Hvordan bli kvitt følelsen av misunnelse

 Ingen vet nøyaktig hva pasientens der følelser av misunnelse. Selv som barn som leker baby gutt eller jente ved siden av, og han ba foreldrene om å kjøpe ham det samme. Skolebarna konkurrerer som kledde bedre. Når en person går til college, misunner han boringen som er "gode" alt på samme økten og ikke gjort store anstrengelser.
 Men misunnelse folk fullt ut forstå når de blir voksne.
 Faktisk er sjalusi en god følelse. Misunn ikke umulig, fordi folk alltid sammenligne seg selv med sine bekjente, venner og slektninger. Når en person begynner å innse at mennesker er alle forskjellige, begynner han å sammenligne seg med andre. Det er misunnelse i en tid da en person innser at han gjør det som er i andre.
 Men det skjer ofte at en person spiser misunnelse. Hans hensikt, erstatter han formål til hvem sjalu. Minst en gang i livet noen opplevd denne følelsen av ormer. Bare husk hvor frustrerende det var for sjelen, da det ble avslørt at tidligere klassekamerat har oppnådd stor suksess, selv om hans skoleårene han var en ekte idiot. Nå er han ikke Movchun-middelmådig student og ble en respektert forretningsmann, eier av mange planter.
 Trenger å kvitte seg med misunnelse, da dette ødelegger følelsen av god energi, det suger det. Man tilbringer livet sitt ikke for egne formål, og den enkle opphopning av misnøye og sinne. Menneskeliv - det er bare hans liv. Hun er så, hva skal være mannen ingen skal ikke sammenligne deg selv.
Hvordan bli kvitt følelsen av misunnelse
 Du må huske gammelt ordtak, som sa om små og store treet. De vokser fredelig side om side, som med hverandre ikke sammenligne deg selv. Folk som har oppnådd noe mer bør engasjere seg, de trenger å lære. En person bør tenke at rikdom og suksess er stort hjerte smerte og tap. Jeg ønsker at det i dette tilfellet være på plass vellykkede mennesker?
 Hans sjalusi skal sendes i en annen retning, må man begynne å lage. Hvis en venn er en slank og smekker, må jenta også begynne å trene og slutte å spise om natten. Hvis en nabo er en personlig bil, må damen melde deg på en kjøreskole, for å få rett. Du må også huske på at svært sjelden skjer at et liv på en tallerken presenterer alt bra. Personen må være skaperen av din egen skjebne.

 Hvordan bli kvitt følelsen av misunnelse Video


Hva stein er egnet SteinbukkenFolk født under dyrekretsen tegn Steinbukken, fra en tidlig alder er spesielt seriøsitet og rigor. På grunn av dette deres livs reise ganske vanlige hindringer, unødvendige bekymringer og vanskeligheter. Dette er først og fremst på grunn av det faktum at Steinbukken ikke liker når ting går galt, som de har planlagt, eller om noen av de andre gjorde ikke, som de hadde håpet.
Men for å overvinne alle disse problemene og løse mange problemer Steinbukker hjelp maskoter i form av steiner. Det er bare ikke hver stein er like godt egnet for den samme personen. Velg Capricorn maskot bør, avhengig av hvilket tiår det ble født.
Stein for det første tiåret av Steinbukken
Steinbukker første tiår (desember 22 til desember 31) - en målrettet og trygge mennesker som er preget av tilbakeholdenhet i kjærlighet. For dem var det lettere å finne en felles plattform med kolleger og personer i husholdningen, eksperter på feltet av astrologi Steinbukken anbefaler å kjøpe stein for maskoten opt for:

- Malaki;
- Mørk onyx.

Disse steinene særlig innvirkning på Capricorn gir svart onyx. Denne perlen tilbyr folk i denne dyrekretsen selvtillit og er en god hjelper når du trenger å gjøre det riktige valget.
Onyx stein er healing i ulike sykdommer. Spesielt godt bruke den til folk som nylig har gjennomgått kirurgi eller alvorlig sykdom. Med sine helbredende egenskaper mørk onyx kjører bort fra sin eier all den ubehagelige tanker, frykt, melankoli, depresjon. Denne steinen beskytter sine mestere fra alle slags farer.
Også bra for et tiår Steinbukken er mørk grønn malakitt. Denne steinen er spesielt egnet for folk i dette tegnet, som arbeider innen vitenskap. På grunn av sine egenskaper, kan malakitt forbedre åndelig styrke, gi tålmodighet, helse, suksess i næringslivet og suksess i kjærlighet til eieren.
Egnet det og folk som har viet sitt liv til kunsten, fordi den tiltrekker seg oppmerksomheten til publikum. Men velger denne perlen, må Capricorn være forberedt på det faktum at det vil være altfor ofte i synet av andre mennesker, vil de alltid være interessert og selv misunne ham. Derfor tar malakitt stein noen få brukt, og de som så ubehagelig publisitet og berømmelse, er det bedre å velge andre edle talismaner.
Malakitt tilhører en kraftig magiske steiner og kjøpe det, må du jobbe fra de tidlige dager av sin innflytelse, gjenoppbygge den med hans temperament. For kunstnere er det rett og slett uerstattelig. Stone malakitt passer dem, som vil alltid være attraktive og vellykket. Å sende malakitt beste i messing eller hvit metall, men ikke i gull.
Stein for det andre tiåret av Steinbukken
Det beste alternativet når du velger en stein for Capricorn andre tiåret (1-10 januar) er:

- Sardonyx;
- Mørk kalsedon;
- Jade;
- Striped agat.

Disse steinene har en positiv innflytelse på energien til folket dyrekretsen. De gir dem kjærlighet, harmoni i relasjoner med noen du elsker, lang levetid og pålitelighet.
Men den mest passende Capricorn agat. Det har lenge vært betraktet som en talisman som sikrer lang levetid og helse, og for Capricorn denne steinen er også mineral velferd. Han vil belønne sin eier (selv de mest strenge og kompromissløse) mildhet, fred, vennlighet, men samtidig skape tillit, gi mot, spenst og utholdenhet.
Denne steinen fylle sin herre en livskraft, nye ideer og hjelp i gjennomføringen og gjøre som vil se den omkringliggende hersker agat attraktiv og karismatisk. Capricorn Agate beskytte mot virkningene av giftige stoffer, forbedrer syn og hørsel.
Stein for tredje tiår av Steinbukken
Født 11 til januar 20 - Steinbukken som fullt ut nyte sitt arbeid og ofte glemmer seg selv og sine kjære. Til disse menneskene mistet sin trygghet og balanse for å hjelpe dem å komme maskot, som brukes for å lage en stein som:
- Tiger øye;
- Almandine;
- Amethyst.

Disse steinene har til felles er at hver av dem vil gi Capricorn visdom, medfølelse, vennlighet, mot, styrke vennskap med gode og ansvarlige mennesker, send dem hjem riktige ord og handlinger, vil holde entusiasme og gir en god stemning. Også, noen av dem vil være noen beskyttelse for Steinbukken fra onde og misunnelige øyne, kritikere og fiender. Iført tiger øye, ametyst og Almandin helst bare kroppen som en person har vært i konstant kontakt med sine magiske krefter.  
Hva stein er egnet KreftKreps er i regi av månen, så har en kraftig energipotensial. Representanter for mark av natur - familie folk som elsker barn og komfort, de er veldig lojale slektninger, pasientkontakt, noen ganger sjenert. I Rakov velutviklet intuisjon. Utenfor disse menneskene synes å være uavhengig, men ofte trenger omsorg og varetekt. Kreps - romantisk natur, de liker fine steder og bilder.
Steiner for kreft
Kreft egnet stein stille og lyse farger, spesielt grønne og blå toner. Dessuten er de egnede steiner gylden fargetone. Spesielt anbefales smaragd, månestein, safir blå, jade.

Månestein -
 meget god stein, som er preget av kjølig og myk glød. Det er et symbol på poesi, kjærlighet og romantikk. Steinen hjelper eieren å bringe tanker i orden, lindrer stress, oppmuntrer til kreativitet. Elsker det gi forståelse og lojalitet, harmoni i relasjoner.

Emerald -
 sjelden stein lyse grønt. Det beskytter sin eier fra negativ påvirkning av sterke følelser. Emerald - stein av visdom. Emerald har stor makt hvis arvelig eller får i gave. Stone hjelper deg å finne veien, beskytter brukeren fra noen innflytelse, gjør det mulig å oppnå lykke og fred i sinnet. Det er veldig fredelig og positiv stein.

Sapphire -
 dyp blå steinen. Det vil spare Kreft av misunnelse, tiltrekker lykke. Med blå safir kan bli funnet i alle de gode nyhetene. Blå safir regnes som en stein av beskjedenhet, verdighet og indre kontemplasjon, lojalitet. Noen ganger er det som kalles et symbol på sjelen, tanker som rettet til evigheten. Denne steinen er veldig egnet Kreft: det gro fra melankoli, vil være attraktivt for folk. Det vil være din personlige assistent for livet
Uvarovite- Grønn granat. Denne uvanlige stein behandles oftere enn ikke, grunnen - en sjeldenhet og naturlig skjønnhet. Hvis Kreft få uvarovite, vil det hjelpe dem med å finne intuisjon, gave framsyn, og vil ha suksess i økonomiske anliggender. Men vær klar over at steinen har en spesiell karakter og en kraftig effekt, kan bare personer med god samvittighet og sjel tjene ham anerkjennelse.
Jadebest til uttrykk når man bærer den på hånden i form av armbånd. Han vil finne en vei ut av de vanskeligste situasjoner. Dessuten er jade healing stein, ofte det gjør kuler, massører. I Kina er jade betraktet som hellig.
Perlerforbedre de positive sidene ved Rakov, vil vises skjulte talenter og kreativitet. Denne sjøen stein kan være av forskjellige farger. De kan være hvit, rosa, blå, svart, rød. Det antas at perler bidrar til følelser som passer til din utkårede.

Cat Eye
 - En type chrysoberyl. Det vil eliminere disse svakhetene Kreft som tristhet, pessimisme, overdreven avhengighet av andres meninger. Stone beskytte mot det onde øyet og negative konsekvenser av dårlig-tenkende mennesker. Astrologer mener også at steinen vil bidra til å styrke kjærlighetsforhold og beskytter mot utroskap. Cat Eye gjør en person attraktiv for det motsatte kjønn. Hvis Crawfish bæres som en talisman som stein, forbedre de relasjoner med andre mennesker.
Ikke alle steiner passer Kreft og viser en positiv effekt.De bør unngå steiner flammende røde, gule og oransje nyanser.

Steiner for kreft ved fødselsdato

Folk som har bursdag mellom tjueandre dagen i juni første av juli, er kreative, drømmende natur. Vanligvis er de lykkelig gift, hell i kjærlighet. Denne tilnærmingen Kreft slike steiner som agat, krystall, jaspis, månestein, ametyst, aventurin, kvarts, karneol.
I Kreft som ble født fra andre til 11. juli Mercury påvirkninger. Det er derfor de har lykkes i næringslivet og i økonomiske saker, vennlig, morsom, noen ganger fjollete. Hvis steinen er egnet Kreft, vil det bringe dem lykke og suksess. Dette krysopras, cat eye, turkis, perler.
Kreft som ble født på den tolvte av 22. juli, nært forbundet med månen. Disse menneskene er drømmende, sensuell, nøktern titt på livet, men samtidig ha kreative evner. Finne lykke de hjelpe disse steinene som perler, månestein, Cacholong, perle, aquamarine.
Hver stein har sin verdi, for eksempel månestein er den magiske kraft av månen, så amulett anses ideelt for de som er født på fullmåne og mandag. Disse steinene bidra til å overvinne de ulike hindringene som står i veien for lykke, for å bidra til å gjøre de riktige avgjørelsene i vanskelige situasjoner. Moonstone tilrådelig å bruke en sølvramme, som en kombinasjon av dette metallet han får medisinske egenskaper som har en positiv effekt på nervesystemet.  
Яндекс.Метрика