Fester det er mange. Nevne noen vi vet ikke engang andre kom til oss fra nabo (eller til og med nabo) land. Men det er datoer som er merket på kalenderen i rødt og anses helligdager. For eksempel, er Labor Day feiret i mange land. Hva gjør dette ferie? Og som han var?

 Hvordan det hele begynte?


 Hvis du prøver å gå dypere inn i historien, kan du finne deg selv i det gamle Roma, hvor han feiret 1 mai dag gudinnen Maia, som var skytshelgen for avlinger, fruktbarhet. I ære av denne betydningsfulle begivenheten hedninger så iscenesatt rituelle danser, sang sanger og danser ble tatt.
Feiring kan 1 eller Labor Day: Tradisjoner og historie

 Det ble antatt at alt dette vil bidra til å gjøre en rik avling å forbedre frukt og trapper. Men som ferie ble ansett språklige ortodokse kirke (og det hedenske tro helt utelukket) prøvde å presse ham på alle måter, og tilbyr folk feire andre høytider, som påske eller Resurrection (de skjedde rundt samme tid). Unnfanget unnlatt å hedre gudinnen for fruktbarhet og arbeidskraft har glemt, men ikke i det hele tatt bra.

 Den nåværende stadium


 Historie feiring av arbeidet på et tidspunkt har blitt mer politisk motivert. Dermed i XIX århundre i noen land der originale arbeids bevegelser, hvis medlemmer ble også kjemper for bedre arbeidsvilkår.
 For eksempel, vanlige arbeidstakere fra Australia 21 april 1856 oppfordret myndighetene til å gå inn i åtte-timers dag. Ikke for ingenting er den påfølgende arbeidsdag er i dag, australiere har satt sitt preg, og var derfor Labor Day hvert år.
 Den neste fasen - 1986. Det året, amerikanere arbeidere fra Chicago, som motsatte seg den nåværende regjeringen og dens harde moduser, og gikk til streik krevende forbedrede arbeidsforhold på den tiden var bare forferdelig. Men rally ble undertrykt, og drepte flere mennesker også bli avgjørende.
Feiring kan 1 eller Labor Day: Tradisjoner og historie

 For å hedre mennene som ga sitt liv i kampen for rettferdighet, i 1889, allerede i Frankrike Paris kongressen besluttet til 1. mai 1990 for å erklære en dag for solidaritet med arbeidere rundt om i verden.
 Det ble også foreslått at dagen for å holde en rekke demonstrasjoner, der vanlige folk kalt for reduksjon av arbeidstiden til åtte timer, samt bedre arbeidsforholdene. Når disse vilkårene er oppfylt, i Frankrike, som i Australia, var dette ferie besluttet å foreta en årlig begivenhet, fordi denne datoen var et slags vendepunkt.

 Russisk versjon


 I Russland denne ferien som Labor Day, også kjent i lang tid. Det ble først bemerket fortsatt eksisterer når det russiske imperiet. I 1890, i Warszawa tok flere streiker, som ble besøkt av ca 10 tusen mennesker som arbeider klasse. Og disse streikene ble holdt nesten hvert år, men faktisk nesten ingenting bly.
 Men i 1897 demonstrasjoner var sannsynlig slitasje er politisk av natur og folk klaget eksisterende myndigheter. For eksempel, i 1901 i flere byer (Tbilisi, Gomel, Kharkov, St. Petersburg) holdt et rally etter slagord som «Lenge leve republikken! "Og" Ned med enevelde. "
 I årene 1912-1914 i demonstrasjonene, ledsaget av streik, ble fulgt av rundt 400 tusen mennesker som var i favør av demokrati og rettferdighet.
Feiring kan 1 eller Labor Day: Tradisjoner og historie

 Vendepunktet var feiringen 1. mai Oktoberrevolusjonen i 1917. Det var etter det annonsert en offisiell helligdag. På denne dagen, det store området av landet var kolonner, musikk ble hørt overalt politisk orientering. Myndighetene via høyttalere vischaly som støtter alle arbeidstakere i de kapitalistiske land, og uttrykte sin solidaritet.
 Senere, tradisjonen av dagen etter feiringen arrangere såkalte May Day, som møtte med slektninger og venner, gå i parker og turer i naturen. Men første slike angrep antatt hemmelige møter av arbeidere, der de diskuterte sine planer for fremtidig handling (ofte samlingen spredt, polititjenestemenn).
 Siste ferie i dette formatet ble holdt 1 mai 1990. Deretter ble gjort offisiell May Day demonstrasjon. Og neste år samme dag Moskva LO og Association of Free Trade Unions fellesskap organisert et rally mot stigende priser. Forresten, mens arrangementet var på podiet Gorbatsjov.

 Den moderne behandling


 I 1991 ble navnet endret ferie. Nå i Russland feiret Day of Spring og Arbeiderpartiet, som inkluderte fredelig feiring og ingen rally. I 1993, forresten, ble fullstendig spredt fredelig demonstrasjon, dette var første gang for 76 år.
 Og siden den datoen igjen fått sin opprinnelige hedenske overtoner, etter å ha mistet sin politiske konteksten. Men i 2013, gatene i enkelte byer i Russland igjen tok hundretusener av arbeidere misfornøyd med arbeidsvilkår og lønninger. Men så ingenting kriminelt har skjedd.

 Hvordan feire?


 Ifølge Arbeiderpartiet Code of Russland 1. mai en ferie. Som for dagens 2014, vil produksjonen bli enda lengre, da landet har oppfylt 4 januar vil hvile 2. mai. Dette betyr at tiden for feiring er mer enn nok (bortsett fra 30. april - redusert arbeidstid).

 For å feire dette ferie?


 •  Den enkleste og mest behagelige alternativet - følger den gamle tradisjonen og lage en såkalt May Day, gjenvunnet, slik som naturen eller telt til leiren med sin familie, slektninger eller venner.

 •  Hvis du planlegger første "ble gjort" i byen, vil du sikkert fortsette i midten. Det i alle fall være noe interessant, for eksempel, noen konsert.

 •  Hvis du ønsker å huske gamle dager? Ta del i demonstrasjoner i enkelte byer er fortsatt holdt.

 •  Og du kan bare slappe av, spesielt i år, så den totale varigheten av resten vil være så mye som fire dager! Tilbring tid meg selv og familien, slappe av og nyte det fantastiske vårværet.

 •  En utmerket og spennende ferie til deg!  
  Selv - hva er det?
   Klar? Skyte. Selv Nå trenger ikke kunstnere, og hvem som helst. Improvisert mobile gadget rettet mot seg selv med armlengdes avstand, rolig ansikt og bildene kan sendes til nettverket.
   Selv - en morsom nytt ord har en populær måte er ikke første friskhet fenomen. Betydning av engelsk Selfie - han selv. Denne skikken bilde, laget ved hjelp av en mobiltelefon, webkamera og publisert på Internett.
   Self-mania lykkes fanget hodet av fans over hele verden. Første stjernene i sine blogger, er vanlige brukere nå oversvømmet sosiale nettverk plass avtofotoportretamy over hele verden. Ti prosent av alle bilder lagt ut på nettet i løpet av 2013. Fra hengende i nettverket Instagram 3 millioner signert "I", 73 millioner med tittelen "Self", 187 millioner bilder under banneret "min".
   HISTORIE
   Det første bildet reflekteres i glasset butikken gjorde Robert Cornelius i 1839 en ukjent kvinne med et kamera Kodak har forlatt oss et bilde datert 1900 ble berømt i dette feltet, datter av Nicholas II, storhertuginne Anastasia: fange et bilde av deg selv, en venn sendte en bilde-jevnaldrende.
   I moderne forstand av ordet Selv ble urfremført i Australia i 2002 på et nettforum ABC Online. Forbedre tekniske egenskapene til mobiltelefoner, nye programmer førte til en uventet boom i interessen fotoavtoportretam.
   I 2012 de britiske lingvister kalt kort sikt Selfie år. Eksperter anslår innflytelsesrik publikasjon Pew Research Center, ni av ti tenåringer i Amerika i minst en gang gjorde selv. Hva å huske om tenåringer, da Barack Obama ikke kunne motstå, og ble fotografert med Danmarks statsminister og Storbritannia i form av selvet. Plassere dette har blitt valgt ikke helt vellykket: begravelsen til Nelson Mandela. Frans har avtalt å spille med en gruppe unge mennesker og fått status av et demokratisk og avansert presteskapet.
  Selv - hva er det?
  Hvordan lage en god selv?
   Minst en gang i livet ditt hver mann gjorde det låst i toalettet. Det er alle prøver, men kommer i alle forskjellige. Selv ulven fra "Vel, vent et øyeblikk! "Visste at. Videre er det ringte selv oppfinneren av sjangeren. Det er, selvfølgelig, den selv - selvportrett tatt med et kamera eller mobiltelefon. For å ta et bilde av deg selv uten hjelp, er det ingenting originalt. Inntil bare gjettet umiddelbart etter oppfinnelsen av håndholdte kameraer. I bevis på at nettverket kjører på en svart og hvitt bilde som viser en kvinne i en gammel kjole fotohrafyruyuschuyu reflekteres i et stort speil med en massiv ramme. Men med bruk av smarttelefoner og sosiale programmer for deres relevans og popularitet steg til himmelen Selv. En ting - ta et bilde og lagre det for ettertiden, og noe helt annet - umiddelbart publisere et selvportrett og få tilbakemeldinger fra publikum. Den eneste grunnen til at denne anmeldelsen ikke alltid oppfyller forventningene Det liker små, kommentarer ikke fanges Hvordan Selv vakker at glede både deg og andre?
   Hva er selv?
   Self, selfie, sebyashka, armbrøst - synonymer utpeke den samme utbredt et bilde av seg selv (fra Eng Word selv -. «Godt», som er en del av sammensatte ord som betegner handlingen som skjer uten hjelp og / eller rettet mot seg selv). Disse selvportretter betegnet tag #selfie, slik at abonnenter eller interessant kan alltid sortere bilder og se resultatet av din kreativitet, og du vil lett finne sin plass blant massemedia Selv venner, kjendiser og andre tehovani armbrøst. Ja Selv var ikke bare entusiasme, og bare memom Internett, forårsaker et bredt spekter av følelser og forfatterne og publikum.
   Popularitet bilder, selvportretter har ikke gått ubemerket av psykologer, sosiologer, og etter dem - redigert Oxford ordbok, som kalles «selfie» ord 2013. Sin mening er ikke at du tar bilder av hvem som helst, selv om Internett spøkefugler lagt frem blant andre, og denne versjonen. Selv - en mulighet til å lage et selvportrett til enhver tid og i nesten alle tilfeller å rapportere sin tilstand i øyeblikket. Selv objektivt bilde, viser det uttrykket i ansiktet ditt som du slitasje og hvor du er. Oversikt kunne selv likestille til selvrapporter, som - som for tiden vises mer tydelig og presist. Minst, som tiltenkt.
   Gjør Selv rett og slett fordi det ikke krever noen komplisert enheter og flere forhold. Avhengig av ønsker og omstendigheter for å ta et bilde av deg selv Selv på to måter:
  Hvordan lage en god selv?

   Selv foran kamera smarttelefon. Noen ganger med en vanlig kamera, men i dette tilfelle vanskelig å kontrollere resultatet, selv om den bakre kamera gjør vanligvis bedre bilder. Dette bør også omfatte selvportretter laget av kameraet. Den største ulempen med denne typen selv - forvrengning og liten ramme dekning, begrenset lengden på hånden med kameraet.
   Selv gjennom et speil eller en annen reflekterende overflate. Denne metoden gjør det mulig å fange en ramme ikke bare ansiktet, men kroppen, selv i full størrelse. Men bildet vil alltid være bevis Selv - han telefon eller kamera. Dette er den type selv er den største ironi av Internett publikum, hovedsakelig på grunn av de stedene der fotograferte forfattere (godt opplyste speil vanligvis er toaletter og montering klesbutikker).
   Det vil si, den selv kan være dine avatarer i sosiale nettverk, skrivebordsbakgrunn på telefonen din og / eller føre til narsissisme. Men ideelt sett, ikke bare deg, men andre mennesker bør også være interessant å se på selvportrettet.
   Ideer for selv interessant
   Av og store, selv - kvintessensen egenkjærlighet og på hvilken måte vi ønsker å besvare i andres øyne og sine egne øyne. Derfor jentene ser Selv vanligvis yngre og slankere enn livet, og menn - sportyvnee og større. Representanter for begge kjønn prøver å vise moteklær, tilbehør og stilig interiør under taggen # misunnelse. Men noen ganger i stedet for misunnelse er behersket kommentarer, liker, eller til og med en håndfull av latterliggjøring. Hvordan passere en selv som vil glede ikke bare din stolthet, men også den estetiske smak av andre? Enkelt:
  Hvordan lage en god selv?
  1.  Finn en god utsikt. Lage vakre bilder av armen så hardt. Selv supermodeller som selv ynstahrame ser morsomt og ikke som andre portretter. Mer viktig å finne posisjonen til hodet, der ansiktet ditt ser best ut, og har minimal forvrengning. Den mest allsidige alternativet som forbedrer oppfatningen av en person - en hode vippe litt forover og sideveis. I dette perspektivet, øynene virker mer og kinnben - ovenfor. Hvis ikke rynke pannen og ikke pidtyskaty lepper, er en mer attraktiv enn sett fra under eller rett i ansiktet. Tenk at det menneskelige ansikt asymmetrisk, og slå til den andre siden av linsen som du liker best.
    I tilt hodet vinkel kan forbedre, rekk opp hånden hvis kameraet over hodet. I tillegg til disse effektene, denne metoden gjør det også rammen til skuldre og kropp, viser klær, og på samme tid - landskapet. Dette selv innskrevet i situasjonen ansett som mer interessant enn nesen tett opp. Samtidig vil du være i stand til å late som å ta bilder er ikke oss selv, men skjønnheten rundt. Praksis, ta noen bilder fra forskjellige vinkler av helling av hodet og annet ansiktsuttrykk. Publiser bare heldig skudd, resten uten anger sletting fra minnekortet.
    Velge god belysning. Til tross for den nåværende alder av digital bildebehandling, fotografering, forblir "svitlopysom", dvs. en kombinasjon av lys og skygger. Og riktig belysning spiller en nøkkelrolle ikke så selv. For eksempel prøve å ta bilder i løpet av dagen ute på en overskyet dag, så sol, deretter hjemme med den medfølgende filament. I alle tre tilfellene, vil personen se annerledes ut. Selvfølgelig, de fleste Self made a "feltet" forhold der lyset satt opp som et studio, er umulig. Men du kan alltid finne en situasjon der den viktigste kilden til lys ikke vil danne skarpe skygger under nesen, nasolabiale folder og under øynene.
    Innendørs gå til vinduet og gå tilbake til å møte ham. I sola prøver å finne skygge under et tre eller baldakin. Noen ganger veldig interessant og vakker Selv bare gå gjennom brudd på reglene. For eksempel, hvis solen eller en lampe vises bak deg, funksjonene og detaljer av klær vil ikke bli trukket på bildet. Men rundt silhuetten din og / eller overhead strålende halo lyse stråler, som en glorie eller aura glød. Denne enkle teknikken kan lage et selvportrett fra vanlig bilde fra sin kunstneriske verdi.
   Hvordan lage en god selv?

    Ta med deg opp. Når og hvor ofte gjort Selv? Hjemme i sengen, på badet foran et speil i en bil i løpet av trafikkork. Og i alle disse situasjonene, folk vanligvis ikke ser så godt som på det tidspunkt, på en fest eller på en fest. Kommer til folk vi gjøre hår og makeup, velge klær nøye. Ikke overraskende, ingen slik forberedelse miste selvportretter portretter laget av. Derfor, før du tar et bilde, ser i speilet uten kamera. Prycheshy hår, fjerne overflødig glitter person og / eller zatonyruyte kviser. Til selvportrett var mer uttalt, og personen - strukturert Bruk Chiaroscuro korreksjon. Blusher eller solpudder mørke groper under kinnben kjeve og utstående bein i kinn, nese og podbrovnuyu region vыsvetlyte haylayterom. Og ikke glem leppestift eller lipgloss for å gjøre det ser mer lubben og attraktiv.
    Bruke et objektiv. De fleste smarttelefoner og digitale kameraer er utstyrt med kameraer med vidvinkelobjektiver. Dette er bra for landskap, men absolutt kontraindisert for portretter. Ansiktet til slike linser strekke og ser bredere og fremtredende enn i virkeligheten. Derfor gjør Selvet av kameraet, endre linsen på det for en spesiell portrett, med en brennvidde på 55-85 mm. Selv telefonen for å justere denne teknikken vanskelig, men det er mulig, er det nylig spesiell ekstra linse som satt på kamerasøkeren smarttelefon. Vel, hvis verken den første eller den andre ikke er tilgjengelig, kan du prøve å i det minste holde kameraet som mulig fra den personen eller gjøre Selv gjennom speilet. Flip snur "opp ned" fra høyre mot venstre, men det nesten ikke forvrenge proporsjonene i ansiktet og kroppen.
    Bruke spesifikke programmer. Programvare Selvhjelp lage selvportretter og redigere bilder klar. Dette er flott, spesielt hvis du ikke har mye erfaring i å lage portretter. Last ned søknad om selvet kan være gratis eller for penger, avhengig av dine ønsker og din telefonmodell. Valget er bredt: fra de mest enkle programmer som fungerer som et lommespeil, slike avanserte applikasjoner, som kan operere på avstand ved hjelp av gester. Som for videre behandling, vil det ikke skade hvis du ønsker å se bra ut på selv. En vanlig metode - uskarpt bilde for å skjule rynker, hud ruhet, etc.. Et annet merke som belysning visuelt bilde som gjør deg yngre og friskere enn den "originale". All Andre: legg tan, fjerning av røde øyne, kamuflasje kviser og føflekker og andre spesialeffekter til et beløp av ditt valg. Men ikke gå over med dem at bildet ikke kom ut morsomt heller enn vakkert. 
    Vis deg i en ny stil. Siden Selv - en slags rapportering fra scenen, er det fornuftig å gjøre det så naturlig. Dette gikk gjennom en rekke kjendiser som vi pleide å se i sin helhet parade med lyse makeup. I sine sider i sosiale nettverk publisere de Selv uten sminke og hjem klær. Prøv dette: du kan se bra ut uten sminke, er en mote trend. Hvis du har en sunn og vakker hud, gjør Selv uten mascara og leppestift, men med en myk smil på ansiktet hans. Eller handle i strid: prøver på ganske uvanlig, uventet måte. Ta deg en parykk, ekstravagant lue, original drakt. Så det var en hundre tilskuere se foruten de kjente funksjonene i ansiktet.
   Hvordan lage en god selv?

    Ta ditt kjæledyr med. Eller bare noen få. En selvinnlysende reklamebransjen viser at bildet av dyret, eller enda bedre - en baby, som de fleste seere. Bruk denne teknikken og gjøre Selvet, clutching katten, kattunger samlet i armene, mot bur i en dyrehage eller et stort akvarium. Selv om du gjør poluchytes bildet er ikke den beste måten, tilstedeværelse av dyret bilder gir et tilstrekkelig antall slike. I dyr, ofte ta bildet med blomster, trær og andre vakre deler av naturen. Ta med eksotiske frukter eller hel kurv av epler. Være fantasi til ditt Selv er vakker ikke bare av deg.
    Ta deg en stjerne. Selv kjendis - dette er en vinn-vinn. De er ikke så viktig som du kommer ut, vil verdien av bildet ikke bli berørt. Gjør Selv med stjerne - en stor suksess og uvanlig, men dette er tilfellet når kvaliteten (dvs. innhold) er viktigere enn kvantitet. Absolutte lykke - når Selv til din deltagelse ved hånden av kjendiser. Slike bilder er kjent ikke bare heldig miljøet, men også over internett. Dersom kjente mennesker rundt enda, gjør Selv med venner, familie, barn. Barne Bilder forårsake ømhet og sympati, av der du må få.
    Ta deg i en uvanlig situasjon. Vurderer Selv uvanlig folk mer interessant enn vanlig. Hvis du har en fremragende funksjon eller spennende hobby, det er sikkert å vise Selvet. Ta et selvportrett i en motorsykkelhjelm dykkerdrakt i styret for surfing, etc. Hvis du elsker å reise, gjøre alle Selv pittoreske deler av verden, som er: søramerikanske pyramidene i bakgrunnen, på toppen Goverly, i sanden i Sahara. Selv i et fly, i en solstol ved bassenget og badeland på bakken allerede ganske sliten. Se etter nye ideer.
    Identifisere en følelse av humor. Hva er det publikum ikke mindre enn barn og dyr? Smile! Gjør Selv av selvironi, mens flertallet av latterliggjøring sebyashkamy du unngå a priori. En god kilde til hjelp og ideer for moro Selv kan bli Internett memes. Disse repeterende bildene så lei av alt det som folk er glade når de ser et mønster vittig tolkning av historien. For eksempel, den berømte serie bilder med tag #followmeto utgangspunktet forårsaket en bølge av interesse og imitasjoner, og nå blir det erstattet av parodi der folk morsom endring standard mønster ramme, eller er på bildet.
    Selv frokost, Selvbetjent Celebrity, Selv med vakker make-up og selv parodi ikke så viktig at du gjør det et selvportrett og avsløre om han liker deg og dine venner. Men det vil ikke bli gjentatt og ikke bli hengt opp på samme bruk ut over tips og gjøre ditt Selv bedre og mer interessant. Til tross for den ironisk bemerkning Selv vakker fremdeles liker folk, så du trenger bare å finne en god vinkel og en god historie. Vi håper å se snart din portrett og Tagged #selfie!  
  Яндекс.Метрика