Hva er en trommel?
 Kjøpe skrivere og kopimaskiner, mange er ikke så ivrige etter å sortere ut sine indre struktur. Men brukerne klatre inne kontorutstyr periodevis nødvendig. Ofte gjøres dette om nødvendig korrekt buet ark eller toner påfyll. Åpning av laserskriver, er det umulig ikke å legge merke til en av sine hovedkomponenter - trommelen.
 Hva er en trommel
 Enhet, lysfølsomme trommelen, tromme bildeoverføring, selen trommelen bildebehandling - alle forskjellige navn på den såkalte "hjertet" av noen kopimaskin eller laserskriver. Det vanligste er at en del ble referert til som en trommel. Hva er det?
Hva er en trommel?

 Ved design, denne delen av skriveren er en hul sylinder dekket med et lag av fotomateriale. Vanligvis er selve trommelen er laget av aluminium. Som fotoprovodnyka bruke forskjellig dekning, inkludert amorf silisium.
 Lengden av fotolederen kan variere fra 21 cm som tilsvarer bredden av et A4-ark til noen få titalls centimeter. Diameteren er lik flere centimeter. Dimensjoner avhenger dokumentformat i stand til utskrift maskin.
Hva er en trommel?
 Hvordan trommelen

 Prinsippet om den lysfølsomme trommelen er ganske enkel. Hele hans overflaten lading elektrostatisk felt. Statiske feltet presser partikler av toner fra trommelen. I prosessen på overflaten av fotolederenheten lyser opp i en del, med de opplyste områder opprettholde sin ladning motsatt den opprinnelige. Dermed disse stedene toner vil holde. Når du skriver ut sylinder rullet på papir, mens automatisk razryazhayas og forlater toner på papiret. Siden trommelen toner bildeoverføring var bare delvis, selv på arket vil det være bare på de riktige stedene. Da papiret med toner nalypshym den passerer gjennom ovnen ved høy temperatur, og toneren sintret fast nedfelt på arket. Endelig papiret reflekterer det samme bildet som ble tent på trommelen.
 Ressurs trommel
 Fotosensitive trommelen kan være et eget element i skriveren eller kopimaskinen, og skriv inn i utformingen av kassetten. Vanligvis de dyrere skrivere og kopimaskiner og trommelkassetten er separate enheter. I billigere modeller tromme i skriveren eller kopimaskinen kombinert i en enkelt enhet med tonerkassetten.
 Selvfølgelig, enklere å betjene maskiner der trommelen er separat. Etter kassetten og trommel varierer. I gjennomsnitt tromme arbeid nok for et dusin eller to eksemplarer, gjennomsnittlig tid en patron er nok for å skrive ut omtrent to tusen bokstaver. Utskiftningen kan kjøpes som en original trommel og analog, som vanligvis er mye billigere.
 Så snart bildeoverføringstrommelen ligger i tonerkassetten, er hans liv 2-10000 bokstaver. Perezapravyv en patron fra to til fire ganger en kunde vil møte behovet for å skifte ut patronen eller hele eller bare fotolederen.
 Det bør bemerkes at verdien av trommelen, vanligvis flere ganger lavere enn prisen på en patron. Denne originale tromme du neppe til å kjøpe fordi de kommer bare skriverprodusenten servicesenter. Imidlertid er kvaliteten uten sidestykke i de fleste tilfeller ikke er dårligere enn originalene.
 Hva bestemmer levetiden av trommelen
 Ressursen på trommelen er forskjellig avhengig av skrivermodellen eller kopimaskin, men noen ganger tromme slites raskere enn produsenten angitt på pakningen.
 La oss undersøke hva som påvirker varigheten av arbeidet:

 I levetiden til trommelen bildeoverføring påvirker ikke bare antall trykte eksemplarer. Når skriveren, og etter en lang inaktiv maskin inaktiv trommel gjør vanligvis flere svinger rengjøring og gir den nødvendige kostnader. Så, hvis du slår skriveren og skrive ti sider med tekst, vil trommelen gjøre et par ekstra svinger. Hvis du skriver ut de samme ti sider av samme tekst, men hele dagen lange intervaller og deretter et par hvile trommelen vil gjøre før du skriver hvert ark. Det er lett å konkludere med at vente inntil samlet en relativt stor mengde dokumenter som skal skrives ut, ikke rozdrukovuyuchy ett eller to blader med lange intervaller, kan vi litt forlenge levetiden på den lysfølsomme trommelen.

 En annen faktor som påvirker livet av trommelen arbeid er formatet på papiret som du skriver ut. Så, hvis skriveren er utformet for å skrive ut A4-sider lang at den lysfølsomme trommelen er 21 inches, og du må ofte skrive på ark mindre format, for eksempel at i halvparten A5 A4 deretter minst halv omdreining av trommelen er tom. At trommel har å gjøre to ganger hastigheten. I tillegg ofte opptak papirdokumenter små format brukere ofte kuttet seg selv. Noen ganger er dette utføres av vanlige saks. Dette etterlater kantene kan være tøft, men det er svært skadelig for trommeloverflaten å bli klødd ved utskrift. Så det ville være mer hensiktsmessig å justere tetningen slik at på et A4 utledet to dokumenter i A5 og skjær etter det som skjedde.

 Også på trommelen ressurs påvirker kvaliteten på papiret, velger brukeren å skrive ut. Først av alt, ta hensyn til det faktum at kantene på bokstavene ble omskåret nivåer, spesielt hvis du kutte papiret selv. Ujevne kanter i stand til svært ripe opp overflaten på trommelen. Naturligvis har avisen blitt spesialdesignet for kontoret. Man må se etter fuktighet og papir, samt dens tykkelse og tekstur. De mer tette og strukturert blader brukes til utskrift, jo raskere tromme slitasje. Ikke veldig nyttig for trommelen og støv som blir igjen etter bruk av belagt papir, særlig hvis det er billig og i virkeligheten er dekket av et toppsjikt av kritt. Den akselererer slitasje og tosidig utskrift, så i noen tilfeller er det nødvendig å nøye beregne alt før du skriver såkalt utkast på baksiden brukes til utskrift ark.

 Således, hvis det er ønskelig, kan vesentlig forlenge eller i det minste ikke forkorte lyset bruk trommelen.
Hva er en trommel?
 Hvordan til analog?

 Før eller senere hver trommelkassett eller som det er å produsere en ressurs, og det er behov for utskifting. I dette tilfellet kan før brukeren bli avhørt at riktig kjøper, jo dyrere det opprinnelige elementet, eller billigere tilsvarende.

 Pris

 Vanligvis den opprinnelige kostet dobbelt så mye. Dette skyldes først og fremst det faktum at produsenten bevisst undervurderer verdien av skriveren, overføre en del av forbruksvarer. Dermed forbrukerne lokkes til å kjøpe billig utstyr i håp om at ytterligere redusere prisen på skriveren eller kopimaskinen mer enn betale for seg ved kontinuerlig å anskaffe forsyninger.
 I tillegg kjøper originale elementer, og forbrukeren betaler for en vakker boks, og navn på boksen.

 Produsent

 Gjort som de originale patroner og trommer, og sine kolleger, de fleste hardt arbeidende kinesisk. Så for produsentland til å betale oppmerksomhet i dette tilfellet gir ingen mening, spesielt på grunn av det faktum at de fleste originale deler og sine kolleger produsert i de samme fabrikkene.

 Kvalitet

 Selv produsert originale og uoriginale elementer over tid på samme sted, er prosentandelen av ekteskap mellom den opprinnelige mye lavere. Dette er enkelt forklart ved at originale deler og Glechoma er mer strenge og omfattende testene i kvalitetskontroll avdelingen. Analoger samme tid passere en slik test.
 Valget av høy kvalitet uoriginale patroner og trommer løses ganske enkelt. Vi bare finne samvittighets leverandør.
 Snakker av kompatible blekkpatroner og trommer, bør vi huske at ofte markedet kan bli funnet bare en forfalskning. Emballasjen emblazoned kjent navn, men kvaliteten på det som er inne i boksen, kan la mye å være ønsket. Så selv de som har bestemt seg for å bruke bare merket Glechoma, skal se bra leverandør.

 Når det ikke er valg

 Hvis skriveren er plassert inne i trommelkassetten, så mest sannsynlig at du hvis du vil erstatte bare trommelkassetten ikke helt har neoryhynalom bruk. Så hvordan finne den opprinnelige lysfølsomme trommelen i denne saken er vanskelig.
 Så snart du har er en mer avansert teknikk der et trommesett separat valg du mer. Så kan du tenke på hva du lønnsomt.
 Riktig erstatning
 Uansett hva du velger, må vi huske at trommelen til riktig og nøyaktig innstilt. Dette bør gjøres i et mørkt rom, for ikke å lyse opp overflaten. Du bør også se til at ikke tilfeldigvis la ved utskifting fingeravtrykk eller riper fordi det kan sterkt redusere utskriftskvaliteten.
 Det er nok å si til slutt at noen produsenter tilbyr spesielle leverer materialer, slik at å gjenopprette trommeloverflaten. Imidlertid er kostnadsdekning prosedyre begrunnet bare i tilfeller der photodrums er svært kostbart, for eksempel, storformatskrivere brukes i utskriften.

Tips nybegynner portrettmaler
 Lær portrettfotokunnskaper bør begynne i naturen. Det er lurt å velge denne morgenen eller om kvelden er ikke veldig sterkt lys, eller enda bedre tid til å fange sol lys gjennom lys sky dis. Vanligvis fotografer glade da byen var i stand til å lene tåke eller lettere "male med lys", dvs. få kunstneriske bilder. I rollen som bakgrunnsbelysning såkalte trekker lyskilde, er solen og himmelen og den hvite veggen av bygningen fungerer som en kilde modellering. Stuck i friluft på en hvit pappbit vil spille rollen som fyller lys.
 Sørg for å få med et stativ. Tripod disiplin fotograf, noe som gjør det svært nøye velge punkt skyting, sett kameraet. Portrettfotografering hånd er ikke veldig ønskelig, og ofte rett og slett umulig, spesielt når du ikke kan sette en rask lukkertid. Portrett anbefales å skyte med et stativ og objektivets brennvidde bør være minst 80 mm.
 Vel lære å skyte portretter digitalkamera fordi skjermen nybegynner fotograf umiddelbart kan se alle sine feil og prøve å rette dem. Med et digitalt kamera er sikkert praktisk å lære ferdigheter og andre spissfindigheter i bilder, ikke bare portretter. Mens ferdigheter for elevene ikke oppfunnet noe bedre.
 I amatours ikke vanligvis i arsenal av dyre og klumpete belysning, reflektorer, men at han skal lære å arbeide fra de første trinnene av læring portrettfotografering, ikke bare i studio, men i friluft.
 Å løse ganske komplisert oppgaver portrettfotografering er å ha et sett med to lys, en puls og en kontinuerlig bølge og flere reflektorer.  
Яндекс.Метрика