Du kan gi uret for hans fødselsdag?
 Bursdag kjær person alle ønsker å gjøre en nyttig, nødvendig, funksjonell gave som vil alt dette også behage øyet. Det synes å være et godt alternativ er å se på. Uansett hva slags timer snakket - Desktop klokker, må gulv klokker falle forresten! Men det er en ganske utbredt oppfatning at klokker en bursdagsgave bør ikke være en skam - en god gave, og "fortid" eller er det ikke? Du gir uret for hans fødselsdag?
 Tro om hvorfor en bursdagsgave ikke bør se, det er noen:
Du kan gi uret for hans fødselsdag?
 1.  Det antas at klokken symboliserer flyktighet tid, er de i stand til å fjerne sekund per sekund målt levetiden til sin herre, som representerer vår egen kommende død. Den filosofiske oppfatning av denne gaven, vil det ikke? Men til tross for sin fatale hemmelig betydning, klokker er fortsatt veldig nødvendig ting i vår tid. I hver person det er klart flere timer, ubønnhørlig måler av tolvte tiden av sitt liv om de hadde fått i gave eller kjøpt i en butikk
  Du kan gi uret for hans fødselsdag?

   Folks tro på prinsippet forbyr gi skarpe gjenstander og klokker har ofte skarpe ender. Det antas at skarpheten av disse ender truer helsen til den personen du gir en klokke, også donert av den skarpe kanten av ting kan "cut" tråden av gode relasjoner mellom deg og den personen. Derfor, spesielt ikke anbefalt å gi en bursdag eller se dine favoritt par. Men vi må ikke glemme at vi skaper deres forhold, og det verste du kan gjøre hvis du ga den elskede mann klokker - er å begynne å justere deg til det faktum at forholdet er nå truet. Fordi så du begynner å spontant søke bevis som overbeviste seg selv, og som er på jakt etter - alltid finner
  Du kan gi uret for hans fødselsdag?

   Det antas at når klokken stoppet - det er et tegn på fremtidige helseproblemer, og i en hast (bakover) eller ødelagt klokke - et tegn på at et sted i nærheten gjemmer seg i store problemer, omtrent klar til å falle på hodet masterklokke Men sikkert det er også et tegn på at klokken var ikke veldig bra, hvis de brøt raskt, og kanskje ikke kjøpe flere produkter fra dette selskapet

   Husk at en tro - en tro bare, og hver bestemmer hvordan å behandle dem. Selvfølgelig er klokken ikke nødvendig å gi de som er snille mot folks tegn og oppriktig tror på dem: en slik person kan også bli fornærmet, tenker at du spesifikt velger å "gi bort" sine problemer og ødelegge relasjoner med deg! Men føttene fast på materialist, tvert imot, det kan til og med sint hvis du ber om avslag til å gi ham en klokke for min bursdag bare fordi "klokken ikke kan gi, er det dårlig innvirkning på helse og personlige relasjoner"!
   Men for overtroiske mennesker er alltid en måte å bli kvitt den negative virkningen av en gave. Vi må ikke bare gjøre det en gave, og "kjøp" betalt givere som reaksjon på en symbolsk sum penger. Og da klokken vil ikke formelt bli presentert for deg, noe som betyr at tegnene er usannsynlig å utvide til deg! Forresten, nøyaktig samme måte som du kan "beskytte" og andre gaver med skarpe hjørner eller kanter, nåler, kniver, kniver.
   Også donert på timer og er et godt tegn. Hvis du fortsatt ga klokke, bør denne gaven verne og i alle fall ikke kaste! Det presenteres klokken vil bringe deg lykke og hell, som dessverre vil forlate deg hvis du bestemmer deg for å kaste en gave. Det er bedre å rette en stor takk for timer på hvem du ga det, og glemme om tegn, som markedsføres først og fremst er hva vi mener!  
Hvordan forbedre humøret?
 Det skjer som stemningen der, og dagen er ikke zaladyvsya hånd er kollapse. Ofte en dårlig humør og er den viktigste kilden til alle disse problemene. De triste og pessimistiske mennesker som en magnet tiltrekker problemer og problemer. I tillegg dårlig humør påvirker negativt relasjoner med andre, og helsen til person. Jeg burde virkelig prøve å komme ut av denne tilstanden, for å unngå sin forverring og påfølgende depresjon. Hvordan forbedre humøret?
 1.  Ta liker. Scrapbooking, postkrossinh, dataspill, tegne, spille piano, fjellklatring og noe som du liker.
   Ser bra komedie eller lese en humoristisk bok.
   Ta ansvar. Du kan ikke gjøre fysisk trening og dermed være i dårlig humør. Under fysisk stress ut lykkehormoner - endorfiner, slik at du ikke merker at bedre humør. I tillegg pryobodrytes deg.
   Omgi deg med mennesker som ikke tilbringer tid alene. Inviter venner gå på offentlige steder: kafeer, kinoer, selv et kjøpesenter.
   Ser i speilet, gjør deg selv en kompliment. Ros, selv fra seg selv, gjør du være i god form.
   Ta et avslappende bad, vaske håret ditt vil forme utseendet ditt. Rensende definitivt løfte humøret og gjenopprette moral!
   Spasere. På grunn av frisk luft fylt kroppen med oksygen, forbedrer blodsirkulasjonen og verdensbilde.
   Ikke drikk alkohol! Det deaktiverer bare midlertidig våre problemer, og neste dag bare utdyper dem.
   Shoppe. Nye kjøp verker med humøret.
   Lytt til livlig musikk i morgen. Zaryadzhaytesya munterhet!
   Bo rett!
   I likhet med mange andre ting, dårlig humør kan og bør forebygges. Dette er nyttig for deg, og lettere gjennomførbart. Å være så positiv følge visse regler.
  1.  Jevnlig engasjert i idrett. Velg en forkjærlighet trening, kan det være kardiotrenuvannya og pilates og yoga, og dans. Det viktigste at du har besøkt oss med glede.
    Nok søvn. I den søvnige person har en ekstra grunn for en dårlig humør.
    Ikke sulten. Unngå strenge dietter. Absolutt ikke til den gode stemningen når Mine tanker - om mat. Spise riktig, ikke glem om vitaminer, kan de bli tatt videre.
    Slapp helt av. Selvfølgelig alltid ligge på sofaen ikke fornuftig, dessuten er og rekreasjon. Det er enkelt: hvis arbeidet er forbundet med fysisk arbeid, må du fysisk hvile, hvis den mentale aktiviteten - resten av viktige ideer.
    Få en daglig rutine. En klar tidsplan på forhånd for å sette opp kroppen til vante handlinger, og du vil implementere dem på maskinen, og dermed avlaste hodet fra unødvendige bekymringer.
    Lær å slappe av. I denne forbindelse er det god avslappende musikk, yoga, spabehandlinger og massasje.
    Disse handlingene ikke bare forbedre humøret, men livet selv, gi helse og dermed en positiv visjon av verden!
    Tenk positivt!
    Har du lagt merke til at seriøs tanke, grublet de viktige spørsmålene ofte føre til dårlig humør? Vi kan ikke tillate tunge tanker ødelegge livet ditt og drive deprimert! Ikke glem om hvordan å hindre fremveksten av et dårlig humør.
   1.  Unngå stress. Prøv å ikke falle inn i dårlige situasjoner ikke advare krangel og konflikter.
     Chat med positive tenkende mennesker. Ikke gi opp sosiale møter eller møter i store selskaper.
     Ikke les og ser ikke dårlige nyheter, bøker, filmer. Unngå folk som forteller den tragiske historien. Og hvis dette skjedde, så abstrahuytesya av det han så og hørte. Pospivchuvaly, lettet over at det ikke var med dine kjære - og det er nok!
     Ta over dreven ansvar. Tro meg, din favoritt arbeid ganske klare seg uten deg. Og husholdninger er viktigst å utføre husarbeid.
     For å takle negative følelser, regelmessig slappe av, finne tid for seg selv og sine interesser og klasser.
     I stedet for å se etter måter å muntre deg opp, gjøre det bedre, slik at det ikke blir negativt påvirket. Prøv å ikke ta alt til hjertet. Smiler oftere, fordi selv smil strukket mobiliserer kroppen og gir ham styrke og handlekraft, og umerkelig blir til en naturlig. Betimelig tid, betale din helse, fordi det er vanskelig å være lykkelig og syke tid.  
Hvordan øke selvtillitenAlle drømmer om å bli vellykket i livet og bekrefter. I de fleste tilfeller vil dette kreve konstant arbeid på seg selv for selvforbedring. Bare på denne måten, trinn for trinn, vil du være i stand til å oppnå langsiktige resultater! For å gjøre dette, trenger du bare slå til hans underbevissthet, sende det på banen!
Rollen av selvtillit
Tror som hindrer du begynner veien til målet? Vanligvis er den snublestein lav selvfølelse, som kan ha initialt reduseres til "nei" til alle dine bestrebelser! Takle dette, vil du ikke lenger være en slave av omstendighetene ikke alltid spille i hendene på en mann som bestemte seg for å gjøre en karriere, finne ekte kjærlighet, være en god familiemann, oppnå suksess i yrkesfeltet og så videre. D.
Nok til å være sjenert og utsatt vantro - alt på fingertuppene! Med spesielle og utprøvde teknikker vil du ikke merke hvordan verden vil synke under deg og ikke omvendt som det var før! Husk at dine systemer spiller mot deg, får å leve et rikt og meningsfullt liv. Så umiddelbart begynne å bli kvitt dem. Effekten du bare riste - du opphøre å være en komplett og håpløs taper, vil det bli lagt merke til og med folk rundt deg.
Selvtillit - nøkkelen til suksess
Med noen tips vil du snart føle og snev av harmoni. Utvikles gradvis dem og vente til det bedre!
1. Start hver dag med en lade avgjørelse og oppkvikket sjel. Være ryddig - akkurat hva en person er klar for nye utfordringer. For å forstå hvor viktig utseende, tenk to personer som står ved siden av hverandre - grov og godt vedlikeholdt. Hvem er det du ønsker å delta i diskusjonen, en av dem vil respektere med noen av dem ønsker å være ved bordet? Svaret er opplagt! Så ikke vær redd for å se på deg selv fra utsiden, for å forstå hva foreningen du kaller andre mennesker!
2. Stopp selvmedlidenhet og utsatt vantro - er latterlig! Bedre å sette et mål og flytte den. For å gjøre dette, må du forstå hva du ønsker fra livet. Du bør begynne med liten før du har mestret vitenskapen om selvinnsikt og ikke lære å bruke den. Konsentrer deg om dine sterke og ikke være redd for å formulere en ganske fet ideer. Vær selvsikker og Stick i form av forstyrrelser. Husk at hver utøver som vant en gullmedalje i konkurransen, begynte sin karriere med det banale trening. Du må gjøre det samme, bare du ikke vil trene kroppen og hjernen. Tenker: "Jeg kan", "jeg sikker på vil lykkes" og så videre E. Ekskluder fra ditt vokabular preposisjonen "nei", "ingen penger", "Jeg kan ikke", "ikke nok tid", ikke "takle". .
3. Klart definere sin posisjon i livet og ordne de nødvendige aksenter, kommunisere med folk med hvem du er komfortabel; Ikke vent for ting å gjøre i morgen; før du gjør noe, bør du vurdere alle detaljer; se etter fordeler som kommer til å gjøre; mest mulig effektiv bruk av din tid.
4. Lær hvordan du kan svare på negativitet som kommer fra andre, eller du rett og slett "drukne" i det og zib'yetesya veien. Lær å svare på noen uttalelse fra dem - gjenkjenne du har en sterk personlighet som kan stå opp for seg selv, de snart slutte å klatre til deg i livet. Når du legger merke til dette, zaderhaetsya din selvtillit kolonne nervøst, prøver opp!
5. alltid og holde alle hans egen dømmekraft, og være forberedt på å forsvare den. Denne tilliten vil tiltrekke deg oppmerksomhet og gjøre folk spør deg om råd. Posisjonen til leder vil ta deg til neste nivå!
6. Ikke vær redd for å innrømme at du gjør klokt i å rette opp noen av sine mangler, uaktsomhet, hastverk, forvirring, nervøsitet, nepunktualnist, dovenskap, misunnelse, etc .. Bli kvitt unødvendige "varer", vil du føle deg fin serie av energi og energi zhyznennnoy !
7. Husk at kommer fra din negative tiltrekker seg negativ bare fordi når som helst, utstråler noe positivt. Du vil se hvor snart depresjon og stress vil være over. Litt mer smil og si gode ord - de vil returnere en hundredfold!
8. Ikke zamykaytesya i seg selv og sin egen lille verden. Når du arbeider med mennesker, er du nødt til å lære noe nytt og utvide horisonten! Ny kunnskap også føre til økt selvfølelse.
Ved å følge tipsene ovenfor, vil du bli, hvis ikke ny, den fornyede mann, trygg og klar til å erobre nye høyder! Nå vil suksess jage deg nøye, og resten gradvis lagt til!  
Яндекс.Метрика