Hvordan velge en ramme for briller

 Bare noen få år siden, folk som bruker briller på grunn av synsproblemer, testet ulike systemer i denne forbindelse. I dag har solbriller blitt det perfekte supplement til bildet av mote og moderne mennesker. Denne lille tilbehøret stand til massevis av action, synskorreksjon, understreker preferansene til den personen, det opprinnelige bildet tillegg uttrykke sine følelser og sin smak.

 Selvfølgelig, de viktigste punktene er objektiv detalj, men ikke glem om rammen. Nøyaktig riktig valgt ramme snu ansiktet og skjule mindre feil. For å oppnå denne effekten gjengis viktig forutsetning - den riktige typen. Noen mennesker tror ikke om din type ansikt, tenker at de vil godta alt, men det er ikke sant. Til en viss ansiktsform passer noen form for ramme, så dette problemet må tas på alvor og profesjonelt.
 Derfor det første kriteriet når du velger brilleinnfatninger - denne ansiktsform. For type ovalt ansikt passer enhver form for rammer, så valget er ubegrenset og mangfoldig. Personer med firkantet ansiktsform bør se på innstillingene som er lik bredden av ansiktet og er myke og avrundede linjer.
 Chubby anbefalte innstillinger i form av en trapes med uvanlige øvre hjørnene og mørke farger. Hvis du har en trekantet ansikt, bør rammen av brillene ikke være tykk og lys. Den bør ha en rektangulær form, er denne typen innstillinger optisk utvide den øvre delen av ansiktet ditt, smalere ved tinningene.
 Det andre kriteriet - Fargen. Det er ganske enkelt og greit. Blonde fit briller lyse farger - blå, gjennomsiktig etc. D. Anbefalt brunette lyse farger - rødt, brunt og mørke nyanser. På de røde rammene ser flott kobber og gyllen farge.
 Sistnevnte kriterium - En komfort. Du må føle deg komfortabel i brillene, uten skam og ubehag, så ta hensyn til detaljene i innstillingene - nese bør sitte mykt og lett uten å trykke på nesen; fra zavushnykiv trenger trygg og fast form, men uten mye press på ørene. Tenk på dette kriteriet ansvarlig, på grunn av bekvemmeligheten av poeng vil avhenge av din helse og din selvtillit.
 De viktigste kriteriene ble vurdert, fordi utseende, utseende og du vil finne at du virkelig nyte og virkelig gå!
 Nedenfor er noen anbefalinger på valg poeng, avhengig av formen på ansiktet ditt. Og ikke glem å bruke fargerike ting!
Hvordan velge en ramme for briller

Hvordan velge en ramme for briller

Hvordan velge en ramme for briller

Hvordan velge en ramme for briller

 Hvordan velge en ramme for briller video


 I forberedelsene til neste måltid vi alltid ta ut retter glass, vanligvis uten å tenke hva drikker de tjener. Ordet "glass" oversatt fra fransk som "bank", på spansk som "pitcher". Det var denne retten i Frankrike i XVIII århundre. Visste du at gleden av sterk drikk, avhenger av hvilke kopper drikke det? Ja, er det. Reseptorer som er ansvarlige for en bestemt smak, befinner seg i forskjellige deler av tungen. Derfor er veldig viktig form av fartøyet, det kan du sende en smak for et bestemt område. Hva er briller og hva er de for? Dette - i vår artikkel.
Briller og vinglass, typer og navn

 Typer av vinglass og briller


 Å starte oss se hva forskjell et glass vinglass. Alle typer briller er delt inn i grupper:
 •  Vin

 •  Cocktail

 •  Alkoholiker

 •  for viner

 •  for musserende viner, mineralvann og juice

 •  øl og kvass

 •  snyfterы (whisky og konjakk)

 •  Meudon er en type glass som brukes til å forsyne musserende viner, mineralvann og juice. Stammen av glass tynnere enn glass. Det er forskjellen.

   Navn briller


   For hver drikk ved hjelp av et separat kar. Se på bildet nedenfor.
  Briller og vinglass, typer og navn

   Under det første tallet er highballglass. Han har rette vegger, og bruke den til å mate en rekke cocktailer og juice vanlige. I nummer to er et glass whisky. Som du vet, er denne drinken veldig sterk, så størrelsen på små retter. Nummer tre - glass konjakk. Følgende er en stabel. Retter for vinen har en trekantet form med en lang stilk. Under den sjette nummer - et fartøy for en eksotisk cocktail, som deretter smalner, utvider det, slik at du kan oppleve ulike smaker.
   Det neste bildet viser kopp vin.
  Briller og vinglass, typer og navn

 •  №1 - tilbyr en dessert vin etter alle de andre, fordi de er sterke og servert i et lite glass.

 •  №2 - vin glass for sherry og sterkvin.

 •  №3 - rødvin - rik, så drikke det beger som ser ut som en tønne.

 •  №4 - hvitvin - en lys, så ingen innsnevring nakke, ware har lik vegg.

 •  №5 - champagne tradisjonelt servert i høye glass med tynne glass på en lang stilk. Denne formen bidrar til å se spillet og bobler avsløre smak drikke.

 •  №6 - cup burgunder vin har forskjellige beløp. Claus Josef Riedel (kjent produsent av vinglass) oppdaget at formen på glasset påvirker smaken, så begynte å produsere nye typer retter.

 •  №7 - Bordeaux vin glass er brukt på en lang stilk.

 •  Serverer


  Briller og vinglass, typer og navn

   Og så, etter å ha undersøkt hovedtittel bør fortsatt være i stand til å skikkelig sette tabellen for å vise den sanne måte av aristokratiet. Du trenger ikke å sette et dusin retter, nok til å ha briller for vin, champagne og konjakk. Nå husker hovedregelen: nærmere deg vil være et glass rødvin, rett ved siden av ham - for hvit. Retter for champagne vil bli plassert til venstre for midten plate, litt bort fra vinen. Og han vil bli stående for et glass brus, for eksempel, for mineralvann.
  Briller og vinglass, typer og navn

   Helle vin, ikke vippe bollen å riste ikke mulig sediment. Briller brukes til å holde likevel, for å ikke drikke raspleskalsya. Et unntak er champagne.
   Hold beinet fartøyet tommelen, indeks og langfinger.  
  Hvorfor er snøen hvit?Hvit snø, hvit snø
  Alle løypene er dekket med snø.
  Og uansett hvor nehlyanuly øyne,
  Alt var hvitt og hvitt.
  Og snøen hvit? Med sitt krystall, feilfri renhet sammenligne alle hvite som omgir oss. Hvit som snø ... snø ... Rent sengetøy, hvit som snø ... Lignende sammenligninger - teller ikke! På grunn av dette jomfruelig snø teppe er farge? Hvorfor er snøen hvit?
  Fargen på snøflak?
  Snø - en mye snøflak. Svært forskjellige, helt forskjellig fra hverandre. Ideelle og unik i sin form. Studie snøflak aldri blir lei. Alltid lurt på: hvordan naturen klart å skape et perfekt?! Og når barnet feste med spørsmål, må vi søke en forklaring på naturlige underverk. Hvorfor gråt selje, osp og skjelvende? Hvor kaldt tegning sine design på glass? Hvorfor er dette snøfnugg?
  Stemningen er vann. Og det er presentert i form av damp i gassform. Under påvirkning av lave temperaturer dampen kondenserer, fryser og blir til krystaller.
  Snøfnugg - en liten dråpe av vann i en sekskantet linse. Hver vannmolekylet består av to hydrogenatomer og ett oksygenatom. Derfor - tre eller seks ansikter. Faktisk, snøfnugg - en Ldinka. Men da isen - gjennomsiktig. Fra da tatt hvite snøflakene?
  Lys fluffy snøfnugg hvit.
  Hva er netto! Hva dristig!
  ...........................................
  I stråler av strålende lysbilder før.
  Blant smeltende flak forsiktig og hvitt.
  ..................................................
  Løgn fluffy, snøfnugg fet.
  Hva er netto! Hva dristig!
  Vann snøflak krystaller dannes rundt dråper av vann eller støv. Dette Ldinka faktisk gjennomsiktig, fargeløs. Som isen helt hopper gjennom seg selv sollys.
  Snøflak flyr fra himmelen, virvlende uberegnelig, faller på hverandre, sleplyayutsya. Og våre øyne ser ikke ett snøfnugg og flere koblet sammen. Et stort antall iskrystaller reflektere sollys fra sine flater. Og solens stråler - hvit. Så det blir hvitt.
  Jo varmere ute, jo flere snøflak vyliplyuyetsya sammen. Og fra himmelen flyr allerede store flak av hvit snø. Hvorfor snøen hvit? Eller er det en optisk illusjon?
  Hvorfor er snøen hvit?

  Hvilken farge er snø?
  Snø på taket av gull.
  For bygninger - med blått.
  Ved daggry - lysegrå.
  I strålende sol - med en liten rød.
  Natten er også dekket med en kappe,
  Litt lilla.
  Ja, det synes helt hvit snø bare lyse solstråler. Selv da, vil du se forskjellige steder og polar blålige fargetoner. Og med ingen sol i det hele tatt snøen begynner å helle blå. Skygger som er forkastet i snødekke, vil aldri bli rik grå eller svart perfekt. Deres farge kan kalles gjennomsiktig blå raskt.
  Legg igjen ditt preg på nysnø og ser til det. Land - litt gulaktig, grønnaktig nyanse kjøpt sider.
  Hvor er White? Hvorfor skjer dette?
  Hvis et objekt absorberer solstråle helt, er det oppfattes av det menneskelige øyet som svart. Snowflake er ingen slik tetthet. Iskrystaller som reflekterer sollys. Derfor jomfruelig snø er hvit. Og i sterkt sollys reflekteres lyset er så lys at vi har schuryt øyne.
  Snow - et vannmolekyl som absorberer fotoner av røde spektrum. Går tapt som gule og oransje lette komponenter. Etter snøfnugg krystaller er bare lilla og blå-grønt lys. Det vil si, alle de kule nyanser av spekteret. Prytoptannыy snø blir tettere. Følgelig kan det allerede delvis absorberer stråler, og enkelte - sluppet gjennom. Fordi det menneskelige øyet ser forskjellige nyanser. Og jo dypere vil pit i snøen, snøen vil være nærmere til en flytende tilstand, den mørkere farger er kalde.
  Forskjellige kilder beskrevne tilfeller av tap av farge på snø. Dette faktisk kan være. For eksempel, før snøen i luften var mange farget støv. Iskrystaller som faller fra himmelen, vil klamre seg til disse fargerike partikler sleplyatsya rundt dem. Snø overtar nyanse av støv.
  Og endelig har vi mest å lage farget snø. Maling børste det er nødvendig. Hell en kopp eller bøtte (volumkapasitet kan være noe) konditorfarge. Ikke angre. Hell kokende vann og umiddelbart vyhlyupnit ut. Væske umiddelbart krystalliseres, bli farget snø. Imidlertid må temperaturen være under merket på minus tjue.  
  Яндекс.Метрика