Tegninger av 1. aprilRik på vitser og vitser første dag av april. Delta i alt dette: voksne, ungdom og barn. Tegningene er svært forskjellige: individ, masse, telefon, datamaskin.
Vitser på offentlige steder en stor samling av folk, selvfølgelig, interessant.Offentlig transport er perfekt for denne saken.
Vi presenterer situasjon. Folk på bussholdeplassen stille og ventet på henne buss eller tralle. Plutselig løper forbi dem noen sprø fan holder hender krysset på pannen, med ville rop: "Jeg - en hjort! I - hjort! ". Har du ikke tid til å komme over publikum som en liten stund å stoppe løper liten gruppe mennesker vooruzhyvshayasya noe som våpen og vender seg til publikum: "Det er ikke en hjort løp? ". Kan du forestille deg reaksjonen til publikum.
En annen bevist hoax.Du kan ikke gjøre uten arbeidskraft oransje vester og bygge hansker. Forvandlet i en måte å komme i rushtiden til vogn og dra hardt bakfra av kabel "værhår". Og samtidig spørre en forbipasserende kort holder i tauet mens du justerer visstnok noe i førerhuset. Ingen vil mistenke svindel! Raskt smatыvaytes og ha en trygg avstand ser reaksjonen til den sanne driver og din forståelse ingenting "assistent".
For de som mangler mot til å spøke i offentligheten, det er en annen kategori av uavgjorte - telefon,det er enda mer moro enn friske anekdoter og vitser. Objektet kan tjene, for eksempel nylig arbeidende ung sekretær. Mens i neste kontoret, kaller du henne og mest alvorlige stemme rapporterer at en ansatt i en telefonsentral, og nå for å rense ledningene med det trykket vil bli servert varm damp. Derfor bør du umiddelbart returnere alt papir eller polyetylen rør eller sette dem på gulvet. Bør snakke trygt og raskt, vel, selvfølgelig, sekretær må være svært tillitsfulle.

Tegningen heter "telefon energi" er også en original og morsom.
 Poenget er dette: du ringe til noen tall og ganske seriøst spørre utmeldings ikke skyte opp innen 10 til 15 minutter, så jobber på linje telephonist, og det kan få elektrisk støt. Noen få minutter senere ringer tilbake og hvis du sier, gir chilling skrik.
Student vitser alltid preget av sin originalitet. For eksempel, midt i partiet i toalettet krakk å trekke i plastfolie (hvis det er synlig, kan du skru en lyspære). Resultatene trenger ikke å vente lenge.
Tegn hjelp konfetti alltid hatt suksess med publikum. Poenget er dette: i salen på ethvert sted over menneskelig vekst sette en boks uten bunn. Det er fylt med konfetti og sidemontert noen lyse inskripsjon som "Kondomer". Spilt prøver å fjerne boksen og ... vises under "farget" regn. Det ser veldig spektakulært.  
Folk varsler maiIfølge en historiske versjoner mai måned har fått navnet sitt fra gudinnen av Ancient Maya World. Tidligere i starorymskomu kalendermåned var den tredje på rad, og etter trådte i kraft gregorianske kalenderen, den femte. Mai varme anses som "upålitelig" fordi selv om tidligere denne måneden været behager, siden andre tiåret, det kan raskt forringes.
May merkene etter dag
Siden oldtiden på grunn av mai manges tegn, for eksempel, er det antatt at hvis dette er fortsatt kalde våren måneder, bør året være hleborodnыm. Før selv sa: "Regnet mai hever brød."
Etter tegn, hvis natt til 5. mai pidmorozyt, de neste førti dager og være varm. 6 mai - Ehoriya denne dagen, troen på at "begynte å våren." Folket trodde at når denne dagen i mai dukket dugg forventet god avling av hirse og regn - lys år storfe.
Hvis Apple ikke har tid til å blomstre Marx, som faller på 8. mai i år avkastning godt kan forventes. Også på denne dagen, våre forfedre så en regnbue hvis holdt regn. Godt vær lovet høyt og bratt regnbue, og det er lav og flat farget stripe lovet dårlig vær.
Sørg for å ta hensyn til været 10. mai, solen var klar, vind sommer forventet. 13. mai - James Day, denne kvelden godt vær og stjernehimmel nattehimmelen varsle Urozhaynoye varm sommer og 14. mai (for Veremiya Zapryahalnyka) solskinnsdag lovet innhøsting i tørt vær.
19 mai regnes som agurk dag. Hvis dette morgen duggen lå hele dagen er overskyet, er det en gunstig tegn, utbytte garantert å være rik. På MoCA, May 24, regnet - i henhold til observasjoner av våre forfedre, er sommeren regnfull.
Når Epiphany (mai 25) i morgentåken rødt, tørre somre og forventes å hyppige branner, men den 27. mai, er dagen for Kim når dagen var kald og sommeren forventes å kjøle. Hvis det er mye vind, er sommeren kaldt og mye vind.
Hvis du bryr deg om spørsmålet om produktivitet i det kommende året, se etter eikeløv i mai. Hvis dette treet blåst alle bladene opp til 31 tall, så ikke fortvil: skuronna vil være bra. Men når slutten av denne måneden ofte regner, vil frukt være liten.
Mai folket
Siden mai, tusenvis av relaterte akseptere. Den vanligste er:

- Ofte lysende stjerne i mai er sommeren forventes å klare, tørr og varm;
- Maur, bier eller edderkopper aktivt bevegelige, vil været være bra all den påfølgende måneden;
- Kan regn dråper begynte stor - det er igjen for lenge;
- Month of May virket ikke regn - Juni er for tørr;
- Mai ofte bringer regnvær - September blir tørr, og vice versa.

Se til nettet. Hvis mai mange, sommeren er varm. Treet blomstrer i andre halvdel av mai - ikke forvent tidlig høst. Når du merker at eik ask oppløst tidligere av bladene, så sommeren vil være tørr.
I mai, når natten virket varm og lys, er den neste dag dyster og regnfull. Legg merke til at når det begynte å regne. Hvis den nye månen natt regnet kommer, vil det bli forlenget, men når månen ble født noe regn og tørt vær det vil være utenfor i lang tid. Rundt solen og månen steg glorie - tørt og klart vær mai vil være noen få dager.
Hvis blåser begynnelsen av mai overskyet og lett vind, så frost ikke bør være. Også tørt og klart vær varsler tåke over vannet, som fortykket og er ikke på sjanser for flere dager. Observere tåke. Da han sto opp om morgenen, danner en cumulus sky - det regner, hvis det er spredt på bakken, deretter solskinnsdag forventet. Hyppig tåke mai - et bud våt sommer. Tørr sommer lover et stort antall bille.
Se etter regnbuen mai: morgen - til regnvær og kveld, tvert imot - for solen. I tilfelle av flere regnbuer på himmelen forvente varmt vær, som vil vare i lang tid.
Hvis en mai morgensol virker mer normal, så bare gå dagen det regner, hvis den dagen var en storm, men gaten er ikke kaldt, betyr det at om natten hun igjen erklærer seg selv. Hopping frosk på bakken mai lovende en varm regn.  
 Nærmer minneverdig og meningsfylt for oss alle ferie - Victory Day. Og slik betydelig hendelse absolutt trenger å feire med hans barn. Hvordan er dette mulig?

 Feire eller ikke?


 Hvis du ikke anser denne dagen en ferie, er det veldig, veldig trist. Denne datoen - vendepunktet i den epoken, dette er vår historie av våre liv. Hvis ikke for de modige soldater som vidvoyovuvaly fedreland kostnadene for sine liv, da den nåværende generasjon vil sannsynligvis ikke være. Og av ro og stabilt liv vil si ikke.
9 mai - Victory Day og en flott ferie

 Hvis du har et barn, for å feire en ferie verdt minst for ham, til den yngre generasjonen kjenner historien til landet, hvor er du, verdsatt hans liv og fredelig himmel overhead, respekterte eldste. Barn trenger å forstå at alt som er der, er vi forpliktet til veteraner - de uselviske frihetskjempere som ga sine medreisende fremtid.

 Regelmessig ferie eller spesiell dag?


 Umiddelbart er det verdt å merke seg at Victory Day - ikke bare vanlig ferie og en ekstra kilde for alle de som jobber. Dette er en veldig spesiell dato. Så det bør feire 9 mai på en spesiell måte.
 Det er trist og trist titt på dagens ungdom som kommer inn i området og andre steder ikke besøkt så å hedre vinnerne og nyte seieren, men bare for å møte venner og ha det gøy. Spesielt ekkelt å se de fulle tenåringer med sigaretter og se hauger av tomme flasker og sneiper.
 Ikke konverter 9 mai sprit!

 Ikke besudle minnet om dem som kjempet for oss å leve. Selvfølgelig, for å møte venner eller familie kan være, det er ikke forbudt, og er ikke forbudt. For eksempel kan du gå på natur, grill. Men husk, hva du skal.
 Og selvfølgelig, ikke glem de grunnleggende reglene for sikkerhet og rydde opp etter dem alt rusk. Og se opp for barnet, i naturen kan vi forvente oss mange farer og trusler.

 Hils dem at dette er verdt det!


 Hvem beskytter oss for mange år siden? Med hvem vi lever? Selvfølgelig, dette ærverdige veteraner. De fortjener spesiell respekt og ære. De er helter, det er i deres ære har alle hørt hilsen. Dessverre, årene går og ingen ble spart. De som så alle hendelsene i krig med mine egne øyne, er det få. De som deltok i kampene, enda mindre. Men de fortsatt er!
9 mai - Victory Day og en flott ferie

 Pass på å si hei til veteraner! Hvis du er kjente krigshelter, gå med barnet for å besøke dem. Kjøpe blomster og frukt. Eldre svært viktig faktor. Så hvis du og ditt barn av zmaystruyete hjemmelaget kort eller en annen minnesmerke, vil veteran være dobbelt hyggelig! La barnet lære at noen dikt om krigen og dens helter og fortelle ham.
 Selv blant venner eller veteraner, dette er ikke en grunn til å forlate ideen. Innlate seg på en blomsterbutikk, kjøpe blomster og holde banen i stedet for byen din, som vanligvis er i den store dagen kommer til veteraner. Gi blomster til fremmede helter uttrykke vår takknemlighet! Du kan ta bilder med veteraner, vil de også være dette hyggelig.

 Innlate seg på en betydelig plass


 Kanskje i byen din er steder forbundet med andre verdenskrig. Det kan være monumenter, bygninger ødelagt og mer. Sørg for å besøke disse stedene med barnet. Hvis det er mulig, registrere deg for en tur, fordi å kjenne historien til sitt hjemland bør hver. Men som en guide, og kan være i stand til å ta deg hvis du forberede deg godt.
9 mai - Victory Day og en flott ferie

 Du kan kjøpe en spesiell hefte (disse er ofte solgt direkte ved siden av attraksjoner). Er det mulig å studere litteratur. Det er lett å finne i biblioteket eller på Internett (det er viktig at alle data var pålitelig!). Historien bør være interessant så se noe interessant, finne ut noe som er forbundet med et bestemt sted. Våre barn trenger å kjenne sin historie! Og for å hjelpe dem å gjøre det bør foreldrene.
 Hvis byen er et museum som inneholder militære gjenstander vil sikkert få deg der! Kanskje barnet vil være interessant å se gjenstander og våpen av krigsårene.

 Besøk rally


 I løpet av årene var det visse tradisjoner i Victory. I mange byer hvert år den 9. mai holdt rally. Besøk hendelsen. Du kan gå videre for å forberede for å lage en plakat. Dette kan være et barnebilde, som skildrer barn tilfelle krig eller av Victory. Og du kan gjøre en liten banner med takknemlighet til veteraner.
9 mai - Victory Day og en flott ferie

 I noen byer, en handling "Faces of Victory", som har som mål å vise ansiktene til karakterene. For eksempel, hvis din bestefar kjempet, som er død (eller som ikke er i stand til å delta på møtet), bok eller ta et bilde av ham store bildet, bære det med stolthet, som viser alle personer med ett seier!

 Skoleferien


 For å feire 9 mai i skolen? Feiringen bør være interessant. Hva gjør jeg?
 •  La hver elev skal studere ett vers av krig eller veteraner. Det kan være et lite dikt. Det er viktig at barna fortalte dikt med sjel, uvitende og de forsto essensen.

 •  Hele klassen var bundet til å lære minst ett militært sang og synge den sammen og i kor. Den mest enkle og kjent for alle versjon - dette er den berømte "Katyusha". Men det er mange andre sanger. Ikke velg for kompliserte og lange biter av deres barn er ikke lett å huske og synge.

 •  Du kan spille en scene eller et teaterstykke. Grunnlaget for tomten kan ta en reell historisk handling eller tomt på en berømt krigsfilm. Det er viktig å fylle opp med militær brukerutstyr. Finn skjorte, caps og luer, kolbe, leketøy våpen og pistoler, og alt annet som kan bli minnet om krigen og dens helter.

 •  Hvis det er mulig, sørg for å spørre i klassen veteran. La ham erklære det han så, følte at for som han kjempet. Barn vil være interessant å snakke med vitne disse hendelsene og lære flere fiendtligheter.

 •  Tilbring quiz for å inkludere spørsmålet om den store fedrelandskrigen. Her er noen av dem:


 •  Som startet utbruddet av fiendtligheter? (Tyskland, Adolf Hitler).

 •  Når den store fedrelandskrigen (1941, juni 22).

 •  Hva er du kjent by-helter? (Moskva, Odessa, Sevastopol, Novorossijsk, Murmansk, Kyiv, Leningrad (St. Petersburg), Stalingrad (Volgograd), Minsk, Smolensk, Tula, Kerch).

 •  Hva er navnet hadde tysk plan for å invadere Sovjetunionen ("Plan Barbarossa").

 •  Hva slaget var et viktig gjennombrudd i den store fedrelandskrigen (Battle of Stalingrad).

 •  Hva er navnet (navn etter Sergeant) er et hus som ligger i Stalingrad, sovjetiske soldatene som forsvarte flere måneder? (Pavlovs hus).

 •  Som bød den første hviterussiske front i fangst av Berlin (Marshal Zhukov).

 •  Feire Victory Day verdighet!  
  Яндекс.Метрика