Dikt for det nye året Sheep 2015, ønske

 På slutten av dette året er vi avskjed med Blue Horse og ser frem til det kommende året sauer. Som alltid, håper vi at det nye året vil bli bedre, bedre og enklere enn den forrige, og som regel er å øke sine briller for denne nyttårsaften.

 Toasts og gratulasjoner - en integrert del av enhver ferie måltid, og enda mer - en fest til ære for det nye året! Ønsker for det nye året bør være lyse, fengende og original - og hva kan være bedre enn et dikt ønsker? I alle fall, kan i enhver situasjon og selskapet finne et egnet alternativ.
 Julegran skinner lys -
 Vi er så glad venner at du er med oss ​​i dag!
 Denne kvelden vil vi ønske deg en fantastisk
 Til dette, var det mange klemmer!
 Mye lykke, smiler, blomster og moro
 For å hjelpe deg lett forvirret vanskelige beslutninger
 For hver eneste dag være fylt med suksess,
 Gnistret ringing, oppriktig latter!
Dikt for det nye året Sheep 2015, ønske

 Som i dette nye året
 Vi bringer en sau?
 Joy flaks, latter?
 Helse, lykke og suksess?
 Jeg ønsker deg til å tro på mirakler,
 Åpne døren for å møte ham!
 La heldig stjerne
 Du vil aldri forlate!

 Vi var nyttår kommer igjen
 Sauer er lei av å vente.
 Lykke til å ta med hjem
 Kjærlighet, fred i sjelen.
Dikt for det nye året Sheep 2015, ønske

 Vi tror at han er glad,
 Moroa vil bringe mye,
 Og året er unik,
 Vi lykke og rikdom venter!

 Vi ønsker deg et nytt år,
 Tro oppriktige ord
 Det i tankene, var det klart
 Hver dag som var vakkert.
 På oppnådd drømmen
 Og hvorfor ikke trekke seg tilbake,
 Ikke vær redd for å ta et skritt.
 Godt Nyttår! Alle fordelene du!

 Lukten av juletrær, tente stearinlys,
 År Sheep er på tide å feire!
 I denne fantastiske, lyse kvelden
 Vi vil ønske deg:
 La de gode humør
 Den etterlengtede dagers pass,
 Til et lykkelig inntrykk
 Å leve du kunne et år!
Dikt for det nye året Sheep 2015, ønske

 Under dekselet bankett bord
 Samle alle hans familie,
 Vi er klare til å feire Sheep,
 Gi gaver for å hilse hverandre.
 Vi ønsker deg lykke og fred,
 Holde hverandre - og ingenting annet!
 La oss lykke er ikke terskelen,
 År vil være søt som en plett festlig!

 La Sheep år vil komme til huset ditt
 Ler, skinnende, glitrende,
 La ly glede i det,
 Til sorg er det ingen valg.
 Hver dag var full av lykke,
 Hadde ingen tristhet i deg,
 La pozabudutsya vær,
 For dette drikker vi nå!

 Nyttårs rolig om natten
 Kom fest i huset.
 Vi vil ønske deg en veldig
 Til mye lykke i det!
 Moroa, oppriktig latter,
 Slektninger og mennesker nær deg,
 I alle tilfeller - vellykkede,
 Og tiltak - ideer!

 Gaver, juletrær, forfengelighet - kommende nyttår!
 Det forberedt oss i lang tid, og er i ferd
 I vår terskel setter foten sau - og vil bringe
 Moro, glede og kjærlighet for oss med deg!
 Jeg ønsker deg mye suksess i det hele tatt,
 Med alle problem vporayeshsya med en latter,
 La året vil være bra, høyt og lyst!
 De opprinnelige hilsener i vers nyttår vil glede noen - hvis du plutselig ikke har tid eller ikke kunne gjøre det selv, er vi glade for å hjelpe deg med det!  
Hvordan å drikke martini?Av og store, å drikke martini munnen. Men vi er med deg - estetikere, og absolutt ikke vil svelge en martini i ett jafs, biting fløtekaramell. Så, først av alt, bør du finne ut hva den mystiske væsken, og som ennå skal bruke den.
Martini - en god italiensk vermut. (Legg merke til de som ikke vet hva vermut, befestet, smaksatt med krydder og planter, vin). Men bestiller en martini i baren, være oppmerksom på at du vil bli spurt om "hva" og "i enhver form".
Først forstår spørsmålet "Hva? ". De mest populære typer vermut:
- Rosso. Tilgjengelig siden 1863. Drikke amber-rød farge, rik, søt, litt bitter.
- Bianco. Tilgjengelig fra 1910. Vermut lys strå farge, raffinert, myk, litt bitter, vanilje, krydret.
- Rosato. Tilgjengelig fra 1980. Drikke med en rosa skjær. Bitter, krydret. Inneholder en blanding av hvit og rød vin, komplett med kanel og nellik.
- Extra Dry. Tilgjengelig fra 1900. Holdbar vermut halm farge, med litt sukker og høyt alkoholinnhold, fylt med duften av sitron, bringebær, karamell.
Nå er det store spørsmålet - Hvordan vil? ". Det er mange måter å bruke en martini. Rosso tradisjonelt drikke med is, sitronsaft, eller (bedre egnet sitrus). Rosato har ingen tilsetningsstoffer og rik smak, så i tillegg til is, og han gjorde det ikke. Bianco går bra med is, sitron og oliven. Men Extra Dry, (faktisk, som Bianco), er en del av mange cocktails.
Metode 1: "Orange Martini." 100 ml Martini Bianco, 200 appelsinjuice, 5-6 isbiter, skiver av appelsin. Lett å drikke jenter. Saften hvis ønskelig kan erstattes av en hvilken som helst annen.
Metode 2. Shaken, not stirred. Hvilket betyr: "Shake, men hører ikke sammen." En måte å føle seg som James Bond. Det er enkelt: vodka martini i forholdet 1: 1 og urokkelig selvtillit på ansiktet hans.
Metode 3: Vesper. Eller en annen måte å føle seg som en superspy. Oppskrift: gin 40 ml, 5 ml Martini Bianco, 5 ml Extra Dry, 15ml av vodka, 5-6 isbiter og sitronskive. Men bartender alltid synlig.
Det er alt. Og husk martini - deilig drink. Riktig drikke det, men de får ikke drukket. Og resten - en smakssak.  
Hva du skal spørre en fyrMange jenter er av natur veldig sjenert og engstelig. Ofte er det vanskelig å komme til den første mann og knytte bekjentskap med ham. Men noen ganger hender det at, til tross for forlegenhet og ulemper, det smukke kjønn må ta alt initiativ i sine hender og ta de første skrittene mot tilnærmingen. Men jenta på grunn av sin usikkerhet kan rett og slett ikke vet hvordan de skal holde samtalen knapt kjenner fyren unngå pinlige pauser i samtalen, og det ser ikke påtrengende.
Hvilke spørsmål kan spørre en fyr

Først av alt, er ditt valg samtaleemne må oppfylle situasjonen.
 Hvis du bestemmer deg for å starte en samtale med ham på en fest med venner, bør du vente til det øyeblikket da gjenstand for oppmerksomhet vil forbli alene, eller rundt det vil bli færre mennesker. Føl deg fri tilgang til denne og starte en samtale. Prøv å be ham om å dele sine inntrykk av kvelden, miljø, musikk som høres ut. Når du zavyazhetsya dialog Introduser forsiktig og be dem om å gjøre deg et selskap (hvis det hviler med sine venner).
Etter et trekk for å bedre utforske generelle problemstillinger knyttet til deres personlige interesser og preferanser, planer, tanker av en hendelse, objekt, kunstverk. Slike spørsmål er stor for samtale strenger, de er standard og kan brukes i nesten alle situasjoner.
Hvis du ikke vet hva det er tatt, kan du trygt spørre dette i begynnelsen av kortet ditt. Hvis du allerede har denne informasjonen, er det nyttig å avklare nyansene. For eksempel, hvis en fyr "fanatikere" av fotball, spør om hans favorittlaget spille, de neste mesterskap i denne sporten.
Forhold knyttet til livets prinsipper og regler, egnet selv for unge mennesker som du knapt kjenner. Du kan spørre sin mening om vennskapet mellom en gutt og en jente be sine kjæledyr, opplæring eller arbeidsplaner for de fremtidige smak i underholdning. Slike spørsmål er svært populære fordi de fokuserer på fyren, hans personlighet. Mennene er kjent for å like å være i sentrum av oppmerksomheten av kvinner. I tillegg, takket være dem vil du være mye lettere å finne det du er forent, og forstå hvordan man best kan bygge din videre kommunikasjon.
Men vi bør ikke legge for mye for gutten eller ditt første møte vil minne eksamen. Hvis du er interessert i noe, er det bedre å omformulere setningen ved å erstatte direkte spørsmål høflig.
Ogsågod idé å spørre om hans preferanse: favoritt mat, musikk, film, bok. Forresten, musikk, filmer og bøker - den sikreste tema for det første møtet.
Start en samtale med en fyr du kan for sine barn og ungdom, henholdsvis. Selvfølgelig, ikke gå inn i detaljene, i de tidlige stadier av dating, de er usannsynlig å være relevant, men familien tradisjon, rekreasjon, hyggelige minner fra barndommen, er det logisk å spørre.
Hva bedre å ikke spørre
På vårt første møte er strengt forbudt å spørre fyren om hans tidligere jenter og tidligere forhold. Denne skarpe og ikke alltid hyggelig tema bedre berøre et par måneder, når forholdet vil dukke opp fra godteri-buketnoho periode.
Men noen ganger hender det at en ny venn for nei fra begynnelsen for å snakke om sine tidligere forhold. Dette bør varsle, som er sannsynlig, kan forholdet ikke anses fortid eller kjæreste ikke er moralsk klar til å bygge nye. Derfor er dette alternativet neppe passer jenter som er avhengige av alvorlige og varige relasjoner.
Et annet tabu når vi først møttes - en finansiell posisjon. De fleste menn liker ikke å diskutere størrelsen på inntekten sin fra ukjent jente.
Og sist glatte samtaleemne kan betraktes personlige problemer din nye venn. Hvis anropet er klart at han har noen problemer i relasjoner med foreldre, venner, veiledning, er det ikke nødvendig å spørre i sine detaljer. Menn er redd for å virke svak, så ukjent jente så ham i denne tilstanden vil føre til raskere fyr følelse av irritasjon enn sympati.  
Яндекс.Метрика