Den lengste dagen i åretI den nordlige halvkule den lengste dagen i året anses å være 21. juni. Den dagen er det sommersolverv. I den sydlige halvkule er det tvert imot, den korteste og den lengste dag og natt.
Astronomer og geografer kalles sommersolverv viktig begivenhet. Ved middagstid solen når sitt høyeste punkt på himmelen og blir der en stund. Etter det, dagene begynner å avta.
Den lengste dagen i året og Midtsommer

Sommersolverv - er det også en dag av sankthans.
 Han har lenge vært en favoritt ferie for alle de baltiske landene. Holiday fikk sitt navn fra profeten Johannes Døperen. På bestemte seg denne dagen for å samle urter, fyre, hell vann og svømme.
Midtsommernatts Jente formuer gjennom ekteskap, samle ulike blomster og urter, og en drøm å se brudgommen, sette dem under puten. I feiringen vevde kranser av kornblomster og ga dem til hverandre, og ved daggry kastet i vannet, i håp om å gifte seg.
På dagen, som regnes som den lengste av året, sørg for å tent bål, som var et symbol på den rensende kraft av brann. Tradisjonelt, unge menn hoppet over brannen i par, holder fast med hendene at i nær fremtid bryllupet fant sted, etter som de skulle leve lykkelig alle sine dager.
Den lengste dagen i året - tradisjon
I løpet av sommeren jevndøgn solen aldri går ned i horisonten, varer dagen hele dagen. På denne dagen vanlige folk, som alle uvanlig, trosser logikk og går utover grunn. Sommersolverv Celebration har vært veldig populære blant våre forfedre.
Solstice ære tilbys av forskjellige personer. Druidene trodde at på denne dagen liv og lys er gitt i overflod. I hedensk kultur festival ledsaget av visse tradisjoner. Jenter forbereder seg til denne dagen i morgen, iført den beste kjole smykke seg med blomster og urter. Menn forbereder et bål natt. I tillegg velger de riktig størrelse treet og sette den på plass av festligheter. Jenter treet pyntet med blomster og fargerike utklipp av stoff. Ved foten plassert Yarily bilde. De handlet dukke som vevde strå, kvister, leire. Arrangert rundt et tre gange, brent ild som brant dukke. Alle deltakerne hadde en ferie sjarm, kranser å tåle naturkreftene som er aktive i dag. Det ble antatt at med solen brenner Yarily dø for å bli gjenfødt neste dag og igjen for å glede folk.  
Ingen tobakk
 Anti-tobakk lov i vårt land trådte i kraft høsten 2005. 22 september for et forbud mot røyking på arbeidsplasser og offentlige steder 288 stemmer av 398 registrerte i hallen varamedlemmer. Besluttet at fra nå av kan du bare røyke på anviste områder. Straffen for overtredelse - minimum 17 USD i første pågripelsen på scenen. Hvis de røyker ikke kommer til sine sanser og faller i hendene på rettferdighet for andre gang, så vil det ta opp til 119 hryvnia.
 Skyve loven, folks tjener og hans første blakk, lykkelig gått på en røyk pause.
 Kostnader hetter
 Offentlig sted i loven som kalles bygning eller struktur hvor du kan komme fritt, etter invitasjon eller for en avgift, kontinuerlig, regelmessig eller av og til, inkludert adkomstveier, undergrunnsbaner og stadioner. Men ingenting er sagt om gater, parker og torg. Det er derfor usikkert om røk, for eksempel, på stranden.
 Men eierne av kafeer, barer og restauranter var forpliktet til å utstyre spesielle rom for nikotin elskere. Rommet der du hadde et godt drag, ikke skal overstige 50% av institusjonen. Det samme kravet laget av regissører og selskaper. Det forutsettes at sjefer vil ta seg av å skape kurylok med hette eller ventilasjon. Eiere og leietakere som bryter helse standarder, venter fint.
 Farvel, lett!
 En bare straffer på røykere og eiere av offentlige steder er ikke over.
 1. januar 2007 i Ukraina utestengt produksjon og handel av sigaretter merket "lys" og "ultralette". En pakke sigaretter vil skremmende fraser som "Røykere dør tidlig" eller "Røyking fører til impotens" (i Canada, for eksempel sigarettpakker plassert bilder av de berørte lungekreft). De som prøver å selge tobakksvarer uten passende advarsler straffet kostnad.
 Og fra 1. januar 2009 i vårt land ikke kan selge sigaretter som inneholder mer enn 12 mg nikotin og tjære enn 12 mg.
 Tidlig klage
 Tanken er at i dag kan du klage på nabo som røyker på landing. Eller be sjefen til å gi deg rom hvor du kan røyke i pausen. Ett stikk - men ingen kan si hvem og hvordan å ilegge en bot. Først må du endre Code of Ukraina om Administrative forbrytelser. Vi må vente til de nyvalgte vara pokuryat og finne ut hvordan man skal bringe antinicotine dokument på linje med annen lovgivning.
 I Europa, nesten ut av land der vedvarende nykotynschyk kunne føle seg vel.
 Czech
 Røyking er ikke: på bussholdeplasser, teatre, kinoer, skoler, offentlige institusjoner. Restauranter er delt inn i områder for røykere og ikke-røykere. Sigaretter kan kun kjøpes i spesialbutikker og supermarkeder. Blokkert vending tobakk.
 Utvinning. 1000 CZK (S4190) for røyking på et offentlig sted, € 500 000 (ca $ 20 900) for salg av sigaretter til mindreårige.
 Spania
 Røyking er ikke: på arbeidsplassen, i hoteller, barer og restauranter - dersom området ikke overstiger 100 kvadratmeter. m. Det er forbudt å annonsere sigaretter.
 Collection: € 600 for borgere av flere tusen euro for eierne av bedriftene hvor helse standarder krenkes, til € 600 000 for dem som ignorerer forbudet mot tobakksreklame.
 Great Britain
 Røyking er ikke: i lukkede offentlige steder. Unntak er klubber og puber hvor maten ikke blir servert. I sommer, på Albion samlet et totalforbud mot offentlige steder røyke. En bot på 30 pounds og vil belaste sjåfører som ikke er en del av en sigarett mens du kjører.
 Straffe: en bot for røyking på feil sted er £ 200, men 2007 vil bli økt til 25 tusen. Eiere klubber, restauranter og andre virksomheter som ikke gidder å sette opp et skilt «Røyking forbudt», blir nødt til å betale statskassen £ 1000.
 Italia
 Røyking er ikke tillatt: alle offentlige steder, blant annet restauranter og puber, samt høyhastighetstog Eurostar.
 Straffe: en bot for røykere - opptil 275 euro for eiere av barer og restauranter - € 2. Dokumentet trådte i kraft 10. januar 2006. Jeg opptjent fra første minutt. Kl 00:01 politiet fjernet € 27 per besøkende bar i Napoli.
 Tyskland
 Røyking er ikke tillatt: jernbanestasjoner og plattformer,
 i undergrunnen, bak rattet. Forbudte gjennomføre søtsaker i form av sigaretter. Det antas at smakt slike godbiter barn gjennom et par år å bli trukket papyroske. Samling av 20 euro for en røyk pause venter på toget. I tillegg til bekymringer om helsen til innbyggerne i den tyske regjeringen, derfor betydelig redusert kostnadene for opprydding stasjoner.
 Montenegro
 Røyking er ikke: i statlige og offentlige organisasjoner, steder av offentlig underholdning, skoler, kafeer, restauranter, offentlig transport og toaletter. Det er forbudt å annonsere tobakksprodukter i media og på gatereklameplakater. Etter loven montenegrinerne, som har et ordtak: "Ingen røyk - HETE følelsesmessig samtale" vnadylysya et besøk til nabolandet Serbia. Det antynykotynovыh tiltak ennå ikke har mottatt. Samling på 25 euro - for å røyke, 15000 - for annonsering. En av de første direktør ble bøtelagt skole.
 Belgia
 Røyking er ikke tillatt: arbeidsplassen (kun lov å røyke utenfor organisasjoner og bedrifter eller i rom som er utstyrt med kraftig ventilasjonssystem). Siden mai 2006 har folk av sigaretter ikke er tillatt inn i territoriet til Brussel lufthavn. Av alle lokaler stasjon - inkludert barer, restauranter og kontorer - fjernet askebeger.
 Collection: røyking en ansatt venter en bot på 600 til 1000 euro.  
 Bryllup - en stor dag og starten på en ny fase i livet ditt. Men som gratis singel livet er slutt, må vi en del med det og holde det med verdighet. For å gjøre dette, og ble skapt utdrikkingslag. Hvordan du skal bruke det slik at denne dagen minneverdig for en levetid?

 Hva er det?


 Slumber - kvelden er fri fra enhver farvel ugift liv. Tidligere jente sitter hjemme eller arrangert, for eksempel i badekaret. Bride sikkert var vasket og poparyty. Også, det kan gjøre en spesiell skjerf, kalt "skjønnhet", som var å formidle hans ugifte fetter.
Hva til hysteriske utdrikkingslag før bryllupet?

 Venninner fremtidige brud rozplitaly hennes hår, som ble ansett som et symbol på "tomgang" liv. Sammen formuer sammen, sang og danset. Men moderne jenter, selvfølgelig, alt dette er interessant. Mange går til klubben og ordne homofil fest med alle dens konsekvenser. Men jeg ønsker å tilbringe en dag ikke bare gøy, men også utfordrende.

 Tildele dagen


 Mange lurer på når man skal holde en slik hendelse. Selvfølgelig kan du gjøre et utdrikkingslag før bryllupet, men i dette tilfellet vil være tilbakeholdne, fordi neste dag skulle være "agurk".
 Hvis du planlegger en "rock med" deretter ordne arrangement for to eller tre dager før datoen for ekteskap for å ha vært "gå bort" etter den morsomme og friske opp. Hovne brud med sorte øyne - ikke det beste synet.

 Hvem å invitere?


 Inviter for utdrikkingslag kan, faktisk, noen velger løpet av messen halvparten av menneskeheten. Ring dine beste venner, som du har opplevd mye av vakre øyeblikk.
Hva til hysteriske utdrikkingslag før bryllupet?

 Du kan hvis du vil ringe og venner, klassekamerat, klassekamerater eller kolleger fra arbeid, hvis du er med dem ganske tett samhandle. Men de som gjør det dårlig, absolutt ikke verdt en samtale. Og ikke engang tenke på hva du fornærme noen. Tross alt, din ferie, og bare du kan bestemme hvem som skal være til stede.

 Hvor du skal bruke?


 Hvor du skal tilbringe et utdrikkingslag? Her er flere alternativer:
 •  Den mest økonomiske, men ikke mindre moro og et godt alternativ - det er hjemme pyjamas fest. Inviter venner hjem, be dem om å bringe en komfortable klær, kjøpe snacks, cocktailer og forberede vidirvitsya den full! Forresten, hjemme, du kan bare gå å sove etter en morsom, som absolutt er en fordel.

 •  Du kan holde en slik hendelse i en kafé eller klubb. Du kan danse, ha det gøy. Hvis du ønsker å nyte en ugift liv og frihet for siste gang, og deretter velge programmet med Monty. Men holde deg i hånden og bøy pinnen!

 •  Legg ut på en karaoke og synger arrangere en duell. Forresten, er tilstedeværelsen av en god stemme valgfritt. Det viktigste - ønske, godt syn og god stemning.

 •  Og du kan gå for et par dager på naturen av teltene. Hva? Ta kjøtt og fiskestenger, fiske og nyte en grill. Hvis du er redd for insekter og andre dyr, og foretrekker komfort, leie et par hus på vandrerhjemmet.

 •  Pokataytesya limousin! Registrer deg champagne og nyte turen.

 •  Besøk badstuen eller dampbadet, ta en øl, fisk og annet snacks.

 •  Hvis du ønsker å kombinere forretninger med fornøyelse? Besøk alle våre morsomme og vennlig personale spa eller skjønnhetssalong. Noen salonger, forresten, tilbyr spesielle integrerte gruppetilbud for fremtiden bruden og hennes brudepiker.

 •  Hvis byen har badeland besøke den! Kjenne adrenalinet splash under nedstigningen av de bratte åser, svømme i bassenget.

 •  Kleskode


  Hva til hysteriske utdrikkingslag før bryllupet?

   Hva du skal ha til et utdrikkingslag? Umiddelbart er det verdt å merke seg at bruden skal fordeles blant venner. Overførings kan være mini slør eller forskjellig fra fargen på klær. Vi tilbyr en rekke ideer:
 •  De alle olabukser og t-skjorter. Men la venner være i sorte skjorter og brud i hvitt (tilgjengelig med noen morsomme innhold ord). Alle brudepiker kan også gi fatamy rosa eller rød, fremtidig brud samme skal kle en mann med hvitt. Du kan også kjærester kledd i T-shirts "brudepiker" og anklaget bruden til en annen, med ordene "brud".

 •  Retro-stil. Satt på en kjole i retro stil. La venner velge hvilken som helst farge, og bruden - i hvitt. Ikke glem hansker og andre attributter.

 •  Dudes. Husk at tiden? Puffy skjørt og kjoler, felger med farger som skiller smell strømper arrow lyse makeup Bruk denne ideen bærer hennes liv!

 •  Du kan arrangere en cowboy fest kjole og en lue og støvler med frynser kosakker. Fangst og pistoler. For å se alle de fremtidige brud, la det være i en hvit lue, og resten i brunt, svart eller rød.

 •  Naturen i sommermånedene, kan vannparken eller i badekaret arrangere en Hawaiian party med halskjeder, armbånd og andre nabedrennыmy tematiske egenskaper.

 •  Til minne!


   Til minneverdig kveld for sikker, spør fotografen. Bedre ikke få noen til å ta bilder av gjestene, alle var i stand til å bare slappe av og nyte moroa og ikke kjøre med et kamera i hånden.

   Hvor morsomt å ære?


  Hva til hysteriske utdrikkingslag før bryllupet?

   Som en minnerik og morsom utdrikkingslag før bryllupet? Slik slår vest på banalt sprit (det skjer), vurdere scenario. Forresten, kan du leie en ledelse som ingen er distrahert av ferien, selv om hver venn kan tilbringe konkurransen.
   Her er noen konkurranser:
 •  "Morsomme historier ikke ønsker å høre? ". La hver av hennes venner (og du også) husker noe morsomt og interessant historie relatert, for eksempel, en vanlig årsak eller eventyr.

 •  Spillet "jeg vil". Lederen stiller spørsmål som "Hvem ønsker å komme tilbake til barndommen? "Eller" Vil du bli en jomfru? ". De som reagerer positivt involvert i spillet. Et spill er som følger. B kopp (antall lik antallet av spillere) er lagt inn en bær. Lederen ber venner for å få bær med ingen hender, men før konkurransen fyller et glass fløte. Vant og som raskt takle oppgaven.

 •  Spillet «Hvem er den mest sparsomme"? Kjæreste med bruden bør lage en liste over ting (kam, leppestift, sag, hammer, kondomer, etc.), som hver er tildelt et visst antall poeng. Så listen er annonsert, og hun, i hvis bag ble kåret ting blir relevante punkter. Vinneren er den mest omsorgsfulle. På slutten av konkurransen, forresten, poengene kan byttes mot premier symbolsk souvenir.

 •  Spillet «Jeg vet hvem du er." Hver av hennes venner skrev på et stykke papir (helst annen håndskrift, er bruden ikke lært) noen morsom hendelse fra livet ditt. En brud leser slike historier må gjette hovedpersonen, er at av venner med hvem hendelsen inntraff.

 •  Du kan spå. For eksempel forberede kaffegrut eller smeltet voks Leyte i kaldt vann. Noen tall kan synes å være veldig morsomt eller forårsake tvetydige foreninger. Sammen, prøve å avdekke hemmelighetene til skjebnen i en fleiper måte og med humor.

 •  La utdrikkingslag og være i stand til å bli husket!  
  Яндекс.Метрика