Hva du skal ha til et bedrifts

 Nyttårs bedriftens fest - en sjelden og etterlengtet mulighet for mange til å vise seg ikke i daglig "kjedelig" kleskode, og så å si, i all sin prakt. Men også flotte antrekk kan ikke føre til en følelse av glede og fange din individualitet, men heller avvisning, for å glatte som mislykkes selv etter ferien. Hva bør være på nyttårsbedrifts dress og hvordan du velger et godt bilde?


 Hvordan bør jeg se etter nyttårsbedrifts


 Vi tilbyr deg en universell tips om hva du skal gå corporate. Disse anbefalingene gjelder kvinners og menns klær, på en eller annen måte. De vil hjelpe deg med å føle deg trygg i enhver situasjon, selv om kvelden ikke gikk som planlagt. Tips fra profesjonelle kle for nyttårsaften:

 •  Ikke ha klær for frank. Husk at du kommer til en fest der det vil dine kolleger og sjefer. Holiday forbli bak, men også dyp cleavage, bukser, gjennomskinnelig lim eller kort kjole kan påvirke påfølgende profesjonelle relasjoner.
  Hva du skal ha til et bedrifts •  Hvis du ønsker å legge til din nyttår kostyme korsett, sørg for at han hadde inserts på skuldrene. De fleste firmafester for å arrangere utendørsspill eller danse, så du bør passe på å bo.
  Hva du skal ha til et bedrifts •  Altfor lang kjole vil også føre til ubehag. Kjoler vil være perfekt for en romantisk kveld eller en tur i operaen, men ikke for et parti i samfunnet kolleger.


 •  Hvis du ikke vet hvilken kjole å gå på nyttårs bedriftens bruk en vinn-vinn-alternativet og sette varige klassikere - liten sort kjole til kneet. Strålende oppfinnelse Ms Chanel sant i enhver årstid og enhver anledning.


 •  Hvis du ønsker å ha på seg en kjole, brodert med paljetter, strass eller perler, nyttår - dette er trolig den eneste ferien der antrekket ville se ut som mer enn passende. Det eneste sikker om strømpebukse i folie og andre tvilsom brukerutstyr "møll".
  Hva du skal ha til et bedrifts •  Menn perfekt alternativ med smoking bukser og strenge. Men hvis det er dine hverdagslige klær, eller nyttår kostyme mye som en vanlig kontor uniform, kan du plukke opp en eldre klassikere. For eksempel ser det stilig Herreklær 20-tallet og 40-tallet av forrige århundre. Disse kjolene vil aldri gå ut av stilen!
  Hva du skal ha til et bedrifts •  Hvis du kommer til å ha en hals, stakk med en boa eller pels cape.


 •  Nytt år - en perfekt mulighet til å bære kjolen farge metallic.


 •  Hvis du velger en kjole med paljetter, strass eller perler, ikke bære for mye smykker. Ellers kan du bli forvirret med et juletre!


 •  Som for sko, her alle velger hva det vil være praktisk å gå i timevis. Selvfølgelig kan firmafester sitte ned og slappe av, men ikke verdt risikoen. Hvis du ikke er vant til å gå med høye hæler, ikke kle seg i 15 tysantymetrovыe nålene. I ekstreme tilfeller er det mulig å bringe de passende avtakbare sko.
  Hva du skal ha til et bedrifts

   Ideer for bedriftens jule kostymer kan være svært forskjellige. Vi har tatt med bare de anbefalinger som vil hjelpe deg til å føle deg komfortabel og rolig gjennom hele festlig kveld.
  Kostymer for det nye året

   Nytt år - lykkelig ferie, ser frem til det både barn og voksne. Men hva er en hendelse ingen høyt parter, corporate events, barnas matinees. Den viktigste egenskapen ved slike hendelser er jule kostymer. På nyttårs For mye overraskelse av hans originale antrekk, for å understreke sin individualitet og vise sin karakter, og barna er veldig moro, etter å ha vært i form av et dyr (f.eks katt kostyme, bie eller marihøne) eller favoritt tegneseriefigur.


   Jule kostymer til voksne


   I dag finner festlig antrekk er ikke noen problemer. Det kan kjøpes på spesialitet butikker i denne byen eller dens enda enklere å bestille nettbutikk. De fleste av tilstedeværelse og produktspekter ingen problemer selv før feiringen. Den viktigste ulempen - den høye kostnaden av plagget. Etter å ha brukt en betydelig mengde penger, ikke det faktum at du bruker denne antrekk igjen. Det er en utmerket vei ut av denne situasjonen, vil det spare deg for penger og samtidig vil gi deg og din kjære - en morsom jule kostymer å sy sine egne hender. For prosessen med å sy du trenger er tilgjengelige klær (kjoler, bukser, vest), som nettopp har lagt pels, rhinestones, tinsel, regn, vimpler og egenskaper som kjennetegner en bestemt karakter. Og du kan sy jule kostymer, som de sier, fra scratch. Du må kjøpe stoff og kvalitet ønsket farge eller bruke otrezamy rester og at det sannsynligvis er i alle hjem. Det bør gjøre noen målinger rettigheter, som vil forberede antrekk, nemlig omkretsen av hodet, bryst og lår, rygg bredde, armlengde og av klær. Det bør utarbeide en skisse på papir produkter før julen sy kostymer. Mønster bidrar til å unngå feil som den ferdige kjolen for vanskelig å fikse. For informasjon om hvordan å lage et mønster kan bli funnet på Internett. Thumbnail overført til stoff, er sy utført, deretter - i tillegg klær dekorasjoner. Så lett gjort jule kostymer med hendene. Det er viktig at en person, spesielt et barn var komfortabel i klærne, og det bildet var svært nær den opprinnelige og lett gjenkjennelig. 
  Kostymer for det nye året


   Barnas jule antrekk


   Det er et stort utvalg av kostymer for barn og deres foreldre. Fantasier er rett og slett ingen grenser. Den vanligste er gjenstand for slike drakter i bildet av Maiden, snøflak, Santa Claus, snømann, juletre. Også ofte foretrukket bilde av et dyr som er et symbol på det kommende året. For eksempel, en katt, en kanin, en hane, en drage eller slange.
  Kostymer for det nye året

   Mest forbereder julen kostymer for barn. I denne situasjonen er det viktig å hoder farvel festligheter og ønskene til barnet. For gutter er det alltid interessant modige figurer som Viking, pirat eller Farouks all din favoritt Spider-Man og Superman. Men utseendet på feer, prinsesser, må Rødhette og Snehvit passe i en nyttår drakt for jenter.
   Men ikke bare barna vil ha det gøy og ser fabelaktig i vakre utkledde helligdager. Derfor, foreldre har en flott mulighet til å prøve på jule kostymer for voksne. Også her er der svir valg. Det viktigste - ditt ønske.
   Hvis du fortsatt ikke kan bestemme i hvilken rolle du ønsker å besøke, vil dette hjelpe visuelle eksempler jule kostymer, foto som vil bli funnet på nettsiden eller i pre-ferie brosjyrer. Ikke vær redd for å eksperimentere eller virke latterlig, velge antrekk som du sympatisk, er Fantasy utført av bildet og se - du og dine barn vil være fornøyd med slike transformasjoner.
  Kostymer for det nye året

  Defender av fedre Day - February 23: Historie Holidays
   23 februar - Defender of the fedre Day. Anser det som en ferie, fordi hvert år den vakre halvparten av menneskeheten er klør seg i hodet over hva du skal gi til elskede pave, ektemann eller kjæreste den dagen? Prøv å forstå når og under hvilke omstendigheter var allerede en etablert tradisjon i mange år hedre menn bare i den siste måneden av vinteren. Det er nå svært få mennesker bryr seg om folk som tjenestegjør i hæren, han jobbet i den uniformerte eller ikke. Det viktigste - mannen, og derfor fortjener å minst en gang i året han ble hedret som en sterk, pålitelig og aller beste.
   23 februar: historieferien
   Vi er så vant til denne ferien, som ofte ikke tenker på hvor det tar lekkasjer. Men hans historie begynner i 1918. Først var det den versjonen som fremveksten av slike hendelser som den 23 februar på grunn av suksessen til den røde armé i kampen mot tyske tropper på forsiden i første verdenskrig. Faktisk ble den røde armé stiftet 28 januar 1918 den første dekret, som indikerer dannelsen av arbeider- og bonde Red Army (RKKA). Legg merke til at den første måneden, hæren eksisterte bare på papiret, og bare i 20 's slutten av februar åpnet med et sett av poeng frivillige i sine rekker.
   I denne perioden var det ikke snakk om noen betydelig fremgang på forsiden, fordi situasjonen var ekstremt vanskelig. Soldatene er lei av krig, de forstår ikke mot hvem krig, forvirring hersket i leirene. Middelmådighet militære lederskap og sin unnlatelse av å gjøre de riktige tiltakene til slutt førte til den konklusjon unge sovjetiske regjeringen skammelig Brest-Litovsk, med betingelser som var gunstige i Tyskland.
   Neste årsjubileet for Den røde armé gjennom forsinkelser av ulike slag, blant annet byråkratisk, otprazdnovana var bare den 23. februar. Deretter glemme denne datoen flere år. Og ikke rart, fordi den første feiringen av denne datoen tenkt som en enkelt kampanje handling. Men i 1922, samme dag, på initiativ fra Trotskij, var en stor markert som en nasjonal helligdag. Det er for dette året oppsto offisielle navnet på arrangementet - Day of the Red Army og Sjøforsvaret.
   Tolkningen av historien i den stalinistiske
   I 1938 ble vinneroppgaven endelig løst. I. en. Stalin holdt en tale på 20-årsdagen for den røde armé. Etter det ble aktivt fremmet ideen om at i 1918 Kaiser tropper avfeid på Pskov og Narva. Om beryktede Brest-Litovsk trykt, glemt om det selv.
   Ferie? Ja!
   Men la oss ikke undervurdere den rollen Defenders, fordi en feilaktig tolkning av ferien - en vin ideologer, ikke soldater. Bare takket være motet av våre forsvarere klarte å redde Russland og mange andre land fra tysk okkupasjon. I 1946 ble festivalen nok en gang omdøpt, denne gangen på dagen av den sovjetiske hæren og marinen.
   Allerede i det 21. århundre historie sette alt på sin plass, feil tolkning av feriehus endret i 2006 og "day of seier over Kaiser tropper" slått "Day of the Defender av fedrelandet." Siden 2002, anerkjent 23 februar offisiell kilde. Han uttalte også i det tidligere Sovjetunionen (Ukraina, Kirgisistan, Kasakhstan og andre).
   Defender av fedre Day kvinner rush å hilse sin elskede relatert til militærtjeneste eller ikke. Faktisk hilsen godta alle mennesker uten unntak, fremtiden og de sanne forsvarere av de som tjenestegjorde i hæren, og de som av en eller annen grunn ikke passere denne skolen av livet. Å være en mann - det er hardt arbeid og rettferdiggjøre tittelen forsvarer enda vanskeligere.
  Яндекс.Метрика