Mamma gave til nytt år
 Nyttår rett rundt hjørnet, og du trenger så raskt som mulig for å bestemme hva du skal gi mamma nyttår. Vi kan hjelpe deg med å finne en original gave som vil være hyggelig og hjelpsom.
 Det ville være fint om nyttår gave mor var assosiert med hennes familie og barndom. Disse kan være bilder, album, skjæring av familien videoer. Denne gaven vil alltid minne av de beste øyeblikkene i hennes liv.

 Gaver til ny mamma 2015:


 Dekorative bilderammer. Det finnes mange alternativer slike rammer: tre håndverk, og selv digitale. Denne gaven vil ikke bare gi positive følelser, men også vil være et flott tillegg til interiøret.
 Still Broderi / strikking. Hvis moren din needlewoman, vil det sikkert sette pris på denne gaven. I tillegg kan du gi en god tråd, ordninger, tematiske blader eller bøker.
 Håndlaget smykker. Produktene er laget på bestilling, veldig originalt, kan de finnes i ett eksemplar. Mamma vil elske å være eier av en eksklusiv smykker. Sant, ikke bare smykker er håndlaget. Du kan kjøpe notatbøker, fotoalbum, dagbøker, esker håndlaget.
 Tilbehør til hjemmet. Knacks, som ikke bare dekorere interiøret, men også vil være nyttig i økonomien. For eksempel, en veggklokke med stor dial, elektronisk klokke radio, varme grytekluter med gode ønsker, termisk krus, forkle vakker, brød slicer og t. E.
 Elite te eller kaffe. For ekte tsinytelok te og kaffe tradisjon. God kaffe og te kan koste en anstendig mengde, så behandle din mamma noe av dette produktet. Du kan supplere dagens vakker tekanne eller en vakker liten kopp kaffe.
 Sengetøy. Hvem trenger ikke gården sengetøy? Spesielt hvis det er den opprinnelige mønster, for eksempel laget av silke. Du kan også donere klær oppvarmet, noe som er svært viktig for våre kalde vintre.
 Potter for potteplanter. Hvis moren din elsker å blomster, dekorative blomsterpotter bare nyte det. De kan kjøpes i butikken eller prøve å lage dine egne hender.
 Antikviteter. Den beste gaven for fars hus. Alternativ for de som har penger. Selv om du vil være i stand til å gå til Europa i sommer, anbefaler vi å utsette kjøpet til, på lokale loppemarkeder kan zakupytysya forskjellige gadgets til rimelige priser.

 Gave mamma for det nye året med hendene


 Vi foreslår at du gjør en uvanlig gave for det nye året med stil for mamma decoupage. Vi dekorere blomsterpotter. Vanligvis blomsterpotter heller skjemmende, så prøv å avgrense dem.
 Du vil trenge:
 •  Leire eller plast potter

 •  Den myke sandpapir

 •  Hvit akrylmaling

 •  Lim

 •  Bilde med bildet

 •  Produksjon:
  Mamma gave til nytt år

   For det første, kan du slite ut potten. For å gjøre dette, male det mørk maling etter det tørker, male våre potten av hvit maling. Proshkuryvaem sandpapir og få en vintage pott.
   I denne versjonen har vi malt potten med hvit maling. Skriveren skriver ut bildet, eller klippe det med håndklær, avis, magasin, og så videre. D. Kutt bildet som vi ønsker å flytte på potten og smører det for decoupage lim.
   Vent til limet tørker. Fremskynde prosessen ved å bruke en hårføner. Etter tørking av vått tegning vann, og resultatet er vist. Din opprinnelige gave til mamma klar!
  Mamma gave til nytt år

   Uansett hva gaven du velger for mamma ting for det - det er din oppmerksomhet.  
   Par som bor sammen i 10 år, burde vite alt om hverandre. I løpet av denne tiden, mann og kone "slikket" til hverandre, som om å bøye hverandre, fusjonere med hverandre som tinn, er et symbol på fleksibilitet. Derfor heter denne viktige jubileum - bryllup tinn. Også tiår av å leve sammen kalles rosa bryllup. Og alt fordi rosen er et symbol på lidenskap og kjærlighet.
   Det er trygt å si at 10 års ekteskap - den første viktige jubileum i livet til familien. Etter 10 år - det er på den ene siden en kort tid i forhold til hvor mye gjenstår å være levende, men samtidig i 10 år allerede opplevd så mye sammen. Dette betyr at du trenger å feire dette jubileet riktig.
  10-årsjubileet for bryllupet - hva bryllup? Pink (tinn Yane) bryllup bryllupsdag '10

   10-årsjubileet for bryllupet - hva bryllup?


   Symbolene tiår med å leve sammen er en rose og tinn. Rose - dronningen av blomster betyr lidenskapelig, neutyhayuschuyu kjærlighet mellom mann og kone. Tin er - et symbol på fleksibilitet, et symbol av paret endelig lært å tilpasse seg, være fleksibel i forhold til hverandre.
   Mange mennesker feilaktig tror at denne dagen skal fôres gjester retter rosa drink rosa drinker, og alt servert i en blikkbeholder. Dette er ikke slik! Hvis det er mulig, er det best å invitere alle som deltok i bryllupet og lage en fest.

   Bryllupsdag 10 år - som gir?


   Det er en god tradisjon: mann på bryllupsdagen '10 har å gi sin kone en bukett med 11 roser. Men dette bukett bør ikke bare noen 11 roser og 10 av dem skal være rød, noe som betyr en sterk kjærlighet og en hvit, noe som betyr håp til å fortsette sin ekteskapelig lykke.
   Invitert må også gi paret blomster og gaver, så vakker som forholdet mellom mann og kone bodde sammen så lenge. Som regel gi bort elementer for par i alle nyanser av rosa, eller objekter med tinn som et symbol på øm kjærlighet, uforgjengelig under myndighet av tiden og omstendighetene.
   En flott gave til en tiende bryllupsdag vil være en god flaske rød eller rose vin. Klærne heltene i anledning og deres gjester må være tilstede rosa som en hyllest til tradisjoner og symboler av ferie.
  10-årsjubileet for bryllupet - hva bryllup? Pink (tinn Yane) bryllup bryllupsdag '10

   Det er mange skikker og tradisjoner til denne dagen, og det er en av de skikker: i tiåret av å leve sammen dag i dag rosa / tinn bryllup besluttet å gi roser. Og du trenger for å sette i en lomme tinn skje og gå hele dagen uten avskjed med dette symbolet og ved sengetid satte den under puten. Det antas at denne praksisen bringer lykke fremtidige liv sammen. Og paret bør gå til sengs, strødd med roseblader.
   På årsdagen for å leve sammen menyen også må være spesielle. Betjene den festbord til å steke fjærfe (kylling, and, kalkun, her er hvordan fancy nok) i en rosa sminkebord buketter å dekorere og kronblad, og deretter ferie vil bli en uforglemmelig og fantastisk. På slutten av kvelden er vanligvis servert kake dekorert med roser, te med roseblader, i form av cookies troyandochok.
   Tiårsjubileet for familien - en lykkelig ferie fylt med øm kjærlighet. Faktisk, styrke familiebånd - er hellig!
   Nå vet du at bryllupet feiret 10 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
  10-årsjubileet for bryllupet - hva bryllup? Pink (tinn Yane) bryllup bryllupsdag '10
  . Neste jubileum - bryllup Steel.  
   Mellom trettisyvende og trettiåttende året av ekteskapet er en utmerket mulighet for en fritidsbolig i den trange krets av venner og - aluminium bryllup, trettisyv og et halvt år med sterk familielykke. Aluminium, som er symbolet på dette jubileet, men sterk, men samtidig myk og fleksibelt materiale, beskriver beste funksjonene i forholdet mellom mann og kone på den tiden, som med alderen blir mer lojale mot hverandre.
  37, 5 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Aluminiums bryllup bryllupsdag 37, 5 år

   37, 5 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup?


   Lett og solid aluminiumsramme, dessuten er det ikke utsatt for korrosjon. Det ser ut som ramme og familiebånd laget av dette metallet gang stått testen av tid. Går hånd i hånd respektabelt liv segmentet i 37, 5 år, folk blir ett. Voksne barn, barnebarn ventet levd mange stormer sammen og en masse glade hendelser - du kan slappe av og nyte hverandre, husker fortiden og planlegging for fremtiden.
   En gang laget av speil og smykker aluminium, men i dag kan du finne fine gaver fra ham, liten husholdning ting, smykker og tilbehør. Heldigvis er prisen på aluminium mye rimeligere enn gull, sølv eller andre av sine brødre, edle metaller. Imidlertid kan du gratulere helten for dagen og andre søte hjerte suvenirer.
   Nå vet du at bryllupet feires på 37, 5 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
  37, 5 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Aluminiums bryllup bryllupsdag 37, 5 år
  . Neste Anniversary - Ruby bryllup.  
  Яндекс.Метрика