I våre barndommen brettspill våre fedres papir okkupert en spesiell plass i underholdning, fordi det var ingen datamaskiner og konsoller, og barna underholdt seg selv som de kunne.
 Interessant, i disse dager ikke utstedt en spesiell samling av bøker, som er overført til brettspill med regler og retningslinjer, alle sitter i hodet, passerer hemmeligheter til hverandre slike spill i løpet av spillet.
 For de fleste av disse lekene var nok til å få et stykke papir og noen fargestifter, og deretter begynte den raske gameplay, spenning seiret og underholdning er forsinket for lange kvelder.
Beste brettspill på papir for barn og voksne

 I dag, et århundre med verdens databehandling spill ufortjent glemt, fordi mange av dem er helt i stand til å underholde som to kjeder folk og en støyende gruppe.
 Ofte er det situasjoner hvor hånden vises penn og papir, for eksempel, spiser du noen dager på toget eller mens du er borte vinterkvelder uten Internett. Hvordan å sitte og sørge, bedre underholde seg bedre på papir bordspill, et stort utvalg av disse kan alltid velge de som faller mer din smak.
Beste brettspill på papir for barn og voksne

 Forresten, hvis du ikke visste, spill på papir - det er ikke bare en flott golfanlegg, når det er ingen andre alternativ. Det er også en enkel og morsom måte av hukommelse, logikk og fantasi! De fleste av dem er basert på geometriske vitenskap, vitenskap gammel og svært nyttig for menneskelig utvikling.
 Det er en merkelig ting - spille dem mye bedre og mer interessant enn løse matematiske oppgaver, og resultatet av en slik prosess mye! Det er vanskelig å tro? Det er ikke vanskelig å verifisere: velge noen favoritt leketøy og tilbringe tid med!

 "Battleship"


 Battleship er trolig en av de mest populære og spennende spill på papir, det er derfor det dannet grunnlaget for mange PC-kamper, hvor, selvfølgelig, ikke på et stykke, og maritim plass er virkelig en kamp med fiendtlige skip.
Beste brettspill på papir for barn og voksne

 For å vinne i denne kampen, la det går bare på et stykke papir, må du trene sin egen hukommelse, og følge visse taktikk. Følgelig reglene:
 •  I dette spillet kan du bare spille to spillere. Du trenger for å forberede to eget ark og penn for hver spiller. Hver spiller trekker på sin brikke to 10x10 eller 5x5 cm celler hver rute pronumerovuyetsya venstre side og toppen, venstre til høyre - i det latinske alfabetet og tall konvensjonell top-down, fra 1 til 10.

 •  Da den morsomme delen - balansen av skip. Bare i spillet kan være involvert 10 skip, fire single-deck skip (1x1 celler), 3 dobbeldekker (3H1 bur), 2 trehpalubnyka (3H1 bur) og en chetыrehpalubnoe fartøy (4x1 celler). Disse skipene må plassere i sitt felt (venstre boks), følge de grunnleggende reglene. For det første kan skipene ikke plasseres slik at de hadde ansikter og til og med hjørner. For det andre, de kan ikke plasseres diagonalt kun tillatt vertikalt eller horisontalt, er antall skip strengt regulert.

 •  Det andre feltet er ment å gjøre it-lapper på flotiljen, som forvalter motstanderen. Skipet "drept" i tilfelle at hver celle har sin sårede, og "såret" hvis fienden hit skade noen av dem. Spillere "brann" i sin tur, ringer celle koordinerer hvor de tror kan befinne fiendtlig skip. For eksempel, hvis en spiller syner «d2» motstanderen er i disse koordinatene er skipet, han må si "såret", og denne skissen bur eller "drept" da skipet ble senket helt.

 •  Hvis en av spillerne treffe et mål, har han rett til en annen kurs. Desember er fornuftig å fortsette inntil en av spillerne vil bli "sunk" alle skip.

 •  "Points"


   Flott spill for to, som utvikler logikk og god taktisk tenkning. Playing field vil tjene deg et stykke papir i boksen for å redusere plass, det kan være skåret sirkel, og dermed redusere spillet.
   Hver spiller må reserveres håndtak viss farge, for eksempel rød og blå. Da alle byttet på å sette poeng på de skjærings cellene spiller mål - å gripe så mye, spillet plass. Territoriet kan betraktes fanget bare når det er helt omgitt av avreise hans farge.
  Beste brettspill på papir for barn og voksne

   Okkuperte områdene kan vedlegge vollene (tykk linje) og i all sin maling farge. Hvis du klarte å gjerde området finner en annen farge (motstander), regnes det som er ditt. Selv om resultatet av den samme territorium vidvoyuye motstander, må han bruke disse poengene kan ikke.
   Etter fangst spilleren må ha rett ekstra tur. På slutten av spillet for å beregne de okkuperte områdene, og vinneren ofte resultere sees med det blotte øye.

   "Balda"


   Utmerket spill eller ark for hele selskapet, kan det lett spille sammen samt tre, uchotyroh og så videre. I midten av arket i cellen skrive ned noen ord som agurk. Spillere må gjøre sine trekk i svinger, hver gang en spiller i frie celler skulle skrive et nytt ord som skal krysses med en av de eksisterende.
  Beste brettspill på papir for barn og voksne

   Ordene kan leses i alle retninger bortsett diagonalt, for hver nye ord spiller har til å få så mange poeng som bokstaver i det. For spillere ikke forvirret og ikke gjentok ordene, de trenger å skrive en egen kolonne. Spillet slutter når kampen ender plass, og vinneren er den som har flest poeng.

   "Hangman"


   For å spille du trenger to spillere, ark og penn. The Game gjette ordet som legger frem en av spillerne. De som legger frem et ord, trekker på en tom stykke papir celler i slike tall som bokstavene i ordet. Nærliggende trukket skjematisk tegning galge med en løkke.
  Beste brettspill på papir for barn og voksne

   Når denne blank er klar, gjetter spilleren brevet sier, hvis det er unnfanget ord, det passer det i den aktuelle boksen. Hvis en celle er ikke, og deretter skrive ned hennes alene, for ikke å glemme, og figuren av galgen skildre noen del av kroppen, for eksempel en sirkel, vil starte fra hodet.
   Deretter spille på samme prinsipp så lenge ingen vidhadane ord eller inntil komplett bilde i galgen. Du kan spille og tre, som konkurrerer i fart, som først unnfanget gjette ordet.
   Spille spill på papir med glede!  
  Topp 5 hemmeligheter hvordan du gjør det hele tatt.
   I tillegg jobber han hardt, aldri nok tid på å prøve å tjene penger
   Rothschild.

   "Tid er penger" - Benjamin Franklin udødelig setning, er det relevant i dag som alltid. For å være effektive og har fortsatt tid? Hvis du kunne svare på dette spørsmålet enkelt og klart som daglige prestasjoner ville være i hver av våre liv! Time Management - vitenskap, har som mål å hjelpe mennesker beskytte sin tid og liv å tilbringe hvert minutt av bruk.
   Som enhver vitenskap, gir tidsstyring praktiske råd uten å måtte ty til imponerende obskure detaljer. Men ledende eksperter gi råd før du starter behandling kaste bort tiden din bank, tenke på hvilke fordeler hver enkelt av oss kan bringe til verden, bli en effektiv og vellykket. Den eneste måten å utvikle den mest tidsbesparende dyktighet.
   1. Det første anbefaling - helt abstrahert fra verden og konsentrere seg om arbeidet. Ingenting skal distrahere telefon, e-post, ISQ, sosiale nettverk.

   2. Paniruyuchy din dag i hvert av tilfellene må sette av en viss tid. Lengden av tid til å være ekte, ikke skape tid problemer, men ikke for avslappet. Planen må tydelig observert.
   3. Den mest ubehagelige virksomhet og er ofte det viktigste. De bør prøve å gjøre først. Bekjempe dem av situasjonen og ber en positiv stemning for arbeidsdagen.
   4. Avsetning tid - venter i kø, kø, resepsjon, kafé. Du kan bruke hensiktsmessig. Ring foreldre, overvåking og oppdatering av gjeldende planer, lytte til lydbøker, språkopplæring.
   5. Du må ikke sove i løpet av dagen og ikke om natten - gode råd ikke bare fra eksperter, men fra tid ledere. Slapp av - så gå. Har du lest? Pokachayte trykk. Ran? Les presse. Gradert rapport? Gjøre viktige samtaler eller sjekke e-post.
   Tid - vyslyzayuchyy eter eller reell verdi? Ta vare på det og det vil spare deg fra stress og tilbakeslag.  
  Hvor raskt gjøre lekserMetoden nedenfor vil hjelpe deg å takle selv med masse lekser.
  Prøv å fokusere på motivet. Det viktigste har her generelt ingen distraksjoner. Tenk på forhånd at faget vil du gjøre først, som andre, tredje og så videre. D.
  I det tilfelle at det i lekser trengte noe godt til å huske det som sees med det totale volum av den viktigste informasjonen. Det ville være svært nyttig hvis du love en liten basen disposisjon eller detaljert plan.
  Hvis du ikke posydyuschyy, deretter hvert 10-15 minutter, gjør en liten pause, men ikke vidvolikaysya på tredjeparts klasser. Bedre å bare sitte med lukkede øyne og slappe av.  
  Яндекс.Метрика