Hvordan skille en falsk fra den opprinneligeHvordan skille originalen fra en falsk parfyme
I dag svært ofte i butikker finnes substandard parfyme, kalt "tollbeslaglagt." Eksperter sier at noe slikt som "skikker konfiskert" eller ånder som gjorde "under lisens" i utgangspunktet ikke eksisterer. Derfor må når du velger parfymer være veldig forsiktig med å kjøpe falske.
Viktigst, bør vi ta hensyn - denne pakken parfyme eller eau de toilette. Som det fremgår emballasje ved kjøp av varer kan ikke, bør du ta hensyn til hennes utseende:
- De fleste åpenbare kopivarer er de hvor det er en feil i tittelen (erstatte ett brev, legge til eller permutasjon av bokstaver);
- Film, som pakket produkt bør være i orden, og stigma splavlyayuschee film bør plasseres i midten. Det bør bemerkes at ikke alle produsenter av parfymer pakket i cellofan produkter. Disse merkene er: Hugo Boss, Lacoste, Davidoff og andre;
- Tekst av kvalitetsprodukter bør heves, og malingen på ingen måte bli erodert.

En annen faktor som kan varsle kjøperen er prisen på varer. Store rabatter slik som 50% eller mer, bør vekke mistanke. Dette er fordi butikken setter en pris under kjøpet. Selv om det i dette tilfellet, ta kontakt med selger fordi butikken kan kvitte seg med dufter som ikke lenger er relevant, og er ikke lenger produseres.

Hvis du allerede har kjøpt et produkt, bør du vurdere deg selv en flaske:

- I kopivarer, ofte ser det billig (lav kvalitet glass eller plast, farget glass, uregelmessig form). I det opprinnelige produktet glass. Vanligvis ikke malt, og er farget i arbeidslivet;
- De to første "null" parfyme bør alltid være blank;
- Viktigst - røret fra spray bør ikke være større enn flasken, som ikke ligger på bunnen.

Hvordan å skille ekte fra falske iPhone
Lover telefoner "eple" merkevare gi mye penger for et kvalitetsprodukt, men svært ofte markedet begynte å dukke opp falske telefoner. Merkelig nok, men falske svært populært i vårt land.
I den opprinnelige iPhone kan være:

- Spesielle spor for SIM-kortet under bakdekselet;
- Originalene ikke støtter to eller flere SIM-kort;
- Minnekortet er ikke støttes;
- Ingen radio- og TV-antenner;
- Andre operativsystem i tillegg til iOS;

Også ta hensyn til tykkelsen på telefonen som forfalsket ofte mye tykkere original. Det anbefales derfor når du velger en telefon å ta med en venn eller en venn som er den opprinnelige modellen. Når du har kjøpt telefonen er koblet til en datamaskin der du installerte iTunes, og deretter synkronisere. Falske telefoner er ikke synkronisert med iTunes.
Hvordan skille falske klær
Enhver moderne jente prøver å følge siste mote og design tar ofte ting som gir det ekstraordinære eksklusivt image. Dessverre er det kjente merkevarer liker smi jordiske fabrikken, slik at når du velger klær for å kjøpe er ikke fake, bør du ta hensyn til følgende faktorer:
Stedet. Før du går til butikken merke klær, sørg for at den har en lisens for salg av varer og tillatelse produsent. Denne informasjonen kan lett finnes på internett som dyre klesbutikker legge ut informasjon om sertifikater direkte på nettstedet. Vær oppmerksom på at noen produsenter (Chanel, Christian Dior) ikke tillater å selge sine produkter med andre kjente merkevarer.

- Konsulenter dyre butikker bør være klar over alle produkter og produktinformasjon (lands varer til hvilken samlingen tilhører);
- Pris. På den offisielle nettsiden branded butikker kan du finne informasjon om kostnadene ved klær og rabatter som tilbys av butikken. Derfor, hvis kjolen eller noen andre ting verdt $ 300 på stedet, i andre butikker prisen ikke bør være svært forskjellig;
- Material. Globale merkevarer for å produsere sine produkter bruker alltid kun materialer av høy kvalitet som er behagelig å ta på og har riktig form. Nesten alle kjente produsenter bruker små deler som et middel for forfalskning. Logoer merkevarer kan bli funnet på knapper eller innredning, som er ganske uvanlige falske ting. Masker i originale klær og sko må være helt glatt.
Hva slags blomster for å gi den 8. mars
 Bukett elegante, friske snittblomster - sikkert den beste gaven på 8. mars. Den internasjonale kvinnedagen er innhyllet av duften av våren friskhet og lys fylte bare følelser. Blomster takle enhver oppgave den dagen for å overraske henne venn, for å uttrykke sin respekt og ære en kollega eller sjef, tilstå alvorlige følelser elskede dame, gi søsteren en fjær stemning.
 Valget av farger - et avgjørende øyeblikk som krever ikke bare kreative, men også en viss kunnskap. Hvordan ikke å feilberegner og ikke gå seg vill blant de mange varianter av blomster? Denne artikkelen vil hjelpe deg å velge dem med omhu.
 Blomster for en ung jente 8. mars
 Bukett for ung jente 8. mars må være unikt varme farger. Ideelle roser delikate nyanser av rosa, oransje, gul, Hyacinth beroligende nyanser. Blomster lilla dress en ung person med kreativ tenkning. Det er fargen på fantasi og kreativitet. I tillegg er en blomsterbukett i at fargevalget ser utrolig stilig og vakker. Spør blomsterbutikk for å legge til en haug med greener eller rotting baller.
 Buketten av lilla blomster ville se riktige bregne blader.
 Blomster venn eller kollega 8. mars
Hva slags blomster for å gi den 8. mars

 Kanskje bukett av tulipaner - allsidig, klassisk alternativ for venner og kolleger. De har ingen spesiell tema, men selvfølgelig, gleden og hyggelig opplevelse. Med hjelp av disse fantastiske blomsterbuketter kan du uttrykke din respekt og vennlighet mot kvinner. For å se original bukett og lyse, brett den flere nyanser av tulipaner. En påminnelse: det er lurt å ikke bukett besto av noen rosa eller rødt.
 Blomster til mor eller elsket kvinner 8. mars
 Når du velger blomster for kvinnen eller mor mor er bedre å finne en kvinne smak i farger. Hvis det ikke er mulig å finne ut, velge en bukett med delikate og varme farger. For eksempel, er et utmerket alternativ en bukett med rosa roser og krysantemum fine. Den opprinnelige versjonen vil være en liten bukett av eksotiske orkideer.
 Mamma kan gi en tredimensjonal blomst kurv, smakfullt sammensatt blomsterhandler. Det er ønskelig at en bukett med rosa roser inneholdt eller fersken nyanser og pastellfarger. Fortynne dette sporet og hjelpe grønne bregne blader. Generelt, husker mor mye viktigere å ta hensyn enn buketten.
 Nyttige tips
Hva slags blomster for å gi den 8. mars

 Og til slutt, noen nyttige tips for å bevare friskhet kjøpte blomster. Til bukett bevart så lenge som mulig i huset, må du følge noen enkle regler.
 For det første er det ikke tilrådelig å kjøpe ferdige buketter fordi de ofte er hentet fra en slapp tilstand blomster. Andre, ikke ta krysantemum, nelliker og roser levende, unaturlige farger for disse slags nyanser. De fleste lyse blomster som allerede begynner å falme, smarte blomsterbutikker malt i spesialløsninger unaturlig lyse farger. Etter denne enkle prosedyren, blomster, selvfølgelig, kan ikke stå for lenge.
 Hvis valget var nelliker, liljer eller krysantemum, velge en bukett med mye nerozpustylysya knopper. Deretter blomstene stå så lenge som mulig. Virkelig friske roser å velge er vanskelig. Men som blomsten i seg selv er utrolig grinete, ikke forvent at den vil beholde sin friskhet i lang tid.
 Anthuriums og orkideer - en av de dyreste blomster er vakre, men like lunefulle. Derfor må de nøye vedlikehold.
 En alternativ friske snittblomster er blomster i potter. De definitivt mye lenger vil behage en kvinne og en gave til en mild og human mot blomster.  
Hvilken rolle akvarier i Feng Shui

 Energi akvarier. Akvarier og Feng Shui.
 Akvariet kan være et svært effektivt middel for å øke velstand og tiltrekke lykke. Pumpen og svømmende fisk gjøre vannet farten og flyten av qi øker.
 Den mest aktuelle stedet for akvariet - Karriere Zone (Kan) og velferd (Sun) eller ved inngangsdøren. La åtte oransje fisk har en svart eller åtte svart - ett gull. Hvis du bruker et akvarium for å forbedre deres trivsel, legger akvariet ni mynter.
 Husk at du må holde akvariet rent. Ikke så ille, og ferskvanns filtre skadelig for fisk og sende negativ qi i rommet. Hvis en fisk dør, umiddelbart erstatte den med en ny, større og dyrere.  
 I dag er det den raskeste fly og kanskje praktisk måte har reist lange avstander. Det synes å være hyggelig, ikke rist noen timer på slutten i en støyende og trykkende buss eller vansmekte fra kjedsomhet på toget, som går over tre dager, bryte de samme miles, flyet et par timers flytur.
Hva som kan og ikke kan gjøre i et passasjerfly?

 Men selv i dette tilfellet det skjer også at flygingen kan inhalere en hel dag eller flere, transplantasjon, lang standby og opptak, og deretter et annet fly hadde stor trakassert og tvunget til å hate den slags var på reise og flytting i det hele tatt.
 Det er derfor du vil sannsynligvis ikke bare interessert i hva du kan gjøre på et fly? Hvorfor fortsatt ikke bør gjøre det, fordi på 10 tys.-12000. Meters, uansett, har sine begrensninger. Det er verdt å merke seg at de fleste moderne flyselskapene ofte påtvinge sitt eget sett med regler og krav som er kunngjort rett før takeoff.
 Lytt til dem står fremdeles, da disse vil hjelpe deg raskt og trygt nå målet uten noen ubehagelige overraskelser.

 Sette riktig håndbagasje


 Det er viktig å huske på at før flyturen, må du passere bagasjen i bagasjerommet, er det disse reglene, så i løpet av flyturen du ikke vil ha noen tilgang til det. Det er derfor det er viktig å være spesielt oppmerksom på innsamling av bagasje, som du ikke vil gå ombord i skipet.
 Håndbagasje er alltid en grense på vekten (typisk 5-7 kg), men det kan også gjøre alt, er det en rekke begrensninger som pålegger seg selv Airlines. Full liste over uakseptable elementer er tilgjengelig på nettstedet til flyselskapet, men de vanligste tilfellene bør vite hver passasjer.
Hva som kan og ikke kan gjøre i et passasjerfly?

 For eksempel ta en piercing og kutte elementer, knapt noen vil gjette transport med en kniv, men en skarp sag eller spiker clippers kan velge tollen, vel, hva hvis du bestemmer deg for å gjøre manikyr om bord.
 De har også en rekke væsker, spesielt alkohol. Ikke bekymre deg, når du flyr, vil flyvertinnene tilby deg te, juice eller drinker å velge mellom. Sørg for at alle elektroniske enheter, laptop, tablet, telefon, kamera - alle må sette i håndbagasjen.
 Ved landing og takeoff inkluderer gadgets forbudt, men under flyturen kan du enkelt nyte å se dine favoritt filmer eller TV-serier. For denne pre-record all nødvendig til enheten.

 Hva du skal gjøre i et fly?


 Veldig hyggelig når i flight du kommer over vennlig og søt nabo med hvem du skal starte en samtale, og kanskje til og med spille noen minispill som også er pre-behov for å ta. Dette kan være en mini sjakk, backgammon, brettspill, Scrabble, og med en vanlig penn og ark kan spille i sjøslag eller punkt.
 Alltid ordspill forbli i byen, kortspill, så sørg for å ta en kortstokk. Dermed går det fly ubemerket og du ikke har tid til å se tilbake flyet begynner å nærme seg, og tilbud feste belter.
 Hvis naboen ikke kommer i kontakt, og prøver hardt å sove eller lukkede hodetelefoner, da selvfølgelig pålegge deres kommunikasjon er ikke nødvendig, og ha det gøy alene.
Hva som kan og ikke kan gjøre i et passasjerfly?

 Hvis en lang flytur og flyet er mer enn 3 timer, vanligvis vperedystoyaschyh baksetet montert små skjermer hvor du kan se filmer, høre på musikk eller spille spill. Du kan aktivt bruke sine gadgets, men husk å bruke hodetelefoner fordi forstyrre andre passasjerer er forbudt.
 Det hjelpe ut e-bøker, lys og tynn, de er absolutt ikke blande seg inn i håndbagasjen, men kunne laste ned en masse informasjon, ikke en rask utladning. Du har alltid ønsket å lese noe litteratur, men du fortsatt ikke har nok tid til det? Så før du en flott mulighet til å gjøre det!
 Om bord på skipet vil du bli tilbudt en matbit og drikke alkohol. Sistnevnte bør tas med stor forsiktighet, fordi påvirkning av alkohol på høyden av noen få endringer og øker, er det viktig å ikke overdrive det, ellers i stedet for lys søt moro eller beroligende effekt, kjører du rundt toalettene.
 Husk at vandre rundt hytta drukket irriterende passasjerer og stål kan være farlig for helsen din.

 De fly tåler svært dårlig, bedre lager opp på sovende og avslappende, kanskje den beste måten av din tid om bord.
Hva som kan og ikke kan gjøre i et passasjerfly?

 Hvis du reiser med barn, må du huske å ta vare på det, slik at de ikke blir lei og ikke forstyrre andre passasjerer. Zapasaytesya favoritt leker, fargerike bøker med fargebilder, er det ønskelig å få et nytt leketøy eller bok, at det forårsaket en rask interesse for barnet.
 Hva annet å underholde seg selv når lei filmer og bøker som ikke blir lest? Prøv origami bringe vakker rose, kraner eller fly, og deretter gi sin skapelse passasjer pick-me eller pasazhyrtsi. For å gjøre dette, laste opp et par interessante leksjoner, please papir og mer!
Hva som kan og ikke kan gjøre i et passasjerfly?

 Du kan prøve å tegne eller skrive poesi, men konsentrere seg på et offentlig sted går ikke alt. Kanskje den mest vinn-vinn-situasjon på flyet - det prøver å sove, fordi søvn tiden går raskt og stille, og på slutten av flyturen blir frisk og glad. Søvn vil hjelpe deg de samme assistenter - bøker, favoritt musikk, TV-serier og kanskje en bit av alkohol.
 Forresten, interessant, noen store flyselskaper på grunn av høy konkurranse tilby sine egne veier, som de mener kan underholde passasjerene.

 I en av dem ledere kledd i tradisjonelle drakter i det landet der skipet var på vei, og viste lite teaterproduksjoner, snakket om skikker og tradisjoner i landet.
 Andre inviterte sangerne og tredje iscenesatt viser bartendere fra ulike alkoholholdige forfriskninger. Hva og hvordan å underholde seg selv - alle velger, er det viktigste å overholde alle regler og nyte en sikker flyging.
 Fly på fly med glede!  
Яндекс.Метрика