De største biceps i verden
 Det er naivt å tro at god skjema opptatt bare kvinnelige halvparten av menneskeheten. Det er menn som er betalt til utvikling av kroppen hans ikke mindre oppmerksomhet. Sammensatte spesielt system av øvelser utviklet enda en trend i idrett farmakologi - og alt som menn kan bli eiere av en vakker form, for eksempel sett i Robert Burneika.

 Fulle centimeter
De største biceps i verden
 Skryte chic atletisk kropp kan Robert Burneika. Men hans hjelpe former - er ikke en gave fra naturen, og resultatet Herculean innsats. De største biceps i verden - det handler om Robert Burneika. I dag, 33 år gamle Robert Burneika berømte idrettsutøver. Han ble født 8 juli 1978 i den litauiske familien. Men i 1999, året på 21 år, flyttet Robert til USA. Først etter 2008, Robert levde i Connecticut. Og når en amerikansk statsborger, flyttet til Las Vegas. I mesterskapet har han deltatt som en amerikansk statsborger. Jeg har alltid ønsket å gjøre en karriere som profesjonell kroppsbygger. Og jeg må si, det er briljant klart.

De største biceps i verden
 Alternativer utøveren Robert Burneika beundret. Hans høyde - 176 centimeter, og konkurransedyktig vekt - 115 pounds (selv i offseason vekten er 131 kg). Obhvatы også påvirke deler av kroppen: nakke - 54 inches i omkrets, midje - 86 cm, hip - 81 cm, leg når 55 centimeter. Men en av de viktigste fordelene er at omkretsen av brystet - 142 cm og store biceps - 61 cm.De største biceps i verden
 Resultatet spektakulære kroppen ROBERT Burneika regelmessig og forbedret opplæring. Men han tar dessuten og regelmessig del i ulike konkurranser, som kan manifestere seg i all sin prakt kroppen.
 I Robert har blitt gjort Burneyko fremgang i profesjonelle karakterer. I september og oktober, vant han i mennenes rangering etter IFBB profesjonell bodybuilding i 2011 år 35. og 29. plasser henholdsvis. Dette er bare den siste prestasjon. I 2008 utøveren utført ved de amerikanske mesterskapet og tok 7. plass i kategorien av super-tung vekt. Nøyaktig ett år senere på samme mesterskap han har vunnet 3. plass i samme vektklasse super tung vekt.

De største biceps i verden
 I 2009-meter og 2010-meter, deltok Robert Burneyko i nasjonale konkurranser i super tungvekt divisjon. Mens det i 2009, det året han endte bare andreplass. Det er allerede et år senere - i 2010 vant han første plass i de beste Nashyonals 2010. Blant de store prestasjoner av utøveren og bodybuilder 5. plass i New York tale på 2011 7. plass i talen Tijuana og 2011. På 16 Robert Burneika th posisjon var Mr. Olympia 2011.  
De lengste negler i verdenMange kvinner drømmer om de fleste lange, sterke negler og gjøre noen måter å styrke dem, noe som gjør gjenstand for hans stolthet. De som ikke kan takle denne oppgaven på egen hånd, ty til profesjonelle kunstnere manikyr. Men historiene er tilfeller der folk ikke er trimmet negler i årevis. Hvorfor, i flere tiår. Med dem, vi nå innføre.
Redmond kom inn i Guinness Book of Records som eier av de lengste negler i verden. Det er ikke trimmet neglene siden 1979, og innen 2009 de nådde en total lengde på 8, 65 meter. I februar 2009 ble rekordholderen fikk i en bilulykke. Hun selv forble intakt, fikk mindre knall og fall, men at faget spørsmål om stolthet - verdens lengste negler - hun måtte forlate. Redaktører Book of Records tilbød henne hans beklagelse at, faktisk, ble trøstet Redmond.
Men i den samme 2009 ble erklært den nye plata, negler som hadde en total lengde på 9, 85 meter. Han var bosatt i Michigan Mэlvyn Feyzel Booth. Det var en absolutt rekord, eier lengste negler i verden. Mevin sa at i hverdagen gjenstand for hans stolthet er ikke et hinder for noe, men tror det er vanskelig.
Rekordholderen fra India
Født i India i 1938 Shrydhar Chylal også ble mester Book of Records, vidrostyvshy negler på venstre hånd, den totale lengden på 6 til 15 meter. Shrydhar begynte å dyrke dem i 1952 og den lengste spikeren på sin venstre arm hadde en lengde på 129, 54 cm. Rekordholderen var veldig stolt av neglene, men også innrømmet at de leverer til ham mye ulempe. Gravitasjonen fingrene på hånden Sridhar begynte å deformere, og skadet nerveender hvorfor indiske døv på det ene øret. Som et resultat, i slutten av 2000 Shrydhar Chylal kutte sine negler er unik i verden.
Den unike skjønnhet
En annen rekordholderen og vinneren av en av de mest uvanlige i verden av negler sangeren Chris Walton vidroschuvala neglene i 18 år. I dag, deres lengde på hennes høyre hånd er tre meter, på venstre - tre og en halv meter. Alle neglene er variabel i lengde og den lengste er 91 cm. Ideen kom negler vokser uventet vokalist, Chris og tilknyttet den mye kjærlighet å ta vare på neglene dine. Chris Gjør det selv og for dette hun trenger et par timer av fritiden om dagen og ca fem flasker med neglelakk. Til tross for at neglene ser ut som krans, sier sangeren at de ikke forstyrre den. Det er slitt på egen hånd, noe som gjør det vanskelig å gjøre opp, forbereder og sender en tekstmelding til sin elskede barnebarn, som, forresten, sangerens tre. Ifølge Chris, var det vanskelig å leve uten henne mest uvanlige negler i verden enn med dem.
Chris Walton kom inn i Guinness Book of Records i avsnittet "unik skjønnhet".
Eieren av de lengste tåneglene

Louise Hollyz ble verdensberømt på grunn av hans lange negler at hun vidrostyla på føttene. En stor besparelse for det er åpne sko, slik at vanlige sko med negler skodd svært problematisk. Nail Care i Louise tar to dager i uken. I disse dager det gjør for sine bad og neglelakk som dekker deres forsterkende.
Det er andre innehavere av de lengste negler i verden som har viet sitt liv til sin otraschyvanyyu. Vanligvis, men å vokse de samme lange negler i verden er mer enn ett år. Det bør være forberedt på det faktum at på den måten å ta opp masse møte vanskeligheter i hverdagen, samt direkte omsorg.  
Den eldste mannen i verdenFaktisk, som er ordinert for hver enkelt av oss til å leve i denne verden, påvirker et stort antall forskjellige faktorer. Denne residensen, og livsstil og kosthold, og genetiske egenskapene til menneskekroppen, og den første helsetilstand, og mye mer.Dag i CIS menn i gjennomsnitt leve 60 år, kvinner - 5 år lenger. I Europa, en lignende figur litt høyere. Men i denne artikkelen vil jeg fokusere folk som brøt alle rekorder for lang levetid.
På sidene av historien ...
De fleste som på en lang-leveren er skjebnebestemt til å bli en kvinne, som ikke er overraskende, fordi rettferdig sex leve, ifølge statistikk, mer enn menn. Jeanne Calment (Frankrike native) fornøyd stenge sin føde 21 februar 1875. La henne dødelige coil ble utnevnt til 4 august 1997. Noen enkle beregninger føre til en konklusjon som levde Madame Kalman 44724 dag eller nesten 122 år og en halv (mer presist 122 år og 164 dager). Jeanne Louise - den eldste innbygger av planeten, kjent i dag i vitenskapens verden. Den fransk kvinne var i stand til å overleve, ikke bare sine barn, og selv barnebarn. Alle data på livet av Joan
Louise Kalman har pålitelig dokumentasjon.
Som for den eldste gammel mann, da, ifølge Guinness Book of Recordslederskap tilhører innbyggerne i Japan Shyhechyo Izumi. Han ble født 06.29.1865 i år, og døde på 02.21.1986 år. Men dokumenter som bekrefter den eksakte datoen for hans fødsel, har overlevd. Men hvis du er avhengig av tilgjengelige data, kan vi beregne at brukte mest i verden pochtenneyshyy japansk alder 120 år og 237 dager. Forresten, Shyhechyo Izumi - en mann som også er en rekord for lengden på arbeidslivet - han jobbet så mange som 98 år. Interessant, Izumi i stand til å jobbe mye lenger enn de fleste klarer å leve i Europa.
Folk er veldig moden alder lever i dag
Her palm fikk nydelig dame og igjen fransk kvinne.Den eldste er holdt som Anna Eugenie Blanchard, født tilbake i 1896, den 16. februar. I dag, en borger av Frankrike i over 116 år.Den eldste mannen i dag er Walter Breunynh - amerikanske statsborgere født 21.09.1896 år. På den tiden da han var 113 år og 290 dager, det var den fjerde av de eldste menneskene i verden. Det kan outs tre kvinner, deriblant Anna Eugenie Blanchard.  
Den høyeste bygningen i verdenI 2011, Melbourne, som ligger i Australia, har blitt anerkjent som en av de beste byene i verden, best for livet. En vesentlig del av sitt område er dekket med parker, hager, frukthager, og byen er omringet av strender og vingårder. Like særegen arkitektur. På stranden kan du se luksus, rike mennesker, og sentrum skyskrapere dekorere. En Eureka Tower - den høyeste boligbygning i verden. Offisielt tittelen mottatt av Q1 Tower spir, men Eureka Tower etasjene enda flere.
Melburnskyy høy bygning
Dette skyskraper - en slags hyllest til historien til staten. Sin raske utvikling var på grunn av utviklingen av gullgruver. Gold Rush ble uløselig knyttet til kampen for nasjonal idé. For eksempel, gruvearbeidere opprør i Eureka mine bidratt til å bedre arbeidsforholdene gruvearbeidere og fødselen av demokrati i landet. Det fikk arkitekter til å designe en skyskraper, som byggingen varte i seks år, og endte sin festlig åpning.
Eureka Tower fikk sitt navn, ikke bare til ære for opprøret. Hver detalj utformingen minnes den midlertidige "Gold Rush" og er veldig symbolsk: blått glass - farge flagg gruvearbeidere rød stripe - blod, hvite linjer - skala log skala gullgravere. På tårnet stiger gullkrone siste ti etasjer glasert bruker et belegg av ekte gull.
Høyden av tårnet har nådd 297 meter. Å designe var motstandsdyktig mot orkaner og jordskjelv, ble byggingen brukt svært holdbar betong. Så den høyeste bygningen i verden har 92 etasjer, hvorav den ene er under bakken. Når boliger bevilget 84 etasjer, gjør dette tårnet leilighet bygningen, som er den høyeste i verden.
Den høyeste bygning - tårn "Antalya"
I verden er det mange skyskrapere, som er forskjellige i design og størrelse. De prøver å få tittelen på høyeste bygningen i verden. Tower "Antalya" - en ganske unik struktur. Skyskraper som ligger i hjertet av Mumbai. Han ser veldig original. Høyden er 173 meter. Men mest interessant er at en høy bygning - privat hus, designet for menneskelig.
Eieren av bygningen - indiske milliardæren Mukesh Ambani. Han regnes som en av de mest velstående mennesker i verden. Mukesh sier at hensikten med byggingen av en skyskraper er å ta vare på sin familie. I tillegg er det hans drøm - å bygge et hus hvor de kunne leve komfortabelt i flere generasjoner. Det var planlagt at det vil være seksti etasjer, men under byggingen Ambani endret vedtaket og stoppet på tjuesju etasjer.
Område - trettisyvtusen kvadratmeter, har ni etasjer. Den har alt du trenger for livet. I de seks første etasjene av parkering er plassert der du både kan sette 168 biler. I sjuende etasje er en personlig verksted for biler. Det er svømmebasseng, treningssentre, hjemmekino femti mennesker, mange rom for levende familiemedlemmer og gjester. På taket er tre helipads. Til tross for alt dette, fortsatt ingen i huset bebodd. Å opprettholde orden og service leid seks hundre mennesker.
Byggingen ble påbegynt i 2007 og ferdigstilt høsten 2010. Kostnaden for arbeidet var 50-70 millioner. I dag, derimot, verdien av landet i Mumbai har økt, slik at kostnadsstrukturer kan nå opp til to milliarder dollar.
Den høyeste hus av tre
Hus laget av tre, som er den høyest beliggende i Krossvylle USA. Horace Burgess tok elleve år å bygge en byggehøyde på ti etasjer.
Den enorme struktur område på ti tusen kvadratmeter koste sin eier ganske billig. Han brukte bare tolv tusen dollar, er gjort mulig gjennom rasjonell bruk av materialer og bruk av avfall. Inne er det en spiraltrapp, en basketballbane, et alter og en masse rom, korridorer, balkonger. Strukturen understøttes av seks trær vokser inne.  
Яндекс.Метрика