion i verden - det er Beaver Stadium i USA. Capacity Building - 107 282 person. Dette universitetet stadion, oppkalt etter James Beaver - Syssel Pennsylvania. Høyest antall samtidige brukere på forumet ble spilt inn i 2002, da på tribunen var mer enn 110 000 tilskuere. Individuelle seter er bare to nivåer av på tribunen bak mål, og resten - en benk.

Fjerdeplass gitt til Michigan Stadium.
 Han har en mer enn fem hundre tusen tilskuere. Stadionet ble bygget i 1927, var det opprinnelig en liten, men økt med hver gjenoppbygging. I 2003, stadion vert 112 118 tilskuere.

På femteplass Azteca Mexico, dens kapasitet - 105 064 personer.
Stadionet ble bygget i 1966 og renovert før VM i 1986. Det tok matche alle stadier: oppdagelse, gruppe, kvartfinalene, semifinalene og finalen av seg selv. På den grønne plenen av stadion skilles talent Pele og Maradona ekstravagante mål. Azteca kalles ofte en festning. Dette gjenspeiler ikke bare den høytliggende plassering av stadion, men trygg posisjon Mexico landslaget på hjemmebane. I å skape stadion deltok ti arkitekter, ingeniører trettifire, femten teknikere, åtte hundre arbeidere. Det var på denne stadion Pelé avsluttet sin karriere seier over italienske teamet med en score på 4: 1. Mange kaller dette spillet det beste spillet gjennom tidene.
Sjetteplass - Ohio Stadium USA. Stand til å ta 102 329 mennesker. Stadionet tilhører Ohio University. Spill er holdt bare i løpet av dagen, så det er ingen belysning i arenaen. Alle setene - benker. Bare i de sentrale sektorer er individuelle seter som er reservert for medlemmer. Hovedinngangen er gjort i form av en rotunde. Stadionet oval. Dette er fordi utgangspunktet var det tredemøller og bygning for friidrett. Da sporene ble fjernet, og talerstolen ferdig slik at stadion var fotball. Rekonstruksjon ble utført av klubbens overskudd og midler til donasjoner.
Syvende plass gitt ROC-Texas Memorial Stadium Texas. Holder en 101 096 seere. Stadionet ble bygget i 1924 og sist reparert i 2009, og deretter arbeidet har startet igjen. Etter gjennomføring av kapasiteten skal være 115 000 mennesker. På tribunen, er det benker og individuelle sete. West Sector høyeste - tretten etasjer. Under den siste rekonstruksjonen ble fullstendig ombygd Nord-plattform, bygget på den øverste køya, vesentlig endret fasaden av stadion. I dag fungerer på sørsiden, som bør være lik den nordlige delen. Hvis forsynings enkelte seters stadion vil være den største i USA og tredje i verden.

Neste Stadium - Melbourne Cricket Ground i Australia.
 Kapasitet - litt mer enn hundre tusen mennesker. Bygningen har en lys tårn, som er den høyeste i verden. Stand er en topp, men det stenger dem helt. Høyest antall samtidige brukere på forumet ble spilt inn i 1959 - 130 000 tilskuere.
Niende plass er Nyyland Stadium USA.Siden det ble bygget i 1921, hvert femte til tiende år på å bygge rekonstruert. På tribunen er benker. Stadionet er en liste over sytti arenaer som utgir seg for å ta de 2018 World Cup kamper eller 2022, hvis eieren av konkurransen vil bli valgt USA.
På sisteplass Camp Nou Spania. Det er den største stadion i Europa. Holder en 98 934 person.
Her er vurdering av de største stadioner i verden. Dermed de var ganske bra.  
Яндекс.Метрика