Hvis du ønsker å lære noen fremmedspråk? Bare for å si at det er ikke så lett som det kan virke ved første øyekast. Men det er språk, som alle kan være så vanskelig og tid som du bestemmer deg for å fullføre alt i midten. Og hva er det vanskeligste språket?
Hva er det vanskeligste språket i verden?

 De vanskeligste språk


 Så, hva er det vanskeligste språket i verden? Vi tilbyr 10 lære følgende:
 •  Utrolig kompleks arabisk. Det finnes mange komplekse lyder, sier den første eller den andre gangen vil usannsynlig. Vokaler ikke skrive brev. Hvis europeiske språk det er like i uttale og staving av ord, på arabisk du ikke vil se. Alle ordene i komplekset, og noen tegn har flere varianter av uttale (det vil avhenge av plasseringen av bokstavene i ordet). Verbet er ikke et predikat etter, og før ham, og som det er relatert til ytterligere betingelser. Det er tre tall verb: flere, enkle og doble. I de arabiske utrolig mange dialekter som er vesentlig forskjellige fra hverandre. I tillegg substantiv har to typer case og tre, og nå - så mange som 13 skjemaer! Prøv å ordne opp.

 •  Komplisert ansett russisk. Først kan vanskeligheter forårsake uttale. På mange språk, er det lagt vekt alltid plassert på et lager i russisk som det kan være hvor som helst, og bestemmer ofte betydningen av ordet. For det andre, kan det samme ordet har forskjellige betydninger. Tredje, vårt språk er så rikt og variert at mange utlendinger det er utrolig. Oh, og ikke glem om forskjellige tider, saker, tall, deklinasjon og mange tegnsetting (tegnsetting er også veldig vanskelig).

 •  De 10 beste er kinesisk, som synes vanskelig for nesten alle som kjenner henne. Kanji er svært gammel, og som åpner for den minste feil i staving (f.eks hoppe eller gjøre halt linje), betydningen av et ord kan endre mye. Hver karakter - et enkelt ord, og noen ganger hele setninger. Og å se alle disse blomstre, vil du ikke har noen ide om hva som bør være den riktige uttalen. I tillegg er det ulike omofonы og farger som også kan endre innholdet i setninger, ord og setninger.

 •  Japansk for komplisert. Hvis du lærer å lese språkversjon det betyr ikke at du vil snakke med henne. Det er tre forskjellige skriftsystemer. I tillegg, ved bruk av to komponenter i alfabetet, som skiller seg fra hverandre. Den ene er for partikler og suffikser, den andre - for ord. Hieroglyfene utrolig mye, skal studenten lære om 10-15000! Forresten, studiet av det japanske språket i skoler og universiteter vanligvis produsere 2-3 ganger lenger enn annen utvikling.

 •  Listen inkluderer det ungarske språket. Vanskelig det er at det er så mye som 35 fem tilfeller (substantiv skjema). I tillegg er det ulike suffikser ekspressive uttrykk. Utrolig mange konsonanter og uttales det meste av sin hals at de fleste studien synes vanskelig. Vanligvis er ungarsk uttale vanskelig, så selv å ha studert det, selvfølgelig vil du lære å snakke snart. Og hvis noen gang i språket til å snakke (og ungarerne), ferdigheter raskt tapt.

 •  Polsk. Det er mange komplikasjoner. For det første kompleks og uforståelig grammatikk. Dette er språket som reglene for mindre enn unntak fra dem, og huske alle disse unntakene er ikke så lett. I alfabetet av 32 bokstaver, men høres mye mer som hver av bokstavene har flere alternativer og måter å uttale. Noen ganger også bare lese det skrevne ord er utrolig vanskelig. Bare syv tilfeller, men for å lære og forstå dem, er først å forstå det grunnleggende muntlig polsk, og hovedliste. Selv om ordet du vil finne venner og slektninger, som betyr at det kan være helt annerledes og uventet.

 •  Svært vanskelig baskiske språket, som noen beboere snakker fransk, så vel som folk i nordlige deler av Spania. I et slikt språk så mye som 24 i tilfellet huske og å lære dem er vanskelig og problematisk. For dannelsen av nye ord ved hjelp av prefikser og suffikser, og å knytte ord som brukes kasusendelse. Denne endringen ikke bare enden av verb, men dens innledende del. Baksiden er for mange, blant dem er vanskelig, for eksempel potensial. Et komplekst system og kosttilskudd, som alle hører til verbet og er en del av det.

 •  Fortsetter vurdering ikke mindre komplisert movatuyuka. Snakke om det litt, er det vanlig i de østlige deler av Amazonas. Lyder og bokstaver det er ikke mange, men her er de ord, uttrykk og setninger er svært komplekse. Således kan ett ord bety hele setningen, og komplisert. Og en annen vanskelighet som ikke er lett å innse og forstå de som ikke er kjent med språket, med spesielle avslutninger av verb du kan ikke bare beskrive handlingen, men også for å forklare det, for å gjøre det klart hvor høyttaleren vet om det.

 •  Navajo - språket av indianerne, som bor i Arizona og noen andre stater i Southwest USA. Sier hennes rundt 200.000 mennesker og ordbøker tilgjengelig, slik at du kan stole bare på kunnskap om morsmål. Bare fire vokaler, men det er fire toner av uttalen. Konsonantene er veldig intrikat og kompleks uttale, merkelig for mange mennesker i Europa. Tall og bøyninger av substantiver der, men verbet kompleks og har mange former. Dette språket ble brukt i andre verdenskrig som et system shyfruvan. Forstå ord kunne ikke ett.

 •  Islandsk er en av de eldste og på grunn av dette meget komplisert. Noen ord fortsatt brukes i dag, så gammel at det ikke oppstår noe annet sted. Uttale utrolig kompleks og har flere høydepunkter. Å lære språket perfekt, vil noen av lærebøker og bøker være lite behov for å jevnlig kommunisere med innfødte eller lytte til lydopptak av conversational tale. Et egennavn fortjener spesiell oppmerksomhet. For eksempel, er en av vulkanene kalt Eyyaf'yadlayekyudl. Ikke brutt tungen?

 • Hva er det vanskeligste språket i verden?

   Nå vet du, er utviklingen av som gitt som den vanskeligste. Men noen problemer kan overvinnes, så rozvyvaytesya og lære fremmedspråk!  
  Den største mannen i verden
   I dagens Guinness Book of Records en av de mest tvilsomme punktene er en rekord som tilhører den høyeste mann i verden. Ifølge den autoritative utgaven av den største mannen i verden - en tyrker Sultan Kosen (Kosen Sultan). Veksten i den tyrkiske giganten er nå 2465 cm (2 fot og 465 centimeter). Det er virkelig mye Sultan Kosen og fortjener den høyeste rang av Tyrkia, men hvis vi er ikke bare ett land, men av hele planeten, Sultan Kosen, dessverre, er ikke den høyeste.


  Den største mannen i verden

  Den største mannen i verden
   Det faktum at de fleste av levende mennesker - en ukrainsk Leonid Stadnyuk som bor i en landsby i Zhytomyr regionen nord i Ukraina. Som av året 2009, veksten av ukrainske helten med så mye som 75 cm mer enn den tyrkiske motstander og er to meter 54 centimeter. Leonid Stadnyuk, dessverre, ikke er med blant de moderne mesterne hvis prestasjoner er reflektert i Guinness Book of Records fordi ganske sliten fra offentlig oppmerksomhet, en enkel bonde fra en liten ukrainsk landsby en dag rett og slett nektet målinger som skal jevnlig bestille å bekrefte sin rett til å ta opp. I denne forbindelse, representanter for Guinness Book of Records måtte innrømme Sultan Kosen rekord Turk til tross for at ukrainske Leonid Stadnyuk langt over rivalen, og dessuten fortsetter å vokse til tross for sin alder (nå ukrainsk 40 år).
  Den største mannen i verden

  Den største mannen i verden
   Men Turku Kosen og ukrainske Stadnyuk langt en av de første vinnere, hvis høyde ble registrert og bekreftet offisielt. Den prestasjon tilhører den avdøde amerikanske Robert første Uodlou, der veksten i livet var 2 meter og 72 centimeter (255 inches flere enn Sultan Kosen og 18 inches lengre enn Leonid Stadnyuk).


   Det ville synes at tittelen på personen i verden er ikke bare en ære, men også lønnsomt, fordi Guinness rekordholderen mottar betydelig økonomisk kompensasjon for sine prestasjoner. Men, faktisk, en unormalt høy vekst - en kilde til alvorlige helseproblemer og gleden det bringer litt. Akromegali og Gigantism - disse to skuffende diagnose som følger de beste menneskene i verden. Og, dessverre, de er nesten umulig å overvinne.
   Det er på grunn av komplikasjoner av sykdommen, kan de største menneskene i verden beveger seg bare med støtte (ofte krykker), desensiterte lemmer, har problemer med seksuell funksjon. Og gitt det faktum at gigantism og akromegali ikke kan arves fra foreldre til barn, å forutsi hvem som vil bli den neste mester i denne kategorien rett og slett urealistisk.  
  Den minste hundenIngen noensinne ville ha trodd på livet, men den minste hunden i verden er oppført i Guinness Book of Records, er mindre enn den minste katten i verden.Dette æres tittelen er en liten Chihuahua som heter Bibi (Boo Boo). Veksten av langhårede smuler er bare ca 17 cm (noen sier 10 cm) og kroppslengde på ca 24 cm.
  Offisiell kopi
  Nå hunden bor i Kentucky, USA, og er et svært populært Internett stjerne. Det blir ofte invitert til ulike arrangementer og skyting reklamer. Det faktum at Bibi har blitt så populært, selvfølgelig, all fortjeneste av sin elskerinne Nikki Maksimovic, som sammen med sin mann opprettet et nettsted for din favoritt og begynte å undervise der det interessante og morsomme bilder.
  Til denne tittelen var festet også til andre hunder avle chihuahuaer.
  Ja, Hevэn Saint Brandy fra Florida har rekorden som en av de minste hundene i verden, vokser bare 15 cm.
  En ny kandidat
  For tiden er det andre små hunder som hevder å være forkjempere for hunder. En av dem - en by med Macy Jarocin, Polen. Høyde Terrier er bare 7 cm og lengde 12 cm. Vekt på 150 gram smuler, men siden det bare fire måneder, vil måtte vente til hun fyller ett år, som bare kan det offisielt anerkjenne den samme liten hund på planeten. Vertinne elev, 35-årige Anna gulv, arbeider i en skjønnhetssalong for dyr og drømmer om å bli sin favoritt tittel. Hun har arkivert alle dokumenter på polsk representant for Guinness, men det hun ble fortalt at han ikke ble tildelt valper, så det må vente til barnet blir eldre.
  Fra historien om en kvinne, var hun veldig redd når valpen er født, vil den ikke overleve fordi den veier bare 42 gram, og noen uker han måtte mate pennen. Nå Anna ingenting å bekymre deg fordi Macy er ikke i fare, hun er veldig leken og glad, liker å hoppe inn og ha det gøy. Generelt, fører en sunn og aktiv livsstil.

  Andre konkurrenter

  Andre hunder også kreve attraktive tittelen vinnere. Dermed vil en krysning mellom flyplassen chihuahua som heter Beyonce veier bare 113 gram. Ved fødselen ble hun plassert i en tabell skje og to uker vokste til størrelsen på hele iPhone. En annen liten chihuahua som heter Millie Puerto Rico har en høyde bare 7, 6 cm. Men de fortsatt bare valper og så de trenger å vente før de til slutt vokse til å få ønsket tittel.  
  Яндекс.Метрика