Interessant bok om kjærlighetBøker om kjærlighet var alltid populært. De leser til ung og moden person, som beskrevet i disse bøkene at hver kvinne ønsker å oppleve minst en gang i livet - ekte kjærlighet. Men med utviklingen av trykkpressen, er en rekke "forfattere" hvis arbeid ikke av spesiell interesse. Men det er bøker som popularitet aldri går ut, vil de for alltid være av interesse for leserne.
Classics av ​​sjangeren
Selvfølgelig, den første tingen å nevne verk som har blitt virkelige klassikerne i sjangeren. Til tross for at de ble skrevet dusinvis eller hundrevis av år siden, de er fortsatt populære i mange, mange generasjoner, og er de beste bøkene om kjærlighet.
William Shakespeares "Romeo og Julie"

Kanskje den mest kjente verk av kjærlighet. Ikke bare fordi vi er kjent med ham på skolen, men også fordi det egentlig er en unik, rørende og etterlater et varig inntrykk. "Romeo og Julie" - en tragedie i fem akter, som forteller om følelsen brøt jenter og gutter fra to fiendtlige familier. Det er forutsetninger for hvordan historien er beskrevet av Shakespeare, sant, det er ikke bekreftet, men noen troverdighet, ifølge forskerne, er der fortsatt.
Boken er populær i mange land, oversatt til mange språk, er antall screening neppe, det tiere. Navnene på Romeo og Julie har blitt synonymt. Et stort antall sitater fra tragedien ble offentlig.
Margaret Mitchell "Tatt av vinden"
Roman amerikanske forfatteren Margaret Mitchell er kjent ikke bare for fans av romantisk litteratur, men de som ikke aksepterer i prinsippet. I dag, viden kjent bok skyldes primært filmet versjon, men dette betyr ikke på noen måte redusere verdien av arbeidet.
Romanen "Tatt av vinden" ble offentliggjort i løpet av sommeren 1936, ble han en av de beste bestesellerov amerikansk litteratur, og er fortsatt en av de mest populære historier om kjærlighet i verden. Det samme forfatter bak denne romanen ble tildelt Pulitzer Prize.
Beskrevet i boken om hendelser under borgerkrigen på sekstitallet av det nittende århundre og etter. "Tatt av vinden" - en bok om kjærlighet, styrke, vissheten om skjebne og mye mer. Boken er skrevet slik at den klarer å lukke bare etter å ha lest helt.
Colleen McCullough "Singing in ternyku"
Roman australske forfatteren Colleen McCullough, utgitt i 1977. Historier om kjærlighet beskrevet i boken, som starter i 1915 og dekker nesten et halvt århundre siden. Arbeidet i seg selv består av syv deler. I hver av de viste tegn i en av de syv personene. Tomten - skjebnen til familien Klyrly, som har gått fra fattig til en av de sentrale administratorer av eiendommer Drohedы (Australia).
Boken ble filmet i 1983, skutt på hennes TV-show.
Er fremdeles en populær bok. Ifølge en studie ved University of London, hvert minutt i verden solgt to eksemplarer av boken "Singing in ternyku."
Charlotte Bronte "Jane Eyre"
"Jane Eyre" - en av de mest kjente romaner, ikke bare i Storbritannia, men også over hele verden. Arbeidet ble publisert i 1847, ble raskt kjærligheten til leserne, og ble høyt verdsatt av kritikerne.
Boken forteller om en foreldreløs med en uavhengig og sterk karakter av barndom og oppvekst, om å finne din egen vei og plass i livet, for å overvinne hindringer, selvfølgelig, kjærlighet.
Skrivingen ble filmet gjentatte ganger. Det finnes også ulike versjoner av oppfølgere til boken. Produktet rangerer på 10. plass i listen over 200 beste bøker utarbeidet av BBC.
Jane Austens "Stolthet og fordom"
Forfatteren begynte arbeidet med stykket da hun ble 21. Men var det nødvendig utgivere ikke liker, de har forkastet manuskriptet, og hun lå upublisert i over 15 år. Først etter vellykket var hennes roman "Sense and Sensibility" og det kom til "Pride and Prejudice". Før utgivelsen av romanen ble utsatt for grundig behandling, så romanen var både morsomt, direkte, moden og dyktig skrevet.
Boken er filmet flere ganger, fjernet fra det som serier og spillefilmer. "Stolthet og fordom" er den andre linjen av de beste bøkene på BBC.

Leo Tolstoy "Krig og fred"

"Krig og fred" - en roman episk, som beskriver hendelsene antynapoleonovskyh kriger. Romanen ble en stor suksess og ble anerkjent av kritikere verden rundt som en stor episk ny litteratur av Europa. Tolstoj beskriver ikke bare et romantisk forhold, han beskriver forholdet mellom mennesker under krigen.
Romanen har blitt filmet mange ganger, og det er ofte brukt som en litterær fundamenter, det iscenesatte operaer og iscenesettelse.
Sikkert er det mange mennesker som ikke er enig med prakten i denne romanen. Og dette er en logisk forklaring. Det inkluderer en liste over obligatorisk lesning i skolens læreplan, og barn og unge er rett og slett ikke i stand til å fullt ut forstå hva som er skrevet i romanen. Derfor bør det leses som en voksen, og hvis lese i skolen, og at du ikke liker det - les romanen, kanskje du ombestemmer deg.
Modern History of Love
Som nevnt ovenfor, vil boken av kjærlighet aldri mister sin popularitet. Det er derfor så mange forfattere skriver i denne sjangeren. Dessverre ikke alle bøkene om kjærlighet som du finner på hyllene i bokhandlere, du virker interessant, enn si være verdig gjentatt lesing. Men blant de mange såkalte "tabloid" Fiction kan fortsatt bli identifisert anstendig arbeid. Her er noen av dem.
Stephenie Meyers "Twilight"
I dag, serie romaner "Twilight" er kanskje den mest populære litteraturen blant unge mennesker. Bøker er så populært at det for hver av dem til å lage en film (selv den siste av de to), er merket "Twilight" ledet av hovedpersonene Bella Swan og arbeider av Edward Cullen brukes overalt, og bringer en kosmisk summen av sine skapere.
"Vampire Saga" - så kalt sin serie av Stephenie Meyer, oversatt til 37 språk.
Unge folk stort sett foretrekker å se den filmet versjonen av serien, men for de som har bestemt seg for å lese den trykte versjonen, er det den beste.
Etter boken og filmen "vampyr saga", en rekke bøker, filmer og TV-serier om vampyrer og varulver, har dette temaet blitt populær som alltid.
Worldwide opprettet fansider, fanklubber og ulike medlemmer av lokalsamfunnet er tusenvis av fans av Stephenie Meyers verk.
Cecilia Ahern «s. S. Jeg elsker deg »
«P.S. Jeg elsker deg »- den første romanen av en ung irsk forfatter Cecilia Ahern, som skrev det da hun var bare 21 år gammel. Roman brakt forfatteren berømmelse over hele verden, er det solgt i over 40 land. Et par år etter utgivelsen av romanen ble filmet. Filmen har også vært svært vellykket.
Roman «P.S. Jeg elsker deg »- historien om at kjærligheten er sterkere enn døden som et eksempel på en ung jente Holly Kennedy, hvis mann døde av en fryktelig sykdom. Men å gå med livet, ektemannen forlot henne som tillot henne å overleve tapet og gå tilbake til et normalt liv. Overraskelse venter henne hver måned for et år for disse påminnelser om hennes mann og deres kjærlighet Holly bor.
Boken ikke la noen likegyldig.
Paulo Coelhos "11 Minutes"
Roman brasilianske forfatteren Paulo Coelho "11 Minutes" ble publisert i 2003. "11 Minutes" - dette er ikke en historie om gode jenter som venter på deres fyrster, sløv sukk på vinduet. "11 Minutes" - en historie om den andre siden av livet, som noen vil finne fordeler. Hovedpersonen av arbeidet - prostituert, men en jente levende presset panel, Mary - bevisst prostituert, hun mener at bare på denne måten vil tillate det å virkelig forstå meg selv.
Mary møter sin skjebne, men først det vil måtte gå gjennom en rekke prøvelser og gjentatte ganger gjenoppleve disse elleve minutter som brukes til tittelen på verket.  
Hvordan velge et yrke for sjelenHvordan velge et yrke som, som ville ikke bare bringe god inntekt, men også likte veldig vanskelig. Men bare ved første øyekast. Kombinere disse to kvalitetene når du velger en jobb er vanskelig, men mulig. Det er ikke godt å vite noen anbefalinger om hvordan du velger et yrke.
Hvis foreldrene insisterer på hans? - Det er ingenting du kan gjøre, foreldre bare ønsker det beste for oss bare. Men ikke rart om konseptet bedre, og konseptet vil variere til tider. Arbeidet er deg, ikke dine foreldre, så lytte til deres råd nødvendig, men blir nødt til å ta egne valg. Så ingen å klage på at du ikke var i jobb - i dette tilfellet vil ikke klage selv.
Dersom foreldrene er helt imot ditt valg, dette skjer ofte, du trenger bare å snakke med dem åpenlyst, la dem forklare deg i detalj alle "proffene" og "cons" de ser i ditt valg. Det kan være noe de ville være riktig, tross alt, de opplevelsene de har mer. Også lytte til hvorfor de anbefaler at du går bare for spesialitet - kanskje du vil være enig med dem og akseptere deres valg.
Hvordan velge et yrke hvis du ikke vet hva du vil?
Den samme situasjon er ganske vanlig. I dette tilfellet, kan du gå til arbeidskontoret, og ved hjelp av en spesiell test kan avgjøre hvilket felt du jobber bedre. Også spesialistsenter kan fortelle i detalj om hvert yrke, og kanskje du vil lære nye nyanser for å hjelpe deg å avgjøre på en profesjon. Prøv å samle så mye informasjon om ulike spesialiteter interesserer deg, og sammenligne dataene vil være lettere å gjøre det endelige valget.
Vekt hobbyer som kan konverteres til en god inntekt.
Ofte du eier sett av kvaliteter og ferdigheter med dette settet er mye hvor du skal gå. Men hvor du skal gå, vet du.
I dette tilfellet må du svare på spørsmålene ærlig:
Hva jeg ønsker å gjøre mest?
Hva er min viktigste talent?
Som den klart mest populære?
Du kan selv gjøre en liten plate, som registrerer alle dine ferdigheter, og evnen til å vurdere hver enkelt på en fem punkts skala. Du må også vurdere alle ferdigheter i etterspørselen. Så bildet en litt klarere. Men hvis du fortsatt er usikre - det spiller ingen rolle. I vår tid er det mulig å få mer enn ett utdanning. Videre eksperter fra andre enheter ikke - et stort pluss for sysselsetting.
Også ta hensyn til yrke, som raskt kan gjøre omskolering - det er svært nyttig i fremtiden.
Du allerede vet hvor du ønsker å jobbe.
Det er ikke helt en enkel sak. Og fordi vår fantasi domalovuye bare gode sider presenterte arbeid, men enkelt i begynnelsen avvist. Ofte, etter at jobben du drømmer om, folk forstår at dette ikke er hva de ønsket. Så du trenger å samle så mye informasjon om arbeidet i drømmen din. Og det beste er å spørre folk som allerede jobber der. Så du kan finne ut mye av nyanser. Og kanskje du enda mer slutte å drømme om et slikt arbeid.
Den valgte yrket, men du føler at du ikke har alle de riktige trekkene.
Selvfølgelig har en slik en advokat til å si mange ting å si, og ikke vær redd for å møte i retten i offentligheten. Hvis du er redd for å snakke, tanken på å fange en tale til folket du riste, så tror ikke at over tid vil passere. Tvert imot, kan det bli verre. Selvfølgelig kan du melde deg på noen kurs for å bli kvitt frykten for å snakke. Men det faktum at det vil hjelpe deg 100%. Selv om alle på fingertuppene. Men - er det bedre å velge ett yrke hvor du vil være bedre i stand til å vise sine beste egenskaper.
Kjønn, ta hensyn til?
Hvis du liker yrket, ikke ignorere det faktum at dette yrket er bare noen av jentene, for eksempel. Tvert imot, vil noen av damene være interessant å lære. Og det er ikke noe skille mellom mannlige og kvinnelige yrker. Det er alle stereotyper. Nå kvinner tjenestegjøre i hæren, og forresten, ganske vellykket. Også menn arbeider stylister, makeup artister, og også vise til gode resultater. Så velg hva du er fornøyd, da arbeidet vil være en glede.
For så moderne.
Mote - dette er ikke en permanent konsept, og hvis i dag regnes fasjonable økonom yrke, er det ikke alltid slik. Land og så full av økonomer, er det vanskelig å finne en jobb. Men hvis du tror at dette er din spesialitet - og deretter gå videre. Men mote er ikke like mye verdt.
Video om hvordan du velger et yrke:

Hvis du velger akkurat det yrket, hvor du best kan uttrykke seg, så er du garantert suksess, uansett yrke fasjonable eller ikke. Det spiller ingen rolle.  
Яндекс.Метрика