Hvor gammel er det nye året


 Innhold:
 •  Første Calendar
 •  Fra Julius Cæsar til Peter
 •  Det nye året


 •  Du vet hva funksjonen av det nye året? Han kan "komme" er ikke bare dagen som vi alle er med deg fra barndommen vant - 1 januar, men i løpet av våren og med falle. Det hele kommer an på kalenderen som brukes av noen nasjon. Så for å vite hvor mange år det nye året, vil måtte reise til en fjern fortid.

   Første Calendar


  Hvor gammel er det nye året

   Forskere over hele verden er fortsatt prøver å finne ut hvor mange tusener av år på denne planeten er det intelligent rase av mennesker. Noen av dem mener at slutten av overgangs aper i person har ca 40 tusen år siden; andre - den oppfatning av konjunkturendringer intelligente sivilisasjoner på kloden som helhet eksisterende for millioner av år.
   I alle fall bekrefte opprettelsen av de gamle kalendere så langt ikke blitt funnet. I de første kjente kalendere omfatter de som var populære i det gamle Roma. Men mens de var ment primært for kontroll av skyldnere (latin calendarium betyr "bok gjeld"). Selv om hver nasjon og selv religion "oppfunnet" ikke bare kalenderen, men datoen for opprinnelse (for eksempel fra begynnelsen - jøder, fra grunnleggelsen av Roma - romerne, fra tiltredelse til tronen, den nye kongen -. Partere, og så videre F.) grunnlag av alle kalenderhendelser ligge utenfor - bevegelsen av ulike himmellegemer og med den aktuelle frekvensen. Disse "standarder" var solen, månen og enda Sirius.

   Fra Julius Cæsar til Peter


  Hvor gammel er det nye året
   Fra Julius Cæsar til Peter I
   Variasjonen av kalendere skapt forvirring i kommunikasjon mellom ulike folkeslag, og i 45 f.Kr. En av de mest berømte romerske diktatorer - Julius Caesar innførte nedtellingen var 1. januar, og skaper den såkalte julianske kalenderen. Normalår besto av 365 dager (unntatt sprang, varigheten av disse var 366 dager). Det var først i 1582, "født" moderne gregorianske kalender), korrektur akkumulert over 16 århundrer avvik fra solar beregning.
   Kalender samme i Russland "tok en litt annen måte. Ved dåpen av Rus ansett fire årstider. Med 988 med kristendommen til Russland brakte den julianske kalender fra begynnelsen (det er 5508 f.Kr. E. Når det gjelder den moderne kalender.), Men bare begynte vår nye året med våren kapezhom - 1 mars. I 1492, Ivan III «flyttet» som begynner 1. september. Slike "innblanding" i kalenderen gjorde Peter I, etter å ha rettet "utgangspunkt" for den julianske kalender og litt skiftende "dato. Så "ble født 1 januar 1700 (AD). Det var først i 1918 (allerede i Sovjet-Russland) ble introdusert gregorianske kalenderen, som opererer i vårt land i dag.

   Det nye året


  Hvor gammel er det nye året

   Om hvor lenge feiret det nye året beboerne nevner Russland ikke overleve (selv, ifølge noen lærde historie Rousseau har mer enn 24 tusen år). Vi vet bare at tradisjonen med nyttårs treet dekorere er klart mer enn 2000 år, men da det ikke er kuttet og ikke dratt til huset hans. I denne rollen ikke bare spist de hellige, men andre trær der tro levde godt humør. Det er for dem og utnevnte de første spiselige gaver, razveshyvaemыe på greinene.
   Men overføring av Peter jeg gi nyttår 1. januar, gjort justeringer til tradisjonen med å feire. På denne tiden i hjemmene til det første juletreet gren, designet for å dekorere huset. Felte trær i utgangspunktet satt til Petersburg tyskerne, og bare i 1852 dekorerte juletrær formelt og offentlig ble etablert i hovedstaden. Så i slutten av XIX århundre juletrær i alle år "kom" for å besøke og rekkehus, og landsbyen.
   Etter nyttårs Revolution "fjernet" sammen med andre rester av det borgerlige samfunn. Først, bytte til en annen kalender "presset" ferie tid på ortodokse religiøse faste (for å feire noe som det ble ansett som en synd), og for det andre, etter første verdenskrig og revolusjonen befolkning var ikke moro. Alle de mer bekymret for hvordan de skal overleve i et nytt land (og det er ønskelig ikke sulte).
   17 år senere, da Sovjetunionen litt "reiser seg" som en trøstepremie staten lederskap ble gitt tillatelse til det nye året for arbeidsfolk i et flott land. I 1938, det nye året "gikk til massene" - trær ble sendt under tett oppsyn av myndighetene er medlemmer av kommunistpartiet, sysselsetter dette selv fallskjermhoppere. Etter å ha reist agitasjon tog, fly fløy spesiell, gikk skiløpere. Mål enheter Santa Claus gaver ble fraktet over hele landet.
   Men i 1947 var 1. januar offisielt erklært en ikke-arbeidende ferie. Etter den tid juletrær er "gjengrodde" mange vakre leker, baller og kranser. Deretter ble det en tradisjon å sende julekort og hilsener.
   Bare tiden og teknologiske fremskritt har gjort sine justeringer. Nå er vi vanligvis feire den kommende av nyttår hjemme med sin familie ser på TV, og erstatte kort for telefonsamtaler eller SMS.  
  Champagne for det nye året


   Innhold:
 •  Decoupage nyttårs champagne
 •  Hvordan velge champagne ved nyttår


 •  På grunn av den nærmer feiring av New 2015 som er kjent for å være året for Goat (sau) bør vurderes obligatorisk egenskap av hoved ferie i året - Nyttårs champagne. Selvfølgelig ikke en hemmelighet for noen at denne drinken vil være på hver nyttårsbord. Champagne for New hodmozhet være så vanlige flasker fra butikken, og kanskje føre til at gjester og venner fulle av glede og beundring. Denne reaksjonen skjer alltid ved bordet når det vises vakker elegant flaske laget utelukkende i forfatterens design ved hjelp av håndlaget decoupage teknikk. Det vil være en ekte perle ferien, og kan også tjene som en perfekt gave til noen med andre. I tillegg bør møtet neste år av Goat (sau) finner sted i et miljø av et økende antall av luksus og vakre ting, og mer prangende rikdom og glamour vil være under nyttårsfeiringen, jo bedre og mer vellykket være den neste hele 2015. 

   Decoupage nyttårs champagne


  Champagne for det nye året

   Decoupage teknikk gir ubegrenset evne til å skape individuelle arbeider med hendene uten noen kunstneriske opplæring. Ordet decoupage betyr spesiell skjæreteknikk som vanligvis anvendes i en rekke applikasjoner. Pros dette begrepet middel simulering på et objekt og dets overflate kunstnerisk maleri. Naturligvis vil det merkbar alt arbeidet gjøres og meget bestemt program, jo ​​høyere nivå anses dekoratør.
   Decoupage teknikk ofte ledsaget av ulike tilleggs dekorasjoner og effekter. For eksempel, dekor elementer, inkludert opphavsrett mønster eller sjablong maleri, patina effekt eller Krakele. Selv om du ikke vet hvordan å trekke mestre denne enkle teknikken, vil du ikke gjøre noe arbeid. Det viktigste er å gjøre litt fantasi og dyktighet.
   Ved å gjøre fancy flaske champagne på nyttårs tema helligdager kan ta med hele familien og gjør et par flasker. For eksempel, for å lage en vakker ferie tabellen applique stil, som er dekorert med alt interiør bygning. Hvis du har treet og kranser vil seire blå og sølv farger, deretter en flaske champagne for å bli henrettet i de samme fargene. Vingene, så å si, det viktigste flaske kan ytterligere dekorere dekorative paljetter, kunstige perler, eller vice versa, gjort i stil med russisk kunst og dekorere fragmenter kutt kjegler og nøtter. Golf er en stor fantasi. Du kan også lage et barn tema, og separat for gutter og jenter. Tenk deg hvordan dine gjester vil gå ombord hvis hvert bli presentert i form av nyttårsgave gjort for ham personlig fargerik flaske understreket med sitt navn skrevet, eller. Enig så lyse fragmenter tilfredshet og oppmerksomhet vil bli husket for en levetid. 

   Hvordan velge champagne ved nyttår


  Champagne for det nye året

   Det er umulig i dag å finne en eneste person som kunne tenke seg et nyttårsbord uten champagne. Sjarmerende høres kork fluer mens klokkespill gi en følelse av feiring og festligheter skape en virkelig festlig og munter stemning.
   Det er med et glass av denne drinken i hånden, bestemte vi oss for å feire det nye året, tror kjært ønske, i en tid når klokken slår tolv speil. Kommende nye 2015 og champagne - er en integrert konsept. Gjennom hele natten, vil champagnen flyte en elv flørte med gjester distrahere dem fra alle bekymringer og problemer som kreves for å bo i det siste året.
   Alle vet den vanlige nyttårs champagne, vin som faktisk heter "sovjetiske". I feiringen drikke mye "Sovetske Champagne", prisen som er tilgjengelig i de fleste. Men selvfølgelig, den vanlige solgt i butikker og supermarkeder champagne beats med vintage brut champagne, som er laget av kvalitets druer høstet på en plantasje og behandlet ved hjelp av en spesiell teknologi. Langvarig eksponering i spesielle kjellere forbedrer smaken og smak av Champagne Brut, som verdifull er denne eliten merkevare. I dag musserende vin laget i Russland, og i Europa og i USA og andre land. Men den klassiske champagne antok bare gjort i sitt hjemland - i Frankrike. Produksjon av champagne det har lenge vært ansett som en kunst.
   Teknologer Sovjetunionen er svært nær den tiden nærmet til den opprinnelige, og i mange utstillinger i flere tiår "Soviet Champagne" har fått velfortjente utmerkelser. Så vi kan kjøpe et kvalitetsprodukt, viktigst gjøre kjøpe en påvist butikker og supermarkeder, ikke ved tilfeldige boder, og deretter kan du trygt feire nyttår med denne glitrende, ler og forfriskende drikke.  
  Яндекс.Метрика