Opal stein - en stein som gullsmeder bruker utenfor den utmerker seg med sin iriserende fargerike spillet, kalt opalisering.
Opal stein og dens egenskaper

 Navnet kommer fra den gamle indiske «Upala» latin eller «opalus», som betyr "edelsten". Det har verdifulle opal stein forskjellige egenskaper, og er delt inn i flere typer:
 •  Hvit Opal - har en lys farge med et blålig skjær;

 •  Black Opal - mørk i sinnet som har rødlig opalisering;

 •  Harlequin - har farget mønster;

 •  Brann Opal - har en rød fargetone, gul utenfor;

 •  Kongelig opal stein - sentrert mørk rød eller bronse, og kantene gi en grønn fargetone;

 •  Gira - en rød ball, utenfor hvitt;

 •  Lehos-opal - grønn på utsiden, har opalestsentsyyu rødlig og grønnlige fargetoner.

 • Opal stein og dens egenskaper

   Opal Stone helt fint. Dens skjønnhet er perfekt, det er rett og slett fascinerende. Med en veldig sterk energi og unik skjønnhet, svart opal stein meget verdsatt. Selv til dags dato, svart opal - en sjeldenhet, i økende grad funnet mørk grå eller blå steiner. Det antas at en svart opal stein egenskaper som bringer lykke til sine eiere og beskytte dem fra trøbbel. Dessverre, kan svart opal nå finnes bare i Australia.
   Grunnleggende egenskaper opal stein avhenger av fargen sin, så vel som mange andre naturlige steiner. Dermed brann opal - en god quarterback fra ulykke, hvit - gir eieren renheten av soul og beskjedenhet. Opal eier styrker kroppen og beskytter den mot eksponering for infeksjoner. Opal er forenlig med den andre og fjerde chakraene av kroppen, reduserer ubehag under fødsel, normaliserer hjertet. Den største positive virkningen stein har, hvis bæres rundt halsen, nær kanten av brystbenet, i form av anheng, slik at det rørte ved direkte berøring som ringer, innrammet i en sølvramme.
  Opal stein og dens egenskaper

   Medisinske egenskaper av opal er svært merkbar i svak, kroniske sykdommer. Stone kan gi roe nervesystemet og hindre besvimelse. I tillegg behandler han hjertesykdom og forbedrer synsskarphet. For terapeutiske formål, opal beste bæres på pekefingeren på venstre hånd, og i gull. Det antas at Opal vil bringe lykke til de som han arvet.
  Opal stein og dens egenskaper

   Det er ikke anbefalt å bruke opal Skytten, Tvillingene og Jomfruer og andre med svak vilje karakter. Perfekt stein fisk Kreft og folk som har en uttalt indre "kjerne". Elementet av opal stein - er vann. Opal har den egenskapen av "tørr" betydelig miste sin farge. Hold denne steinen best i rommet der fuktigheten er for høy, noen ganger bli senket ned i vannet, men anbefales så ofte som mulig, mens stein fra virkningene av ulike kremer og kosmetikk.  
   Krysopras - Stone, som i hans smykker ble brukt i oldtidens Egypt, Roma og Hellas. Den utmerker seg med utrolig vakre nyanser av grønt. I naturen finnes det tilfeller av milde blå til lyse grønt gress. Dette mineralet er litt gjennomsiktig og vises gjennomsiktig. Krysopras stein egenskaper som gjør den egnet for pynt og lage smykker mesterverk.
  Chrysoprase stein. Egenskaper Krysopras

   Det antas at krysopras perfekt styrker forsvar. Bruk den til å lade vannet (stein satt i bolle med vann i noen timer og satt under direkte sollys). Også denne mineral gode kamper mot øyesykdommer og styrker den store visjon, fordi i antikken ble det brukt til å gi synsskarphet og nøyaktighet. Vakker stein for å gjenopprette hjertet.
   Denne kalsedon står ikke solen. I slike tilfeller blir det svært blek og kjedelig. Etter et opphold i solen er det nødvendig å sette en våt klut og la det i flere timer. Stone vil være en utmerket assistent for alle mennesker som lider meteozalezhnistyu, reduserer det vesentlig uttrykk for dette problemer og eliminerer hodepine.
   Moderne healere se i Krysopras gode beskyttende egenskaper negativ energi, misunnelse og sinne. Det antas at det beskytter mot trolldom i seg selv bidrar til manifestasjon av magisk gave i person. Den beskytter også mot hat og bakvaskelse. De gamle folk hadde på seg denne steinen, dekorert med et bilde av en okse, beskytte sin høye stilling fra inngrep av andre.
  Chrysoprase stein. Egenskaper Krysopras

   Stone har evnen til valget positivt arbeidsmiljø. Han hjelper helt klart å gjøre funn og å starte ny virksomhet. Det setter pris på de aktive, de modige mennesker som er utsatt for vitenskap og kunnskap. Krysopras stein egenskaper som gjør dem helt uegnet for de late og ubrukelige mennesker, i dette tilfellet, når den bæres på hendene bli svart og han raskt miste sin attraktivt utseende. Også stein avviser mistenkelig, misunnelig på folk som har svart tanker og svak sjel.
   Som sin ledsager han velger ofte vellykkede bankfolk, finansfolk og handelsmenn. Det bidrar til å beskytte mot urimelige partnere og gjøre sin eier glad og spesielt innsiktsfulle. Vel ta den på veien for å beskytte mot farer lurer i veien. Mineral bidrar også opprettholde mental balanse og kan ikke utsettes for depresjon. Han har en god beroligende effekt.
  Chrysoprase stein. Egenskaper Krysopras

   Tradisjonelt er dette mineralet best egnet for personer født under tegnet av Aquarius. For dem er det en fantastisk talisman og beskytter av alt dårlig. Ikke dårlig bearbeiding av stein i Steinbukken, spesielt hvis de bærer det i en sølvramme på langfingeren. Fargen på steinen bør være lyse (grønn farge). Folk født under tegnet av Leo og kreft, slitasje krysopras anbefales ikke.  
  Photoshoot i stil med "land"Utvilsomt en liste over noen av de mest slående og informative stil navnene i foto økter inkluderer stil med "landet". Dette genuint overrasket av sin sjeldne bruk i praksis i CIS. Hvis Amerika forfedrene til dette området, "landet regnes som" nesten en nasjonalskatt, så vet vi det heller enn å ta på alvor. Dette er fordi, rart som det kan høres, vårt klima. Land - stil som er absolutt ikke egnet for opptak i studio. Hans element - en uttørket felt, landlige motiver varmere månedene, og så videre. I studio, denne stilen vil minst upassende, slik at ingenting men porternыh bilde, implementere mislykkes. Det viser seg at gjennomføringen av bilder på stedet skyte her på styrken av et par måneder i året.
  Men ingen som plager deg med å forberede for en fotoseanse for å tenke over bildet for å bestemme spillested kan selv regne ut et plot. Ved å gjøre dette, vil du oppnå bedre resultater i slutten, og ikke kjedelige parodier på ekte country-stil, som allerede mangler i porteføljen av de andre fans amatør amatør fotoseanse. Å overgå alt og alle, kan du bruke følgende retningslinjer for å bygge bildet og velge steder for foto shoots.
  Bilde for fotoseanse
  "Land" fullt trekker sine viktigste egenskapene til Wild West æra der en container med blandet suksess mot, flaks, seksualitet, brutalitet, frihet ånd, etc.. Alle disse funksjonene og bilde for en fotoseanse. Velge klær er imponerende i omfang, alt fra den klassiske cowboy kostyme og slutter med en elegant montert kjole sent XIX århundre. Men hvis du ikke kan følge de historiske aspektene ved stil med moderne mote kan plukke opp følgende elementer: skinn eller semsket skinn bukser, blusset ønskelig, hvis ikke kommer til å ha høye sko, støvler eller cowboystøvler med leggings bryazkayuchymy spurs. Passer også alle typer rutete skjorter, bluser med stuper halsen og bare skuldre eller nakke én skulder nøytrale farger og naturlige stoffer, gjerne lin. Lagt jeans og sånt, men ikke som aksent. Egnet for en fotoseanse kort denimshorts eller rippet bukser. Mindre - denim vest, men det er bedre hvis den er laget av semsket skinn eller lær. Veldig heldig hvis du klarer å få en fotoseanse for en lang shabby skinnfrakk med høy krage.
  Photoshoot i stil med "land"

  Fargevalget bør være moderat, varm. "Land" - en brun, gull, beige, blått som hovedfarge, og lilla, gul, svart, grønn som ekstra.
  Ingen fotoseanse i denne stilen kan ta ett hundre prosent uten tilbehør. Disse inkluderer listen over Cowboy Hatter med bred brem, skinnhansker, albue og kan bare være sikker på brede, skjerf eller lommetørklær knyttet rundt halsen hans, slik at du kan dekke halve ansiktet. Også i listen er brede lærreimer med tung spenner, hylster for våpen, henholdsvis de aller våpen gjort i tilfeller av den tiden - de beste revolvere og harddisker, dekorasjoner i indisk stil. Pynte fotoseanse og cowboy pisk eller tau-lasso.
  Opp i en fotoseanse i denne stilen er nesten alltid den naturlige Macomb, hvor den viktigste oppgaven makeup artist - skjule feil. Som for frisyrer for en fotoseanse, ideelt sett ville bare oppløses i vinden hår flette eller fletter.
  Hvor du skal tilbringe photoshoot
  Det ideelle stedet å gjennomføre en skikkelig fotoseanse vil være stabil, kan du ta en hest - og en spasertur. Også land passe inn plass og panoramautsikt over feltet. Veldig fint om de ville være i en høystakk. Vanligvis chic alternativ hvis du finner felt der beiter storfe eller hester.
  Photoshoot i stil med "land"

  Et godt alternativ ville bli bygget i tre og bare når de ikke trenger å være fancy - passform og enkel, truffet av noe som en låve.
  Hvis du holder en fotoseanse innendørs, bør det være arbeid med tre og loslitt - sikkert bedre solid tre bord og stoler. Enkle møbler. I en slik situasjon kan du slå en ekte saloon med et tilfeldig spill av Texas Poker, føttene på bordet, med en sigar i munnen og en revolver klar.  
  Яндекс.Метрика