2015 nyttår sammen


 Innhold:
 •  Jule Tour
 •  Nyttårsaften hjemme
 •  Hvordan velge en kjole?
 •  Christmas tale for to.


 •  Nytt år - en magisk og mystisk. Alle elskere ønsker å møte den kommende år bare to. Hvordan bruke denne magiske kveld å huske det i lang tid?
   Før du feire nyttår 2015 sammen, må du nøye vurdere alle detaljene. Poenget - i detalj, er det viktig å alt fra nyttår bord dekorasjon og hjem for å kle og underholdning. Men du bør først bestemme hvor du ønsker å møte det kommende året. Det er mange alternativer hjemme, i en restaurant, i naturen, i et annet land.

   Jule Tour


  2015 nyttår sammen
   Nyttår i et annet land
   Møt det nye året i et fremmed land - er så romantisk, men dyrt. Turoperatører som konkurrerer i de opprinnelige forslagene. Den mest populære er turer til Frankrike, Praha, Tsjekkia, Den dominikanske republikk og Bali. Notatet er nyttårs tur til skipet i Miami. Slike reiser er fortsatt ganske ny i reiselivsmarkedet.
   Vær oppmerksom!
   Hver turistinformasjon vil hjelpe deg å velge den mest hensiktsmessige alternativet er for paret.

   Mangel på midler til en Christmas tur betyr ikke at din nyttår er kjedelig. Det viktigste - er at du møter den sammen.

   Nyttårsaften hjemme


   For Christmas natt tilbrakt hjemme var virkelig fantastisk og unikt, bør du prøve med hjem dekorasjon og bord.
  2015 nyttår sammen
   Symbol av året
   Husk, interiør dekorere kreves under symbolet under hvilke vil være neste år. Et symbol på den 2015 Blå tre geit.
   Så viktig er blå. Ballonger, vimpler, bånd eller regn - alle vil være enig med foregående år. Raffinert maskot natur bør skje i dekorere.
  2015 nyttår sammen
   Et lite tre bonsai
   Flott hvis du har en bonsai treet. Det vil være i sentrum av nyttår bord og vil symbolisere velstand og overflod. Preferanse er å gi en følt leker, treverk, strikket openwork servietter, bomullsdotter. Handy og mestere kan slippe løs fantasien, men det grunnleggende materialet bør tjene som ull.
  2015 nyttår sammen
   Ullsokker over peisen
   Ullsokker vil være en flott dekorasjon peis. Ikke glem klokkene og bubentsah.
  2015 nyttår sammen
   Jule krans med bjeller
   Den elegante krans med bjeller vil dekorere inngangsdøren. Men ankomsten av en kjær vil bli gitt en svak bjelle.
   Du vet ikke hvordan noe fiksing og triksing, eller du ikke har tid til å gjøre det? Du kan kjøpe noen dekor elementer i spesialforretninger. Nylig har en rekke produkter blitt svært populær blant befolkningen. Ingen tid til å shoppe på leting etter en dekorasjon? Få skjønnheten av håndlagde sider nettbutikker eller auksjoner. Litt fantasi og begjær og ditt hjem endring til det ugjenkjennelige.
   For eksempel kan du sette i hvert rom på en haug med snødekte gran poter.
  2015 nyttår sammen
   Juledekorasjoner
   Dette gjøres på følgende måte. Den første metoden: Fukt gran potene i vann med salt og la dem tørke. Vannet fordamper, forlater de grønne nåler hvite salt spor, som snø. Andre metoden: børste pote lim og dryss med skum baller. La ut en litt røff, men med hendene.

   Hvordan velge en kjole?


  2015 nyttår sammen
   Jule kjole
   Selvfølgelig kjole!
   Vær oppmerksom!
   Kjole symboliserer kvinnelighet, skjønnhet og eleganse.

   Hver jente eller kvinne, uansett alder, er en leken sjel åk og en uforbederlig romantisk. Hun vil alltid oppmerksomhet, svikefulle ord og komplimenter. Nyttårsaften - en god unnskyldning til å dukke opp igjen i all sin prakt foran sin mann.
  2015 nyttår sammen
   Jule antrekk
   Color? Blå. Rik kobolt eller lyseblått - avhengig av individuelle preferanser. Du kan velge andre farger. Blek rosa, fiolett, grønn Enhver pastell farge underst fin kvinnelig skjønnhet. Spesiell oppmerksomhet bør gis valg av materiale som sydde klær. Det er bedre å foretrekker myke vev fløyel, kordfløyel. Naturlige materialer la huden puste, og du vil føle deg komfortabel og rolig.
   Moderne mote design i det siste kjoler, stram figur. Ikke alle, men et passende antrekk.
  2015 nyttår sammen
   Kjole med belte
   Understreke midjebeltet hjelper tynn. Gratis kutt vil skjule feil. I denne kjolen føler deg mer rolig. Nåde og harmoni av former dyktig understreke V-hals.
  2015 nyttår sammen
   Satt dekorasjon
   Tilstrekkelig oppmerksomhet bør rettes til smykker.
   Vær oppmerksom!
   Smykker spiller en svært viktig rolle. Men det bør ikke være for mye: det alltid ser vulgært.

   Ett eller to elementer som virker sammen eller vakre smykker settet vil legge neste feiring.
  2015 nyttår sammen
   Kjoler til nyttår
   Selv om du vil feire nyttår hjemme, ikke gi opp sko. De vil gi din neste fullstendighet. I andre halvdel av kvelden kan du ta dem av hvis du vil være ubehagelig.

   Christmas tale for to.


  2015 nyttår sammen
   Romantisk stemning
   Feire nyttår sammen - er alltid romantisk og minneverdig. Og ikke så viktig hvor du møter ham, til det viktigste møte dine humørhelligdager. Hva vil være en magisk nyttårsaften, er opp til dere to.
   Vær oppmerksom!
   En liten bit av sensualitet og ønske om å gjøre noe for en du er glad for å bidra til nyttårsaften i et eventyr for to.
  Papirprodukter for det nye året 2015


   Innhold:
 •  Verktøy for kreativitet
 •  Jule halskjede
 •  Julegirlander
 •  Dekorative tre med papptallerkener


 •  For hverdagens bekymringer og bekymringer absolutt løse stille og raskt tiden flyr. Det synes å være bare et år har begynt, og du plutselig innser at det er allerede desember - igjen crunches under føttene fluffy snø, er barna i gården entusiastisk støpt snø kvinne og festlig dekorerte butikkvinduer farget lys i økende grad begynt å tiltrekke seg vår oppmerksomhet. Overalt hersker sjarmerende julestemning, ledsaget av barskog-mandarin smaker. Venter favoritt vinterferie inkluderer alle pre-ferie rushet shopynhovaya. Alle ønsker å designe interiøret i hjemmet deres for det nye året på en spesiell måte, som ikke alle. Derfor, til tross for at mange butikker er fulle av forslag fabrikkjulegaver, julepynt og skinnende tinsel, ofte er det ønske om å gjøre noe originalt med hendene for å dekorere din ildsted. 
  Papirprodukter for det nye året 2015
   Julepynt laget av papir
   Den enkleste - en papirprodukter for det nye 2015.
   Vær oppmerksom!
   Sin produksjon kan involvere barna sine.

   Oppmuntre barna til å organisere et lite hus kreativt studio, og de er glade for å svare. Men husk at du må ringe for å hjelpe sine organisatoriske evner, inspirasjon, kreativitet og fantasi.

   Verktøy for kreativitet


  Papirprodukter for det nye året 2015
   Papirprodukter
   Så du har besluttet å designe interiøret i deres hjem med originale papirprodukter av sin egen gjøre. In - Først, vær tålmodig uvanlig fordi den ikke alltid ta av går slik du ønsker. Deretter utarbeide de nødvendige verktøy for å åpne atelier. Du vil trenge:
 •  saks,

 •  lim

 •  maling med pensler,

 •  enkle og fargestifter,

 •  tape,

 •  farget papir,

 •  ark med folie,

 •  binders er små,

 •  Skole herskere,

 •  nåler

 •  tråden.

 •  Hver hjemmelaget krans, jul leketøy eller suspensjon ikke bare legge originalitet til nyttår interiør, men også vil bære en del av livet ditt med de varme minnene om hvordan du og barna dine entusiastisk engasjert i skapende arbeid.

   Jule halskjede


  Papirprodukter for det nye året 2015
   Perler folie
   Som en oppvarming tilbud improvisere folie elegant halsbånd for ditt hjem juletre. Du vil trenge:
 •  folie,

 •  vanlig synål,

 •  sterk tråd i alle farger.

 •  Skjær farget folie rutene 20x20 cm.
  Papirprodukter for det nye året 2015
   Baller med folie perler
   Vi forlot tomme firkanter, laste ned en stram ball.
   Vær oppmerksom!
   Aktiver bedre utføre denne operasjonen hans litt rastløs.

   Ikke vær redd hvis barna kommer i uregelmessige kuler, kan du justere dem i strengen til tråden. Når et tilstrekkelig antall blanke baller-perler er gjort, ta opp en nål og tråd og begynne å koble perler. Hvert slag ball forsiktig, uten hastverk. For å feste tråder av fargede perler trenger regelmessig binders.

   Julegirlander


  Papirprodukter for det nye året 2015
   Papirflagg
   Å produsere festlig krans du trenger:
 •  farget papir,

 •  sterk tråd

 •  PVA lim,

 •  nål,

 •  saks.

 •  Garland "Flags"


  Papirprodukter for det nye året 2015
   Flagg av papir
   Distribuere barn ark med farget papir, blyanter, linjaler, saks. Be dem om å tegne på papir og deretter nøye kutte ut rektangler (bokser) er små, eller små snømenn tall (dukker), eller snøflak.
   Vær oppmerksom!
   Det er viktig at alle tallene var dobbelt og de må være bøye.

   Dette er ikke enkelt, men veldig spennende erfaring vil nyte barna. Når ønsket antall brikker er gjort, dra tråden og stikke den figurerer smøre lim begge halvdeler av hver figur. Resultatet var elegant og ganske uvanlig krans håndlaget mulig å pynte et juletre og rom.

   Garland "Chain"


  Papirprodukter for det nye året 2015
   Garland kjeden
   Garland "kjede" er det enkleste alternativet for papir kranser. Det gjøres enkelt og raskt. Ta bygging papir, saks, lim (PVA eller geistlige).
  Papirprodukter for det nye året 2015
   Strimler av farget lys på snor
   Med farget papir kuttet i strimler 1 cm og 10 cm. Så en stripe av lim, slik som å få det første leddet i kjeden (ring). Inne i ringen glide stripe av en annen farge, også lim ring. Gjenta med resten av strimler kutte lenge til du får ønsket lengde av krans.

   Dekorative tre med papptallerkener


  Papirprodukter for det nye året 2015
   Juletre laget av papir
   Utvilsomt, kan den mest opprinnelige interiøret være en liten papir juletre laget med hendene. Kjøpe i butikken engangs papir plater, farge bølgepapp og dobbel tape. Bundle plate i form av en kjegle og lim dem "skjelett" av fremtidig treet. Skjær strimler av crepe papir grønne nyanser, minimere dem som tykk tråd og hold deg i en sirkel med en pre-produsert ramme. I den resulterende treet stikke noen smykker fra regn, sparkles, vimpler og små jule leker eller smykker håndlaget barskog vakre små blomster skåret ut av farget papir.
   Som du kan se, er det ingenting spesielt komplisert å produsere papir juledekorasjoner, du bare vil!  
  Яндекс.Метрика