Hvem betaler for utdrikningslaget?

 Spørsmålet er ikke enkelt. Først av alt, må du huske på som trenger det. Det finnes mange eksempler på at jentene før bryllupet partiet aldri holdt. Noen mener dette tiltaket er latterlig. Andre, derimot, gir det betydning, vurdere det som en slags rituell farvel til jomfru av bruden og bli med i familielivet. Ingen benekter at ekteskapet - et viktig skritt. Livsstil dagens brud snart forandre seg dramatisk. Dette er øyeblikket - overgangen fra devycheskoy bekymringsløse liv i en ny familie - og sier bruden før bryllupet.
 Ved utarbeidelse bachelor uunngåelig oppstår spørsmålet om hvem som betaler for utdrikkingslag? Og hvem er initiativtaker til møtet?

 Når du betaler brud


 Hvis bruden initierer utdrikkingslag, er det logisk å anta at betaler for utdrikkingslag er bruden.
 På den annen side kan initiativtakerne til utdrikkingslag være et vitne av bruden, hennes nærmeste venn. Spesielt sant når det utdrikkingslag for bruden å organisere kjæresten hostel. Når en av jentene som bor i herberget, gifte, er det ensbetydende med å forlate familien. Arrangementet er både trist og glad. Det er trist å del med venner. Joy fra å tenke på fremtidig lykke.
 I denne situasjonen, er det mulig at et vitne eller betaler for et utdrikkingslag eller kjæreste.

 Når du betaler kjæresten


 Det beste alternativet er når kjæresten ønsker å lage en gave til bruden før bryllupet og festen organisering og betale for et utdrikkingslag.
 Generelt, et slikt tiltak som et utdrikkingslag, bør tas som en spesiell feiring. Det er ikke nødvendig å bestille en restaurant for eksempel. Det er nok til å organisere en liten piknik (sommer) eller en koselig kveld hjemme. Med godbiter ganske lett vin, frukt og søtsaker.
 Forutsatt at utdrikkingslag ennå ikke kommet nær venn, er det logisk å anta at det samme venn og tilbys til bruden at en del av kostnadene de vil påta seg. God venn og utdrikkingslag organisert sammen med bruden og betale kostnadene sammen.  
Hva er Eve: historie og funksjoner
 Mange av oss har hørt ordet "Eve" og vet at den såkalte julaften. Dette er ikke helt sant. Eve of Epiphany kalles på samme måte som i kirken litteratur kan man finne referanser om sochelnykah bebudelsen. I tillegg minnet om Theodore Tyron, den første lørdagen i fasten bærer samme navn. Hva er Eve? Hva er dens historie? Hva du skal gjøre på dette tidspunktet? Dette er spørsmål som svar bør vite alle kristne.
 Tradisjon for ortodoksien
 Julaften - denne kvelden for å forberede de viktigste religiøse helligdager. Det fikk sitt navn på grunn av rettene som har blitt tatt i de følgende dagene. Denne "sochivo" i gamle dager kalte de hvete korn, dynket med vann eller juice fra frøene. Ifølge kirke grunnlov og i dag er en tallerken bør smake eve. I stedet for hvete kan anvendes i mat fuktet erter, bygg eller linser. I en skål tilsett honning og frukt. Dette er en svært gammel tradisjon. På tidspunktet for de første kristne før dåpen troende holdt innlegg, og etter å ha gjort smakte honning, servert som et symbol på sødme av de åndelige gaver som ga innføringen av en ny religion.
 Ofte, den viktigste rollen i løpet av julaften. Det er en av de store kristne høytidene. Det antas at julen raskt nærmer trofast til den store feiringen. Tilbedelse skjer om natten. Gjennom hele natten, er liturgien ikke mye, så hvis du besøker nettopp en slik tjeneste, kan du føle deg spesielt akutt unikt øyeblikk.
 Som vanlig, ikke sitte ved bordet til den første stjernen som symboliserer fødsel av Frelseren. Denne typen forhold til Betlehemsstjernen. Men det er bare tradisjon, sto kirken på dette problemet noen veiledning ikke. Tradisjonelt begynner julaften med en to-ukers vinterferie perioden, som varer frem til Epiphany og kalt Yule.
 History of Christmas Eve
 Det er interessant at i løpet av de første kristne Kristi oppstandelse, er påske regnes som en viktigere ferie. Julen begynte å bli feiret bare i slutten av 3. århundre f.Kr. Ved første dåp og jul ble observert på en dag. Gammel stil var 6. januar. Feiring av Epiphany hadde felles navn. I enkelte grener av den kristne kirke (f.eks armensk) gjør i dag. I den russisk-ortodokse kirken er - to forskjellige helligdager, derfor er Eve to ganger før hver av dem.
 Julaften katolikker
 I katolske land julen streng rask på julaften ikke regnes som obligatorisk, selv om sanne troende det er ofte observert. På julaften, folk samles til festlig familiemiddag, hvor måltider blir servert sanger. Etter måltidet de troende går i kirken der seremonien finner sted i kveld tilbedelse, som tradisjonelt starter i mørket. I noen land, vedtatt i løpet av julaften brekker spesiell jul brød (wafer).
 Folk skikker
 Evening julaften vi ofte forbinder med morsomme julesanger - som i filmen "The Night Before Christmas". Men det mange andre folk skikker. I noen regioner, spesielt denne ferie vertinne med bakte hvetedeig figurer av ulike dyr (hanner, sauer, kyr). Mat kan være sjenerøse, selv om sangen. Spesielt så fort den dagen mindre alvorlig enn i foregående ukene. Drikke ble servert en rekke pickles, tørket frukt og bær paier. En av rettene ble ansett obligatorisk gelé. I noen slaviske land ble de tatt "kald feed" at han ikke røre avlinger.  
Kom fra en tradisjon av prank treet? Eldgammel historie, myter og legender
 Nyttårsdag vi sterkt assosiert med en kledd juletre, som glitrer med farget lys mystisk iriserende glasskuler, perler og tråder twinkle lys. Vi tror det alltid har vært. Men er det egentlig?
 De gamle opprinnelsen til skikken
 Tradisjonen med juletre prank kom til oss fra Tyskland. Men det var lenge før fremveksten av kristendommen. Den gamle germanske stammer naturen utstyrt med guddommelige krefter. De trodde på eksistensen av skog ånder. Dessuten ble det antatt at bartrær leve overnaturlige vesener som kan nasylaty snøstormer, kald samtale, forvirre jegere. Og spesielt sterk disse åndene er en lang og mørke vinternetter. Derfor, for å berolige skapningene i skogen og be dem om hjelp, folk prøvde å berolige dem. Spiste, som angivelig levde parfyme dekorert frukt og diverse delikatesser, prester resitert og utført spesielle ritualer konspirasjon. Noen stammer gran var et symbol på livet, healing naturkreftene, slik at disse skikkene ble utformet for å sikre folks helse og velstand.
 Jule gran og Martin Luther
 Mange år, Europa har lenge vært allment akseptert kristendommen. Men folk, som i hedensk tid, fortsatt i julenatten gikk til skogen for å dekorere med fargede utklipp og spiste frukt. Denne urolige prest og reformatoren Martin Luther. Det er en legende som en gang han var på julaften i en snødekket skog, lengsel slik gjennomføre sin flokk. Og da han så høy fluffy treet, grenene som frost skinne som stjernene på nattehimmelen. En kald este stjernen dekorert toppen, som Betlehemsstjernen som ledet vismennene til Jesusbarnet. Luther likte denne analogi - han fant en løsning. Juletreet ble tatt med til prestegården, og han dekorert den med stearinlys for å minne sine lysene blinkende stjerner. Så var det denne tradisjonen.
 Juletrær i Europa og Russland
 Faktisk er det umulig å si nøyaktig hvor tradisjonen med prank gikk juletre. Selv om legenden og attributter av Martin Luther, den første skriftlige omtale av julen gran datert 1605 år. På den tiden ble de dekorert med farget papir roser, epler, nøtter og andre slike ting. Det var først i begynnelsen av det 19. århundre, skikken spredte seg til alle europeiske land. Et pyntet juletre i Amerika har blitt allestedsnærværende trekk ved jul til midten av det 19. århundre.
 Der gjorde denne tradisjonen i Russland?
 Selv om Peter jeg bestilte for å feire det nye året ved porten og satte smykker fra gran, furu og einer i 1700, en virkelig tilpasset hjem dekorere fir utbredt bare på slutten av 1830-tallet. First christmas dekorere fir befalt av Tsar Nicholas I, og deretter hele adelen fulgt etter. På den tiden ble moderne tysk romantisk litteratur, og dette bidro til spredning av tradisjon. Interessant, samtidig de sveitsiske og tyske bakere i St. Petersburg begynte å tilby sine kunder klar treet pyntet med godteri.
 Juletre i Sovjetunionen
 Vær imidlertid oppmerksom på er at treet var kledd attributt julen en religiøs ferie. Og selvfølgelig, Oktoberrevolusjonen avskaffet alle - Jul og nyttårsfeiringen, og juletreet. På slutten av 1920-tallet, ble det hele utestengt. Men i et land herjet av revolusjonen og borgerkrigen, og hvilke muligheter det var det ikke. Men etter som tiden gikk, ble livet justert, og helligdager alltid trenger folk. Og i 1936, er treet returnert som en egenskap av ferien. Det er dekorert med kranser av farget papir flagg med sovjetiske symboler, fargerike baller. Heldigvis ble det ideologiske motiver snart glemt, og vi har også nå muligheten til å pynte et juletre.
Som nevnt utdrikkingslag, feire en utdrikkingslag

 Unødvendig bryllup - dette er en av de mest minneverdige dagene i livet til hver kvinne, men det er en som ingen setter på ønsket dag. I dag skal vi snakke om hvordan å markere et utdrikkingslag.
 For eksempel, kan du leie en badstue og tilbringe tid med venner i en atmosfære av helsemessige fordeler.
 Hvordan feire en utdrikkingslag:

 Hvis planen er en invitasjon stripper for bruden, er det best å gå til en strippeklubb. Der vil du finne mange vakre mannlige organer, hjelper avslappet atmosfære for å slappe av før den mest kritiske trinnet i livet.
 Hvis du ikke ønsker å sitte på ett sted hele natten, er det best å leie transport, som vil følge deg og bringe deg til den tiltenkte poenget med resten. Du kan besøke noen favoritt skoler og klubber. Planlegge hvordan å markere et utdrikkingslag i skolen er viktig, siden noen av dem krever å bestille et bord eller et helt rom.

 Som nevnt utdrikkingslag hjemme


 Tror ikke at hjemme utdrikkingslag er kjedelig. For å bli vellykket, må du planlegge alt godt. Velg retning temafester, distribuere roller, forberede riktig mat og underholdning. Etter en morsom kveld ta en tur til baren og det kan allerede heve et glass for helsen til bruden.

 Ekstreme alternativer


 Fans av ekstrem tidsfordriv kan melde deg på et fallskjermhopp eller paintball. Adrenalin vil bli gitt til deg.

 Hvordan feire en utdrikkingslag utendørs


 Hvorfor ikke gå tur der og bemerket utdrikkingslag utendørs? Den friske skogen luft - dette er hva vi mangler borgere. Brann, telt, skrekkhistorier - også et alternativ for utdrikkingslag.
 Holder utdrikkingslag bedre organisere noen dager før bryllupet, kan bruden komme og være 100% bra i feiringen.

 Hva om ikke å gjøre


 Reglene bachelor sier tydelig at menn ikke bør være på festen, men ikke oppfører seg altfor oppløst å ikke møte problemet at du skal bli til skamme.
 Bare ikke prøv å få et parti til brudgommen ikke å bli vitne til ubehagelige ting å sette folk i en vanskelig posisjon og ødelegge din kjære en kveld.
 God Vurdere hvordan å feire en utdrikkingslag ikke å gå seg vill da. Nå vet du hvordan du skal markere et utdrikkingslag som var moro.  
Яндекс.Метрика