Hva du skal gjøre for å ønske gikk i oppfyllelseI dag har folk ikke glemt hvordan å gjøre et ønske og drøm om gjennomføringen. Men mange zahaduyuchy ønske ubevisst overføre den umiddelbart å slippe ut urealistisk. Faktisk, at det skulle bli oppfylt, må du tro det, lage mål og selvtillit til å gå for det.
Ofte gjette ønske i det nye året, jul, bursdag eller annen vesentlig ferie. Mange tror at det er det nye året under en skrallende bjeller trenger å tenke på de mest verdsatte, og det vil gå i oppfyllelse. Det er imidlertid vanskelig å formulere disse sekunder, skrive på et stykke, deretter brenne og drikke champagne ønske. Det antas at dette skal gjøres, at det skulle bli oppfylt. Faktisk metoder zahadыvanyy vekt, vurdere noen av dem.
Generelle regler for oppfyllelse av drømmer

Tydelig og korrekt formulerer sitt ønske, ha en god tenker om hvert ord, og deretter sette frem noe sånt som: "Jeg vil ikke være komplett" og vil ikke, fordi du ønsker å gjøre det til virkelighet. Men egentlig du ønsker å være "ufullstendig" og drømmen om en slank, delikat midje, så det er gjetning: ". Jeg ønsker å være slank, elegant, attraktiv og sjarmerende" Jo flere detaljer ønsker, jo mer sannsynlig gjennomføringen.
Det bør spesifisere sine ønsker. For eksempel ønsker å gå i oppfyllelse tur i utlandet, den zahadыvanyy det bør understrekes at du ønsker å gå på en utenlandsk feriested, og deretter gå på jobb og gjorde egentlig ikke se.
Troen på at ønske vil gå i oppfyllelse

Hvordan lage din drøm? Vi må tro! Veldig sterk tro hjelper i gjennomføringen av planen. Tanker som ikke gjør noe, og du tenker på kanskje ikke stå av seg selv bør kjøretur unna. Selvfølgelig, hvis du folder hendene og gjøre ingenting, men bare tror det er sannsynlig resultatet kan ikke være en trøst. Derfor er det nødvendig å utvikle en rekke tiltak som vil bidra til å gjøre ditt ønske gå i oppfyllelse nødvendigvis.
Auditiv trening vil gjøre dine ønsker bart
At troen er ikke slukket, og ønske må oppfylles, hver dag bør minne oss selv på dette. Noterer at i løpet av dagen bør du prohovoryuvaty Aloud flere ganger hans ønske. Dette vil hjelpe deg til ikke å glemme den foretrukne og mer presis, vil det også støtte i å overvinne hindringene som oppstår på den måten å gjennomføre planen sin. Det bør lage en figur av drømmene som alltid vil være med deg. For eksempel ta en mynt og alltid bære den med deg. Det vil også være en slags påminnelse om drømmen din.
Prosessen med å gjette
I all denne prosessen er ganske forskjellige. Hva du skal gjøre og hvordan du kan lage et ønske går i oppfyllelse til det, kan du se om vi slår til vestlig astrologi. For eksempel:
- Tegn på Skytten, Væren og Leo tilhører element of Fire. De er den mest korrekte metoden ville være å gjette alt forbundet med ild. Du kan i kveld tenne stearinlys og flammen til tross for ikke helt klart si hans ønske. Eller skriv det på papir og deretter brenne.
- Fisk tegn, Scorpio eller kreft tilhører elementet vann. For disse tegnene gjøres best med utklipp båt som sier at du trenger og sette den på vannet.
Elementet av Jomfruen, Tyren og Steinbukken er jorden. Slike tegn kan skrive det på papir og deretter skjule det i bakken eller i et hult tre.
Aquarius, Gemini og Libra relatert til elementet luft. De kan gjøre et ritual stykke, som registrerte ønske. Det kan brenne eller bryte seg inn i små biter og la vinden - det vil symbolisere at luften vil gjøre alt for at ditt ønske gå i oppfyllelse.
Og til slutt, jeg vil si at det er drømmer som kommer sant, det viktigste å tro det!  
Regler for oppførsel på skolenRegler for oppførsel i skolen for jenter, for tenåringer
Regler for oppførsel i offentlige steder.
Det er ikke bare den generelle etikette for alle anledninger, men også spesielle regler for enkelte jobber eller feiringer.
Noen av dem, til etikette du har vet mer, fordi du ikke bare hjemme og på skolen skjer, men noen ganger du går til en kafé eller teater, og hvis du ikke går, må det noen gang begynne.
At du ikke får i en vanskelig posisjon, går til en kulturell begivenhet, les denne artikkelen.
Å starte diskutere hvordan vi skal opptre være i offisielle steder.
Så langt den eneste offisielle sted hvor du må besøke, er skolen.
Hva du bruker det halvparten av tiden, betyr likevel ikke at skolen kan oppføre seg som hjemme. Gjør du vel?
Hva er det du gjør i skolen til dig var interessant å snakke?
1. Du går til hodet mitt.
2. Peredraznyvaesh lærere og perehovaryvaeshsya med eldre.
3. Kontinuerlig Shoot med en sprettert.
Så, prøv å velge svaret ... Du fant ikke noe passende? Men hvorfor?
Mener at det ikke er rett svar, eller kanskje du blir fulgt andre atferd?
Innrømme at daglig skolegang innebærer ikke noe overnaturlig overholdelse av etikette, men det betyr ikke at forsømmelse de enkle reglene for atferd.
Du har vært tilfeller når sint direktør kalt dere til kontoret hans? Mange av dine klassekamerater er "heldig" å være i direktørens kontor.
Hvis dette skjer, hvordan man skal oppføre seg? Du åpner døren og sparke pronosyshsya sekretær ved lysets hastighet, kommer du inn på kontoret og begynne å spørre ham hvorfor han ringte deg?
Neppe utdannet jente vil gjøre det. For voksen svar på direkte din oppførsel kan være akkurat det motsatte av hva du forestille deg.
Tror du det vil fryde seg sterkt, og vil foreslå at du sitter komfortabelt i en stol og behandle kaffe?
Snarere sin handling, får du en reaksjon på at du ikke liker det: han sint på deg, eller kanskje bare sette opp døren.
Så alltid huske at i en formell innstilling bør følge spesiell oppførsel, spesielt når du arbeider med eldre mennesker.
I rektors kontor eller en annen tjenestemann bør registrere bare med tillatelse fra sekretæren. Dersom dette mangler, er da åpnet døren, bør du umiddelbart be om tillatelse til å gå inn, slik at folk kan være opptatt i øyeblikket.
Hvis du har lov til å gå inn på kontoret, ikke smuldre når setet er bedre å vente til du tilby å gjøre det.
Vi håper at i rektors kontor bare få deg til å takke for deres aktive deltakelse i skolehverdagen.
Nå vet du hvordan du skal oppføre seg i denne saken, slik at du kan styrke din troverdighet plettfri oppførsel.
Men regissøren og lærere du møter hver dag i gangen og trappen.
Du kommer til å se minst merkelig, hvis din daglige atferd vil avvike vesentlig fra den offisielle.
Prøv å alltid og overalt observere etikette: inngangs- og utgangs hopper videresende seg lærere, ikke glem å hilse på dem i morgen på skolen eller på gata i helgen.
Ikke bli fristet av at høflighet vil frigjøre deg fra lekser, men beholde vennskapelige forbindelser med mennesker i alle fall kan ikke skade.
Kan du forestille deg scenen: Bare klasserommet læreren bryter ned dine boller på bordet og begynner å drikke te.
Men hun kan ikke være snuffle og bråkete bære en te eller scatter smuler. Men fint for deg og dine klassekamerater til å se på det? Neppe.
Det virker som ingen i retten til å bryte reglene for anstendighet.
Vi håper du ikke kommer til å gjøre i klasserommet som vil være ubehagelig med noen fra publikum og vil ikke møte moderne etikette.
For å mestre reglene for etikette bør ikke "bygge" klassekamerater eller lærere 'hver morgen før marsj med bannere innbydende.
Mange flere fordeler du vil motta, hvis du noen ganger forklare sine rastløse klassekamerater, lærere - er også mennesker, og de bare kan dra verke fra endeløse samtaler i klasserommet.
Husk, er etikette ikke bare tyngende regelverk komplisere livet og behov, og gir vilkår for fredelig menneskelig eksistens.
Du kan ikke vente det øyeblikket da det vil være om sminke og klær på? Denne gangen er det ...
Du - en kul jente, og du har en masse forskjellige ting mote! Men er enig i at skolen er en skole og trolig fortsatt bør følge en viss stil på kjolen.
Dette betyr ikke at du må gå i skjørt under kneet lengde eller bare for å bære burka.
Selvfølgelig, bør du kjenne til siste mote trender, men ikke overdriv det i sin søken for å være alltid på topp.
I kosmetikk, kan vi gi deg råd bare moderasjon. Du og godt se at huden din ikke truer rynker fordi min mors krem ​​er bedre å ikke røre. For skolen sminke sannsynlig at du bør bruke en dagkrem og et minimum av sminke.
Hvis vi husker den unike naturlige skjønnhet, bare rassmeeshsya deg. Derfor, når du - likevel besluttet pidfarbuvatysya, ikke velg for dagtid makeup lyse farger.
Innrømme det, mange lærere rett og slett ikke forstår ditt ønske om å farge grønne ikke bare dine øyne, men leppene, men dine venner med disco absolutt elsker dette.
Husk å ta med passende offisielt:
1) atferd - fred;
2) i samtale - er lave toner;
3) klær - måtehold;
4) i kosmetikk - minimality.  
Å lære å uttrykke dine tanker?
 Evnen til å skikkelig uttrykke sine meninger spiller en viktig rolle i menneskers liv. Enhver person minst tre ganger interessant, bære det selv tusen fantastiske historier om, i stedet for en kompleks historie går moo enkelt, det bare ikke vil høre. Man kan også håpe at den andre personen forstår hva du vil, men ikke i stand til å fortelle, fordi for hver person, selv den åpenbare betydningen av ord litt. Men lære å uttrykke sine synspunkter kan også arbeide og krever mye tålmodighet.
 Møtes på klær, og eskortert til sinnet
Riktig språk skiller mennesket fra en utdannet uskolert, og denne forskjellen er påfallende vanskelig i mange situasjoner, for eksempel kommunisere med kassereren i butikken eller en god jobb intervju. En hjelper dannelsen av riktig språkopplæring? Selvfølgelig, til en av de viktigste måtene å lære hvordan du skal uttrykke sine tanker blir lest.
 Fra Dontsova til Lermontov
Bøker hjelpe samoosvichuvatysya, lære om nye og interessante ting lys og form vokabular. Menneskets hukommelse er arrangert "fotografisk" måte: et nytt ord avsatt i minnet, og til rett tid framgår av underbevisstheten, bidrar til å formulere meninger. Selvfølgelig vil ikke hver bok håndtere uttrykke sine egne meninger - forskere bevist at den beste måten å takle denne oppgaven klassisk litteratur. Med sin hjelp kan du huske noen stabil uttrykk, lære nye ord og lære interessante ideer for videre analyse.
 Logisk tenkning er nødvendig selv humaniora
Forresten, analyse og konstruksjon av en logisk kjede også kan forbedre uttrykk. I tillegg evnen til å analysere hjelp du oppdage mange skjulte undertekst i de ordinære, tilsynelatende situasjoner. Dermed vil du har for vane å tenke på alle mulige arrangement og å danne sitt eget syn på som vil tillate deg å bli en mer interessant person.
 Frykt scratch og hvordan å takle
Et rikt ordforråd og evne til å analysere ikke gi resultater hvis ikke trene kontinuerlig med å bruke dem. Skriv! Hvorvidt denne bloggen vil være moteriktig i dag blogg eller hilsen venner hver lille bit betydelig årsak. Det samme setning høyt og arket oppfattes ganske annerledes og skriftlig du kan se den faktiske feil, for eksempel, er ikke tilstrekkelig effektiv ordstilling. Domahaytesya til når du skriver setninger strømmet på hodet fritt, og tog ikke "stuck" i utformingen av enkelte setninger.
 Bird-talker har intelligens og vidd
Snakke høyt og samhandle med utdannede folk og hensynsløst ødelegge parasitter ord. En nærmere behandle sine omgivelser hvis folk rundt deg er ikke i stand til å binde og et par av forslagene slik kommunikasjon vil være nyttig for deg. Stige til de som er bedre utdannet, debatt, diskutere og ikke vær redd for å gjøre feil. Viktigst - en konstant praksis.
 Bedtime Stories sunt
Og ikke for hvem de blir fortalt, men for de som leder historien. Les høyt hver dag, uansett om det er et par avsnitt fra en bok eller magasinartikler. Når en person spiller korrekt uttalt noen trodde hjernen hans husker ordstillingen og skaper en unik installasjon, som senere bidrar til å uttrykke sine egne meninger. En fin bonus til funksjon av hjernen er å forbedre diksjon.
 Hvor mange! Og hva gjør du?
Som du kan se, lære å uttrykke sine synspunkter kan, men for å oppnå en anstendig resultat blir nødt til å jobbe hardt. Det vanskeligste i alle fall - ta det første skrittet og starte fra bunnen av, men hva du får som et resultat er mer viktige problemer som oppstår i veien. Bevisst kompetent presentasjon av ideer bidrar til å øke selvtilliten og innpode en vane å lære nye ting, og kontinuerlig tilegnelse av kunnskap åpner opp nye horisonter. Ikke være lat, og når du legger merke til at i øynene til dine samtalepartner lights glitre interesse og respekt for deg.  
Яндекс.Метрика