Bursdag våren - en stor suksess i livet. Takket være dine foreldre og din egen skjebne, den viktigste ferie i året kan du feire den mest magiske tiden av året. De sier at folk som er heldige nok til å bli født på våren, har godt gemytt og sans for humor. Fordi våren kan ikke være sint. I dag tilbyr vi deg de beste alternativene for hvordan og hvor du kan feire bursdagen din i løpet av våren.
Hvordan og hvor du skal feire en bursdag på våren

 Våren skapt slik at folk jublet og begynte å leve på alle sylindere. Winter plager mange mennesker. Som til henne mer enn en måned vi tolerere den kalde høst og deretter all snø, is, slaps, gjørme og tilhørende sorg og lengsel. Fordi når vi blir fratatt muligheter til å bære vakker, enkel måte, noe mistet lysten til å ha det gøy.
 I våren alt forandrer seg. Med hvilken glede får vi fra kabinettet lys jakke, kjole og sko. Stemningen bare ruller over. Så våren regnes av denne kjærligheten.
 Bursdager å feire slik at samvittigheten var rolig og hele året i minnene til bursdagsfest Du smiler dukket opp. For fødsler våren naturen selv forberedt gave av godt vær og et stort utvalg av ulike varianter av feiringen.

 Hvordan og hvor du skal markere bursdagsfest våren


 På våren før du åpner en enorm mulighet for en bursdagsfest. Godt vær tillater ikke å holde bursdag i en trykkende leilighet, og velge noe mer interessant.

 Naturlig våren mest ideelle sted for en bursdagsfeiring er natur.

 I løpet av vinteren har vi gått glipp av gress, bål og grill. Så hvis du ble født i april eller mai, du bare må, minst en gang i livet å feire bursdag i naturen.
Hvordan og hvor du skal feire en bursdag på våren

 Våren bursdag i natur mange fordeler. Først, du endelig endre situasjonen, men det er veldig godt påvirke den emosjonelle tilstanden til en person. Sekund, endrer helt ren luft utseende. For det tredje, fritidsaktiviteter, som du så lenge manglet, er et flott alternativ til fitness. En annen fordel er at du ikke trenger å bruke penger på en kjole eller dress, siden du vil klarer ganske komfortable jeans og stilig cardigan.

 Hvordan kan du feire en bursdag for naturen


 Du har et par steder for en morsom bursdag av våren i naturen. Dette kan være en park eller sted utenfor byen. Dessverre, ikke lett å finne i en storby vakker natur. Men det er sant, være klar over at en god hvile på plenen i nærheten av innsjøen vil passere, eller et titalls kilometer. Du kan melde deg vill (som det ikke er spor av mann) eller velge en liten campingplass med spesialutstyrte køyer og spill. I alle fall, stopp hvor du er komfortabel og morsom.
Hvordan og hvor du skal feire en bursdag på våren

 For en slik fødsel bør nøye vurdere menyen, vær, underholdning, versjon med overnatting og sikkerhet. Fordi avslappende bort fra sivilisasjonen, kan du ikke umiddelbart bruke disse fordelene, som er så vant. I tillegg kan variable været alvorlig skade på stemningen i alle gjester og deg. Fordi presse bilen i skogen et par kilometer knapt noen vil like det.

 Hvordan organisere en ferie i landet


 Hytte eller landsted, kanskje, er det ideelle valget for pålitelighet bursdag. Fordi landet vakkert det er mulig å kombinere friluftsliv og komfort. Likevel, når det er et tak over hodet, føler du deg mye mer trygg på at festivalen vil lykkes. Bare sørg for din bursdag i landet ikke blir et banalt tidsfordriv, fjerne alle moderne former for kommunikasjon og underholdning. Si nei bærbare datamaskiner, internett og TV. Ha det gøy, kommunisere med hverandre, fordi vi så sjelden nå gjør. I et hus på landet og basseng kan være fantastisk hvis pohodka, kan du svømme i det. En badminton bare noe bør være to trær og en del av nettet.
Hvordan og hvor du skal feire en bursdag på våren

 På grillen kan du koker alt beundret ikke bare kjøtt Kebab, men også grønnsaker og fisk. Fordelen med denne ferien er at alle de kulinariske herligheter vil bli utarbeidet sammen, og det er ganske morsomt. Sørg for å ta tak i hytte med en varm tepper, brensel og gitar. Husk ungdommen, sommerleiren, og du er garantert en god stemning.

 For å feire bursdagen til våren: flere ideer


 For å feire bursdagen sin kule ikke nødvendigvis invitere mange mennesker. Det kan gjøre en kjær og et par beste venner. Kom sammen og gå inn i en liten tur. La det være en nærliggende by eller land, avhengig av økonomi og vilje til å ta risiko. Spring er spesielt hyggelig og behagelig.
Hvordan og hvor du skal feire en bursdag på våren

 Født i mars kan ikke slappe helt av i løpet av våren, som været er ganske ekkelt. Men de kan gjøre hva de ikke kunne gjøre gjennom den lange vinteren, for eksempel gå til banen. Bare begynnelsen du nødt til å være aktive, og deretter gå til en restaurant for å drikke helsen til bursdag. Hvis du gjør det motsatte, kan skadene ikke kan unngås.
 Selve innholdet født våren gjør gave av sol og varmt vær. Slik at du bare har den tilliten deres gode humør og tilbringe ferien i beste fall.  
Hvordan lære å synge hjemme, hvis det ikke stemme?

 Innhold:
 •  Innstilling stemme med trening

 •  Den gode gamle rozspivuvannya


 • Å velge riktig metode for trening - en nøkkel til suksess

 •  Video Tutorials

 • De fleste mennesker feilaktig tror at hvis de har av natur ingen sangtalent - så trenger ikke å prøve og lære. Men, heldigvis, det er mennesker som på tross av alt, forstår at opplæring og praksis kan oppnå gode resultater. De ikke bare forstår, men også for å dele oppdagelser. Så nå er det mange effektive metoder for å sette en ganske god stemme nesten ingenting. Spørsmålet om hvordan å lære å synge hjemme, hvis det er ingen stemme får flere gode svar. Så hva kan vi gjøre for å forbedre vokale ferdigheter? Hvordan slå bjørnen, som kom i øret?
  Hvordan lære å synge godt og vakkert. Også i hjemmet, kan du gjøre mye mer, for eksempel lære å stå på hendene eller lære å dyrke neglene

   Video Tutorials  Hvordan lære å synge med en gitar? + Video leksjoner

  I dag har gitaren blitt en av de mest populære verktøy ikke bare for forestillinger av populære artister, men også for hjemme muzыtsyrovanyy. Og det er ingen tilfeldighet: det er ikke stor, det er praktisk å bære. For å lære å spille gitar, trenger ikke å vite og være i stand til å lese noter. I dag kan du bruke tabulator.
   Du må ha:
 •  gitar;

 •  tabulatur akkorder;

 •  kapodastr;

 •  lydbånd og spiller.

 •  Instruksjon


 •  Først må du velge en favoritt sang som du ønsker å lære. Lytt til den flere ganger, husker tekst og melodi. Finne akkordene til de valgte sanger innspilt i noter eller tabulator.

 •  Lær å skille mellom akkorder. Vanligvis bokstaven i alfabetet representerer første tone til akkorden, som er oppkalt etter den hele akkord. Derfor må vi huske disse betegnelsene. By - C, D - D, E - Mi, F - F, salt - G, A - A. Note "B" som i oboznachaetsya (i gamle russiske kilder kan være H).

 •  Også nyttig å lære å skille en mindre majeure eller skriftlig valgt melodi. Major høres moro, mindre imot - trist. Det viktigste å være forsiktig når du lytter til musikk. Kor sanger kan være mynornыm og vers skrevet i en major.

 •  Lær å telle hvilken grad skrevet melodien. Du må vite hvor mange fraksjoner i takt. Oftest slå slutter og begynner med skiftende akkorder. Under klingende akkord otschytыvayte antall sterk flaks, vil det være størrelsen. For eksempel, 4/4 eller 3/4. Hardere sanger i overgangs akkorder som er innstikk ved å endre de grunnleggende akkorder. Disse akkorder starter med lav partikkel og finish på en sterk lyd.

 •  Lære akkorder som oppstår i sangen. Dette vil hjelpe deg tabulator. Ser flytte fra akkord til akkord i den sangen er. Denne praktisk bevege fingrene vekselvis fra den ene stilling til en annen. Så du går over til ny akkord. Slike overganger må jobbe ut til automatikk. Dette vil hjelpe deg i fremtiden.

 •  Lytt dynamikk akkorder i sanger som spiller akkorder. I sangene, for eksempel ofte spille en byste. Hvis dette er rocke, eller bard sanger, kan spille kampen. I dette tilfellet, den viktigste kampen lytte, synes det er pause. Eller spille på egen hånd, som du foretrekker. Kanskje endrer kampen kan du få enda bedre enn originalen. Det viktigste å huske på at du spiller først og fremst for seg selv.

 •  Etter gitar sanger av arbeidet tide å flytte til musikken. Synge ordene pidihruyuchy selv på gitar. Så snart du starter opp, kan du begynne å synge i sin helhet stemme. Det bør holde god holdning, slik at du kan puste mer luft og ta nødvendige notater. Prøv å puste magen.

 •  Når du utfører tenker om innholdet i tekstene. Prøv å være veldig emosjonell farge. Tenk på hvilke deler bør høres høyere og stillere det.

 •  Hvis du bestemmer deg for å synge inn i mikrofonen, husk at å synge stille, som om ingen mikrofon og nei.

 •  Rådet


  Du kan være at akkorden er ikke veldig praktisk for din stemme. Selvfølgelig er det bedre å lære å spille i alle tonearter. Men først kan bruke kapodastr. Det vil komprimere strenger på den nødvendige ned. Det viser seg at du har lært sekvensen av spill, men vil arbeide i en annen tone.

   Video Tutorials
  Яндекс.Метрика